Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

armin
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la armin » 10 okt 2011, 22:42

Gledam trenutno vrijeme to je sutra navečer finiš utakmice i obuze me neka sreća, kao da ćemo baš tad biti pred pobjedom. Sutra laganu dvicu igram pa šta bude. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 okt 2011, 22:42

spielführer_21 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Pitanje je sada bili sutra išao piti gdje za vrijeme tekme :?: :?
nemoj, pucaće se poslije pa možeš nastradati :mrgreen: ne fakat, ako planiraš piti onda idi tamo gdje ima i meze, tako ću bar ja.. prvo se opskrbim mezom, pa onda piće ;)
Vidiš pametna ti je ta.Što ti je iskustvo :mrgreen:
@legendo ma sjecacu se pošalji malo te meze :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 10 okt 2011, 22:43

Jeste li ikada vidjeli plavo-zutog zmaja koji leti iznad Stade de France.a i vreba male pjetlice ?? Ako niste gledajte sutra kako se pjetlici perutaju !!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 okt 2011, 22:49

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/evr ... jeve/65964" onclick="window.open(this.href);return false;

spremni, a možda i roviti :?
Ne sviđa mi se ako istrči ovih 11: Réveillère, Rami, Abidal, Evra - M'Vila, Diarra - Menez, Cisse, Remy, Malouda
prebrzi su!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 okt 2011, 22:52

Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi :mrgreen:
Bas su igraci iz prve postave Uniteda i Barce nasa prednost,ipak nisu u formi :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2011, 22:54

Pazi ovaj scenario:

Znaci sutra igraju i jedni i drugi izgaraju, lome se, trc gore - trc dole ... i onda u 90+' PENAL za nas, pada mali Pjanic, Evra dobija crveni, frka oko sudije Abidal dobija zuti radi prigovora, Nasry pocinje da place jer je shvatio da je kraj .... :arrow: Vedo puca penal, lopta kroz usi Lorisu u vrh gola, tribine se prelome GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO , ludilo u Parizu, u cijeloj BiH se slavi .... onda sam se probudio. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 okt 2011, 22:56

Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario :lol: :lol: :lol:

Šta ti je reć' bolest :D
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 10 okt 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2011, 22:56

Dylan Dog je napisao/la:Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi :mrgreen:
Bas su igraci iz prve postave Uniteda i Barce nasa prednost,ipak nisu u formi :lol:
I neki drugi igrači igraju za te klubove pa mogu biti prednost. :roll: Ne vidim kakvu ulogu igraju imena pojedinaca i klubova ? Nisam ja to rek'o da ne bude zabune (odn. ne sjećam se da jesam) al' sam mišljenja da su najranjiviji baš u odbrani.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 10 okt 2011, 22:57

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2011, 22:58

*p!p!t@* je napisao/la:Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario :lol: :lol: :lol:

Za nekog bolest za nekog nafaka. ako bog da :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 okt 2011, 22:58

Arnelinho je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario :lol: :lol: :lol:

Za nekog bolest za nekog nafaka. ako bog da :mrgreen:
Amin da bude nafaka za sve nas :D !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nanek

Post Postao/la nanek » 10 okt 2011, 22:59

Elegant je napisao/la:Pazi ovaj scenario:

Znaci sutra igraju i jedni i drugi izgaraju, lome se, trc gore - trc dole ... i onda u 90+' PENAL za nas, pada mali Pjanic, Evra dobija crveni, frka oko sudije Abidal dobija zuti radi prigovora, Nasry pocinje da place jer je shvatio da je kraj .... :arrow: Vedo puca penal, lopta kroz usi Lorisu u vrh gola, tribine se prelome GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO , ludilo u Parizu, u cijeloj BiH se slavi .... onda sam se probudio. :cry:
hahahahaha giganteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 okt 2011, 22:59

Nisam ništa sanjao proteklih noći,ali zato znam da sutra ovjeravamo plasman na EP :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 10 okt 2011, 22:59

spielführer_21 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/evr ... jeve/65964

spremni, a možda i roviti :?
Ne sviđa mi se ako istrči ovih 11: Réveillère, Rami, Abidal, Evra - M'Vila, Diarra - Menez, Cisse, Remy, Malouda
prebrzi su!
Ako uspijemo spustiti loptu i IGRATI (što bolje znamo od njih, mislim na njihovu ovu postavu) džaba im brzina..
U mom svijetu važe moja pravila

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 okt 2011, 23:00

Arnelinho je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi :mrgreen:
I neki drugi igrači igraju za te klubove pa mogu biti prednost. :roll: Ne vidim kakvu ulogu igraju imena pojedinaca i klubova ? Nisam ja to rek'o da ne bude zabune (odn. ne sjećam se da jesam) al' sam mišljenja da su najranjiviji baš u odbrani.
Ako uzmemo teoretski da ce igrati najavljeni sastavi,molim te da mi odgovoris samo sa Da ili Ne:
Da li su bolji Panzda i Papac(premda je i on pauzirao prakticki do reprezentativnih utakmica zbog povrede) u formi od Abidala i Evre izvan forme ?
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 10 okt 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 okt 2011, 23:02

[youtube][/youtube]

Idemo revolucija,idemo mi yebat kevinu kevu.Yebo im Žak Širak familiju.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2011, 23:03

Ajmooooooooooooooooooo!!!

P.S. Molba FTV-u... dajte stavite Avdu Avdića na bilo koju drugu funkciju osim izvještavanja o nekoj utakmici, makar to bilo i o zagrijavanju i treningu.
Hayley <3

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 okt 2011, 23:04

Sutra u ova doba, Dzeko ce pjevat "Kad sam bio u Parizu vidio sam Mona Lizu..." :mrgreen:

A bagra sa foruma ce u to vrijeme lupati po ulicama :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2011, 23:05

Ja sam siguran da Susic uveliko taktizira, stalno ponavlja da mi imamo 10% sansi da su oni apsolutni favoriti, sve je to taktika da oni sami "omeksaju" da pomisle lako cemo mi bosance ... Zna on njih jako dobro, sve je to visa psiholgija i taktike. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 okt 2011, 23:06

Ima Bosne i bit ce je! svaka cast Josipu Pejakovicu,patrioti,gromadi od covjeka,on voli Bosnu vise nego sebe,zato i jesmo mi Bosanci i Hercegovci to sto jesmo,drzava nam je na prvom mjestu,a sve ostalo dolazi polsije toga! Volim te Bosno,i molim te,pobjedi u Parizu sutra,treba nam to,trebaju nam radosti,zasluzio je to ovaj narod!.. Sretno Zmajevi i nek nam je dragi Bog na pomoci!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.