FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 maj 2019, 12:09

hilmo je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: :kafa:
Hilmooooooo... :rol: :rol: :rol:
Jel me neko tražio :?: :?:
Hilmo ako postupiš po slovu zakona i reda, ima ih za Banovića dovoljno da oborimo sopstvene rekorde po broju gostujućih navijača.
Sa Vanjom se nemoj zayebavat, zna frajer nekog Darka glavnog na inter - netu. :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 maj 2019, 12:10

Trebamo na vrijeme sad izvršit pritisak na ove iz marketinga da kvalitetno odrade posao i da za kup i za tekmu protiv Zvijezde privuku što više naroda. Smanjit cijenu karata neće sigurno ali moraju se aktivirat i neke akcije napraviti.

Darovanje krvi - ulaznica, nagradne igre, bilbordi, reklame, popusti itd itd.

Moramo sa ove zadnje dvije tekme na Koševu popraviti prosjek.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 maj 2019, 12:14

Nazalost savez odlucuje oko cijena ulaznica, ne bi me cudilo da sjever bude cener
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2019, 12:16

Posle jucerasnjeg kiksa laznih ocekujem protiv Sirokog 10 milja, finale kupa je a milimetri nas sad dijele od titule.
Gostujuca protiv Citya ne znam koliko prima stadion u Banovicima ali posto bi tu mogli vec potvrditi titulu ocekujem pravu invaziju nasih navijaca kakva se ne pamti jos od Zvijezde u Gradaccu ili protiv Viteza ona.
Onda jedno 15-20 milja protiv Zvijezde09 na proslavi titule aBd :opaopa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 maj 2019, 12:20

Kad je tekma u Banovicima? Subota ili nedjelja?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 maj 2019, 12:20

Najvažnije je u srijedu stvoriti dobru atmosferu, povedite jarane, rođake, furajte raju. Finale kup-a ovo ono. Moramo dati podršku!
ISTINA ZA VEDRANA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 maj 2019, 12:21

Ima nas nekoliko koji zbog staza vezanih ociju znaju put u Banovice :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 12:21

da vas pitam sad nešto otvoreno?
koliko dana bi plakali da ispadne Sloboda, Čelik i Krupa a uđu Borac,Velež i ostane GOŠK?
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2019, 12:24

Denchi je napisao/la:da vas pitam sad nešto otvoreno?
koliko dana bi plakali da ispadne Sloboda, Čelik i Krupa a uđu Borac,Velež i ostane GOŠK?
To je ne izvodivo jer bi morao uci jos jedan klub iz druge lige, ispala bi u ovom primeru 3 kluba, a usla samo 2. Dodaj da udje jos Olimpić i to je to odabrano društvo :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 maj 2019, 12:25

Nek ispadnu Sloboda, Krupa i Gosk a udju Velex, Borac i Olimpick :mrgreen: Celika ne dirajte :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 maj 2019, 12:25

ElCartel11 je napisao/la:
To je ne izvodivo jer bi morao uci jos jedan klub iz druge lige, ispala bi u ovom primeru 3 kluba, a usla samo 2. Dodaj da udje jos Olimpić i to je to odabrano društvo :lol:
pa ostaje gošk? na licencu :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 maj 2019, 12:26

Joj ja Slobode ne mogu nikako a mrzim i Borac.
ISTINA ZA VEDRANA!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 05 maj 2019, 12:27

AngelDiMaria je napisao/la:Nazalost savez odlucuje oko cijena ulaznica, ne bi me cudilo da sjever bude cener
Ne odlucuje, klub odredjuje cijenu.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 05 maj 2019, 12:35

:kralj:
skoJaa je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:Nazalost savez odlucuje oko cijena ulaznica, ne bi me cudilo da sjever bude cener
Ljepota, pogresno sam informisan

Nije meni do mene, ja se sekiram za raju kojoj nije skup slauf od 7-8 km a istok jeste :kafa: :rol:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 05 maj 2019, 12:37

