Ko kaže da nećemo nastaviti ??Hawking je napisao/la:Osim "Brazilcima sa Karpata", oni slave što će džaba dobit bodove... ja Brazilaca i rinakeSta hoces.ba ? je napisao/la:pozitivni komentari o nasoj repki...sudeci po komentarima, uz moj skromni spanski, svima je zao sto smo fasovali suspenziju.Los_Blanos2 je napisao/la:Evo i ugledni madridski portal, obvj.spanjolce daje BIH suspendovana![]()
http://www.marca.com/2011/04/01/futbol/ ... omentarios
komentari spanjolaca su vrlo pozativni i svi pisu kako BIH ima jaku rep. da nije pravedno da UEFA susp..sto se politika umijesala u nogomet je UEFA kriva itd..
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 01 apr 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
evo citam medije zadnjih dana, ispada da je Suljo Colakovic glavni krivac za sve.
Ja se sa tim ne slazem i sumnjam da ce ko odraditi posao na korektniji nacin, zapravo moguce da samo fifa posalje svoje ljude ili da dodje neko nas iz vana sto je finansijski osiguran, no sto se tice ljudi u BIH, tesko ce naci neki posten kadar.
Suljo je odradio dosta posla no nije on kriv sto se sa srpskim dijelom ne moze naci zajednicki jezik. A sto se tice kriminala, Usanovic i Pasalic su ukupali nas fudbal, sreca pa nisu neki ministri, drzava bi nam otisla u PM. Suljo od kako je dosao u savez i nije bilo toliko pronevjere, no ko kod da je dosao nakon Usketa nije mogao ispati prav na kraju jer je Uske tamo zaduzio i Boga i narod, opuhao je sve sto se moglo....Stoga moram da reagujem, nije Suljo najveci krivac nego je USANOVIC najveci krivac zajedno sa Pasalicem a uz to kada se doda srpska (ne)zelja da se rijesi ti odredjeni problemi, onda se moze skontati da drugaciji scenario nije mogao ni postojati.
Ja se sa tim ne slazem i sumnjam da ce ko odraditi posao na korektniji nacin, zapravo moguce da samo fifa posalje svoje ljude ili da dodje neko nas iz vana sto je finansijski osiguran, no sto se tice ljudi u BIH, tesko ce naci neki posten kadar.
Suljo je odradio dosta posla no nije on kriv sto se sa srpskim dijelom ne moze naci zajednicki jezik. A sto se tice kriminala, Usanovic i Pasalic su ukupali nas fudbal, sreca pa nisu neki ministri, drzava bi nam otisla u PM. Suljo od kako je dosao u savez i nije bilo toliko pronevjere, no ko kod da je dosao nakon Usketa nije mogao ispati prav na kraju jer je Uske tamo zaduzio i Boga i narod, opuhao je sve sto se moglo....Stoga moram da reagujem, nije Suljo najveci krivac nego je USANOVIC najveci krivac zajedno sa Pasalicem a uz to kada se doda srpska (ne)zelja da se rijesi ti odredjeni problemi, onda se moze skontati da drugaciji scenario nije mogao ni postojati.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je najbolji potez predstavnika Srpskog naroda u BiH od samostalnosti BiH!
Ono sto nisu uradili navijaci i sportska javnost to su uradili delegati iz reda pomenutog naroda!
Hvala mnogo!
Sada je vec sigurno da cemo imati bolji savez i regularnija prvenstva, bolje sudjenje i uslove koji ce propisivati takmicenje.
Imacemo i bolje uslove za reprezentaciju jer igraci nece vise morati misliti na savez, a navijaci BHF nece vise morati ubacivati raznu pirotehniku u teren da bi kaznili savez.
Jos jednom hvala Srbi i krenimo za bolje sutra BH nogometa.
Ono sto nisu uradili navijaci i sportska javnost to su uradili delegati iz reda pomenutog naroda!
Hvala mnogo!
Sada je vec sigurno da cemo imati bolji savez i regularnija prvenstva, bolje sudjenje i uslove koji ce propisivati takmicenje.
Imacemo i bolje uslove za reprezentaciju jer igraci nece vise morati misliti na savez, a navijaci BHF nece vise morati ubacivati raznu pirotehniku u teren da bi kaznili savez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovi Španci baš upoznati sa situacijom u BiH. Ja kolko sam shvatio na google translatoru svi komentari su pozitivni.
Baš me iznenadio jedan komentar u kome se kaže da u NSBiH sjede samo krminalci a sportski radnici.Postali smo poznati u svijetu.
