Mamlaz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:42
Azpi je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:37
Mamlaz je napisao/la: ↑15 feb 2020, 11:30
Onda ih nisu trebali prikljucivati ekipi ni treninzima, ma ni sa juniorima nego bukvalno na tribine, nakon sest mjeseci mogli bi igrati u Kamesnici
Ma moras im ono trening i to, da ne bi kukali sindikatu, ali mogu sa juniorima i slicno, ja sam bgm konto kako ih priključci evo ga potpisuju ugovore, iskreno za Ramu se bas obradovao jer krila nemamo ali izgleda nista od toga, sta se ovim htjelo uraditi boga pitaj
Ma upravo to bas kontam potpisat ce i slozi se ekipa, ja sam i dalje pri stavu da je uprava zakazala.
Ma sa pojacanjima u ovo nase cudo od lige nikad ne znas, uvijek moze se gledati sa obje strane, jer boga pitaj kakav je Kosorica sad, kakav je onaj koreanac, ovo iz celika na sta ce liciti, nadam se Ivan da ce resetat itd..
Ono gdje se bas zakazalo je po meni to desno krilo i rezervni napadac, jer koliko god se ja nadao da je Zaim preko januara postao Igracina koja ce rijesiti te probleme nekako ne mogu da vjerujem u to
Sreca biti se pocetak, pa cak i ova sa Zrinjskim bi trebala biti malo ozbiljnija pripremnna, steta sto je necemo gledat, pa cemo ocijeniti jer za svakog ovog sto je dosao upitnik je iznad njega, kao za svakog igraca koji dodje u ovo nase cudo od lige
Ja sam se bgm iskreno obradovao kad ramu prikljuci, reko evo ga predomislio se, kad evo ovi silni insajdere kazu nista nece igrati, ali kako su pogadja li tokom prelaznog roka ne bi me cudilo da rama bude u prvih 11 u Bijeljini

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.