FK Radnički Lukavac

GOKU
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la GOKU » 02 maj 2013, 22:17

vojvoda pokupio kofere nesmije doc bna tusanj ostaje jos bitka sa vitezom za npremijer ligu A JA SAM NEGDJE SA SLOBODOM BIO I HLADNO PIVO PIO A TI SE KURVALA

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 02 maj 2013, 22:19

Casp3r je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Stani ba ja sam napisao da veze nemM sad koji su razlozi mu jer ja nemam kontakte sa covjekom I ne interesuje me kakvi su, ali on sigurno odlazi jer mu nesto smrdi ebiga
Dado pusti kraju, malo ljudi uopšte poznaje dobro Vojvodu, ali ne možeš ti to objasniti pametnjakovićima.
da ne bude zabune, on je gospodin..pokazao je to svojom reakcijom kad su naši igrači napadnuti u Lukavcu..njemu, a i igračima kapa do poda :)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 maj 2013, 22:30

Davno sam ja pisao kakav je covjek Darko Vojvodic.Na stranu njegovi ljudiski(ne)kvaliteti odradio je odlican posao sa ekipom,tako da je steta sto vas sad u najtezem momentu napusta.Od srca vam zelim,mada je tesko da udjete u premier ligu i bez Vojvde.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 22:35

kupus army je napisao/la:Davno sam ja pisao kakav je covjek Darko Vojvodic.Na stranu njegovi ljudiski(ne)kvaliteti odradio je odlican posao sa ekipom,tako da je steta sto vas sad u najtezem momentu napusta.Od srca vam zelim,mada je tesko da udjete u premier ligu i bez Vojvde.
Hvala mu za sve, 7 mjeseci nismo izgubili utakmice, ali otišao je u jako nezgodnom trenutku, ali to se vuče od Kaknja ( Siouxi ga vratili), ipak danas je kap prelila čašu i otišao je...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 22:45

Novi trener nek bude bilo ko osim Irfana Džinde, Mirsada Halilagića i Abdulaha Ibrakovića (od njih trojce niko)..

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 maj 2013, 22:48

Ma i ne vidim nekog dobrog trenera sa Tk-a koji bi mogao da vas preuzme.Ako se vec odustalo od premier lige,onda je najbolje dati priliku nekome iz vaseg omladinskog kadra.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 22:52

kupus army je napisao/la:Ma i ne vidim nekog dobrog trenera sa Tk-a koji bi mogao da vas preuzme.Ako se vec odustalo od premier lige,onda je najbolje dati priliku nekome iz vaseg omladinskog kadra.
Nemoj bogati samo iz omladinskog pogona znaju ljudi iz Lukavca zašto :) ova dva Vojvodina pomoćnika su tu zasad i vjerovatno će oni voditi ekipu do kraja prvenstva (6 utakmica), a za narednu sezonu vidjećemo...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 02 maj 2013, 22:54

Nesto kontam da nece Sadikovica postaviti,slobodan je,a realno nije los trener,samo i njegovi ljudski kvaliteti su sumnjivi.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 02 maj 2013, 23:28

kupus army je napisao/la:Nesto kontam da nece Sadikovica postaviti,slobodan je,a realno nije los trener,samo i njegovi ljudski kvaliteti su sumnjivi.
Sadikovic- covjek koji je ostavio svoj klub ko zadnji .......i pobjegao u olimpic sta bi tek s nama uradio
dzindo- mislim da u upravi ipak ima razumnih ljudi i da nece spasti tako nisko da dovode ovog kvazi strucnjaka
ibrak- ukrao pare( zajedno sa jednim clanom sadasnje uprave) koje su bile namjenjene za nagradu igracima viteza ukoliko pobijede banovice ( afera Jurcevic zvani dva autogola)
Mirsad Halilagic- gdje njega izvukoste cekam samo jos ime fedje alihodzica inace dva trenera kojima je vrhunac bio Radnicki prije 15 godina.

