KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2015, 21:48

DANTES je napisao/la:rekao sam političar, ne lord, vozd, feudalni gospodar..

to opet ne znači da vam njuška sa slike nije pomogla, zna se kako i od čega.
Nekad davno kad Partizan postade Igokea, a Igokea Partizan, u vrijeme prodaje Telekoma Srpske, dotični lik je za vas bio i partijarh i premijer i bogotac i počasni predsjednik.

ppppp je napisao/la:slika

kako god okreneš fali im crni plej. :urnebes:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2015, 22:02

sve ih mijenjam za jednog Acu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2015, 22:04

kad nema Mileta dobar je i Aca. i onda dođe @letonac i priča mi o prostituciji :lolno: . hebem te živote :lolno: .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 18 feb 2015, 22:04

DANTES je napisao/la:sve ih mijenjam za jednog Acu
Aca je miš za ovog "5" sa fotke

slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2015, 22:09

ko je 5 mnogo je sitno?
@alane partizan u košarci jeste institucija, i jeste svetinja, mora gledati Evorpsku Zvezdu projekat broj 4.... i to sve u zadnjih 12-13 godina
@soba aaaa vidio, vidio... samo kakve veze ima sa KK?
I Mislim da ti potcjenjujes Aciku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 18 feb 2015, 22:13

DANTES je napisao/la:ko je 5 mnogo je sitno?
@alane partizan u košarci jeste institucija, i jeste svetinja, mora gledati Evorpsku Zvezdu projekat broj 4.... i to sve u zadnjih 12-13 godina
kao što je i stadion ministarstva odbrane "hram fudbala" :rol:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 18 feb 2015, 22:16

DANTES je napisao/la:ko je 5 mnogo je sitno?
@soba aaaa vidio, vidio... samo kakve veze ima sa KK?
I Mislim da ti potcjenjujes Aciku
Kakve veze ima Mirko Marijanović sa jsdp ? :tokralju:
Koje si godište ?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 feb 2015, 22:35

DANTES je napisao/la: @alane partizan u košarci jeste institucija, i jeste svetinja, mora gledati Evorpsku Zvezdu projekat broj 4.... i to sve u zadnjih 12-13 godina

pa i KKP je u tih 12-13 godina imao nekoliko neuspješnih projekata koji su nazivani evropskim kad je evroligaške sezone završavao sa 2-3 pobjede.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 feb 2015, 23:23

alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la: @alane partizan u košarci jeste institucija, i jeste svetinja, mora gledati Evorpsku Zvezdu projekat broj 4.... i to sve u zadnjih 12-13 godina

pa i KKP je u tih 12-13 godina imao nekoliko neuspješnih projekata koji su nazivani evropskim kad je evroligaške sezone završavao sa 2-3 pobjede.
nikad nije nosio to kodno ime..

@pppp možeš ga vezati za fudbal koliko hoćeš, ali sa KK nije imao nikakve veze...
dominacija je započela kad je mirko otišao u penziju...
uostalom mnogo se uzdiže jedan mirko koji je imao bar 5 šefova, u odnosu na jedinog šefa današnje srbije...
a što se tiče jna ime hram fudbala je dobio i zbog vaših utakmica.. koliko to ti imaš godina?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 18 feb 2015, 23:34

DANTES je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:

nikad nije nosio to kodno ime..

@pppp možeš ga vezati za fudbal koliko hoćeš, ali sa KK nije imao nikakve veze...
dominacija je započela kad je mirko otišao u penziju...
uostalom mnogo se uzdiže jedan mirko koji je imao bar 5 šefova, u odnosu na jedinog šefa današnje srbije...
a što se tiče jna ime hram fudbala je dobio i zbog vaših utakmica.. koliko to ti imaš godina?
Mirkan ti je u to doba bio odmah iza Slobe,kakvi crni šefovi...+ prvi čovjek tadašnje Rusije za Srbiju(gas,nafta...)
Pa ko vam je "zemunelo" napravio ,ko je novce iz FK gurao u ostale sekcije jsdp...
Mirkana ni poslije "5 oktobra" niko nije smio poprijeko pogledati a ovoga su spengali za Hag.
Raspitaj se malo...
Kakvih naših utakmica ?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 feb 2015, 02:22

pa nisu ni miškovića u hag pa šta sa tim? moćniji od aca danas, a i sam kažeš mirkan nakon miloševića!? iznad aca nema niko, svi su nakon njega niko iznad..

još jednom kakve veze on ima sa kk partizan?

