Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta ti nije jasno? Njega jedino placa Tan od nasih igraca a on ima ugovor sa nama. Ako ponuda stigne od oko milion mi je prihvatimo i zaradili smo pare, sta ovdje ne shvatas? Normalno da se mi pitamo posto je nas igrac, nece se Vratnik valjda pitati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A koliko li je tek drugacije kada igras u gostima, ganjas bodovni zaostatak, dakle moras da pobijedis, a usput jos slovis za favorita na osnovu reputacije... Tu nema ama bas nikakvog pritiskaGoodisonPark je napisao/la:Solinaš, drugačije je sa jačim ekipama igrati na strani gdje je i bod dobar, a potpuno drugačije kući gdje ti trebaju tri boda i gdje igraš pod velikim pritiskom.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Maa samo će Sloboda kiksat, oni će svi bez poraza ovih 12 kola da odrade. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma bolan, zestoka borba se ocekuje izmedju Drine i VelezaBesic je napisao/la:Željoteteac8684 je napisao/la:Znači SlobodaBesic je napisao/la:Ide definitivno i juče se čuvao za transfer , hoće da se obezbjedi do kraja života.![]()
![]()

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Najveci favorit za osvajanje lige je Zrinjski, jedina prednost sto cemo mi igrati bez pritiska navijaca,novinara itd jer nas ce zadovoljit i izlazak u Evropsku ligu i eventualno osvojen taj KUP, Musemic je tu i on je sam rekao da ce tu biti sve dok budu postajale visoke ambicije a to je osvajanje trofeja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A polako, i vi isto neka uvrijedjena mlada jer vecina smatra da ste malo dalje tituli. Ima jos 12 kola da se igra, vec u prvom kolu na proljece ce stvari biti jasnije. Daleko jeste od titule, ne zbog 6 bodova zaostatka jer je to itekako nadoknadivo jer cete se vjerovatno strasno pojacati na ovom roku, nego zbog toga što ste 5. na tabeli. Nije isto 6 bodova zaostaka kada si 2. i kada si 5., al opet nije neka senzacija ako osvojite. Ako ne pobjedite u Mostaru ni Europa vise nece biti na dohvat ruke, ne mora znaciti ako ste FK Sarajevo da cete sigurno Europu igrati. Naravno mislim da je 0,1% sanse da ne izborite Europu ali mozete doci u tesku poziciju sto se toga tice, a isto tako mogu doci u tesku situaciju sve ekipe iz vrha. Uglavnom bit ce pakleno u drugom dijelu, drago mi je da je i Radnik najavio pojacanja borbu za Europu.Bolanos je napisao/la: Ne, ne. Vi ste apsolutni favoriti, kako jedn vas rece mi smo nebitan faktor.Bicemo sretni kad Evropu izborimo aBd.

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Je li bio sinoc bht sport?Ima li snimke igdje??
[youtube][/youtube]silvestar1 je napisao/la:Je li bio sinoc bht sport?Ima li snimke igdje??
Dobro rece momak gore svi ce izgleda pobjediti 12 utakmica samo mi 11 kiksati.
Takav dojam steknes kada ih citas.
Svi ce se pojacati,u skladu sa svojim mogucnostima.
I svi ce prosuti neki bod,kuci,na strani nebitno.
Titulu ce odluciti medjusobni dueli vodece petorke,ili barem nagovijestiti sta da ocekujemo.bice pakleno proljece,to je jedino sigurno.
Takav dojam steknes kada ih citas.
Svi ce se pojacati,u skladu sa svojim mogucnostima.
I svi ce prosuti neki bod,kuci,na strani nebitno.
Titulu ce odluciti medjusobni dueli vodece petorke,ili barem nagovijestiti sta da ocekujemo.bice pakleno proljece,to je jedino sigurno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Hvala buraz!!