P.S tacan odgovor je gospodin I.DZ. Svim dobitnicima cestitam i obavjestenje o mjestu preuzimanja nagrade ce dobiti putem PP-a

PPS. cim udjemo u EU :D

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 02 maj 2013, 23:28

Posto se radi o klubu koji volim moram reci par rijeci a najradje bi presutao sve ovo.
Kao prvo igraci sa kojima su postignuti rezultati su isplaceni u potpunosti cak im je pola plate dato prije na deset dana
tacnije 30.4.2013(a treba da bude 10.05.2013.)Znaci nema razloga da se ti isti igraci ne bore i ne postizu rezultate.
Kao drugo ti isti igraci su znali dobivati premiju navece u 23.30h odmah po dolasku sa utakmice i izlasku iz autobusa.(mislim da ni igraci puno bolji i puno profesionalniji nisu to nikad dozivjeli u svojoj karijeri)
Kao trece svim tim igracima je bilo obezbjedjeno prenociste,karantin,hrana i sve sto treba kad god je to bilo potrebno.
Kao cetvrto na vecinu gostovanja te igrace je pratila velka grupa navijaca i bila im cijelo vrijeme podrska svim srcem.
Ima toga jos ali necu dalje da nabrajam.E SAD sve gore pobrojano je neko obezbjedio.Obezbjedili su to djelimicno ili u potpunosti clanovi uprave i neki ljudi koji po funkciji nisu nista u klubu ali su jednostavno bili drugovi sa gospodinom vojvodicem.Taj isti gospodin bez te podrske sigurno nebi imao te rezultate sa kojima se sa pravom kiti.Taj isti gospodin nije ni jednom rijecju spomenuo nikog od ljudi koji su mu bili podrska i licno mislim da nije korektan.Takodje nije korektno prozvati jednog mladog redzica za koga svi znamo koliko vrijedi i staviti mu to breme na ledja a ne spomenuti jednog jaranovica koji bez ikakve potrebe kao jako iskusan igrac poslije postignutog gola trci na tribinu i koji pravi penal poslije kojeg gubimo i prednost i igraca odnosno tog istog jaranovica.Mozda nije korektno prebacivati krivicu na mladog redzica a ne spomenuti da je mozda i trener djelimicno kriv sto nije igrace pripremio na to da ce nas sudija izmasakrirati.Sve u svemu darko je dobar momak ali nema dovoljno snage da neke stvari privede kraju i smatram da treba promijeniti profesiju.Mozda da svoje ogromno znanje pocne prenositi na neke mladje selekcije nije za njega ova prljava borba.Zelim mu puno srece i da mu Bog podari malo vise iskrenosti i povjerenja u ljude.I mislm da je ekipu ostavio kad joj je najpotrebniji a to ne lici na njega.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2013, 23:40

lukavac_21 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Nesto kontam da nece Sadikovica postaviti,slobodan je,a realno nije los trener,samo i njegovi ljudski kvaliteti su sumnjivi.
Sadikovic- covjek koji je ostavio svoj klub ko zadnji .......i pobjegao u olimpic sta bi tek s nama uradio
dzindo- mislim da u upravi ipak ima razumnih ljudi i da nece spasti tako nisko da dovode ovog kvazi strucnjaka
ibrak- ukrao pare( zajedno sa jednim clanom sadasnje uprave) koje su bile namjenjene za nagradu igracima viteza ukoliko pobijede banovice ( afera Jurcevic zvani dva autogola)
Mirsad Halilagic- gdje njega izvukoste cekam samo jos ime fedje alihodzica inace dva trenera kojima je vrhunac bio Radnicki prije 15 godina.

P.S tacan odgovor je gospodin I.DZ. Svim dobitnicima cestitam i obavjestenje o mjestu preuzimanja nagrade ce dobiti putem PP-a

PPS. cim udjemo u EU :D
A niko ne spominje Samira Adanalića čovjeka koji je uveo Gradinu u PL, pa Ibrahima Crnkića, Midhata Memiševića, Dževada Šećerbegovića koji je zajedno bio kandidat sa Vojvodićem kad je ovaj došao, pričat će se o novom treneru ima vremena....:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 maj 2013, 23:44

http://sportsport.ba/bh_fudbal/darko-vo" onclick="window.open(this.href);return false; ... kog/104023

Po meni sve je ovo igra neka, čuj sad baš da ode, umjesto da se bori do kraja on se povuče ko kukavica, sve je jasno kod dan Sloboda ulazi u Premier ligu

