FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ako se ispostavi da su samprasu platili poslije roka ne može ih odvesti u evropu ni 10 bjelica i peljta,to na ovoj smiješnoj drugostepenoj i mogu dobiti ali ako se radnik požali uefi ni platini im neće pomoći
VVVBK
VVVBK
Vec smo poceli. Oni od 2013. ne znaju za titulu sampiona, a mi u zadnjih 5 godina evo drugu uzimamo.Lecler je napisao/la:Dabogda mi njima zgadili fudbal ko Dinamo Hajduku
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Tek počinjemoemir79 je napisao/la:Vec smo poceli. Oni od 2013. ne znaju za titulu sampiona, a mi u zadnjih 5 godina evo drugu uzimamo.Lecler je napisao/la:Dabogda mi njima zgadili fudbal ko Dinamo Hajduku
Sljedeće sezone aBd i zvanično najveći i najtrofejniji
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Samo treba nastaviti putem kojim smo krenuli. Teško da će se konkurenti oporaviti u skorije vrijeme, a očekujem da će naša ekipa još napredovati imamo sve uslove za to. Dugo smo čekali ovakvu situaciju.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ako im do kraja odemo na +26, puštat na proslavi Tamaru od Bajage.belosevic28 je napisao/la:Previse se srkletite oko ekipe koja zaostaje 23 boda za nama. Opustite se i pripremajte za srijedu.
Bitni su ko semafor na GTA...
"Na -26 Grbavica je tonula u san."
Uvijek sam bio protiv tog prozivanja protivnika kad se nešta uzme, al sad stoku prozivat pola godine, zbog onog Perhana i izjava. Na semaforu prije Zvijezde 09 ono puštat do utakmice i na poluvremenu, platit bilborde na Skenderiji da ono emituju, nek bagra upamti dobro.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 05 maj 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svima kojima ne radi info neka prate ovaj video do 3:30 i proradit ce im. Takodjer svim vjernicima ramazan mubarek, da nam bude najmubarecli do sad

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Svim vjernicima ramadan mubarek.
Koliko je ova titula čista i zasluženaa.. ma ponasan sam na naše momke.
Moržz sve ti yebem već si krenuo. Đaaba ti peljto bjelica protiv nas vam ni njih dvojica ne mogu pomoči.
kazu sto ih mrzis, ugasili se daBogda zbog ovoga što rade !
OGADIO SI IM FUDBAL HUSREFEEEEEEE
Koliko je ova titula čista i zasluženaa.. ma ponasan sam na naše momke.
Moržz sve ti yebem već si krenuo. Đaaba ti peljto bjelica protiv nas vam ni njih dvojica ne mogu pomoči.
kazu sto ih mrzis, ugasili se daBogda zbog ovoga što rade !
OGADIO SI IM FUDBAL HUSREFEEEEEEE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ko im j matermma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ti prvi,pa beli,Morto,denci,bordosarajevo,benkara,hilmo,skoro ,Vanja itd itd pa ako STA ostane mogao bi se i ja zarovitiLaznjak je napisao/la:Ko im j matermma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet ja na suhommma_hz je napisao/la:Ti prvi,pa beli,Morto,denci,bordosarajevo,benkara,hilmo,skoro ,Vanja itd itd pa ako STA ostane mogao bi se i ja zarovitiLaznjak je napisao/la:Ko im j matermma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jel se ono prosjek racuna kad se ukupan broj gledaoca tokom sezone podjeli sa brojem tekmi, jel ima neko upucenLaznjak je napisao/la:Ko im j matermma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
Ako sam dobro skonto mi sa nekom posjetom protiv Zvijezde od 13, 14 milja mozemo se popisat na njih i u tom segmentu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SedrenikHz
- Kontakt:
Što skoro kaže, zbog onih izjava ciganskih perhana, puštati ga prije tekme i na pol, ali ono TE PRIČE DA ĆE JE ONI OSVOJITI MI JE NEĆEMO OSVOJITI, MI SE NISMO TITULE HALALILI !
železničar RS !!!
Perhana na setalicu i Vucka kako mu svrsava po cvikama. Sperma je naravno u vidu traka za kase. Hahahahahahhahahaha
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Laznjak je napisao/la:Perhana na setalicu i Vucka kako mu svrsava po cvikama. Sperma je naravno u vidu traka za kase. Hahahahahahhahahaha
Koje bi to prekucavanje bilo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:Perhana na setalicu i Vucka kako mu svrsava po cvikama. Sperma je naravno u vidu traka za kase. Hahahahahahhahahaha
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Evo gledam Sadiku danas starter za Mouscron cijelu tekmu odigrao,mislim da mu je ovo i prva utakmica u Belgiju.3-0 su dobili .
Drago mi je sto se uspio vratiti nakon teske povrede
Drago mi je sto se uspio vratiti nakon teske povrede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SedrenikHz
- Kontakt:
NOOOVIII PRVAK JE SA KOŠEVAAAAAAAAA
železničar RS !!!
Elem Atalanta ce po svemu sudeci igrati Ligu prvaka.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, laznokrilo i 16 gostiju.