..........................

......................
................................................

Moderator/ica: GracanicaAA

Pridružujem se i zaista sam danas radostan čovjek .Desilo mi se nešto lijepo da ne može biti ljepše.staragarda je napisao/la:Bravo City..... cestitke na istorijskoj pobjedi
Kad ste prestali volit FK Slobodu?sloboda72 je napisao/la:Pridružujem se i zaista sam danas radostan čovjek .Desilo mi se nešto lijepo da ne može biti ljepše.staragarda je napisao/la:Bravo City..... cestitke na istorijskoj pobjedi
Bože,Stvoritelju Uzvišeni ,hvala ti od zemlje do neba.Za ovo vrijedi živjeti.MOLIM TE BOŽE ČUVAJ FK Tuzla City,
NAŠEGA AZMIRA HUSIĆA I NJEGOVE ODANE I VRIJEDNE SARADNIKE.VELIKA ČESTITKA SVIMA ,DA IH SAD NE NABRAJAM.
STRUČNOM ŠTABU I IGRAČIMA SMAHSUZ ČESTITKA.VOLIM FK TUZLA CITY

sloboda72 je napisao/la: Pridružujem se i zaista sam danas radostan čovjek .Desilo mi se nešto lijepo da ne može biti ljepše.
Bože,Stvoritelju Uzvišeni ,hvala ti od zemlje do neba.Za ovo vrijedi živjeti.MOLIM TE BOŽE ČUVAJ FK Tuzla City,
NAŠEGA AZMIRA HUSIĆA I NJEGOVE ODANE I VRIJEDNE SARADNIKE.VELIKA ČESTITKA SVIMA ,DA IH SAD NE NABRAJAM.
STRUČNOM ŠTABU I IGRAČIMA MAHSUZ ČESTITKA.VOLIM FK TUZLA CITY
Ovo ti je primjer navijaca koji navija srcem i dusom a ne ko vi Fukare za dnevnicutuzlak1987 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
Znaci nema dalje.
Jeste jeste kako da neBosanacGorstak je napisao/la:Ovo ti je primjer navijaca koji navija srcem i dusom a ne ko vi Fukare za dnevnicutuzlak1987 je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:
Znaci nema dalje.![]()
Koje emocije,strast,ljubav,..Fukare je nebi mogle ni odglumit da im Senad i udvostruci dnevnicu
tuzlak1987 je napisao/la:
Jeste jeste kako da ne
Ja sam redovan, u citanjuBosanacGorstak je napisao/la:Vidim da u posljednje vrijeme ima i nekih novih nikova na temi,ima standardnih momcina poput garde i slobode72 ali ne vidim da su aktivni slogash,volimtz i tak ti momci,potreban nam je jak tim i na forumu..
- Velika je omora i ogroman procenat vlage.Gotovo na granici podnošljivog.Svim igračima odajem priznanje.TzCity je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi, prvo poluvrijeme nije lose a drugo slabo .. misljenja sam da moramo igrati sa cistom devetkom a ne da stojev zauzima tu poziciju.. nadam se nastavku aBd niza !!
Blizi se okrsaj s komunjarama(ucjenjivacima,prodanim navijacima,i da ne nabrajam dalje..R32 je napisao/la:Ja sam redovan, u citanjuBosanacGorstak je napisao/la:Vidim da u posljednje vrijeme ima i nekih novih nikova na temi,ima standardnih momcina poput garde i slobode72 ali ne vidim da su aktivni slogash,volimtz i tak ti momci,potreban nam je jak tim i na forumu.., samo pisite
Debilu jedan ne kuhaj i ne dizi tenzije gdje ih nema, dizes tenzije a uopste i nisi iz Tuzle.BosanacGorstak je napisao/la:Blizi se okrsaj s komunjarama(ucjenjivacima,prodanim navijacima,i da ne nabrajam dalje..R32 je napisao/la:Ja sam redovan, u citanjuBosanacGorstak je napisao/la:Vidim da u posljednje vrijeme ima i nekih novih nikova na temi,ima standardnih momcina poput garde i slobode72 ali ne vidim da su aktivni slogash,volimtz i tak ti momci,potreban nam je jak tim i na forumu.., samo pisite
) naredne sedmice,znaci nema citanja u narednih sedam dana nego na prvu liniju
![]()
Cijela grupa Fukara sa sjevera je odlucila da se registruje,svih deset je sad na forumu pa posto sam tanak s vremenom da im ima ko oponirati i takSenad je udvostrucio dnevnice,neki koji su clanovi grupe a istovremeno rade i u Tom Cat su poceli umjesto dvije dobijati po 3 marke za hranu nakon transfera Todorovica..znaci opsti delerijum