UZ TEBE U POBJEDE NOVE

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
slazem se..pobijeda nesmije doci u pitanje..ako treba i glavom pod kramponslani grad je napisao/la:sa borcem izgleda ipak u petak...u 17:00 sati.....valjda su oni trazili da im se izadze u susret zbog kupa koji igraju u srijedu i ovi nasi pristali..znaci..svi na Tusanj![]()
...ova pobjeda bi nam mnogo znacila i gotovo definitivno obezbijedila opstanak....
UZ TEBE U POBJEDE NOVE
Ali ste bili u onom trenutku kad smo vas pobijedili.19TM87 je napisao/la:pa kad bolje razmislis mi i nismo prvi sad
Ni govora o gruboj igri! Radi se samo o cvrsoj i stamenoj igri jer to fizicke predispozicije igraca same nalazu. Igra se da se iskoristi prilika i da pogodak, a da se ne primi niti jedan gol.borcev_navijac je napisao/la:Svi koji me citaju znaju da ne provociram, pa molim da se moje pitanje ne dozivi kao nekakva bezvezna provokacija.
Znaci, nisam gledao slobodu ovog proljeca, pa ako bi neki navijac slobode koji prati vase igre kod kuce mogao da mi opise kako igrate?
tu prije svega mislim na koncepciju igre, i drugo da li ima istine u ovom da igrate grubo u kost sto se prica ?
Mujic nije dorastao da igra protiv jakih igraca sa iskustvom. Mozda jednoga dana ali jos nije sazrio!Željovac je napisao/la:Ovaj mali Mujić danas super odigrao, a neki od vas su govorili da pojma nema i da mu je jedini kvalitet dedo.Ima itekako potencijala!
Vašeg Bekića sam gledao par puta i on je možda i najbolji igrač u ovoj mladoj reprezentaciji. Čudi me kako se negdje ne proda ili da se barem govori o zainteresiranim.
P.S. Osim je izjavio da je Sloboda bila "zaista korektna" u utakmici protiv ŽELJE.(Da ne bude da samo mesarski pobjeđujete, lomite noge isl.)
hvalaProbisvjet je napisao/la:Ni govora o gruboj igri! Radi se samo o cvrsoj i stamenoj igri jer to fizicke predispozicije igraca same nalazu. Igra se da se iskoristi prilika i da pogodak, a da se ne primi niti jedan gol.borcev_navijac je napisao/la:Svi koji me citaju znaju da ne provociram, pa molim da se moje pitanje ne dozivi kao nekakva bezvezna provokacija.
Znaci, nisam gledao slobodu ovog proljeca, pa ako bi neki navijac slobode koji prati vase igre kod kuce mogao da mi opise kako igrate?
tu prije svega mislim na koncepciju igre, i drugo da li ima istine u ovom da igrate grubo u kost sto se prica ?
Kako sam upratio Borac ima najmanje zutih i crvenih kartona u ligi, znaci da igraju dosta blago i fer. Slobodi to odgovara jer bi dobila prednodt u duelu. Pred protivnickim prostorom Sloboda sigurno ima mnogo vecu prednost, pa se ne iskljucuje da bas Borac primi gol poslije nekog prekida.
Sto se igrackih potencijala tice Sloboda ne zaostaje ni pedlja za Borcem, a polozaj na tabeli nije pravo mjerilo snage Slobodinog tima.
U Tuzli su u zadnjim utakmicama izgubili: Sarajevo dva puta, Zrinjski, Siroki, Zeljeznicar. Najbolji utisak je ostavio Zeljeznicar i ako se napomene da je igrac utakmice bio golman Slobode onda sve govori.
Sto se tice utakmice sa Borcem,Sloboda ima imperativ pobjede, a na takve tvrde utakmice je navikla tako da mislim da Sloboda kao nikada prije nece imati mnogo problema da pobijedi ponovo na Tusnju.
Jos jednom sto se tice grube igre to su price za malu djecu i za one koji pokusavaju oprevdati poraz. Mislim da se samo Sarajevo zalilo na grubu igru. Bio sam na toj utakmici i mogu da kazem da sto se tice grubosti bilo je manje od igraca Slobode nego Sarajeva.
Da sam trener Borca skoncentrisao bi se na neko drugo gostovanje, a u Tuzli probao sacuvam odmorne igrace i da ne zarade karton.
Sloboda je odmorna za derbi, ima kompletnan tim (kartoni ocisceni), a napomena da je protiv Rudara igrala sa 10 juniora. Znaci da ima sve adute na svojoj strani.