AngelDiMaria je napisao/la::kralj:
skoJaa je napisao/la:
Ljepota, pogresno sam informisan

Nije meni do mene, ja se sekiram za raju kojoj nije skup slauf od 7-8 km a istok jeste :kafa: :rol:
Mozda ti je bolji izvor informacija :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 12:42

Mislim da je doslo vrijeme da jedan klub pocne na jedan posten i sportski nacin ,dominirati PLBiH...
Bez sumnjivih penala,sudaca,bez istrage UEFE,FIFE...
Sa kvalitetnim pojacanjima i sa talentima iz sopstvene Akademije...
Bez lesinara u Upravi i sa ljudima koji imaju viziju izdizanja SVETINJE na jos vecu instancu kvalitete i napretka na medjunarodnom nivou...
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 maj 2019, 12:44

Ne valja cestitati prije ali dati cu sebi za pravo jer ne vidim da mozete ispustiti do kraja ovih 6 bodova. Cestitke pitari i zelim vam od srca duplu jer ste zasluzili najboljom igrom ove sezone. Prelomna je bila derbi na Grbavici gdje ste pokazali muda i odradili posao kada je najzajebanije bilo. Puno srece u zdrijebu za LŠ i da predstavite drzavu u najboljem svjetlu. Navijat cu za vas kao da moji Rodjeni igraju. Prava carsijska raja :salut: Nama pet stepenica i ako ih odradimo ili konkurent kiksa vidimo se na jesen u najstarijem i najvecem BH derbiju :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 05 maj 2019, 12:46

Vanja8 je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme da jedan klub pocne na jedan posten i sportski nacin ,dominirati PLBiH...
Bez sumnjivih penala,sudaca,bez istrage UEFE,FIFE...
Sa kvalitetnim pojacanjima i sa talentima iz sopstvene Akademije...
Bez lesinara u Upravi i sa ljudima koji imaju viziju izdizanja SVETINJE na jos vecu instancu kvalitete i napretka na medjunarodnom nivou...
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Prvo treba edukovat igrace i trenere o fer sportskom ponasanju , tu svi zaostajemo , sad je i dobro kako je prije bilo , padaju ko pokoseni , vristaju po terenu , psovke i td , nadam se prvo nekom odgoju igraca poslije da rezultati poprate to ... Nekad klub nije kriv kad im sudija svira penal , jer njihov se igrac baci ko da ga je mitraljez pokosio , onda pritisak drugi igraca i sta sudija jadan mora .. Treba odmah zute kartone podijeliti ko opkoli sudiju ..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 maj 2019, 12:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne valja cestitati prije ali dati cu sebi za pravo jer ne vidim da mozete ispustiti do kraja ovih 6 bodova. Cestitke pitari i zelim vam od srca duplu jer ste zasluzili najboljom igrom ove sezone. Prelomna je bila derbi na Grbavici gdje ste pokazali muda i odradili posao kada je najzajebanije bilo. Puno srece u zdrijebu za LŠ i da predstavite drzavu u najboljem svjetlu. Navijat cu za vas kao da moji Rodjeni igraju. Prava carsijska raja :salut: Nama pet stepenica i ako ih odradimo ili konkurent kiksa vidimo se na jesen u najstarijem i najvecem BH derbiju :bih:
Hvala drug i aBgda,bujrum Red Army na Svetinju,uvijek ste dobrodosli ... :bih:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 maj 2019, 13:03

Jel neko detaljnije upoznat oko ovog projekta postavljanja novog travnjaka i grijača na Koševu, što se mora uraditi da bi tu dočekali Italiju u novembru.To bi značilo da moramo privremeno igrati na drugom stadionu.Jedina opcija po kojoj ne bi selili sa Koševa je da radovi počnu dan nakon naše utakmice sa Zvijezdom i budu završeni par dana uoči domače evropske utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []