Ko i prosle godine, dobili 2-0 Juve Simeone bog, mudonja takticar... ide revans 3-0 choker, prevara, izlapio i sta sve ne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ko i prosle godine, dobili 2-0 Juve Simeone bog, mudonja takticar... ide revans 3-0 choker, prevara, izlapio i sta sve ne
Što je najgore ima ih na temi tamo prizivaju njegov povratak.let3 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:16BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:14U šta ono govedo Neymar baci karijeru svaka mu čast.![]()
Što bi reko Rajaz, brazilski maloumnik![]()
Ma brate, ja bi se prije objesio nego stalno gledao to, ali nebitno je to.let3 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:12Upravo tako.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:03Ne znam šta ste očekivali od Atletica, lepršavu i atraktivnu igru? Ne budite smiješni, ljudi ovako igraju više od pet godina.
Možete pričati i kmečati do mile volje, ali morate priznati i činjenica je da je ovaj stil Simeonea jedinstven, koliko god to čudno zvučalo. Toliko organizovano, savršeno analizirano, ukomponovano, tačno se zna kad, šta i ko radi, kad treba izaći na presing, kad se treba povući, kad oboriti ritam, kad pritisnuti itd. Cholo je majstor taktike, opredijelio se čovjek za anti-fudbal i to je tako, ali valja i tu biti majstor. Također, nema on više tako dobre igrače kao prije. Nije bio nikad poznat po ljepoti, ali što čovjek zna spremiti fenomenalno ekipu i što zna s ovako krnjavom ekipom izvući bodove, uzeti dosta jače klubove, to je fenomen. Nisam pobornik takvog stila, ali je majstor i skidam mu kapu.
Cholo jest velemajstor svoje taktike, toliko puta dokazano, on voli ovakve utakmice, ekipe su mu vazda borbene ratničke, često pobjeđuje bolje.
Samo treba razumjeti raju koja ne vole njegov stil. Fakat je teško voliti takav fudbal![]()
![]()
Nema Godina, nema Coste u formi to je 50% slabija ekipa...najjaci su bili one sezone kada su osvojili ligu kada Ramo izvuce onaj korner u zadnjoj tada su bili najbolja ekipa svijeta, po meni bolji nego one sezone kada su sa Griezmanom u finale usli, mada i tada su bili top. Ovo sada nije ni blizu tome ali opet vrlo opasni, a to je trenerova zasluga.Barbarossa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:11Ma japa ja bih cak rekao da sad imaju bolji vezni red nego onda kad su uzimali ligu ( Koke , Tiago ,Gabi ,Turan) al su tupi u napadu ,prije je to Griezzman + napadač balansirao.japa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:07Ali kakav je doktor Diego Simeone svaka mu cast...Atletico nije ni blizu jak ko nekad, da je ovo Atletico od prije koju godinu rekao bi rutinski prolaze Liverpul, ipak sada su igracki dosta slabiji no svejedno i dalje konkurentni onima koji vaze za najvece favorite. Maestralna taktika, vidim neki nezadovoljni, ybg sram ih bilo nisu dali gol na izvolite.
Mada i veceras bi bili mozda bolji da je Costa startao, la nema Felixa , Gimenez koji je bolji od Savica na klupi , bas nemaju srece
Barbarossa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:19Pa i tad su trebali izbacit Juventus , Chellini varalica zayebao var kad ponistise cist gol morati
Trebalo bit 4 0
Slazem seMysticAladin je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:01A kao da je smak svijeta sto su izgubili od Atletica 1-0. Dat će na Anfieldu koliko god bude trebalo i proći će. Da su još jedan primili, opet bi prošli dalje. Kad se poklopi na Anfieldu ima da pljusti na Oblakov gol, imaće 20 suteva i zabit 3 minimalno
Nasi forumi su blago.
Da brutalno. Curto , Juanfran Godin Miranda Luis Gabi Tiago Koke Garcia Arda Costa ili Villajapa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:23Nema Godina, nema Coste u formi to je 50% slabija ekipa...najjaci su bili one sezone kada su osvojili ligu kada Ramo izvuce onaj korner u zadnjoj tada su bili najbolja ekipa svijeta, po meni bolji nego one sezone kada su sa Griezmanom u finale usli, mada i tada su bili top. Ovo sada nije ni blizu tome ali opet vrlo opasni, a to je trenerova zasluga.Barbarossa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:11Ma japa ja bih cak rekao da sad imaju bolji vezni red nego onda kad su uzimali ligu ( Koke , Tiago ,Gabi ,Turan) al su tupi u napadu ,prije je to Griezzman + napadač balansirao.japa je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:07Ali kakav je doktor Diego Simeone svaka mu cast...Atletico nije ni blizu jak ko nekad, da je ovo Atletico od prije koju godinu rekao bi rutinski prolaze Liverpul, ipak sada su igracki dosta slabiji no svejedno i dalje konkurentni onima koji vaze za najvece favorite. Maestralna taktika, vidim neki nezadovoljni, ybg sram ih bilo nisu dali gol na izvolite.
Mada i veceras bi bili mozda bolji da je Costa startao, la nema Felixa , Gimenez koji je bolji od Savica na klupi , bas nemaju srece
Evociraš mi najdivnije uspomene kada sam pošamarao forum i vukao leoreya i eksperta japu za kike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.