ma vanjski dio mreze pogodio i sudija pokazao na gol aut,nasi poceli protestvovat valjda nekog u zivom zidu dirala lopta,trazili korner i ja se probudi neznam sta je dalje bilo...Ibizevic je napisao/la:Sanjao sam da je Ibisevic primio loptu 18m od gola i Bruno Alves ga faulirao. Miske uzima loptu, sutira i probudih se
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Sreća, jer bi se razočarao. Miske bi pogodio stativuIbizevic je napisao/la:Sanjao sam da je Ibisevic primio loptu 18m od gola i Bruno Alves ga faulirao. Miske uzima loptu, sutira i probudih se
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Zna li se kad je taj sastanak u UEFA-i? Kad se ocekuje odluka???
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
Sve mi se cini da si ovo i prije pisaoMonolog je napisao/la:Bešić ne igra nikako u slabašnom HSV-u. Da l' Vranješ igra standardno? Mah, kakogod, igra opet više od Muhameda, što jest jest. Drago mi je što je Jahić na spisku, jer to je naš najuniverzalniji defanzivac. Može pokriti svaku rupu u odbrani, a standardan je u svom timu.
Znalo se da će Muslimović dobiti poziv, a vala i nemamo nekih napadača za razbacivanje. Svakako je tek treći napadač, tako da...Vjerujem da ukoliko ubrzo ne nađe klub, neće dobivati poziv selektora Sušića (što je i ispravno). Na stranu sve što je uradio do ovog trenutka, igrač koji nema klub nam NE MOŽE POMOĆI.
Bilo kako bilo, drago mi je što su naši igrači u odličnoj formi (i to glavni igrači), tako da sam sve optimističniji pred dvomeč sa Portugalom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
e ne mogu da vjerujem da nije zvao vranjesa...al ajd, valjda zna sta radi.
...
-
džakailibu
- Kontakt:
vranjes ne igra vec neko vrijeme, ne znam razloge.u ovkvim utakmicama sa igracima koji imaju problem zutih uvijek bi zvao vise igraca i vranjesa i subasisa ali cocalica nek se nadju. zanimljivo je da gura bešića i siguran sam da ima neke exstra razloge. sve ovo sto vi spominjete zna i pape ali ima nekog razloga zasto je besica zvao. kada bi igrao i ponovio tekmu protiv mexica bilo bi to sjajno. vec se pricalo o tome ali opcija salihovica na lijevom a lulica na desnom moze samo ako zelimo da potpuno izgubimo kontrolu sredine i da se pomirimo sa konstantnim napadima portugalaca. to bi bilo katastrofalno i nadam se nema nista od toga. mravac kao stoper nije iznenadjenje i covjek se igrati sa spahicem.
begovic
jahic spahic mravac salihovic
rahimic medunjanin
pjanke misimovic(?) lulic
ibisevic(?) džeko
Sa dva napadaca je preofanzivno i ne vjerujem da ce se ziheras odluciti na to- posebno jer treba cuvati i svoj gol a znamo da smo oslabljeni u odbrani. Mislim da je vise pitanje da li poceti sa dva defanzivna, rahimic i zahirovic a sa medunjaninom naprijed ili mozda i sa misimovicem cime bi medunjanin na klupu.
begovic
jahic spahic mravac salihovic
rahimic medunjanin
pjanke misimovic(?) lulic
ibisevic(?) džeko
Sa dva napadaca je preofanzivno i ne vjerujem da ce se ziheras odluciti na to- posebno jer treba cuvati i svoj gol a znamo da smo oslabljeni u odbrani. Mislim da je vise pitanje da li poceti sa dva defanzivna, rahimic i zahirovic a sa medunjaninom naprijed ili mozda i sa misimovicem cime bi medunjanin na klupu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
možda je pročito Vranješovo dopisivanje na Fb-u
pa ga nije zvao.
Aj dobro je golijada ovaj vikend bila,forma se drži,eto samo još da saznamo gdje igramo napokon i to.
11.11. petak idemo u napad
Aj dobro je golijada ovaj vikend bila,forma se drži,eto samo još da saznamo gdje igramo napokon i to.
11.11. petak idemo u napad
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ode posljednja nada da Mravac nece igrati
, stvarno ne mogu da vjerujem da ce se na tog kloca oslonit u barazu poslije svega sto je uradio. Pa Nadarevic je za 2 klase bolji i iskusniji od njega, bolje da je Vranjes igrao beka a Jahic stopera, pa cak je i Besic bolji , mlad je naucit ce..ova BUKVA nije ni za sta nit ima kad naucit.
znaci sad nam trebaju dva cuda a ne jedno( pored prolaza dalje treba nam i cudo da mravac odigra iole normalnu utakmicuć- samo da direktno ne skrivi gol kao x puta za sad i od njeg dosta.
znaci sad nam trebaju dva cuda a ne jedno( pored prolaza dalje treba nam i cudo da mravac odigra iole normalnu utakmicuć- samo da direktno ne skrivi gol kao x puta za sad i od njeg dosta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma djabe se sad nervirat. prvu utakmicu mravac 100% igra...
...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa mozda Mravac nece ni igrati.
