RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

lafomamone
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 16:02

65.000 eura iz Sarajeva za nekog igraca...
Hoces da kazes da su to neke strasne pare, ne vjerujem ni ja da je za ovog igraca ponudjena ova cifra, ali da je u pitanju igrac koji toliko vrijedi i FKS ga je u prilici angazovati to bi se zavrsilo za sekundu. Jos uvijek nema potrebe za tim ovdje, ali okolnosti se ubrzano mijenjaju

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 16:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Niko mi nije znao odgovoriti, jel Ševki isteko ugovor ili je na samom kraju istog. Kako god bilo...malo je nerezonski da fcs ponudi (kako neko reče) 65 000 eura za npr još mjesec dana njegovog ugovora sa Veležom..?? Kao potvrda mojih tvrdnji može se uzeti naša ponuda Borcu za Grahovca...u timskom prelaznom roku. Ponuda je iznosila cca 65-70000 eura ali Grahovac je imao važeči ugovor koji je još važio (čini mi se) god dana. Tako da ova cifra u vezi Ševke i njegovog prelaska u FKS...a ugovor pri kraju ili je skroz završen...nidže veze..!!!
Kakvih bolan 65.000 eura, to Sarajevo, a niti jedan klub u nasoj drzavi jos dugo, dugo nece moci ponuditi za nekog igraca. Decku je sa zadnjom utakmicom u prosloj sezoni istekao ugovor. Vjerovatno su iz Veleza mislili da nece nigdje, mostartski je zet, pa nisu brzali sa novim ugovorom. To su iskoristili iz Sarajeva, doveli za nase uslove dobrog igraca za 0 maraka i to je to. Zaboravite to, 65.000 eura iz Sarajeva za nekog igraca...
koliko je onda kostao velkoski?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 16:06

Aco..jel znaš da je za Velkosjog plačeno obeštečenje..očigledno ne znaš..naravno, ne može čovjek sve znati u životu.
@Bed Harry...za tvoj presmješni klub smo MU i Barca...zajedno. Nego kako si šta ima..??

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 jun 2014, 16:09

Velkoski je placen preko 150 milj. KM-ova, nezvanicno i vec sad se mogu troduple pare uzeti na njemu

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 01 jun 2014, 16:10

Aco vec si gresku napravio rapitaj se za cifru za koju je Krste doveden

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 jun 2014, 16:15

fcsforever je napisao/la:Aco..jel znaš da je za Velkosjog plačeno obeštečenje..očigledno ne znaš..naravno, ne može čovjek sve znati u životu.
@Bed Harry...za tvoj presmješni klub smo MU i Barca...zajedno. Nego kako si šta ima..??
Vi inace sve znate, ali eto hajde, nek vam bude. Dakle, da ne bi ispalo da obezvrijedjujem dosta solidnu situaciju u Sarajevu, no price o 65.000 i 70.000 eura obestecenja su samo bajke. Zaboravite to, Sarajevo je u solidnoj situaciji, ali daleko, daleko od te da moze Okica ili bilo koga platiti 150.000 maraka. S tim pricama samo uvaljujete ljude koji rade strasan posao u probleme.

Head, javi se i reci im koliko Aco zna :).
Zna Aco al ocito da je bio negdje drugo kad se dogovaro Velkoski. :D
A znas i sam da je ponudjena lova za Grahovca i postotak Borcu od sljedeceg transfera.
1946

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2014, 16:22

Ma solidan je Sevko bio nije vala da se ne moze bez njega,ako nam Vlada dodje svakako ce pokriti to mjesto po strani umjesto Sevke i jos dovesti jednog pravog centarfora i napad bolji nego ove godine ,iskreno mene je Ševko nerviro zato sto je puno petljao sa loptom i zato sto bi od 3 100% šanse u prosjeku 1 iskoristio. Uglavnom njegov odlazak uopše nije strašan ukoliko nam dođe Vladavić jer nema potrebe u ekipi imati Vladavića, Okića i Hebibovića jer Hebibović je po meni bolji i korisniji igrač od Okića i samo može još više napredovat,a da je Okić ostao i ukoliko Vladavić dođe neko bi morao na klupu Okić ili Hebibović. Uglavnom odlazak Okića uopste ne bi trebao predstavljat veliki problem.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 01 jun 2014, 16:23

