FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 07:19

Memara je napisao/la:
Laznjak je napisao/la: Haj se zakuni :ljepota:
:opaopa: :opaopa:
slika
memara šta dolazi s ove slike?
:D :think:

jer ovaj dečko more komotno :D
odlično desno krilo :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 maj 2019, 07:53

ajdohordas je napisao/la:
kosevskobrdo je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Čuj Skenderbeu i Videoton nosioci :wtf:
Daj nam ih ove godine, pa i taj famozni Maribor i sa njima bi se mogli nosit :kafa:
Daj maribora da naguzimo slovence, u navijanju ako ništa :mrgreen:
A slažem se, sa te tri ekipe bi se dalo i loptat.
Sad kad smo se nalozili daj nam i Atalantu opet da se osvetimo :rol:
E što se ismijah na jutro.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2019, 08:17

Inijesta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Pa kaze SC 2100 navijaca na sergijici tunajt
Ko im j mater
Jel se ono prosjek racuna kad se ukupan broj gledaoca tokom sezone podjeli sa brojem tekmi, jel ima neko upucen :D ??
Ako sam dobro skonto mi sa nekom posjetom protiv Zvijezde od 13, 14 milja mozemo se popisat na njih i u tom segmentu :mrgreen:
Da, sad smo u minusu od 7 hiljada što znači da bi sa nekih desetak hiljada u sljedećoj utakmici na Koševu bili prvi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 maj 2019, 08:36

Svim navijačima FKS muslimanske vjeroispovijesti, zelim sretne i mirne ramazanske dane - Ramazan Šerif Mubarek Olsun.
Svim navijačima FKS romskog identiteta i porijekla, zelim sretan Đurđevdan - Baxtalo Erdelezi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 maj 2019, 08:58

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Jel se ono prosjek racuna kad se ukupan broj gledaoca tokom sezone podjeli sa brojem tekmi, jel ima neko upucen :D ??
Ako sam dobro skonto mi sa nekom posjetom protiv Zvijezde od 13, 14 milja mozemo se popisat na njih i u tom segmentu :mrgreen:
Da, sad smo u minusu od 7 hiljada što znači da bi sa nekih desetak hiljada u sljedećoj utakmici na Koševu bili prvi.
S obzirom da bi trebali titulu slaviti protiv zvijezde, ni 20k nije za neocekivati :kafa:

Njih svakako nece biti sljedecu vise od 3k. Jes da im Celik dolai, mozda bude malo vise.. 3200 :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 09:00

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Laznjak je napisao/la: Ko im j mater
ko iz pichke :D :njanjanja:
i trebaju momci protiv zvijezde igrat za Ahmetovića malo jbg njega tražit i asistirat da bude prvi strijelac...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2019, 10:23

Petrovic glavni sudija u srijedu :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 06 maj 2019, 10:37

miky_hz je napisao/la:Petrovic glavni sudija u srijedu :kafa:
Ove sezone nam sudio 6 puta, 5 pobjeda i remi. Od 6 utakmica dvije protiv listice, pobjeda 1-0 i zadnji remi 0-0.
JURIŠ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 10:41

VenamaHrabrih je napisao/la:Svim navijačima FKS muslimanske vjeroispovijesti, zelim sretne i mirne ramazanske dane - Ramazan Šerif Mubarek Olsun.
Svim navijačima FKS romskog identiteta i porijekla, zelim sretan Đurđevdan - Baxtalo Erdelezi.
pridružujem se željama :salut:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 maj 2019, 10:41

Kod koga je iftar?
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 maj 2019, 10:49

Lecler je napisao/la:Kod koga je iftar?
Kod Radovca opet
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 06 maj 2019, 10:52

midzuka je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Petrovic glavni sudija u srijedu :kafa:
Ove sezone nam sudio 6 puta, 5 pobjeda i remi. Od 6 utakmica dvije protiv listice, pobjeda 1-0 i zadnji remi 0-0.
Ukupno u Ligi nam dosad sudio 17 puta. Imamo 14-2-1, taj 1 poraz je od Zrinjskog 2017. 1-2 (i tada nam je penal svirao :D ). Inače imamo 10 utakmica bez poraza zaredom u Ligi kada nam on sudi. :mrgreen: :bih:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 maj 2019, 11:05

Evo kako pisu nazalost necemo biti nositelji u prvom pretkolu LP. Eh sad sta raditi, da li se zavaliti sa malo vise para i dovesti bas 3-4 top pojacanja i pokusati napasti to prvo kolo, ili dovesti igrace tipa Lazic koji su klasa za nasu ligu, mada po meni za LP stepenicu vise tj level malo veci od Lazica bih volio da dovedemo. Ako zelimo da dizemo ljestvicu, pravimo iskorak u Evropi, nastavimo dominaciju u ligu, moramo malo krenuti i da ulazemo u jace igrace uz koje bi svaki nas Akademac brze i lakse napredovao. A to je dobitna kombinacija....Jajalo-Cimi, samo tako treba razmisljati i isplatit ce nam se.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 06 maj 2019, 11:14

ado-hz je napisao/la:Evo kako pisu nazalost necemo biti nositelji u prvom pretkolu LP. Eh sad sta raditi, da li se zavaliti sa malo vise para i dovesti bas 3-4 top pojacanja i pokusati napasti to prvo kolo, ili dovesti igrace tipa Lazic koji su klasa za nasu ligu, mada po meni za LP stepenicu vise tj level malo veci od Lazica bih volio da dovedemo. Ako zelimo da dizemo ljestvicu, pravimo iskorak u Evropi, nastavimo dominaciju u ligu, moramo malo krenuti i da ulazemo u jace igrace uz koje bi svaki nas Akademac brze i lakse napredovao. A to je dobitna kombinacija....Jajalo-Cimi, samo tako treba razmisljati i isplatit ce nam se.
Činjenica je da je Cimirot uz Jajala postao to što jeste. Da je Mujakić uz Lazića pokazao puno više i bolje nego sa Dupovcem. To je jednostavno tako, prvo što učiš drugo što je igrač slobodniji kad zna da ima ko da ga pokriva.
Ulaganje u jake igrače tipa Lazić je ne samo ulaganje u rezultat već i ulaganje u akademce i njihov razvoj. To je upravo ono što Dinamo radi. Ima u svakoj generaciji 2 ili 3 dragulja koji se kale uz klasne igrače. Tada ni nedostaci ovih mladih igrača toliko ne dolaze do izražaja a i oni sami mogu igrati puno opuštenije što u konačnici donosi bolju igru i rezultat.

