Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Francuska - BiH
Gledam trenutno vrijeme to je sutra navečer finiš utakmice i obuze me neka sreća, kao da ćemo baš tad biti pred pobjedom. Sutra laganu dvicu igram pa šta bude. 

Vidiš pametna ti je ta.Što ti je iskustvospielführer_21 je napisao/la:nemoj, pucaće se poslije pa možeš nastradatiLBJ MVP je napisao/la:Pitanje je sada bili sutra išao piti gdje za vrijeme tekme![]()
ne fakat, ako planiraš piti onda idi tamo gdje ima i meze, tako ću bar ja.. prvo se opskrbim mezom, pa onda piće

@legendo ma sjecacu se pošalji malo te meze

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jeste li ikada vidjeli plavo-zutog zmaja koji leti iznad Stade de France.a i vreba male pjetlice ?? Ako niste gledajte sutra kako se pjetlici perutaju !!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/evr ... jeve/65964" onclick="window.open(this.href);return false;
spremni, a možda i roviti
Ne sviđa mi se ako istrči ovih 11: Réveillère, Rami, Abidal, Evra - M'Vila, Diarra - Menez, Cisse, Remy, Malouda
prebrzi su!
spremni, a možda i roviti

Ne sviđa mi se ako istrči ovih 11: Réveillère, Rami, Abidal, Evra - M'Vila, Diarra - Menez, Cisse, Remy, Malouda
prebrzi su!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi
Bas su igraci iz prve postave Uniteda i Barce nasa prednost,ipak nisu u formi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pazi ovaj scenario:
Znaci sutra igraju i jedni i drugi izgaraju, lome se, trc gore - trc dole ... i onda u 90+' PENAL za nas, pada mali Pjanic, Evra dobija crveni, frka oko sudije Abidal dobija zuti radi prigovora, Nasry pocinje da place jer je shvatio da je kraj ....
Vedo puca penal, lopta kroz usi Lorisu u vrh gola, tribine se prelome GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO , ludilo u Parizu, u cijeloj BiH se slavi .... onda sam se probudio. 
Znaci sutra igraju i jedni i drugi izgaraju, lome se, trc gore - trc dole ... i onda u 90+' PENAL za nas, pada mali Pjanic, Evra dobija crveni, frka oko sudije Abidal dobija zuti radi prigovora, Nasry pocinje da place jer je shvatio da je kraj ....

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario
Šta ti je reć' bolest

Šta ti je reć' bolest

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 10 okt 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
I neki drugi igrači igraju za te klubove pa mogu biti prednost.Dylan Dog je napisao/la:Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Citizen-X
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Za nekog bolest za nekog nafaka. ako bog da*p!p!t@* je napisao/la:Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario![]()
![]()
![]()
Šta ti je reć' bolest

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Amin da bude nafaka za sve nasArnelinho je napisao/la:Za nekog bolest za nekog nafaka. ako bog da*p!p!t@* je napisao/la:Jaran dva put u dvije večeri sanjao da smo dobili 0:1,oba puta je bio isti scenario![]()
![]()
![]()
Šta ti je reć' bolest

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
hahahahaha giganteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....Elegant je napisao/la:Pazi ovaj scenario:
Znaci sutra igraju i jedni i drugi izgaraju, lome se, trc gore - trc dole ... i onda u 90+' PENAL za nas, pada mali Pjanic, Evra dobija crveni, frka oko sudije Abidal dobija zuti radi prigovora, Nasry pocinje da place jer je shvatio da je kraj ....Vedo puca penal, lopta kroz usi Lorisu u vrh gola, tribine se prelome GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO , ludilo u Parizu, u cijeloj BiH se slavi .... onda sam se probudio.
Nisam ništa sanjao proteklih noći,ali zato znam da sutra ovjeravamo plasman na EP 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
Ako uspijemo spustiti loptu i IGRATI (što bolje znamo od njih, mislim na njihovu ovu postavu) džaba im brzina..spielführer_21 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/evr ... jeve/65964
spremni, a možda i roviti![]()
prebrzi su!
U mom svijetu važe moja pravila
Ako uzmemo teoretski da ce igrati najavljeni sastavi,molim te da mi odgovoris samo sa Da ili Ne:Arnelinho je napisao/la:I neki drugi igrači igraju za te klubove pa mogu biti prednost.Dylan Dog je napisao/la:Ko ono napisa da je nasa prednost ako budu Abidal i Evra igrali,nisu u formi![]()
Bas su igraci iz prve postave Uniteda i Barce nasa prednost,ipak nisu u formiNe vidim kakvu ulogu igraju imena pojedinaca i klubova ? Nisam ja to rek'o da ne bude zabune (odn. ne sjećam se da jesam) al' sam mišljenja da su najranjiviji baš u odbrani.
Da li su bolji Panzda i Papac(premda je i on pauzirao prakticki do reprezentativnih utakmica zbog povrede) u formi od Abidala i Evre izvan forme ?
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 10 okt 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Idemo revolucija,idemo mi yebat kevinu kevu.Yebo im Žak Širak familiju.
Idemo revolucija,idemo mi yebat kevinu kevu.Yebo im Žak Širak familiju.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ajmooooooooooooooooooo!!!
P.S. Molba FTV-u... dajte stavite Avdu Avdića na bilo koju drugu funkciju osim izvještavanja o nekoj utakmici, makar to bilo i o zagrijavanju i treningu.
P.S. Molba FTV-u... dajte stavite Avdu Avdića na bilo koju drugu funkciju osim izvještavanja o nekoj utakmici, makar to bilo i o zagrijavanju i treningu.
Hayley <3
Sutra u ova doba, Dzeko ce pjevat "Kad sam bio u Parizu vidio sam Mona Lizu..."
A bagra sa foruma ce u to vrijeme lupati po ulicama

A bagra sa foruma ce u to vrijeme lupati po ulicama

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja sam siguran da Susic uveliko taktizira, stalno ponavlja da mi imamo 10% sansi da su oni apsolutni favoriti, sve je to taktika da oni sami "omeksaju" da pomisle lako cemo mi bosance ... Zna on njih jako dobro, sve je to visa psiholgija i taktike. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima Bosne i bit ce je! svaka cast Josipu Pejakovicu,patrioti,gromadi od covjeka,on voli Bosnu vise nego sebe,zato i jesmo mi Bosanci i Hercegovci to sto jesmo,drzava nam je na prvom mjestu,a sve ostalo dolazi polsije toga! Volim te Bosno,i molim te,pobjedi u Parizu sutra,treba nam to,trebaju nam radosti,zasluzio je to ovaj narod!.. Sretno Zmajevi i nek nam je dragi Bog na pomoci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.