Okicu je istekao ugovor i on ide kao slobodan igrac. E sad da li su htjeli da ga zadrze i koliko su mu nudili to je drugo pitanje. Izgleda da su se potrudili oko Hebibovica a za ostale koima isticu ugovor nema nikakvih informacija. Inace vecini igraca isticu ugovovri.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 16:25

fcsforever je napisao/la:Niko mi nije znao odgovoriti, jel Ševki isteko ugovor ili je na samom kraju istog. Kako god bilo...malo je nerezonski da fcs ponudi (kako neko reče) 65 000 eura za npr još mjesec dana njegovog ugovora sa Veležom..?? Kao potvrda mojih tvrdnji može se uzeti naša ponuda Borcu za Grahovca...u timskom prelaznom roku. Ponuda je iznosila cca 65-70000 eura ali Grahovac je imao važeči ugovor koji je još važio (čini mi se) god dana. Tako da ova cifra u vezi Ševke i njegovog prelaska u FKS...a ugovor pri kraju ili je skroz završen...nidže veze..!!!
Kakvih bolan 65.000 eura, to Sarajevo, a niti jedan klub u nasoj drzavi jos dugo, dugo nece moci ponuditi za nekog igraca. Decku je sa zadnjom utakmicom u prosloj sezoni istekao ugovor. Vjerovatno su iz Veleza mislili da nece nigdje, mostartski je zet, pa nisu brzali sa novim ugovorom. To su iskoristili iz Sarajeva, doveli za nase uslove dobrog igraca za 0 maraka i to je to. Zaboravite to, 65.000 eura iz Sarajeva za nekog igraca...
Ako nisi upućen treba da znaš da se sa svim igračima pričalo prije završetka prvenstva.Postoji ljudska strana gdje nekim zaslužnim igračima nemožeš stat na put da nešto zarade u životu a tu su već nekih 4-5 godina.Ševko je uvidio da je vrijeme da ide dalje i sretno mu.Dali mu je to dobar potez tek će se viditi, ja se nadam da će još napredovati i otići kasnije negdje vani.Feji su odriješene ruke što se igrača tiče i vjeruj da je jedan od najjačih stručnjaka u našoj ligi.Siguran sam da zna šta radi, da ima viziju i da zna koji igrači će mu trebati za istvarenje tih ciljeva a koji ne.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 16:34

@ aleksandre

Htio sam ti reći a su mu bile odriješene ruke da traži novi angažman poslije dugo vremena u Veležu jer je Ševko navodno izrazio želju da napreduje u karijeri.Hebibović je puno kraće u Veležu i on ima još toga da da za klub ukoliko se ovo ljeto ne proda.Njemu su ponuđeni uslovi koji su vrlo dobri za našu ligu dok ljudi nisu smatrali da Ševko može više napredovati i da teško i da mu daš veće pare možeš nešto izvući od toga.Hebibović ako ode zaradit će dobro i on i Velež a ako ostane on će zaraditi vrlo dobro za naše uslove.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2014, 16:34

RodjeniiBrato je napisao/la:Ma solidan je Sevko bio nije vala da se ne moze bez njega,ako nam Vlada dodje svakako ce pokriti to mjesto po strani umjesto Sevke i jos dovesti jednog pravog centarfora i napad bolji nego ove godine ,iskreno mene je Ševko nerviro zato sto je puno petljao sa loptom i zato sto bi od 3 100% šanse u prosjeku 1 iskoristio. Uglavnom njegov odlazak uopše nije strašan ukoliko nam dođe Vladavić jer nema potrebe u ekipi imati Vladavića, Okića i Hebibovića jer Hebibović je po meni bolji i korisniji igrač od Okića i samo može još više napredovat,a da je Okić ostao i ukoliko Vladavić dođe neko bi morao na klupu Okić ili Hebibović. Uglavnom odlazak Okića uopste ne bi trebao predstavljat veliki problem.
A, sta je s Hebibovic. Koliko znam neki iz kluba su mu obecali siguran transfer u Denizlispor. Dokle je doslo s tim transferom?
Hebibović je produžio ugovor do kraja sljedeće sezone.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 jun 2014, 16:35