što se stadiona tiče evo

Lokacija Beograd, Srbija
Otvoren 9. oktobar 1949.
Vlasnik FK Partizan
Podloga trava
Kapacitet 32.710
Dimenzije 105 x 70 m
Korisnici
FK Partizan (1949—)
Fudbalska reprezentacija Srbije
FK Crvena zvezda (1960—1963)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 19 feb 2015, 11:22

DANTES je napisao/la:pa nisu ni miškovića u hag pa šta sa tim? moćniji od aca danas, a i sam kažeš mirkan nakon miloševića!? iznad aca nema niko, svi su nakon njega niko iznad..

što se stadiona tiče evo

Lokacija Beograd, Srbija
Otvoren 9. oktobar 1949.
Vlasnik FK Partizan
Podloga trava
Kapacitet 32.710
Dimenzije 105 x 70 m
Korisnici
FK Partizan (1949—)
Novac preko njega upumpavan u sve sekcije jsdp(napisao sam ti u postu iznad,čtaj jbga,ne zaj.e.ebavaj me)
Ovo drugo boldovano nije tačno,vlasnik stadiona je ministarstvo odbrane tj vojska.
Mi ga koristili,vi ga koristili koristila ga i reprenzetacija
Jedno je koristiti a nešto sasvim drugo je biti vlasnik :mrgreen:
http://www.srbijadanas.com/clanak/udovi ... ukom-31-07" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Mislim da od svih superligaša samo Čuka i Zvezda vlasnici svojih stadiona(iskreno mi pod hipotekom :D )

P.S.Nego,znam frajera u Dobanovcima koji prodaje zemlju,dobar komad ako ste raspoloženi... :P

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 19 feb 2015, 11:34

Veoma mi je drago sto je Partizan pronasao sredstva da doputuje na kup utakmice. Svaka cast na trudu. Neka me tuga obuzela kad je Dule rekao kako je moguce da ne doputuju zbog lose financijske situacije.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 feb 2015, 13:13

ppppp je napisao/la:
DANTES je napisao/la:pa nisu ni miškovića u hag pa šta sa tim? moćniji od aca danas, a i sam kažeš mirkan nakon miloševića!? iznad aca nema niko, svi su nakon njega niko iznad..

što se stadiona tiče evo

Lokacija Beograd, Srbija
Otvoren 9. oktobar 1949.
Vlasnik FK Partizan
Podloga trava
Kapacitet 32.710
Dimenzije 105 x 70 m
Korisnici
FK Partizan (1949—)
Novac preko njega upumpavan u sve sekcije jsdp(napisao sam ti u postu iznad,čtaj jbga,ne zaj.e.ebavaj me)
Ovo drugo boldovano nije tačno,vlasnik stadiona je ministarstvo odbrane tj vojska.
Mi ga koristili,vi ga koristili koristila ga i reprenzetacija
Jedno je koristiti a nešto sasvim drugo je biti vlasnik :mrgreen:
http://www.srbijadanas.com/clanak/udovi ... ukom-31-07" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Mislim da od svih superligaša samo Čuka i Zvezda vlasnici svojih stadiona(iskreno mi pod hipotekom :D )

P.S.Nego,znam frajera u Dobanovcima koji prodaje zemlju,dobar komad ako ste raspoloženi... :P
toliko je novca uopumpano u KK da nismo mogli opepeliti Budućnosti, Zvezdi, a kao šlag na tortu nas dobio FMP...

šta vlasništvo? ti si pitao kako Hram, dokazao sam ti kako...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 19 feb 2015, 13:36

što se stadiona tiče evo

Lokacija Beograd, Srbija
Otvoren 9. oktobar 1949.
Vlasnik FK Partizan
Podloga trava
Kapacitet 32.710
Dimenzije 105 x 70 m
Korisnici
FK Partizan (1949—)
Ispravljam netačne navode :mrgreen:
Prvo ono nije nikakav hram fudbala ,a da bi stekao taj "naziv" na njemu su se morale(trebale) igrati mnoge velike utakmice a složićeš se da ih nije bilo ili vrlo malo(za razliku od stadiona koji je udaljen par stotina metara )

Ali,ne sporim ako ti tako razmišljaš i misliš...sretno

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 19 feb 2015, 14:22

Koliko neinformisan moraš biti da postavljaš gluposti ili slikicu sa rsb-a da bi dokazao nešto... A pri tome iste sličice samo puno većeg format možeš pronaći sa istaknutim zaštitnicima srpstva i boljeg života... Sve sami doajeni srpkog političko-tragikomičnog bivstvovanja. Od Arkana do Vučka... Al dobro. Razumijem donekle. Poželjno je bit rsb manipulator i za to koristiti temu kluba koji nije pao kada su ga rušili i kluba koji je preživio iako se tome nisu nadali.