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 maj 2013, 00:09

Ja ne znam stvarno, možda on i jeste dobar trener, možda je odličan trener za naše uslove ali ljudi moji otići 5-6 kola prije kraja i još dati izjavu tipa "ovo je bio moj maksimum" :!: :?: Ako mu je to bio max. kao što kaže zašto nije ostao do kraja, ja mislim da mu niko ne bi zamjerio neulazak u PL, zar ne Lukavčani?? A ovako.. ja mislim da će mu ipak mnogi zamjerit??? On je za mene uvijek bio i ostat če čovjek bez obraza isto kao i Denis Sadiković. Šteta je što vam odlazi na ovakav način još dat onakvu izjavu za "svog" igrača i omaložavat ga onako.. pih!
EDIT: ako griješim u vezi nečeg gore navedenog i ako je neka "viša sila" u pitanju neka me prosvijetli i ispravi @Casp3r, neka mi samo potvrdi da je to u pitanju :)
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 maj 2013, 08:29

dolazitel na KUP TK protiv PROLETERA ???? proleter igra protiv radnickog u srijedu u tz .... ??? vidimol se u srijedu ??? :?:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 maj 2013, 08:34

Vidi covjek da se slobodi namjesta da udje u ligu i cemu borba onda ;)
inace ?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 maj 2013, 08:49

JohnLowe je napisao/la:Vidi covjek da se slobodi namjesta da udje u ligu i cemu borba onda ;)

namjesta ??? kako objasnjavas poraz od kaknja na tusnju i nepravedno ponavljanje utakmice sa braniteljem ??? ne prdi stari bezveze , sloboda cE tesko do PL , al kao sto reko vise PL treba SLOBODU , nego SLOBODA smjesnu PL ...

i sloboda i radnicki i jednistvo zasluzuju pl vise od mnogih , al stari druim se namjesta , nama najmnje . mi smo pokradeni u prvom dijelu sezone toliko da je godovo nedostizno . vec u drugm kolu protiv bratstva su nam ukradena 3 boda , ponisten cist pogodak , tad je sve pocelo i dugo trajalo i traje

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 maj 2013, 09:28

TzBulevar87 je napisao/la:Ja ne znam stvarno, možda on i jeste dobar trener, možda je odličan trener za naše uslove ali ljudi moji otići 5-6 kola prije kraja i još dati izjavu tipa "ovo je bio moj maksimum" :!: :?: Ako mu je to bio max. kao što kaže zašto nije ostao do kraja, ja mislim da mu niko ne bi zamjerio neulazak u PL, zar ne Lukavčani?? A ovako.. ja mislim da će mu ipak mnogi zamjerit??? On je za mene uvijek bio i ostat če čovjek bez obraza isto kao i Denis Sadiković. Šteta je što vam odlazi na ovakav način još dat onakvu izjavu za "svog" igrača i omaložavat ga onako.. pih!
EDIT: ako griješim u vezi nečeg gore navedenog i ako je neka "viša sila" u pitanju neka me prosvijetli i ispravi @Casp3r, neka mi samo potvrdi da je to u pitanju :)
Otprilike tako nesto, sramota sto odlazi 5-6 kola prije kraja. Da je frajer ko sto se pravi da jest, ostao bi do kraja i onda nek ide gdje god hoce.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 maj 2013, 09:41

RUDARSKA2 je napisao/la:dolazitel na KUP TK protiv PROLETERA ???? proleter igra protiv radnickog u srijedu u tz .... ??? vidimol se u srijedu ??? :?:
Možda se dođe, ništa se o tome nije pričalo.
Danas se ide u Bihać, i onda dolazimo na Tušanj.
1921
1989

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 03 maj 2013, 10:27

sretan put momcima u automobilima sto danas krecu. također sretan put i daj boze da napunite i mini bus da bude sto bolja atmosfera. u bihacu je vrijeme pravo ljetno, suncano bez oblacica. temperatura 27C.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 maj 2013, 11:03

TzBulevar87 je napisao/la:@Casp3r, neka mi samo potvrdi da je to u pitanju
Još nakon Kaknja smo mi izgubili Vojvodu, ovaj odnos je ostao na aparatima pred Vitez, onda ova lakrdija sa Jakupovićem je doprinjela tome. Nevjerujem da će u moje vrijeme doći neko na klupu Radničkog sa ovakvim osobinama, ne samo trenerskim, nego svim ostalim koje ga krase još od igračkih dana u Slobodi.

A to za izjavu za Redžića je vjerovatno izvađeno iz konteksta, obzirom da svi znamo da Vojvoda funkcioniše "što na umu to na drumu", pa je vjerovatno i spomenuo taj detalj koji je prenešen kasnije.

Darki Vojvodiću želim sve najbolje gdje god da završi.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.