Jogucic je standardan! Sloboda ima dosta jaku klupu tako da nikad sa sigurnoscu ne zna koja ce postava biti od prve minute. Sto se tice formacije nije mi bas sasvim jasna ali mislim da je to jedna fleksibilna 4-4-2 i da ima transformacija u samom toku utakmice zavisno od kretanja rezultata. Mislim da su upravo timovi koje sam nabrojao izgubili jer nisu mogli da uspostave svoju igru prema formaciji Slobode.borcev_navijac je napisao/la:hvalaProbisvjet je napisao/la:Ni govora o gruboj igri! Radi se samo o cvrsoj i stamenoj igri jer to fizicke predispozicije igraca same nalazu. Igra se da se iskoristi prilika i da pogodak, a da se ne primi niti jedan gol.borcev_navijac je napisao/la:Svi koji me citaju znaju da ne provociram, pa molim da se moje pitanje ne dozivi kao nekakva bezvezna provokacija.
Kako sam upratio Borac ima najmanje zutih i crvenih kartona u ligi, znaci da igraju dosta blago i fer. Slobodi to odgovara jer bi dobila prednodt u duelu. Pred protivnickim prostorom Sloboda sigurno ima mnogo vecu prednost, pa se ne iskljucuje da bas Borac primi gol poslije nekog prekida.
Sto se igrackih potencijala tice Sloboda ne zaostaje ni pedlja za Borcem, a polozaj na tabeli nije pravo mjerilo snage Slobodinog tima.
U Tuzli su u zadnjim utakmicama izgubili: Sarajevo dva puta, Zrinjski, Siroki, Zeljeznicar. Najbolji utisak je ostavio Zeljeznicar i ako se napomene da je igrac utakmice bio golman Slobode onda sve govori.
Sto se tice utakmice sa Borcem,Sloboda ima imperativ pobjede, a na takve tvrde utakmice je navikla tako da mislim da Sloboda kao nikada prije nece imati mnogo problema da pobijedi ponovo na Tusnju.
Jos jednom sto se tice grube igre to su price za malu djecu i za one koji pokusavaju oprevdati poraz. Mislim da se samo Sarajevo zalilo na grubu igru. Bio sam na toj utakmici i mogu da kazem da sto se tice grubosti bilo je manje od igraca Slobode nego Sarajeva.
Da sam trener Borca skoncentrisao bi se na neko drugo gostovanje, a u Tuzli probao sacuvam odmorne igrace i da ne zarade karton.
Sloboda je odmorna za derbi, ima kompletnan tim (kartoni ocisceni), a napomena da je protiv Rudara igrala sa 10 juniora. Znaci da ima sve adute na svojoj strani.
Interesuje me jos nesto, vidim da Vam stoperi daju najvise golova ( da li to znaci da vam je napdacki dio nedovoljno dobar za golove iz igre? ili nesto drugo? ),cini mi se Joguncic , isto tako mi se cini da je on sa sarajevom usao kao rezerva.
Jel on sad standardan u prvom timu?
Sa koliko napadaca igrate?
sa koje strane najvise napadate ?
I koja formacija je u pitanju kad igrate kod kuce
Kao i svake godine,pa evo igraju,mogu ovi pricat al neko ce donijet odluku da ipak smije nastupit u ligi,kao sto imamo 2 komisije u slucaju Gavaric,pa ce neka treca donijet odluku.Probisvjet je napisao/la:SLOBODA BEZ LICENCE ZA UČEŠĆE U PREMIJER LIGI![]()
Atavizmi iz sramne prošlosti su jeb.en.a stvar.harry_90 je napisao/la:Al bas mi nesto ne ide u glavu,2 komisije donijele odluku da Sloboda nema nista stim,i odigra se ponovo utakmica,i Sloboda opet ih nabije,i dodje neki kloc,koji kaze da nisu nadlezne,pa sto su im dali da raspravljaju o tome,nidje veze.
Torpedo nece imati nista od ta tri boda i ako dobiju, jer ce izgubiti od Zelje! Volio bih da ih Zeljo podere!AulleTa je napisao/la:Svi na Tušanj... očekujem jako veliku, ako ne i rekordnu posjetu ove sezone, jer je ova utakmica od krucijalnog značaja za opstanak. Ako ovo dobijemo, nema više straha ni od fuck'ng komisija ni sranja. Nek daju lihnjama proklete bodove, pljunem im po tabeli, nema od njih časne i poštene ekipe NIKAD.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.