Apropo stadiona, iako je tema KKP
Kao sto je navedeno stadion C.Zvezde je bivsi stadion FK Jugoslavije, ime je kasnije promenio u stadion FK Crvena Zvezda. Do 1963. godine primao je svega nesto vise od 15.000 gledalaca. Pa je C.Zvezda svoje bitnije meceve igrala na Partizanovom stadionu JNA. Izgradnja stadiona C.Zvezde, odnoso nadgradnja stadiona FK JUGOSLAVIJA pocela 1959 god, i izazvala je mnogo buke u to vreme, u stadion nije ni planirano da se ulaze s obzirom da je stanovnistvo Beograda zivelo na ivici gladi. Medjutim, Slobodan Penezic Krcun, jos jednom je odigrao kljucnu ulogu po Zvezdinu istoriju, i stvar preuzeo u svoje ruke. Krcun se oko gradnje Zvezdinog stadiona pravio da nista ne zna, a svaka cigla je ugradjena sa njegovim znanjem. Pare je republicka Vlada davala Fondu za fizicku kulturu, ciji je sam Krcun bio predsednik (zamislite paradoks), a Fond je uplacivao Zvezdi da niko ne zna. To je dovelo do pobune masa ljudi u Beogradu, posebno siromasnog a debelo oporezovanog stanovnista. Radnicke plate tih godina u Beogradu iako vec mizerne, bile su josh nize, a porez dodatno povecan zbog shto veceg upliva novca u fond za razvoj. Medjutim, sam Krcun (poznat kao najtvrdja pesnica komunizma u zemlji) i njegov polozaj (ministara "narodne milicije" SFRJ) bila je garant da ce se sve stishati, manje milom, a vishe silom, i projekat je sproveden do kraja. Potvrda: http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 1601.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; Inache, ime “Marakana” je zargonskog karaktera (Marakana je stadion u Brazilu, na kom igraju FK Botafogo i FK Flamengo), i nazivanje stadiona Zvezde tim imenom je olicenje nepismenosti novinara, i degradira pre svega pravo ime stadiona. U svim zvanicnim dokumentima, UEFA, FIFA, Domace lige, stadion se naravno naziva iskljucivo stadion FK Crvena Zvezda.
Malo i o navijačima
………………..………………………………………….. Navijaci C.Zvezde od 1989. godine sebe nazivaju “Delijama”. Delije su poslednja navijacka grupa osnovana u velikoj cetvorci SFRJ (pre njih su nastali: Hajdukova “Toricida” 1950, Partizanovi “Grobari” 1970, Dinamovi “BBB” 1986). Naravno, Crvena Zvezda je imala svoje simpatizere na severnoj tribini i pre formiranja “Delija” 1989.god. Do tada su bili poznati pod navijackim imenom “Cigani”. Pravi i iskreni navijaci Zvezde i danas se na severu ne libe toga da zapevaju cuvenu kovanicu koja je mnogo starija od osnivanja “Delija”, a koja glasi “Najjaci smo najjaci, mi smo cigani”. Delije su osnovane 1989. A covek koji se smatra za osnivaca “Delija” i jedan od prvih vodja istih, bio je pokojni Zeljko Raznatovic-Arkan ( http://sr.wikipedia.org/sr-el/arkan" onclick="window.open(this.href);return false; ). Nekada komandant paravojnih snaga u ratu u BiH, vlasnik FK Obilic, suprug estradne umetnice Svetlane Cece Raznatovic. ARKANOVO prisustvo na zvezdinom severu, imalo je puno svojih prica. Medjutim danas 20 godina kasnije, poznate su mnoge stvari koje u to vreme nisu smele biti objavljenje. Naime, Arkan se nije na severu nasao vodjen svojom navijackom strascu prema C.Zvezdi, vec po rasporedu drzavnih tajnih sluzbi, sa kojima je bio u tesnoj vezi u tom periodu. Sever je trebalo disciplinovati u politickom smislu, rat je bio pred vratima, a nacionalizam koji je krajem 80ih vec bio prisutan na Severu je samo trebalo ispravno kanalisati. Jos pre Gazimestana i Milosevicevog cuvenog govora na istom '89, na zvezdinom Severu iz hiljada grla klicala je pesma: “Zvezda, Zvezda, to je srpski tim, SLOBODAN MILOSEVIC ponosi se s njim”. Bio je to prvi poklik na nekom od stadiona u SFRJ buducem dugogodisnjem predsedniku SRJ i RS. http://www.svevesti.com/?l=sr&a=115492" onclick="window.open(this.href);return false; Medjutim, nesto kasnije, pesma je ostala ista, ali je ime iz pesme promenjeno i umesto dotadasnjeg poklika Milosevica, ubaceno je ime Vuka Draskovica, vodje tadashnje opozicije. Osoba koja je bila od autoritea za armiju zvezdinih navijaca na tribini, a koja bi taj snazan nacionalizam kanalisala bio je upravo Zeljko Raznatovic ARKAN. Pesme o Draskovicu su prestale, shto je i bio cilj. Dogovoreno je da se vise nikome ne klice osim Srbiji. Shto je za rezim( kada se vec prestalo sa poklicima slave Milosevicu), svakako bilo bolje nego da se klice opozicionaru. http://www.politika.rs/rubrike/Tema-ned ... ja.lt.html" onclick="window.open(this.href);return false; Inace, ostaje pitanje, otkuda naziv “DELIJE”. Istorijski rec “Delije” je turskog porekla, i oznacava ime turskih konjanika placenika, iz perioda Osmanlijskog carstva, toliko korumpiranih, da su za novac umeli da promene stranu za koju se bore. Potvrda: (http://sr.wikipedia.org/sr-el/" onclick="window.open(this.href);return false;$ )