-
- Kontakt:
Zrinjski i Sloboda najozbiljniji kandidati za uzeti titulu po svemu prikazanom do sada, iza njih Sarajevo, pa Široki B. itd .
Jao novinara "Mujić u Bijeljini imao hrabrosti, Skakić u Širokom nije", trebaš biti retardiran i ovo napisati
-
- Kontakt:
Nisam upratio da li se navijaci Sarajeva zale toliko na sudjenje, ali ova vec dva teksta na portalu su totalno bezobrazna. Gledao sam sinoc snimak utakmice iz Sirokog i, po meni, sudija je bio vise nego dobar. Bas mi se svidjelo sudjenje. Ako vec pisu o kriterijima sudije, treba napisati da je i Kalasi mogao dobiti crveni, kao i Sesar, ali nisu ni jedan. To je kriterij, a ne da se oprosti jednom, a drugom ne. Derbi, borba za sami vrh, pozadina tih utakmica, veliki naboj i svasta je bilo ocekivati od utakmica ova dva kluba. Da je poceo odmah djeliti kartone, sto zute sto crvene, sve bi otislo u neku stvar. Sudija nije nasjedao na pritiske, na neka valjanja, na prigovore, odradio je odlican posao i mislim da se niko ne treba zaliti. Uradio je ono sto sudija nije na utakmici Radnik-Zeljo, dao zuti Barbaricu, jer koji si ti faktor da neku svoju pravdu djelis i provociras kada je vec igra zaustavljena.
I umjesto da pohvale jako dobro vodjenje tako teske utakmice, oni zbog nekih svojih interesa blate sudije, a mislim da ce se vecina sloziti da je bilo utakmica u kojima je sudija imao mnogo zapazeniju rolu od one jucer i nista nisu napisali. Sramota za nase "novinarstvo" i mozda da se nasi "novinari" zapitaju koliko oni vrijede prije nego pocnu blatiti nas fudbal, ligu, igrace, sudije , stadione i ostalo.
I umjesto da pohvale jako dobro vodjenje tako teske utakmice, oni zbog nekih svojih interesa blate sudije, a mislim da ce se vecina sloziti da je bilo utakmica u kojima je sudija imao mnogo zapazeniju rolu od one jucer i nista nisu napisali. Sramota za nase "novinarstvo" i mozda da se nasi "novinari" zapitaju koliko oni vrijede prije nego pocnu blatiti nas fudbal, ligu, igrace, sudije , stadione i ostalo.
Što?lisander je napisao/la:Jao novinara "Mujić u Bijeljini imao hrabrosti, Skakić u Širokom nije", trebaš biti retardiran i ovo napisati
Sergejevič u, prvi žuti kalasija nije ni bio faul a kamo li žuti, a minut prije tog žutog zbog navodnog povlačenja je kratanovic sa obje ruke s ledja povukao rustemovic i dobio opomenu....
O startu pehara nad rustemovic neću, isti strart je koštao vašeg igrača karijere ,/zolotica
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 dec 2015, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jedan od glupljih postova koje sam ja za ovih 4-5 godina ovdje procitao.
ZZ
Sarajevo jeste osteceno juce,dva crvena su mogla biti za Siroki,jedan za Sarajevo,navlacio je malo Sirokom,
Ali naslov jeste bezveze.
Isto se moglo napisati i nakon utakmice Sarajevo-Sloboda
Pa osim öd samih tuzkaka nisam upratio da se mediji bave toliko lakrdijom valjica.
Sudija nije imao hrabrosti juce da se uhvati za djep i da prednost bilo kojoj ekipi,iako kazem,mogao je jucer komotno podjeliti 3 crvena.
Pa osim öd samih tuzkaka nisam upratio da se mediji bave toliko lakrdijom valjica.
