FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Veseli, Ermin, Pavic i Zaim radili po posebnom programu. Bojo nikako nije bio na treningu. Lijepa atmosfera na treningu generalno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:33Veseli, Ermin, Pavic i Zaim radili po posebnom programu. Bojo nikako nije bio na treningu. Lijepa atmosfera na treningu generalno.

Bojo je cini mi se syebao nesto oko koljena. On to vuce od Turske. Mislim da nije nesto preozbiljno jer je i tamo trenirao posebno sve vrijeme.
Za ovu dvojicu ne znam. Veselinovic je igrao protiv Zorye cini mi se pred kraj. Dje njega strefila povreda ne znam. Pavic je pred kraj Turske se povrijedio i od tada radi posebno.
Za ovu dvojicu ne znam. Veselinovic je igrao protiv Zorye cini mi se pred kraj. Dje njega strefila povreda ne znam. Pavic je pred kraj Turske se povrijedio i od tada radi posebno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jeste nas krenulo, nadam se da se nece ovako nastaviti i da se ovi trenutni brzo oporave.LjoZee je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:47Bojo je cini mi se syebao nesto oko koljena. On to vuce od Turske. Mislim da nije nesto preozbiljno jer je i tamo trenirao posebno sve vrijeme.
Usput hajde molim te posalji mi link za avatar Stilin lob iz Tz
nisam ljože al mogu pogledatMamlaz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:51Jeste nas krenulo, nadam se da se nece ovako nastaviti i da se ovi trenutni brzo oporave.LjoZee je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:47Bojo je cini mi se syebao nesto oko koljena. On to vuce od Turske. Mislim da nije nesto preozbiljno jer je i tamo trenirao posebno sve vrijeme.
Usput hajde molim te posalji mi link za avatar Stilin lob iz Tz

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:54nisam ljože al mogu pogledatMamlaz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:51Jeste nas krenulo, nadam se da se nece ovako nastaviti i da se ovi trenutni brzo oporave.LjoZee je napisao/la: ↑17 feb 2020, 15:47Bojo je cini mi se syebao nesto oko koljena. On to vuce od Turske. Mislim da nije nesto preozbiljno jer je i tamo trenirao posebno sve vrijeme.
Usput hajde molim te posalji mi link za avatar Stilin lob iz Tz![]()
![]()

[quote=voltron30 post_id=7496467 time=1581860604 user_id=6185]
[quote=samoposmatram post_id=7496364 time=1581857802 user_id=31067]
[quote=Bezideja post_id=7496321 time=1581856465 user_id=45249]
Kad skoro jedni te isti likovi pisu i tamo i vamo... Logicno da je forum sprdacina obicna..
[/quote]
Poderem vam supak sve trojici, sto nepisete sta pametno, vec pisete o tudjim glupostima. O fudbalu i igri ni rijeci na ovom forumu vec odavno. Raja se sprda sto se balavurdija napalila bacajuci ga na krov istoka. Toliko se nabio marketing Zeljo, da je sad vise kic nego Zeljo.
Daj malo nesto interesantno da se pise.
[/quote]
Gay zelje ostavi za kuce. Hvala lijepo.
[/quote]
Pridruzujem se recenom, gay sklonosti ostavi za svoju kucu i topli dom. Prijatno ti bilo.
[quote=samoposmatram post_id=7496364 time=1581857802 user_id=31067]
[quote=Bezideja post_id=7496321 time=1581856465 user_id=45249]
Kad skoro jedni te isti likovi pisu i tamo i vamo... Logicno da je forum sprdacina obicna..
[/quote]
Poderem vam supak sve trojici, sto nepisete sta pametno, vec pisete o tudjim glupostima. O fudbalu i igri ni rijeci na ovom forumu vec odavno. Raja se sprda sto se balavurdija napalila bacajuci ga na krov istoka. Toliko se nabio marketing Zeljo, da je sad vise kic nego Zeljo.
Daj malo nesto interesantno da se pise.
[/quote]
Gay zelje ostavi za kuce. Hvala lijepo.
[/quote]
Pridruzujem se recenom, gay sklonosti ostavi za svoju kucu i topli dom. Prijatno ti bilo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U zadnje vrijeme Ermin i Osim stalno u jednom kadru. Sto li? 

- MocMahale444
Hajd iskreno, jel mislis da lazira povrede kao sto hejteri pricaju

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cuj lazira povrede hahaha, pa zar to neko pricaMocMahale444 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 17:40Hajd iskreno, jel mislis da lazira povrede kao sto hejteri pricaju![]()
Kad bi Ermin do kraja sezone bio spreman za 30-45 minuta...ludilo ocam.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google Adsense [Bot], Levin, Tramvaji29877, WeekendOffender i 48 gostiju.