I još malo pominjite Mirka Marjanovića i ostalu žgadiju!
Interesantno je da je Crvena Zvezda 1986. predstavljala zemlju u Kupu Sampiona iako je gradski rival Partizan osvojio titulu! O ovome kao i o mnogo cemu tesko da cete cuti u medijima, a rec je o goloj ISTINI! U sezoni 1985/86, kolo pre kraja prvenstva Partizan i Zvezda imali su isto bodova, ali Partizan za 1 gol bolju gol razliku, tako da je Zvezdi trebalo da u poslednjem kolu pobedi sa vise golova razlike svog rivala, nego Partizan svog. Shta se deshava, Zvezda odlazi u Sarajevo na stadion Koshevo, koji je poznat kao jedno od najtezih gostovanja za klubove iz Srbije i pobedjuje sa cak 4:0! Partizan je igrao na svom "JNA" laganu utakmicu protiv Zeljeznicara i ocekivano ubedljivo slavio takodje sa 4:0. Na stadionu i u Beogradu naravno radost! Medjutim desava se seledece, sutradan Slavko Sajber (Hrvat, u tom trenutku uz Miljanica inace legende C.Zvezde, prvi covek SFRJ fudbala) donosi dekret kojim PONISTAVA celo poslednje kolo! Takodje kaznjava vecinu 12 timova (medju njima i Par i C.Zv) sa minusom od 6 bodova i nalaze da se kolo ponovi, zbog navodnog namestanja rezultata u tom kolu! Ta kleveta bila je samar svim klubovima u ligi, i svi do jednog osim C.Zvezde su se pobunuili, i resili da ne igraju ponovljeno poslednje kolo. Medjutim, dan pred utakmice od straha i naloga iz vrha drzave svi klubovi naprasno resavaju da ipak odigraju utakmice, osim Partizana koji je ostao decidan i dosledan u stavu. Desava se sledece: Sajber odlucuje da registruje mec Partizana i Zeljeznicara sa 3:0 za Zelju, i Zvezdi za zelenim stolom se dodeljuje titula! PARTIZAN je ulozio zalbu Ustavnom sudu, kod UEFA i FIFA, i nakon 2 godine borbe u tim insitucijama donosi se pravedna odluka da se Partizanu vrati ta titula! Medjutim, koliko je uteha to Partizanu kada jedna sjajna generacija, odlican tim (rezultatski najbolji u ligi te godine) nije igrao Kup Sampiona, a mogao je mnogo da pokaze. Primera radi C.Zvezda koja je otisla umesto njega te sezone u Kup Sampiona (a imala je za nijansu slabiji tim od Partizanovog) stigla je do 1/4 finala i ispala zamalo od Reala! Utisak svih u zemelji da je to "zamalo" bilo upravo ono koliko je gradski rival Partizan te godine bio bolji od Zvezde. Da li bi Partizan postigao taj JEDAN gol vise protiv Reala, koji je u prethodnom prvenstvu postigao vishe od Zvezde, nazalost nikada necemo saznati...
Od osnivaca Slobodana Penezica Krcuna, inace visokog funkcionera komunisticke partije Jugoslavije i ministra policije (1946-1963), FK Crvena zvezda je cesto u svojoj upravi imala ljude iz ovog resornog ministarstva. http://www.nin.co.rs/2001-09/20/19863.html" onclick="window.open(this.href);return false;. zato je cesto nazivana “policijskim I udbaskim klubom”, kao sto je klub sa druge strane topciderskog brda Partizan, nazivan “vojnim” klubom, jer je osnovan od strane JNA i samim tim po statutu imao vojne funkcionere u svojoj upravi. Sto se tice politicke obojenosti, kao veliki klub Zvezda je konstantno u svojoj upravi imala ljude iz politickog vrha, prvo komunistickog, a zatim i socijalistickog. * Slobodan Penezic Krcun, (KPJ) ministar policije SFRJ, prvi covek UDBE. Osnivac C.Zvezde *Nikola Bugarcic (KPJ) islednik na golom otoku, dugogodisnji predsednik C.Zvezde http://www.serbianunity.net/culture/lib ... udba5.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) * Dragan Tomić, predsednik Skupštine Srbije (SPS) Clan UO C.Zvezda * Radmilo Bogdanović, ministar policije (SPS-JUL) clan UO C.Zvezda * Vlajko Stojiljkovic, ministar policije (SPS) ) clan UO C.Zvezda * Vladimir Cvetkovic, ministar sporta (SPS), gen.sekretar C.Zvezda * Tomica Raičević, potpredsednik savezne vlade (SPS) clan UO C.Zvezda
A da bojkot se djelimično razumije...

slika
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 feb 2015, 14:33

ode ovo daleko. :lol: :lolno:

DANTES je napisao/la:nikad nije nosio to kodno ime..
ne, nije. zato je nosio icn, mobtel, nis, inex, igokea... Ali to nije poenta. Poenta je da si ti aludirao na neuspješne Zvezdine pokušaje u Evropi, a takvih pokušaja je za ovih 12-13 godina i Partizan imao preko nekoliko, uključujući i ovu sezonu.
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 19 feb 2015, 14:42

Niko moj Bertans ne spori da Zvezdu nije gurala politika i političari kroz njenu istoriju,nekad manje nekad više.Takav je sistem bio(a i danas je nažalost) i sve će biti tako dok ne dođe do privatizacije
Ali nemoj te mi crtu u nos gurati da ste vi kao izolovan slučaj oslobođeni od politike ,političara,tajkuna...kao vi ste institucija,vi sami sebe izdržavate,prodaja igrača...
Pusti mi tu šuplju matere ti,čim godinu dana na vlasti nisu "vaši" vi odmah u problemu.Kako ako ste institucija ?
Složićeš se da je lakše biti "institucija" kad je uz tebe SPS i DS ,kad ti glavnom rivalu početkom 90-tih skinu s računa par desetina miliona maraka,kad ti iz ko zna kojih "izvora" naprave najsavremeniji trening kamp ...
Ali tema je kk partizan,da ne idemo dalje

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 19 feb 2015, 14:58

U vrijeme Borisa mi smo jedan dan zakupa Arene plaćali 20 hiljada evra. To što je on bio na utakmici i kao navijao je običan politički marketing pred izbore da se pokaže da se vodi računa itd itd...

Što se ostalog tiče iznio si niz gluposti sa onom fotografijom, većina njih nije nikad ni bila na utakmici Partizana, toliko o tome.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 19 feb 2015, 14:59

44Bertans je napisao/la:U vrijeme Borisa mi smo jedan dan zakupa Arene plaćali 20 hiljada evra. To što je on bio na utakmici i kao navijao je običan politički marketing pred izbore da se pokaže da se vodi računa itd itd...

Što se ostalog tiče iznio si niz gluposti sa onom fotografijom, većina njih nije nikad ni bila na utakmici Partizana, toliko o tome.
:facepalm:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.