Jahic moze odigrati na stoperu a po bokovima Lulic i Salhovic, ali u tom slucaju gubimo efektivnost u napadu, no takva je trenutna situacija pa se ne smijemo zaliti ni na kakav sastav.
Uostalom, nije ni Mravac toliko los, pokazao je kvalitet protiv Grka.
Jahic moze odigrati na stoperu a po bokovima Lulic i Salhovic, ali u tom slucaju gubimo efektivnost u napadu, no takva je trenutna situacija pa se ne smijemo zaliti ni na kakav sastav.
Uostalom, nije ni Mravac toliko los, pokazao je kvalitet protiv Grka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To je samo popis s čim čovijek raspolaže.
Ovdje Mravac mi nikako ne ide traljav u ovakoj važnoj utakmici.
Bešić možda ekstra motivacija,mali čudo proradi ne znamo
Nadarević defitivno ima staža u nogama
ako ništa čovijek borben,srčano igra mirno bi spavali .Trebo dobit poziv sijetimo se šta je čovijek radio u Ćirino doba kad je imo svoje mijesto i minutažu!!!
Mislim da će Pape dobro odvagati sve ovo i znat posložit shemu sretno mu uz konzultacije Osima bit će to cool
Optimizam
Ovdje Mravac mi nikako ne ide traljav u ovakoj važnoj utakmici.
Bešić možda ekstra motivacija,mali čudo proradi ne znamo
Nadarević defitivno ima staža u nogama
Mislim da će Pape dobro odvagati sve ovo i znat posložit shemu sretno mu uz konzultacije Osima bit će to cool
Optimizam
- Goalgetter
- Kontakt:
Povdom nemilih događaja, u našoj zemlji je boravio inspektor UEFA-e Trygve Borboa, koji je došao da se uvjeri u stanje travnjaka na Bilinom Polju odnosno Koševu. Konačna odluka gdje će se igrati utakmica bit će donesena danas, a prema saznanjima Sportin. ba portala iz izvora bliskih UEFA-i, zmajevi će preko Bilinog Polja jurišati na Portugalce.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ou jea 
P.S. sanjao sam da smo u barazu prvu tekmu pobjedili 1 0, ibisevic dao gol iz nekakve hucke a kako bi drugacije
Jedino cini mi se da smo protiv francuza igrali
P.S. sanjao sam da smo u barazu prvu tekmu pobjedili 1 0, ibisevic dao gol iz nekakve hucke a kako bi drugacije
Jedino cini mi se da smo protiv francuza igrali
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
džakailibu
- Kontakt:
nicaze- odlučeno! u sustini, dobili smo prvu bitku, iako su nas htjeli poremetiti tezina gosotovanja portugalaca je sada još uvečana
-
hooligan_SA
- Kontakt:
-----------------Begovic--------------
Jahic----Rahimic----Spahic----Lulic
Pjanic-----Medunjanin-----Salihovic
--------------Misimovic----------------
-----Ibisevic------------Dzeko---------
Moze li ovako ?
Moze li ovako ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam davno govorio Zenica... 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
džakailibu
- Kontakt:
ne moze, treba ti razbijač u sredini ili ce portugalci olako da se sredinom prosetaju do naseg 16-terca.ok?hooligan_SA je napisao/la:-----------------Begovic--------------
Moze li ovako ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako vec budemo igrali sa dva napadaca, koga onda na klupu, Medunjanina ili Misketa
.
Znaci ako zadnja linija bude izgledala ovako (sto je jako vjerovatno):
------------Begovic-------------
Jahic--Mravac--Spahic--Sejo
Tu jos dodamo Rahimica na poziciju zadnjeg veznog, i Dzeku i Ibisevica u napadu, onda bi to izgledalo ovako:
--------Rahimic---Medunjanin----------
Pjanic-------------------------------Lulic
Ili ovako:
----------------Rahimic------------------
Pjanic--------Misimovic----------Lulic
Sve u svemu, bila bi velika steta ostaviti Medunjanina, Misketa ili cak Lulica na klupi, ali jedan ce svakako morati na klupu, ako igramo sa dva napadaca.
Znaci ako zadnja linija bude izgledala ovako (sto je jako vjerovatno):
------------Begovic-------------
Jahic--Mravac--Spahic--Sejo
Tu jos dodamo Rahimica na poziciju zadnjeg veznog, i Dzeku i Ibisevica u napadu, onda bi to izgledalo ovako:
--------Rahimic---Medunjanin----------
Pjanic-------------------------------Lulic
Ili ovako:
----------------Rahimic------------------
Pjanic--------Misimovic----------Lulic
Sve u svemu, bila bi velika steta ostaviti Medunjanina, Misketa ili cak Lulica na klupi, ali jedan ce svakako morati na klupu, ako igramo sa dva napadaca.
Nemojmo se zaljetati, Sportin.ba je samo vopy paste nekoga tamo, al opet treba bit oprezan zbog ovoga, ko zna šta je odlučeno. Vidjet ćemo za koji sahat.
edit: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih---po ... olju/67251" onclick="window.open(this.href);return false; nicaZe
edit: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih---po ... olju/67251" onclick="window.open(this.href);return false; nicaZe
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 31 okt 2011, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Igramo u Zenici!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.