Baš me iznenadio jedan komentar u kome se kaže da u NSBiH sjede samo krminalci a sportski radnici.Postali smo poznati u svijetu.
FEDERER= KLOC
-
Sta hoces.ba ?
- Kontakt:
ČOLAKOVIĆ:VI STE KAO DODIK, RUŠITE DRŽAVU
Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni , uslijedila je brza reakcija.
Prvo se oglasio nekadašnji sudija Salem Prolić, danas sekretar za sudije i sudijska pitanja u N/FSBiH, kojeg je očigledno dotakla Čolakovićeva izjava.
"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba.
Potom smo ponovo kontaktirali Čolakovića, koji je pokušao demantovati sam sebe.
"Ama pogrešno ste to prenijeli. Nisam ja to tako rekao. Vi ste kao Dodik, rušite zemlju, ne samo savez!", buknuo je Čolaković, pa se posuo pepelom:
"Nisam ja to tako mislio, mislio sam na rukovodeća tijela N/FSBiH, dakle Predsjedništvo, Izvršni odbor i ostala tijela koja se biraju neće ostati.
ps. uostalom ovo je za plakati. koliko se debila okotilo u nasoj zemlji majko draga.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Broj srpskih glasova je 20,a protiv je glasalo 28Probisvjet je napisao/la:Ovo je najbolji potez predstavnika Srpskog naroda u BiH od samostalnosti BiH!
Hvala mnogo!
"Indija,Pakistan..."
-
Sta hoces.ba ?
- Kontakt:
soba 39 je napisao/la:Broj srpskih glasova je 20,a protiv je glasalo 28Probisvjet je napisao/la:Ovo je najbolji potez predstavnika Srpskog naroda u BiH od samostalnosti BiH!
Hvala mnogo!
+ 8 hrvatskih glasova i dobijes cifru od 28
E MOJ NARODE
- Los_Blanos2
- Kontakt:
JastaIker C je napisao/la:Ovi Španci baš upoznati sa situacijom u BiH. Ja kolko sam shvatio na google translatoru svi komentari su pozitivni.
Drugi madridski portal As takodjer a iz komentara spanjolca, zakljucuju da UEFA sad bas nasla da suspendije siromasnu BIH, kad je zaprijetila Francuskoj u grupi za 1m, kako ima sjajnu generaciju igraca koja se mogla plasirati na EURO, ali da UEFI nepase BIH na EURU zbog novca
http://www.as.com/futbol/articulo/bosni ... ftb_10/Tes
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 01 apr 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma drzava je otisla druze u PM...Braco_vrbanjusa je napisao/la:evo citam medije zadnjih dana, ispada da je Suljo Colakovic glavni krivac za sve.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Probisvjet
- Kontakt:
Uh zaboravio sam se zahvaliti i njima. Hvala svima!soba 39 je napisao/la:Broj srpskih glasova je 20,a protiv je glasalo 28Probisvjet je napisao/la:Ovo je najbolji potez predstavnika Srpskog naroda u BiH od samostalnosti BiH!
Hvala mnogo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- samovasposmatram
- Kontakt:
spanija nas je uvjek postovala i respektirala i ako smo mala zemlja i ako su nam ga zabili onda u 90+8.9 minutiLos_Blanos2 je napisao/la:JastaIker C je napisao/la:Ovi Španci baš upoznati sa situacijom u BiH. Ja kolko sam shvatio na google translatoru svi komentari su pozitivni.
Baš me iznenadio jedan komentar u kome se kaže da u NSBiH sjede samo krminalci a sportski radnici.Postali smo poznati u svijetu.![]()
Drugi madridski portal As takodjer a iz komentara spanjolca, zakljucuju da UEFA sad bas nasla da suspendije siromasnu BIH, kad je zaprijetila Francuskoj u grupi za 1m, kako ima sjajnu generaciju koja se mogla plasirati na EURO, ali da UEFI nepase BIH na EURU zbog novca![]()
http://www.as.com/futbol/articulo/bosni ... ftb_10/Tes
WHUFC
nemojte se nista brinut inzko ce suspendirat odluku uefe i fife on ima ovlastii sad mi je rekao jedan iz sdP-a
Ma ja, i onda se.re.mo kako nije bitna politika!!!kristian je napisao/la:nemojte se nista brinut inzko ce suspendirat odluku uefe i fife on ima ovlastii sad mi je rekao jedan iz sdP-a
Ako nista, bar da se spomene Incko i SDP...
Jbt druze, pa ima li smisla u tome imalo?
Pa gdje ce igrati bolan Siroki i Zrinjski?
Ovo je samo odraz stanja u "glavama" nasih gradjana, i nista drugo...
Braco_vrbanjusa je napisao/la:evo citam medije zadnjih dana, ispada da je Suljo Colakovic glavni krivac za sve.
Oni su mila majka za ministre i sudstvo
Kakav komentar majko rodjena, nije ni cudo sto smo na samom dnu u svakom pogledu,..
Usanovic je obicna naivcina i debilcina koju su mocnici u savezu isturili u prvi plan da bi prikrili svoje lopovluke i tako sve negativno svalili na ledja 'sirotog' Usanovica
Da su ministri i sudstvo posteni kao sto ti (zlonamjerno ili u neznanju) imputiras, banditi iz saveza bi bili davno razotkriveni, procesuirani i osudjeni. Problem je u tome sto su ministri i sudovi neuporedivo veci kriminalci, vise nego izvjesno I gazde ljudima u savezu,.. Trulo sve do srzi, od naroda, preko politicara, do sudova.
Tesko nama,...
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 01 apr 2011, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hahaha, pa nije Inzko Bog da to može uraditi.kristian je napisao/la:nemojte se nista brinut inzko ce suspendirat odluku uefe i fife on ima ovlastii sad mi je rekao jedan iz sdP-a
FEDERER= KLOC
Iker C je napisao/la:Hahaha, pa nije Inzko Bog da to može uraditi.kristian je napisao/la:nemojte se nista brinut inzko ce suspendirat odluku uefe i fife on ima ovlastii sad mi je rekao jedan iz sdP-aInzko ima Bonske ovlasti i on može da nametne Statut ali to neće jer je to mješanje politike u sport. Ako Inzko može suspendirati odluku Uefe onda može i zaustaviti rat u Libiji. Inzko može suspendirati i nametati zakone na nivou Bih.
A ja tebe kolega...
-
Sta hoces.ba ?
- Kontakt:
Evo i jedna pozitivna vijest iz danasnjeg Oslobodjenja

-
Braco_vrbanjusa
- Kontakt:
Pa eto stoji to sto pricas, no Uske ispija Wiskey sa stilom i godi mu ta uloga
..Ako cemo traziti najveceg krivca, najveci kandidat je onaj smrad Pasalic, on sto je ukopo BIH fudbal to nisu svi ostali skupa...
Svi strahuju za svoje pozicije
Čolaković:Vi ste kao Dodik, rušite
državu
Piše: M. Dautbegović
Petak, 01.04.11. 13:29.
Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni redar", uslijedila je brza reakcija.
Prvo se oglasio nekadašnji sudija Salem Prolić, danas sekretar za sudije i sudijska pitanja u N/FSBiH, kojeg je očigledno dotakla Čolakovićeva izjava.
"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba, strahujući valjda za svoju poziciju u N/FSBiH.
"Ama pogrešno ste to prenijeli. Nisam ja to tako rekao. Vi ste kao Dodik, rušite zemlju, ne samo savez!", buknuo je Čolaković, pa se posuo pepelom:
"Nisam ja to tako mislio, mislio sam na rukovodeća tijela N/FSBiH, dakle Predsjedništvo, Izvršni odbor i ostala tijela koja se biraju neće ostati.
hahaha nemogu vjerovati. pa sta ovaj salem krmak debelo prica nije ni on nista bolji. sve su to ista **** mame im se najebem
Čolaković:Vi ste kao Dodik, rušite
državu
Piše: M. Dautbegović
Petak, 01.04.11. 13:29.
Nakon što je Sulejman Čolaković za naš portal kazao jasno i sasvim dovoljno glasno "Da u N/FSBiH neće ostati ni redar", uslijedila je brza reakcija.
"Kada sam pročitao ovo što je izjavio za vaš portal, nazvao sam ga (Sulejmana Čolakovića op.a.), spreman na sve, pa i na to da mu odmah odem u Zenicu. Međutim, on mi se kune da nije rekao da će u N/FSBiH biti smijenjena i admistracija. Ipak, ovo nije prvi put da taj čovjek nešto lupi, pa da se poslije izvlači", kazao je Prolić za SportSport.ba, strahujući valjda za svoju poziciju u N/FSBiH.
hahaha nemogu vjerovati. pa sta ovaj salem krmak debelo prica nije ni on nista bolji. sve su to ista **** mame im se najebem
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, FerdinandF, fukare987, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lavcina, NebeskaSila96, perun, Proximic, zikerrz21 i 48 gostiju.