FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 11:03

MortemHz je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ko mi pošalje u pp identitet @Vanje, kupit ću mu desetku u cijeli skajmakom, možda legne i jogurt :rol: :rol:
:kafa:
Hilmooooooo... :rol: :rol: :rol:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 maj 2019, 11:08

Ma ne bih ja nikog iz sirokog i radnika. Ovi iz radnika su zatrovani zizovicevim valjanjem po terenu...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2019, 11:10

Denchi je napisao/la:bez ugovora na ljeto a interesantno iz lige
slika
Galić i Hadžić, ostali ne bi imali šta tražit kod nas. Mozda Vego jer nemamo trenutno lijevog beka al sumnjam da bi bio pojacanje za nas, odnosno kvalitetna zamjena.

Ne bi bilo loše dovesti Galića, dobar igrača a oslabio bi konkurenta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 maj 2019, 11:10

Pa ljudi sta je cudno sto je Musemic osvojio sad ligu ? Imamo najplaceniju ekipu , najveci budjet , prvi favoriti lige bili na pocetku , covjek samo uradio sto je se trazilo od njega , nikakvo cudo nije pravio , da je osvojio ligu sa Mladosti ili sa manjim klubom pa aj al ovako... Sarajevo je bez Husa ili sa Husom uvjek favorit da osvoji .. Samo me zanima kako ce se ekipa pripremit za gust raspored kad krenu evropske ...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 maj 2019, 11:15

HeraklitMracni je napisao/la:Pa ljudi sta je cudno sto je Musemic osvojio sad ligu ? Imamo najplaceniju ekipu , najveci budjet , prvi favoriti lige bili na pocetku , covjek samo uradio sto je se trazilo od njega , nikakvo cudo nije pravio , da je osvojio ligu sa Mladosti ili sa manjim klubom pa aj al ovako... Sarajevo je bez Husa ili sa Husom uvjek favorit da osvoji .. Samo me zanima kako ce se ekipa pripremit za gust raspored kad krenu evropske ...
Nikakvi mi favoriti nismo bili, štoviše predviđala se borba za europu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 11:33

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Ko mi pošalje u pp identitet @Vanje, kupit ću mu desetku u cijeli skajmakom, možda legne i jogurt :rol: :rol:
Zovi mala, samo zovi.. :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 11:34

alacious je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Pa ljudi sta je cudno sto je Musemic osvojio sad ligu ? Imamo najplaceniju ekipu , najveci budjet , prvi favoriti lige bili na pocetku , covjek samo uradio sto je se trazilo od njega , nikakvo cudo nije pravio , da je osvojio ligu sa Mladosti ili sa manjim klubom pa aj al ovako... Sarajevo je bez Husa ili sa Husom uvjek favorit da osvoji .. Samo me zanima kako ce se ekipa pripremit za gust raspored kad krenu evropske ...
Nije tačno, klub sa najvećim budžetom je uvijek prvi favorit, normalna logika.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 11:43

MortemHz je napisao/la:
alacious je napisao/la:
Nije tačno, klub sa najvećim budžetom je uvijek prvi favorit, normalna logika.
Kako izaci sa ovim Mortom na kraj,otjerao nam je Adukora jer je covjek crn,sad nas zlostavlja po temi... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 11:43

Da.. smrdim na rasizam :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2019, 11:44

Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Jel me neko tražio :?: :?:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 11:47

@Hilmo brate spasavaj nas od ovog Morte...
Tesko zlostavljanje preživljavamo,mene zavadio sa Bosanskim katolicima, Zenicanima, a prijeti mi da ce me zavaditi danas i sa Tuzlacima,banuj ga makar na jedan dan... :rol: :rol: :rol:
I Hilmo mijenjaj havatara... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 11:47

Vanja8 je napisao/la:@Hilmo brate spasavaj nas od ovog Morte...
Tesko zlostavljanje preživljavamo,mene zavadio sa Bosanskim katolicima, Zenicanima, a prijeti mi da ce me zavaditi danas i sa Tuzlacima,banuj ga makar na jedan dan... :rol: :rol: :rol:
slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 maj 2019, 11:49

Drugu tobetu se izgleda posrecilo, imam osjecaj da u banovicima slavimo titulu a njega tamo najvise ima :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 11:51

MortemHz je napisao/la:
slika
Mislis ovo sa havatarom... :rol: :rol: :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 maj 2019, 11:56