RodjeniiBrato je napisao/la:Ma solidan je Sevko bio nije vala da se ne moze bez njega,ako nam Vlada dodje svakako ce pokriti to mjesto po strani umjesto Sevke i jos dovesti jednog pravog centarfora i napad bolji nego ove godine ,iskreno mene je Ševko nerviro zato sto je puno petljao sa loptom i zato sto bi od 3 100% šanse u prosjeku 1 iskoristio. Uglavnom njegov odlazak uopše nije strašan ukoliko nam dođe Vladavić jer nema potrebe u ekipi imati Vladavića, Okića i Hebibovića jer Hebibović je po meni bolji i korisniji igrač od Okića i samo može još više napredovat,a da je Okić ostao i ukoliko Vladavić dođe neko bi morao na klupu Okić ili Hebibović. Uglavnom odlazak Okića uopste ne bi trebao predstavljat veliki problem.
Kad smo već kod Hebibovića, hoćemo li iduće godine opet nekom amter što nam ode igrač džaba ? Mislim, ako ćemo ga prodavati onda to moramo ove godine.....ili nek igra ove godine da vi mi došli u Evropu i puštamo ga džaba. Rekoh, ne mogu se i jare i pare....

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2014, 16:35

Doće neko drugi,sljedeće sezone napadamo na sami vrh....citiraću ovaj post za godinu dana.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 16:36

gost je napisao/la:
Kad smo već kod Hebibovića, hoćemo li iduće godine opet nekom amter što nam ode igrač džaba ? Mislim, ako ćemo ga prodavati onda to moramo ove godine.....ili nek igra ove godine da vi mi došli u Evropu i puštamo ga džaba. Rekoh, ne mogu se i jare i pare....
U ovim uslovima koakvim živimo nije se moglo puno više uraditi.Nemamo mi cifre da igrača privežeo na 3-4 godine.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 16:45

ok Aco...Ševko je došo džaba ..to je još bolje zar ne !!??

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 jun 2014, 16:50

anel81m je napisao/la:
U ovim uslovima koakvim živimo nije se moglo puno više uraditi.Nemamo mi cifre da igrača privežeo na 3-4 godine.
Slažem se ja sa tim, zato i mislim da su reakcije malo preburne.....mora se malo spustiti na zemlju, mi u ovom trenutku nismo u mogućnosti finasijski parirati Sarajevu....realnost.....al ni Borusija iz Dortmunda ne može Bajernu pa im opet zagorča život.....ja mislim da je ključno Feji dati podršku....može se dobra ekipa sastaviti...

A šefki želim zaista sve najbolje, pošteno je nosio crveni dres i mnogo dao Veležu....i malo mi je tužno slušati ove prognoze kako će on biti u Sarajevu rezerva, ja se iskreno nadam i vjerujem da će biti tamo najbolji igrač i da mu je slijedeća destinacija neki dobar klub u inostrantsvu

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 01 jun 2014, 17:06

iduca sezona ce pokazati ko je bio u pravu ko voli velez a Ko RaDi zA TaNu i onE koji samo uzimaju pare od veleza -pastrmka nije velez samo tvoj .vidjecemo u iducoj sezoni ko je bio u pravu .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 jun 2014, 17:14

Polako ljudi,kukali smo za Jusufbašićem pa nakon par kola vidjeli smo zašto ga je Feja pustio.Okiću je isticao ili istekao ugovor,Vlada je tu znači jedan bi morao na klupu,ko?Ševki puno sreće u novom klubu,dočekati ga sa aplauzom jer je to zaslužio,a mi idemo dalje ja vjerujem u Feju, i da zna šta radi barem je do sada znao.Odlazioli su i veći pa smo preživjeli.
Ovi što zovu na bojkot,mene ne može niko natjerati da ne gledam Velež kakav god da je,to slobodno objesite mačklu o rep.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2014, 17:24

emil02in je napisao/la:Polako ljudi,kukali smo za Jusufbašićem pa nakon par kola vidjeli smo zašto ga je Feja pustio.Okiću je isticao ili istekao ugovor,Vlada je tu znači jedan bi morao na klupu,ko?Ševki puno sreće u novom klubu,dočekati ga sa aplauzom jer je to zaslužio,a mi idemo dalje ja vjerujem u Feju, i da zna šta radi barem je do sada znao.Odlazioli su i veći pa smo preživjeli.
Ovi što zovu na bojkot,mene ne može niko natjerati da ne gledam Velež kakav god da je,to slobodno objesite mačklu o rep.
:!:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 jun 2014, 17:31

Rodjeni hvala za Okica i sretno da iduce sezone izborite Evropu :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []