FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj sto ga @irfo najavljuje.LjoZee je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:14Kakav bolan garo?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:58Hajde garo, hajde drugi špic da pregazimo ovo k'o plitak potok![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zar nismo naucili da ako Irfoni najavi mi ne padamo u euforiju vec u depresiju jer taj nece doci.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:44Ovaj sto ga @irfo najavljuje.LjoZee je napisao/la: ↑18 feb 2020, 19:14Kakav bolan garo?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:58Hajde garo, hajde drugi špic da pregazimo ovo k'o plitak potok![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ne znam ljudi sta da ocekujemo od ovog Zeca, daj Boze da on bude spreman, ako bi neko volio da je spreman onda sam to ja, mada cisto sumnjam da cemo mi njega gledat ono kako treba, a ne ovo kao sad odigra 2 utakmice u polusezoni, patnja i njemu i nama sto ga iscekujemo
Ovu crnu duksu kad vidim odma mi Lendrić padne na um sa one slike 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ove solje i salovi posveceni Stilicu su mi vrh 
Braco ,ako može jedno pitanje šta vi očekujete u subotu? Gledam malo sastav Radnika moram priznati da će **** biti bas duric,bradonjic,peco,Okić,karic,radovic,bilobrk,novakovic bas fina ekipa još ako uzmemo da nam nema veselog ,da nam je Sinan ne spreman , Pavić povrijeđen i Zajim fakat ne vidim kako mi možemo pobjediti u Bijeljini
Zasto Okic velikim pocetnim slovom, a svi ostali malim? 
E super ,znaci Eric,stevanovic,aco,aco,Pavić,alispahic,sadikovic,stilic,zajim,Ramović i lendric samo da je rama odradio pripreme bila bi to fina ekipa.Nego mi je pravo drago za garu kaže graovac da će za nasu ligu on biti top
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 18 feb 2020, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma samo podrsku maksimalnu igracima na njima je sav teret, na nama je da dolazimo i na taj nacin skinemo dio tereta i olaksamo borbu na dva fronta. Dobro je sto su nas ostali opet otpisali. Nadam se dolasku jos jednog spica, i neka krene spica
Nemoj ziv bio ERICA na gol, molim te Boze 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Zaim je na terapijama.Ante će uzeti mjesto Siniši,prilično sam siguran.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Samo da je bar u ove dvije uzeti 4 boda ,malo vremena da se Sinan spremi,Blažević završi papire,garo malo uigra;zec oporavi eto i širine kad skontas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.