Vidjećemo na ovom prijelaznom roku kuda plovi ovaj brod. Prema info koje sam ja imao, biće obezbijeđene ozbiljne pare koje će se iskoristiti za dovođenje maks 3 top igrača. Možda da se proda 1 ili 2 maksimalno igrača ali ne više, te ostalo akademija. Što bi po meni bilo fantastično. Kostur ekipe zadržati, nadograditi ga sa jakim igračima a onda više prostora za akademce.

Bilo kako bilo, sezona se približila kraju, vrlo brzo će i prvo pretkolo aBd i sve ćemo tu već znati kako stoje stvari.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 maj 2019, 11:16

znači ozbiljno mislite da sergijica može proći za ligu šampiona?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 maj 2019, 11:19

revolt je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Evo kako pisu nazalost necemo biti nositelji u prvom pretkolu LP. Eh sad sta raditi, da li se zavaliti sa malo vise para i dovesti bas 3-4 top pojacanja i pokusati napasti to prvo kolo, ili dovesti igrace tipa Lazic koji su klasa za nasu ligu, mada po meni za LP stepenicu vise tj level malo veci od Lazica bih volio da dovedemo. Ako zelimo da dizemo ljestvicu, pravimo iskorak u Evropi, nastavimo dominaciju u ligu, moramo malo krenuti i da ulazemo u jace igrace uz koje bi svaki nas Akademac brze i lakse napredovao. A to je dobitna kombinacija....Jajalo-Cimi, samo tako treba razmisljati i isplatit ce nam se.
Činjenica je da je Cimirot uz Jajala postao to što jeste. Da je Mujakić uz Lazića pokazao puno više i bolje nego sa Dupovcem. To je jednostavno tako, prvo što učiš drugo što je igrač slobodniji kad zna da ima ko da ga pokriva.
Ulaganje u jake igrače tipa Lazić je ne samo ulaganje u rezultat već i ulaganje u akademce i njihov razvoj. To je upravo ono što Dinamo radi. Ima u svakoj generaciji 2 ili 3 dragulja koji se kale uz klasne igrače. Tada ni nedostaci ovih mladih igrača toliko ne dolaze do izražaja a i oni sami mogu igrati puno opuštenije što u konačnici donosi bolju igru i rezultat.

Vidjećemo na ovom prijelaznom roku kuda plovi ovaj brod. Prema info koje sam ja imao, biće obezbijeđene ozbiljne pare koje će se iskoristiti za dovođenje maks 3 top igrača. Možda da se proda 1 ili 2 maksimalno igrača ali ne više, te ostalo akademija. Što bi po meni bilo fantastično. Kostur ekipe zadržati, nadograditi ga sa jakim igračima a onda više prostora za akademce.

Bilo kako bilo, sezona se približila kraju, vrlo brzo će i prvo pretkolo aBd i sve ćemo tu već znati kako stoje stvari.
Upravo to brate, prepisi kako rade drugi nije sramota. Mora se al bukvalno mora se jednom krenuti u to, pa ili si bos ili hadzija. Mora se odrijesiti kesa ako nesto zelimo da imamo, ako zelimo da imamo fabriku mladih igraca koje cemo da pravimo lakse uz igrace neke jace, klase.
Ako to ne bude, ako ne krenu tim putem, bogami nije sad da nesto napadam neko ce reci evo ga sere, al bogami onda znam gdje smo i koji nam je domet i cilj.
Ja bih rizikovao i ulozio barem 1Milion ako se moze to dobiti od gazne za pojacanja, ne gubis nista. I da ispadnes u LP imas ogace uz koje ce evo prvi Djokonovic biti nas novi biser i dragulj u izlogu za prodaju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2019, 11:37

Denchi je napisao/la:znači ozbiljno mislite da sergijica može proći za ligu šampiona?
Zamisli pun sjever hordi pod onom platom :shock: :shock:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 maj 2019, 11:45

Kad aBd naših par igrača uspije vani,onda će i rejting kluba i akademije porasti. Onda će strani klubovi imati povjerenje da mogu kod nas kupiti odličnog igrača tako onda skače cijena proizvoda i sve što ide uz to.
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2019, 11:48

Da, to sam ja davno napisao. Nema šanse da budemo nosioci sa ovim koeficijentom ali to će rasti iz godine u godinu ako nastavimo biti prvaci, treba nam oko 6.000 da budemo mirni, to je neki minimum.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 06 maj 2019, 11:48

Ma za evropu uz pare trebas imati i srece. Ne znaci da ako skrsimo sad 30 mil.eura da cemo igrati grupnu fazu. A mozemo upasti u LE i sa ovim igrackim kadrom uz neku preludu srecu, ali vrlo tesko. Trenutno je Sarajevo projekat u fazama, doci ce nared i evropa za 4-5 godina, sem nekog ekcesa.
Bitno je osvajati ligu i jacati koificijent.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, budzak, Google Adsense [Bot], Hajdeee, nedimmmm1337 i 50 gostiju.