Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Po mnogima bio jedan od najvecih talenata u Brazilu, cak se svo vrijeme provlačila priča da Barcelona ima prvenstvo kupovine. Lik je neka ozbiljna podvala.wobly92 je napisao/la: Tačno, zbog tog sam i došao ovdje da nađem jel neko još primjetio, pa ne znam na osnovu čega ovaj parmak igra ovoliko utakmica već, lik naprijed veze nema, u defanzivi ruta obična, ne znam šta su vidjeli u njemu.
Bukvalno, frajer se bruko sa Milanomronaldo99 je napisao/la:Mourinho je bas speical one kad je uspio da ga ovaj specijalac na klupi seville iznaci![]()
Zadnji put viđen kako svira klavir onajBoixosNois1899 je napisao/la:Moj Alexis gdje i ti dođe. Pa bolje haman da si u Arsenalu ostao... Bar bi se borio za trofej EL.
Zlatno doba Uniteda je proslo cim je Ferguson otisao u penziju.Riziko je napisao/la:Ali junak izašao sa Felainiem na vezni red koji je tehnički potkovan, može loptu haman ko Barselona držati. Matić se s vremena na vrijeme sam borio sa 3 igrača SEvilje.
Da ona trojica nisu sebična i da malo razmišljaju Sevilja bi ovo davno riješila.
Montela prelomio sa Ben Jederom, brzog igrača među štoper gurno, Koreu mu pridodao, SArabiu malo vratio i tako riješio.
Korea brate slatki, dodaj loptu nekad u napadu, ne mora svaka po golu.
Što je frapantno za murinja, uvijek je dobro odskautirao drugu ekipu, sad ni to.
Liverpul - Sevilja međusobno, Roma - Juventus i prolaz Rome. Polufinale Liverpul - Romaemir18 je napisao/la:Ko izvuce Pool,Sevilu ili Romu smjesi mu se polufinale,daj nam Romdu da se pomarisemo,volio bi dy City izvuce Sevillu da i njih naguze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.