UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
dobar chiesa
- AshburtonG
- Kontakt:
Blaydes strasan. Mislio sam da ce zavladat panika, nakon sto mu je branio rusenja kao od sale JDS, ali ga je rijesio doktorski.
Odlican Blaydes
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj retard od spikera je rekao da je 29-27 izgubio Darko, medjutim sva 3 su bodovala 29-28.
Evo snimak u odlicnoj kvaliteti cijeli mec!
Downlodujte snimak nisam kacio nigdje jer odmah skinu, ovo po YT je kropovano pola se udaraca ne vidi!
https://easyupload.io/ny4t3z
Downlodujte snimak nisam kacio nigdje jer odmah skinu, ovo po YT je kropovano pola se udaraca ne vidi!
https://easyupload.io/ny4t3z
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma pitanje je vec sad i to. Ovo sto je pokazao u zadnjim mecevima nije ni nivo vrha KSW-a, a tamo samo oni iz vrha ubiru kolac, tako da je njegov dalji put itekako upitan..
Doduse uvijek ima Megdan.
Doduse uvijek ima Megdan.
Show me your donuts 0 0
Chiesa sve zreliji.
JDS je nekad bio horror na nogama i onda trilogija sa po meni najboljim teskasem ikad ga unistila. Doduse ti ratovi su i Caina ujebali.
JDS je nekad bio horror na nogama i onda trilogija sa po meni najboljim teskasem ikad ga unistila. Doduse ti ratovi su i Caina ujebali.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gdje onaJ cris cyborg? Jel jos u UFC ili joj je Nunes zavrsila karijeru
Sinoć bila main event na Bellatoru.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 10:35Gdje onaJ cris cyborg? Jel jos u UFC ili joj je Nunes zavrsila karijeru
Stošić očigledno nije za UFC, ali daleko od toga da nema šta tražiti u MMA sportu. Moramo shvatiti da su u UFCu najbolji borci iako se Stošić nije borio sa samim vrhom ni ovi ljudi nisu džaba došli do UFCa. Mislim da u nekoj slabijoj organizaciji može da se pronađe, sad možda ne u samom vrhu ali da bude solidan itekako.
Ma mlad je moze napredovat kad rijesi bubice u glavi.
- invincible1921
- Kontakt:
Ima svega pomalo pa tako i mirkove krivice,,,ali ja ipak mislim da je prije svega Stosic dobro vise izreklamiran nego sto ustvari vrijedi.Nesto ala Vaso Bakocevic al na ozbiljnijem nivou 
=\_1921_/=
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne smeta vam ovo kurvanje masvidala za paznju i brukanje ne bil dobio borbu? i protiv usmana i protiv mcgregora
real gangsta guzice moje
real gangsta guzice moje
Kakav Usman?Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:04ne smeta vam ovo kurvanje masvidala za paznju i brukanje ne bil dobio borbu? i protiv usmana i protiv mcgregora
real gangsta guzice moje
Pa protiv njega ce je dobiti bez bilo kakvih problema jedina prepreka je bio Colby koji je gotov.
Mcgregor nije bilo kurvanje vec dildo od 30 centi koliko je žedan za borbom.
Vidjela zaba da se konj potkiva, pa i ona digla noge.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:04ne smeta vam ovo kurvanje masvidala za paznju i brukanje ne bil dobio borbu? i protiv usmana i protiv mcgregora
real gangsta guzice moje
Show me your donuts 0 0
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni je najjace, kad borci pokusavaju imitirat Conora, pa ispadnu max cringe ili smiješni. Covjek je takav po prirodi, prica irskim dijalektom, odlicno mu ide laprdanje i ima stila. Onda dodje neki levat, koji je odradio 50 borbi, od kojih sveukupno nije zaradio vise od 500k i on bi da bude odmah Conor. 
Jos mi je jace sto se dosta njih pocelo oblacit kao on. Neki classy outfiti, a ne zna ih makar pola nabrojat sve kontinente.
Jos mi je jace sto se dosta njih pocelo oblacit kao on. Neki classy outfiti, a ne zna ih makar pola nabrojat sve kontinente.
Samo protiv Conora smeta. Nema sta protiv Usmana, on je jadniji i od Masa. Ovo je bilo staged af, btw.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:04ne smeta vam ovo kurvanje masvidala za paznju i brukanje ne bil dobio borbu? i protiv usmana i protiv mcgregora
real gangsta guzice moje
Dešava se ovo svaki event bukvalno da se ovako zakače i ima vec vremena kako je ovo pocelo između njih mišljenja sam šta god da urade ova dvojica nece se prodati borba.Finn je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:04Samo protiv Conora smeta. Nema sta protiv Usmana, on je jadniji i od Masa. Ovo je bilo staged af, btw.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jan 2020, 00:04ne smeta vam ovo kurvanje masvidala za paznju i brukanje ne bil dobio borbu? i protiv usmana i protiv mcgregora
real gangsta guzice moje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.