DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji sad patch treba skidati ?Toxicity je napisao/la:Jeste na novi patch prešli vi? Da i ja polako prelazim..
A navodno taj http://www.pes6j.net/forum/index.php?to ... #msg103940 , scrollaj do dole i imaš uputstvo
Moderator/ica: Padovan
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji sad patch treba skidati ?Toxicity je napisao/la:Jeste na novi patch prešli vi? Da i ja polako prelazim..
Skineš 6.0 i 0_text sa stranice http://www.deemazpatch5.tk/-Barcelona- je napisao/la:sta trebam da radim kad skiem 0_text i pes.exe i kopiram to tamo gdje treba,kad udjem u pes bude mi sve staro onaj shollym patch
Unforgotten je napisao/la:Skineš 6.0 i 0_text sa stranice http://www.deemazpatch5.tk/-Barcelona- je napisao/la:sta trebam da radim kad skiem 0_text i pes.exe i kopiram to tamo gdje treba,kad udjem u pes bude mi sve staro onaj shollym patch
Deemaz je 8.5 MB, dok je 0_text oko 420 MB.
Kad skineš deemaz extraktuj pes.exe u KONAMI/PES 6 i zamijeni sa ovim starim pes.exe
Nakon toga ovaj 0_text staviš u KONAMI/PES/dat umjesto postojećeg 0_text-a
I treba napomenuti da ovaj patch kao i prethodni radi samo u online mode-u
If you want to use this patch in offline mode you have to remove your old optionsfile ( KONAMI-WIN32PES6OPT ) from your my-documents folder ( My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\ ) before restarting the game. If you have removed you optionsfile from this folder, pes6 will create a new one contending the online database as soon as you restart the game.
pa to sam sve u napravio tako,al kad udjem u pes ostane mi shollyn patch,sad cu izbrisati pes pa cu ga opet instalirati........i kad odem na netvrok pise mi da se ne moze konektovatiUnforgotten je napisao/la:Skineš 6.0 i 0_text sa stranice http://www.deemazpatch5.tk/-Barcelona- je napisao/la:sta trebam da radim kad skiem 0_text i pes.exe i kopiram to tamo gdje treba,kad udjem u pes bude mi sve staro onaj shollym patch
Deemaz je 8.5 MB, dok je 0_text oko 420 MB.
Kad skineš deemaz extraktuj pes.exe u KONAMI/PES 6 i zamijeni sa ovim starim pes.exe
Nakon toga ovaj 0_text staviš u KONAMI/PES/dat umjesto postojećeg 0_text-a
I treba napomenuti da ovaj patch kao i prethodni radi samo u online mode-u
Joj hvala jarane, srce siToxicity je napisao/la:Mislim da je ovo objašnjene kako da se igra i u offline modeu:
If you want to use this patch in offline mode you have to remove your old optionsfile ( KONAMI-WIN32PES6OPT ) from your my-documents folder ( My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\ ) before restarting the game. If you have removed you optionsfile from this folder, pes6 will create a new one contending the online database as soon as you restart the game.
Za to se mora skinuti onaj graphic patch, ovaj ima samo transfere odrađeneDonnie Darko je napisao/la:za vas sto ste skinuli novi patch, jel imaju novi dresovi?
bil ti to meni mogo uraditi preko TeamViewer sutra ?Unforgotten je napisao/la:Za to se mora skinuti onaj graphic patch, ovaj ima samo transfere odrađeneDonnie Darko je napisao/la:za vas sto ste skinuli novi patch, jel imaju novi dresovi?
Graphic nisam ni sebi odradio, ako misliš samo na transfere to bi se dalo uradit' al' navečer oko 21 pa do 23 ujutru se ne mogu probuditi rano, a u dan sam u školi, ako tebi odgovara u već napomenutom vremenu pošalji sutra pass i ip i potrudit' ću se da napravim.DAVID VILLA 7' je napisao/la:bil ti to meni mogo uraditi preko TeamViewer sutra ?Unforgotten je napisao/la:Za to se mora skinuti onaj graphic patch, ovaj ima samo transfere odrađeneDonnie Darko je napisao/la:za vas sto ste skinuli novi patch, jel imaju novi dresovi?
jasko_juve je napisao/la:ne kontam ovo za OFFLINE mode,izbrisao sam option file iz my documentsa,i kad udjem u odabir ekipe pise mi ono latin, al unutra su klubovi oni orginalni..jel ko napravio ovo??
a bezveze skino patchEmir_ZENICA je napisao/la:Dakle imamo dilemu izmedju novog patcha i ovog starog koji mi koristimo. Bolje bi bilo da ostavimo ovaj stari da zavrsimo sa ligom,jer u novom patchu nema 1-2 tima koji se ovdje koristi![]()
Glasat cemo pa ko pobijedi![]()
Znaci samo ostaviti komentar : NOVI-STARI![]()
Molio bi da nista ne citirate,jedan drugom nesto govorite,bar dok anketa traje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.