Olimpik Sarajevo

dzanfranko
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la dzanfranko » 22 avg 2011, 14:43

Olimpic - Željo ipak na Koševu

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 22 avg 2011, 23:08

budete li igrali kroz sezonu kao mostaru proslo kolo,europa vam je sigurna........djuric i vladavic razvaljuju,pliska im se pridruziva,u obrani subasic....dobra ekipa
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 avg 2011, 23:41

Imal koja slika stadiona???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 08:25

mostarac1420 je napisao/la:budete li igrali kroz sezonu kao mostaru proslo kolo,europa vam je sigurna........djuric i vladavic razvaljuju,pliska im se pridruziva,u obrani subasic....dobra ekipa

pridružuje

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2011, 08:32

Je li to Subasic i dalje u Olimpicu.. ako nastavi igrati kao i do sad, on i Pliska mogli bi u paketu u talijansku ili Bundesligu
-RIVALDO-

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 avg 2011, 10:46

senad_flamin je napisao/la:Je li to Subasic i dalje u Olimpicu.. ako nastavi igrati kao i do sad, on i Pliska mogli bi u paketu u talijansku ili Bundesligu
Ja sam uvijek na to gledao tako. Svi govore da se Subasic nemoze nigdje prodati, a ja mislim da mu Gracic zapravo ne dozvoljava da ode. Ako Subasic nastavi ovako igrati sigurno je da za sezonu ili dvije moze otici za puno vecu sumu nego sto se to sada spOminje. Sa druge strane ovdje ima sve uslove i ni ovdje mu nije tako lose.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 23 avg 2011, 11:06

suhakrpa je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Je li to Subasic i dalje u Olimpicu.. ako nastavi igrati kao i do sad, on i Pliska mogli bi u paketu u talijansku ili Bundesligu
Ja sam uvijek na to gledao tako. Svi govore da se Subasic nemoze nigdje prodati, a ja mislim da mu Gracic zapravo ne dozvoljava da ode. Ako Subasic nastavi ovako igrati sigurno je da za sezonu ili dvije moze otici za puno vecu sumu nego sto se to sada spOminje. Sa druge strane ovdje ima sve uslove i ni ovdje mu nije tako lose.
:lol: :lol: :lol:

Ne budi smiješan mladiću! Ne dozvoljava mu jel? Pa što ga voda po Evropi već pola godine? Vjerovatno turistički. :lol:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2011, 11:41

Joint_Union je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:

Ne budi smiješan mladiću! Ne dozvoljava mu jel? Pa što ga voda po Evropi već pola godine? Vjerovatno turistički. :lol:
Kume da je pola godine BOGdom...
Seljaka ga od kada je dosao u Olimpic ali mu to ne prolazi nigdje... Jer gdje god ode na probu ne prodje, tako nije ni sad prosao U Volinu iz Ukrajine... Svi vide da decko nema taj kvalitet koji samo Gracić vidi...
I dok god ne predje u Sarajevo ili jos bolje u Zelju taj se nece najesti Evropskog hljeba...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 11:44

a odakle je taj Subašić došao u Olimpic

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2011, 11:46

seven je napisao/la:a odakle je taj Subašić došao u Olimpic
Laktasi valjda, ko ce mu ga znat....

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 11:48

Arogantni je napisao/la:
seven je napisao/la:a odakle je taj Subašić došao u Olimpic
Laktasi valjda, ko ce mu ga znat....
pa napredak je ipak

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 11:50

Da li ga Dortmund i Roma i dalje prate ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 11:53

Dylan Dog je napisao/la:Da li ga Dortmund i Roma i dalje prate ?
ti mali ne zajebaji

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2011, 11:56

Dylan Dog je napisao/la:Da li ga Dortmund i Roma i dalje prate ?
Cuo sam slali su opet skaute...
Niti jedna ekipa od ove dvije ne moze zamisliti svoju igru bez njega....

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 avg 2011, 11:57

Joint_Union je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:

Mozda mu pokazuje mjesta u koja ce moci otici :D :D

Recimo da Gracic radi pravu stvar ako zadrzi jednog kvalitetnog igraca u nasoj ligi. Uz to, Subasic je povremeni reprezentativac, a svi znamo koliko su igraci iz Premier lige zastupljeni u repki. Svi kvalitetni igraci brzo napuste nasu ligu, zato nam i liga jeste ovakva. Ali to se polako mijenja. Primjeri su upravo Zeljo i Olimpic. Zeljo svakako ima najjacu ekipu u zemlji i ako uspijete zadrzati sve ove igrace bit ce super. Olimpic sada takodjer ima respektabilnu ekipu, koja sigurno moze izaci u Evropu ove godine. Evropski nastupi prodaju igrace, ali ako klub ponudi ugovor igracu, kao sto mu nudi i neki strani klub, igrac ostaje u nasoj ligi i tako stvaramo jacu ligu. Mislim da je svima u interesu da imamo jaku ligu u BiH, a klubovi poput Olimpica uveliko doprinose tome.

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 23 avg 2011, 12:04

ma realno subasic je krampas teski,lola koja je dosla sa nekog sela.kazu kad ga je pozvao olimpik stari napravio teferic u svom selu.bgm ziva istina
ponos je bitan

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 avg 2011, 12:07

2pride3 je napisao/la:ma realno subasic je krampas teski,lola koja je dosla sa nekog sela.kazu kad ga je pozvao olimpik stari napravio teferic u svom selu.bgm ziva istina
I sad ako je momak sa sela krampas je jeli ? Pa dijete drago mi u BiH za one iz Engleske , Njemacke i velikih zemalja smo svi sa sela ;) ! Realno kakve to veze ima eto on je sa sela ti iz grada ali covjek je za tebe Dzamija !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:10

2pride3 je napisao/la:ma realno subasic je krampas teski,lola koja je dosla sa nekog sela.kazu kad ga je pozvao olimpik stari napravio teferic u svom selu.bgm ziva istina
pa koji to igrač nije sa sela a da imalo vrijedi, ne pravi se ova PL pita od gradskih curica bolan

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 23 avg 2011, 12:11

neko je vec pominjao kako subasic nema oca pa to tvoje ne samo da je laz nego i bezvezna tvrdnja
mislim da je problem njegovog transfera nesposoban menadzer i halapljivost gracica koji stalno spominje neke milione a nije marke zaradio na igracima takodje pricati o nekim perspektivama ekipe kojoj je prosjek 29 godina je smjesno

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 avg 2011, 12:14

hordas'87 je napisao/la:
neko je vec pominjao kako subasic nema oca pa to tvoje ne samo da je laz nego i bezvezna tvrdnja
mislim da je problem njegovog transfera nesposoban menadzer i halapljivost gracica koji stalno spominje neke milione a nije marke zaradio na igracima takodje pricati o nekim perspektivama ekipe kojoj je prosjek 29 godina je smjesno
Iako ovog momka i ne simpatisem toliko, laz je ovo velika za njegovog oca....
Prije sve momak nema oca...
A da ljudska glupost jos bude veca momak je do prije nekoliko godina zivio u Njemackoj, pa je tek onda dosao u Laktase... Sto znaci da si ti seljak i to veliki za njega...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.