FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Smjecanindzemo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Smjecanindzemo » 04 maj 2019, 23:21

Okreni mu i ukucane protiv njega

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2019, 23:23

Ja mu nista ne vjerujem dok mi ne kaze ime i prezime ,imovinsko stanje JMBG,pin kartice i karticu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:23

MortemHz je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vanja samo rafu raju ba, pogotovo zeničane..
Ka'e nemojte se vi sekirati ništa, neće velika razlika biti, opušteno sve :rol: :rol:
Slusaj Morto...
Prvo si me zavadio sa Bosanskim katolicima,a sad hoces i sa robijasima,pa stvarno nema smisla... :rol: :rol: :rol:
Do sutrašnjeg dana ću i Tuzlake okrenuti protiv tebe :rol:
A vidim ja da hoces... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 maj 2019, 23:23

Pita navijač Sarajeva navijača Želje - znaš li koja je valuta u Švedskoj? Kaže on kruna, a ovaj mu odgovara: A JE'L DUPLA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 04 maj 2019, 23:24

Vanja8 je napisao/la:
revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Tako je...I sta sam napisao,da je covjek zvjer na treninzima,da može duplo trcati vise...Husu nije odgovarao i covjek je otisao u Mladost...Objavio sam ja jos masu stvari ovdje i za Nihada i za Vijetnamce...Ali opet kažem sasvim mi je svejedno hoce li ko vjerovati ili nece...
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...
Napisao si Husrefu nije odgovaralo. Nije odgovaralo cijelom SŠ na čelu sa EH. Ako si vec napisao da nije trebao si posteno napisati kako je bilo a ne ovako poluinformacija, tj spin iz kojeg ce zlonamjernici namjerno sutra reci da zbog svojih talova ga nije htio u klubu.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:25

mma_hz je napisao/la:Ja mu nista ne vjerujem dok mi ne kaze ime i prezime ,imovinsko stanje JMBG,pin kartice i karticu.
I da ti dostavim kartice... :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:28

revolt je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
revolt je napisao/la:
Welbecknije potpisao samo zbog broja stranaca u klubu. I sto smo tada imali Adukora na istoj poziciji. Tako da ne lazes vise na Husrefa molim te. I da Husrefu je odgovarao.
Prvo nisam ulazio u problem zasto nije odgovara niti sam rekao da mu je licno smetao,jednostavno izabrao je Adukora i nisam kritikovao Musemica zato...Druga stvar,moje misljenje da Hus nije trener za nasu buducnost ostaje i ja svoje misljenje ne mijenjam,da li to odgovaralo nekom tu ili ne mene interesuje kao lanjski snijeg...Idolopoklonstvo nikada nikome nije donijelo dobro,svako vuce i dobre i lose poteze i kritika je uvijek za lose stvari potrebna radi normalnog funkcionisanja kluba...
Napisao si Husrefu nije odgovaralo. Nije odgovaralo cijelom SŠ na čelu sa EH. Ako si vec napisao da nije trebao si posteno napisati kako je bilo a ne ovako poluinformacija, tj spin iz kojeg ce zlonamjernici namjerno sutra reci da zbog svojih talova ga nije htio u klubu.
Apsolutno nije bilo u tom kontekstu,svaki trener može odluciti ko mu odgovara,a ko ne...U ovom slucaju je Hus ispravno odabrao i ja tu nemam zamjerke...Ono sto sam rekao tada odnosilo se na njegovu kondiciju i izdržljivost,a Adukor je dokazao kakav je igrac i koliko je znacio za klub...

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 maj 2019, 23:29

Kvarnjak je to. Meni o glavi radio moj Morto. Svakako nas 3000 na Kosevu on nas jos proganja. Jedini krivac za brojku je Vanja.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 04 maj 2019, 23:35

Trebali smo ga Nobel i ja tuc kad je trebalo. To bolan sa vijernamcima pregovara...haloo eeee vijetnamcima. Ma fasovat ces da si Tan
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:37

Laznjak je napisao/la:Kvarnjak je to. Meni o glavi radio moj Morto. Svakako nas 3000 na Kosevu on nas jos proganja. Jedini krivac za brojku je Vanja.
A jedini sam ja sutio za tvoja "gostovanja" i to mi je hvala... :rol: :rol: :rol:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 04 maj 2019, 23:38

0:8 u augustu na Kosevu.Kako je tada bilo tesko.Dusmani likuju, vriste od zlobe.A ja...te sam te noci zavolio jos jace.Bolesnicki ludo.Pratio te Dive moj po svim bosanskim stadionima, svim vremenskim neprilikama i sanjao danasnji dan.
Trofej se vratio kuci.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 04 maj 2019, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:39

Laznjak je napisao/la:Trebali smo ga Nobel i ja tuc kad je trebalo. To bolan sa vijernamcima pregovara...haloo eeee vijetnamcima. Ma fasovat ces da si Tan
Znas i sam kako je Nixon prosao sa njima... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 maj 2019, 23:41

Odem na web stranicu oslobodjenja kad tamo video intervju Bake poslije danasnje utakmice. Traje 11min. Preporucujem da je poslusate!!!
11min sam plakao...dusu samo sto nisam ispustio kako tuzna prica tog covjeka. Da mu kako mogu pomoci rado bih to uradio. Ganula me njegova tuzna prica da sam cak dva apaurina popio :(
Dobri covjece ne daj se, ti si uradio koliko si mogao...ostalo je samo jos da se sagnes i popushis ga mom Sarajevu za laku noc.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 maj 2019, 23:45

Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2019, 23:51

skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.
Evo i @Skoro me zavadja... :rol: :rol: :rol: ...Jos mi samo @Nobel fali,tu je @Laznjak,o Mortu vise nema sta ni reci, ma momacka ekipa... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 04 maj 2019, 23:52

skoroalen je napisao/la:Vanja je inače haker koji skida fb profile igrača i trenera, čita razgovore i onda kači ovdje novosti. Meni je već "završio" profil pa smijem napisat ovo, al vi se nemojte zayebavat, naći će vas preko IP adrese i biće sra.nja, zna čovjek opasne momke.

Šta nosi o paas, tetejac je u pitanju?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2019, 00:03

obiteljskicovjek je napisao/la:

Laptop je njegovo oružje, dominira DarkWebom. :lol:
Zna neke utjerivače dugova, oni su naoružani pravo, Vanja je k'o Corleone, s vrha komanduje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 00:06

skoroalen je napisao/la:

Zna neke utjerivače dugova, oni su naoružani pravo, Vanja je k'o Corleone, s vrha komanduje.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
:rol: :rol: :rol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2019, 00:10

skoroalen je napisao/la:

Ima li sva slova?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 maj 2019, 00:12

skoroalen je napisao/la:

Eh to oko struje nisam nešto stručan, ne znam ni ko je taj Darko.
Ako je tetejac u pitanje, na dlan da ga dočekam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: robertkosar, Venom i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []