NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
ha dodji brate jesam ja u bihacu,tacnije u krupi,ali isli smo furat za bihac par puta u pl...ali u krupi kod rodjaka se obruko...ljeto,una,kaze hajde rodjo bo skaci vruce ko pisa,ja krk na glavu,kad neumrje jbt,ko led 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- anonymous001
- Kontakt:
haha svasta! Una ko Una ... gledam jbt ova prva liga FBiH haman jaka kao i premijer liga ... fakat ce ovo da bude borba zestoka ove sezone!wienultras je napisao/la:ha dodji brate jesam ja u bihacu,tacnije u krupi,ali isli smo furat za bihac par puta u pl...ali u krupi kod rodjaka se obruko...ljeto,una,kaze hajde rodjo bo skaci vruce ko pisa,ja krk na glavu,kad neumrje jbt,ko led
-
- Kontakt:
jaka jeste ali koliko vidilo se kada je bratstvo igralo sa celikom....celik kanta,i opet ih ubiseee...u ovom trenutku sad,jedino sloboda i jedinstvo bi se ravnopravno nosili,ali samo kuci..
u gostima svi na gol liniju i brani rukama i nogama
mada zahvaljujuci azmiru,i onome sto se desava u zadnje vrijeme,finansijski mozemo parirati,svima,u pl,ali jbg neisplati se ulagati toliko u ovu ligu,nema toliko sponzora,posjete na tribinama...pa slobodin budjet za ovu polusezonu je veci od pola premjerligasa za sezonu i po jbt...ali polako,vraticemo se mi,eto nek igraju siroki brijegovi,velike obarske,i vitezovi,...vraticemo se i mi

u gostima svi na gol liniju i brani rukama i nogama

mada zahvaljujuci azmiru,i onome sto se desava u zadnje vrijeme,finansijski mozemo parirati,svima,u pl,ali jbg neisplati se ulagati toliko u ovu ligu,nema toliko sponzora,posjete na tribinama...pa slobodin budjet za ovu polusezonu je veci od pola premjerligasa za sezonu i po jbt...ali polako,vraticemo se mi,eto nek igraju siroki brijegovi,velike obarske,i vitezovi,...vraticemo se i mi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Evo sad citam na forumu Slobode, Plakalo igrac Sarajeva koji je u taj klub otisao na posudbu,nije zadovoljio(navodno razlog je da se snekim igrace sporeckao).Momak je mlad napadac ,i kao takav garantujem da moze igrati u Premijer ligi,a kamoli u Slobodi.Sad je slobodan raspitajte se malo,mogli bi imati najaceg napadaca u ligi.
Evo pogledajte sta covjek radi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo pogledajte sta covjek radi.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako ste odigrali sa treceligasem? Jel igrao Jaranovic?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
U Vinodol putovali igraci iz omladinskog pogona i nova pojacanja,vecina prvotimaca ostala u Bihacu zavrsilo 0-0.Probisvjet je napisao/la:Kako ste odigrali sa treceligasem? Jel igrao Jaranovic?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Koji tempo uz muziku
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Pozdrav drugovi i drugarice ja ucestvujem u nagrdnoj igri i svako od nas je trebao da nacrta neku sliku i da dobije sto vise lajkova, ja sam se odlucio naslikati sve navijace Jedinstva tj. Silu Nebesku hvala unaprijed svima na likovima 
Evo slike :

Evo slike :
Brate dao sam ti lajk,eto samo zbog natpisaIceplayer je napisao/la:Pozdrav drugovi i drugarice ja ucestvujem u nagrdnoj igri i svako od nas je trebao da nacrta neku sliku i da dobije sto vise lajkova, ja sam se odlucio naslikati sve navijace Jedinstva tj. Silu Nebesku hvala unaprijed svima na likovima
Evo slike :

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- anonymous001
- Kontakt:
svaka čast ! radi se punom parom!bihac1968 je napisao/la:Koji tempo uz muziku![]()
[youtube][/youtube]
Hahah crtao sam 5 dana sliku satro se XDBihac96 je napisao/la:Brate dao sam ti lajk,eto samo zbog natpisaIceplayer je napisao/la:Pozdrav drugovi i drugarice ja ucestvujem u nagrdnoj igri i svako od nas je trebao da nacrta neku sliku i da dobije sto vise lajkova, ja sam se odlucio naslikati sve navijace Jedinstva tj. Silu Nebesku hvala unaprijed svima na likovima
Evo slike :
" onclick="window.open(this.href);return false;Ali slika nije nesto posebno,mogao si malo bolje to uradit
Hvala

Svaka čast brate, nije bitno kakva je slika, bitno je šta piše.. 

NKJ je napisao/la:Svaka čast brate, nije bitno kakva je slika, bitno je šta piše..
Hhaha da

- Goalgetter
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto odlicno, ne znam gdje ce tacno vas postaviti. Vjerovatno na tribinu A ili tribinu D. S obzirom da ce Fukare vjerovatno traziti da budu na novoj tribini i stolicama 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma gosti na A, ovi "starci" na B i C..a ko god nije ostavio 30 godina staza na B i C ide na Sjever jer je tribina perverzija 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Od 10:50...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Sloboda - Jedinstvo u direktnom prijenosu na FACE tv -u
Derbi proljetnog dijela prvenstva 29 marta ove godine na stadionu Tušanj u Tuzli igraju bivši premijerligaši Sloboda i Jedinstvo. Koliku pažnju ljubitelja nogometa ova utakmica privlači govori i činjenica da je FACE TV dogovorila direktan prijenos u HD rezoluciji. Utakmicu će prenosi popularni sportski komentator Marjan Mijajlović.
- Upravo sam razgovarao sa popularnim komentatorom Marjanom Mijajlovićem koji mi je potvrdio tačnost ove informacije. Marjan je javno i rekao da navija za naš klub. Iako do ove utakmice ima još dva mjeseca, prema informacijama s kojim raspolažem utakmica će se igrati pod svjetlima reflektora - rekao je Aljo Bobić, portparol NK Jedinstvo Bihać.
Bobić je još dodao kako FACE TV u Bihać dolazi nakon što se crveno - bijeli vrate s morskih priprema u Medulinu, gdje će ova renomirana medijska kuća raditi prilog o našem klubu.
Izvor: NKJ
Derbi proljetnog dijela prvenstva 29 marta ove godine na stadionu Tušanj u Tuzli igraju bivši premijerligaši Sloboda i Jedinstvo. Koliku pažnju ljubitelja nogometa ova utakmica privlači govori i činjenica da je FACE TV dogovorila direktan prijenos u HD rezoluciji. Utakmicu će prenosi popularni sportski komentator Marjan Mijajlović.
- Upravo sam razgovarao sa popularnim komentatorom Marjanom Mijajlovićem koji mi je potvrdio tačnost ove informacije. Marjan je javno i rekao da navija za naš klub. Iako do ove utakmice ima još dva mjeseca, prema informacijama s kojim raspolažem utakmica će se igrati pod svjetlima reflektora - rekao je Aljo Bobić, portparol NK Jedinstvo Bihać.
Bobić je još dodao kako FACE TV u Bihać dolazi nakon što se crveno - bijeli vrate s morskih priprema u Medulinu, gdje će ova renomirana medijska kuća raditi prilog o našem klubu.
Izvor: NKJ
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
haj vise hoce li poceti taj drugi dio sezone 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.