Ahmetović 13, Tatar 12, Velkoski 10, Rahmanović 8 = 43 gola. Njih 4 je dalo vise golova nego sve ostale ekipe u ligi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2019, 11:57

slika

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 maj 2019, 12:02

bil hajr ....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 maj 2019, 12:03

emir79 je napisao/la:Ahmetović 13, Tatar 12, Velkoski 10, Rahmanović 8 = 43 gola. Njih 4 je dalo vise golova nego sve ostale ekipe u ligi.
Kakva perverzija. :bow:
Svi u Banoviće! I dok te gledam sa tribinaaaaaa
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 12:05

hilmo je napisao/la:
bil hajr ....
Štiti nas Hilmo od ove diktature... :urnebes:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 maj 2019, 12:06

Vanja8 je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Joj Vanja šta im radiš :rol:
Mi već spominjemo duplu, a valja sa fašistima dvije odigrat, znamo kako nam se unaprijed dobivene tekme vrate..
Blizu smo ljudi nikad bližee duploj, a i ako ne bude dupla nema veze. Bilo bi samo ovih nickova koji su iskakali kad kiksamo i pričali kako nismo ni titulu zaslužili ali ću im se slatko nasmijati kuknjava

Za Husrefa ne znam dal ga ostavit ili ne, čovjek ima kredita kod nas i svaka mu čast za ovo sad. Tvrdoglav si yebem li ti uh al te volim dao bih ti i guze za ovo što si me ovako učinio sretnim.
Samo TATAR mora igrati na lijevom krilu. Pa nevjerovatna je razlika kada je desno i kada je lijevo.

Mogli bi lagano početi o odlascima i dolascima.
Vanja, Morteme, Laznjak vaša me mišljenja zanimaju ima li koga da je slobodan na ljeto a da bi ga voljeli dovesti u najveći klub u državi :mrgreen:

Adukor, Bekić, Crnički (valjda tako biješe), Handzić, Lelić, Pavlović out. Ne znam jesam li koga zaboravio.
Dušana bih ostavio za trečeg beka eventualno, mada što pričaju z kakvim je odnosima sa Husrefom teško da ostaje.
Kako bi nam legao Hadzić to su priče. Danas ga gledam ono će biti strašan igrač, bolji od Koljića siguran sam.
Dovesti desnog beka klasnog, stopera, desno krilo, i doveo bih sko se ukaze prilika za nekog klasnog CMF.
Ipak Hadzija to najbolje zna i vjerujem tom čovjeku nakon zadnja dva, tri odrađena prelazna.

DAJ NAM ZVEZDU DA SE IGRAMOOOO
Evo da ti odgovorim i tu cu stati sa daljom raspravom oko Husa...

Ako kritikujes neke njegove metode odmah si protiv kluba...

Ma niko nije protiv svetinje,ali da prostora za kritiku ima ,to stoji i uvijek cu to reci...

Ja sam se ovdje sa @Venama Hrabrih posvadjao,tvrdeci da je Hus legenda kluba i izvinjavam se covjeku jer je bilo neumjesnih postova sa moje strane,a znam da ce halaliti...

Ni u jednom postu nisam naveo da Husa treba smijeniti,sto upono pokusavaju da mi nametnu,medjutim mi nismo ni Hajduk,a ni kone da nam ulica i mijenja i postavlja trenere...

Postoji UO,koji donosi odluke i to ispravne odluke i koji se svim silama bori za napredak Svetinje...

Što se tice pojacanja,njih ce biti i u to nemojte sumnjati,ali shvatite da je novim ljudima u upravi prioritet Akademija i oni ce to sprovesti u djelo jer posjedujemo zlatni rudnik i skolu koja može postati Brend...

Sacekajte jos malo,pa cete i sami vidjeti i za pojacanja i za plan kluba za daljnji razvoj i stvaranje uslova za jednu dominaciju u PL BiH ,kao i pokusaj pravljenja koraka naprijed u medjunarodnim takmicenjima...
I jos nesto...

Naravno da sam karakter sto se tice mojih stavova,ali takodjer ni za koga ne tvrdim da to nije,jer ljudi to dokazuju svojim djelim ,a ovdje svojim pisanjem i ono sto mislim cu uvijek iznjeti,jer niti imam potrebe da odstupam od toga niti to kada radim u životu ... :kafa:
Nemam ti sta halaliti, jer ti nisam ni zamjerio. Dapače, uvijek rado procitam ono sto napises.
Ti bi trebao meni halaliti, jer sam ja pretjerao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []