Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
juznjak> je napisao/la:
Treba iskoristiti to sto je Matheu stoper ,poprilicno je spor i trom fudbaler,
Mislim da je Tiago takav igrac . Zato je i izbacio Maria iz pocetnog sastava . No Tiago je u godinama,prima ogromnu platu,treba mu se na kraju sezone zahvaliti na svemu i traziti nekog mladjeg . Ili neka pristane na manja primanja . Ne bi imao nista protiv da ostane. Ima dosta iskustva u velikim utakmicama kada je Liga Prvaka u pitanju,i sigurno da je kompletniji igrac od Maria . Sto se tice Pjanketa ,svakako da bi odlicno dosao ekipi ,ali koliko sam vidio on ima odlicnu platu u Romi,stoga je nemoguca misija i za one najbogatije klubove. Ubrzo ce ljeto i prijelazni rok ,Atleti ce imati na raspolaganju dosta para,sto od LP sto prodaje nekih igraca. Ocekujem dva-tri zvucna pojacanja u svakom slucaju.soe je napisao/la:Ma vise treba neki kreativni zadnji vezni da igra umjesto Gabija ili Marija.Da se ima para Pjanic bi najbolje lego sa njim bi ova ekipa bila 30% jaca.
Aguero je dosao jos kada je Torres bio tu . Forlan je dosao kao zamjena za Torresa. Svakako da niko ne zna ''ubosti '' napadaca kao sto zna Atletico . Vjerujem da ce tako biti i sada. Recimo onaj Benteke nije nimalo los .Dzoni je napisao/la:Ne bojim se ja za Atletico.
Jesu gradski rival,al sam ih oduvjek simpatisao.
Prodali su Toresa,doveli Forlana.
Prodali su Forlana,doveli Aguera.
Prodali Aguera doveli Falcaa.
I ovaj put ako ode kolumbijac,a sve su sanse da hoce,dovest ce nekog ko ce zabijat +20 po sezoni sasvim sigurno.
Presao je Leo . Kada se zavrsi sezona bice i zvanicno objelodanjeno .freddy25 je napisao/la:Valjo bi makar jedan od tih nabrojanih. A oce li bit ista s Leom Baptistaom, spominjalo je se nesto da ce prijec u Atletico, jos kad je dao gol Atleticu sigurno su mu veće šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.