Sudija nije imao hrabrosti juce da se uhvati za djep i da prednost bilo kojoj ekipi,iako kazem,mogao je jucer komotno podjeliti 3 crvena.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako mislis da smo mi trebali dobiti crveni karton nakon onog starta Kallasia, varas se jer je onaj celo sinoc u emisiji( a valjda je on strucniji od nas sa foruma) rekao da ono nije bio start za drugi zuti karton.solinas je napisao/la:Sarajevo jeste osteceno juce,dva crvena su mogla biti za Siroki,jedan za Sarajevo,navlacio je malo Sirokom,
Takodjer rece da je i onaj napad skutorskog smrada sesara na Barbarica crveni karton.
Na koncu, mi i jesmo dobili crveni karton kojeg je zaradio Duljevic nakon posljednjeg sudijskog zvizduka.
ZZ
Tek sad vidim koliko smo mi bili smijesni
Kad komentarišu sudjenje u pregledu kola kada ne ide u nečiju korist govore kako štite sudije i lažu, kada ide u korist piše se o njima kao o najvećim fudbalskim znalcima.

Kad komentarišu sudjenje u pregledu kola kada ne ide u nečiju korist govore kako štite sudije i lažu, kada ide u korist piše se o njima kao o najvećim fudbalskim znalcima.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolve
- Kontakt:
Čisti Crveni za Kalasia, Krstanovic je bio za žutog, sto se tice onog komesanja, Peharu je mogao i dat crveni, start je bio jak. Al onaj papak Barbaric je zakuhao sve poslje, ako je Sesar trebao dobit crveni i on je isto.
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Pa dobro, to je tvoje misljenje, sto ja postujem, za razliku od ovog pokusaja ispod. Uvijek se mogu naci takve stvari samo ako ih ozbiljnije trazis, te neke greske i greskice, koje se desavaju i najboljim sudijama na svijetu. Poenta je da je Kalasi imao taj zuti, ali eto nije dobio drugi jer je to bio kriterij sudije, da ne iskljucuje tako lako igrace i kasnije je to isto uradio u slucaju Sesara. Toliko o tome da nije imao kriterij. Napisao sam da se meni dopalo sudjenje, jer je ovo jako teska utakmica za suditi, mnogo naboja i, po meni, sudija nije podlegao pritisku i poceo nenormalno mahati kartonima, iskljucivati igrace i posrati se na utakmicu. Ja sam uvijek za to da se dopusti u derbi utakmicama vise nego na obicnim, npr. zadnji derbi Bajic ima zuti i povlaci igraca Sarajeva za dres, ali nije dobio drugi, isto tako poslije i Bilibija. **** derbi ako zbog povlacenja za dres ili guranja na centru dijelis crvene. U Bijeljini nije bilo postenog faula ni kartona i onda Djelmic napravi onu glupost, po meni jedina greska je sto nije i onaj igrac Radnika dobio zuti jer ko je on da prilazi igracu koji je na zemlji i nesto provocira. U Sirokom je cijela utakmica bila nervozna i pomalo zestoka i pri svakom kontaktu su igraci nesto raspravljali, svadjali se i slicno.Pantelija je napisao/la:Što?lisander je napisao/la:Jao novinara "Mujić u Bijeljini imao hrabrosti, Skakić u Širokom nije", trebaš biti retardiran i ovo napisati
Sergejevič u, prvi žuti kalasija nije ni bio faul a kamo li žuti, a minut prije tog žutog zbog navodnog povlačenja je kratanovic sa obje ruke s ledja povukao rustemovic i dobio opomenu....
O startu pehara nad rustemovic neću, isti strart je koštao vašeg igrača karijere ,/zolotica
To je moje misljenje, mozda neko misli da je sudija trebao do poluvremena iskljuciti tri igraca, mozda je trebao on odluciti utakmicu koja toliko nosi, koliko je puta sudija odlucio derbije i na kraju prvenstva. Zeljo zabio gol Borcu, a lopta pala na peterac, lose sudjenje Sarajevo-Sloboda nedavno, Siroki-Zeljo, Zrinjski-Siroki utakmica za Evropu prosle sezone itd.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.