Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jao Liverpula sto trpa!
Lakapo 2 ubodena, jos Boston veceras za pare... Ne sjecam se kada sam zadnji put dobio. 
Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
Ajd ovi što prate tenis, može li Tsonga uzeti ovog Kipranina? Kvota kaže da, ali ovakvih malih kvota se vazda bojim...
Ajd ovi što prate tenis, može li Tsonga uzeti ovog Kipranina? Kvota kaže da, ali ovakvih malih kvota se vazda bojim...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
Ma ne mogu buraz, ovo sam uplatio u poslovnici, nemam ništa više depozita ni na Premieru ni na Wiliamsu. Bem ti život...J.Goerges je napisao/la:danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
- Citizen-X
- Kontakt:
sto se i ti šibicaru ne prijavis za moderatora na ovom PDFu kad si tako ok momak ha ja... nek imamo jos kojeg...MinistaR je napisao/la:Ma ne mogu buraz, ovo sam uplatio u poslovnici, nemam ništa više depozita ni na Premieru ni na Wiliamsu. Bem ti život...J.Goerges je napisao/la:danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
@Citizen,
plašim se da te nisam razumio?
inače, ode tiket u sto... Juventus 2:2, Even 2:2 (nepostojeći penal u 93. minuti), a Tsonga, onako za dušu, igra dobro. Šteta što mi sada ništa ne znači.
inače, ode tiket u sto... Juventus 2:2, Even 2:2 (nepostojeći penal u 93. minuti), a Tsonga, onako za dušu, igra dobro. Šteta što mi sada ništa ne znači.
- pintol_TM87
- Kontakt:
oj juvetaaa...pa zastooo
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Isčupa me Sidwell iz minusa danas

100% sportski i krajnje opušten potpis

Jaruga jesi se ti opario
- Citizen-X
- Kontakt:
ma jarane da budes co-moderator ovdje na ovom PDFu eto to... trebao bi nam jedan za filtraciju offtopicarskih postovaMinistaR je napisao/la:@Citizen,
Jaruga se jest opario odigr'o je 2/2 i to je bio strasan tip veceras - zao mi je sto ne odigrah Juve mirisalo mi je na prevaru al hajd...
Uglavnom zakrpio sam se danas
udjem danas u kladionicu i reko da odigram jedan za danas odigram liverpoola 2 onda laval 1x galatasaray h1 i razmisljam da li igrati na chievo x2 i ne odigram stavim oba daju i izbrisem i glupan umjesto starace cisti 1 stavim zbroj gemova u prvom setu vise od 9,5 i cekao bi jos boston....... neda djavo mira....
- Citizen-X
- Kontakt:
vakat ti je mrak sa ociju da skinesInterista je napisao/la:udjem danas u kladionicu i reko da odigram jedan za danas odigram liverpoola 2 onda laval 1x galatasaray h1 i razmisljam da li igrati na chievo x2 i ne odigram stavim oba daju i izbrisem i glupan umjesto starace cisti 1 stavim zbroj gemova u prvom setu vise od 9,5 i cekao bi jos boston....... neda djavo mira....
ma ne zna Milutin đeće on proćiCitizen-X je napisao/la:vakat ti je mrak sa ociju da skinesInterista je napisao/la:udjem danas u kladionicu i reko da odigram jedan za danas odigram liverpoola 2 onda laval 1x galatasaray h1 i razmisljam da li igrati na chievo x2 i ne odigram stavim oba daju i izbrisem i glupan umjesto starace cisti 1 stavim zbroj gemova u prvom setu vise od 9,5 i cekao bi jos boston....... neda djavo mira....
imas na bilo kojoj ozbiljnijoj kladionici uz par koji igra ikonu koju samo kliknes, medjusobni omjeri , sve sve i bas sve, cak i igrac dali je zenjen ima li djece itd...Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj preporucite mi nekih stranica gdje mogu pratit statistike timova,medjusobne omjere....
J.Goerges je napisao/la:Danas tenis pravo zajeban za pogoditi ,sve teški mečevi
Davydenko -Troicki
Baghdatis-Tsonga
Monfils -Nishikori - nije odigran
Hanescu -Stahovsky
sve su ovo potencijalna iznenađenja
- Citizen-X
- Kontakt:
Velez - Banfild - 2 - probati na manji ulog ili X2 na srednji
sretno
sretno
kad si ovo postavio sto lazesJ.Goerges je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:Danas tenis pravo zajeban za pogoditi ,sve teški mečevi
Davydenko -Troicki
Baghdatis-Tsonga
Monfils -Nishikori - nije odigran
Hanescu -Stahovsky
sve su ovo potencijalna iznenađenja
tesko bilo danas tenis pogodit cak ni begonja nije uspio nista pogoditi iako je majstor za tenis
adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
evo jarane poklon tip Malisa - Marej - 1 - kv 4,5adis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
Soderling-Verdasco 1set zg 9.5 višeadis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
Čilić -Karlović 9.5 više
Melzer -Mayer 1
Chela -Isner 9.5 više
jel dosta ,i probaj Real 3+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.