U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21,U-19,U-17
Nisi jedini koji se to pita, al eto
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Stevanovića u prvi tim 
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Nije mi jasno da Vlado Jagodic u mladu U-21 nije pozvao Dalibora Pandzu, koji je imao odlicnu polusezonu u dresu Zvijezde, a zove Krpica iz Sarajeva koji je smjesan igrac pored njega.
- Goalgetter
- Kontakt:
Marko Maletic iz juniorske reprezentacije, je trenutno na probi u Stuttgartu.
Bilo bi odlično kad bi u tandemu zaigrali Maletić i Ibišević.
Kod: Označi sve
Maletić je prošle sedmice u četvrtak došao u Stuttgart sa kojim je trenirao, a prošao je i ljekarske preglede. Trenutno je sve na klubovima da se dogovore oko odštete, jer juniorski reprezentativac ima ugovor sa Utrechtom do 2013. godine.DRUG NEBI TI PUNCA
Haris Seferović na meti Lazia,a ništa mi mrtvi-hladni..
- Principatus
- Kontakt:
Marko Maletic nije odigrao u prosloj utakmici VfB Stuttgart 2, to jest nisu ga probali direkt u igri. No izgleda da je ostavio dobar utisak u treninzima i vjerovatno ce preci u Stuttgart. Njemu je 18 godina, u Stuttgartu bi imao sjajne mogucnosti da napreduje i mozda u sljedece 1-3 godine da zaigra u prvoj ekipi. To bi bilo veoma dobro za repku.
http://www.kick-s.de/vfb-stuttgart-ii-k ... achstetten" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Seferovica, mislim da je vrijeme da ga pozovemo. Mogao bi on postati izuzetno dobar igrac. Mislim da je on vec odlucio za koga ce igrati, ali ipak ne smijemo nista rizikovati, posebno ne da ga Svicarci stave ispod pritiska.
Utakmice protiv levatskih ekipa u kvalifikacijama i prijateljskim treba iskoristiti da ubacimo sto vise mladih igraca u A reprezentaciju, sto ce im dati dodatno samopouzdanje. Mladima treba dati vise povjerenja.
http://www.kick-s.de/vfb-stuttgart-ii-k ... achstetten" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto se tice Seferovica, mislim da je vrijeme da ga pozovemo. Mogao bi on postati izuzetno dobar igrac. Mislim da je on vec odlucio za koga ce igrati, ali ipak ne smijemo nista rizikovati, posebno ne da ga Svicarci stave ispod pritiska.
Utakmice protiv levatskih ekipa u kvalifikacijama i prijateljskim treba iskoristiti da ubacimo sto vise mladih igraca u A reprezentaciju, sto ce im dati dodatno samopouzdanje. Mladima treba dati vise povjerenja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Senad Karahmet 92godiste iz Doboja,igra od ove sezone za MEchelen,uskoro bi trebao dobit poziv kod JAgodica za U21..pozicija lijevi bocni
- Principatus
- Kontakt:
To Mechelen postaje belgijansko Teplice? 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odkako smo ih isprasili zadnja 3 puta, poceli su da uzimaju nase igrace ko da su dzaba. (ustvari i jesu dzaba)Principatus je napisao/la:To Mechelen postaje belgijansko Teplice?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic se brinuo oko Maletica, dok je ovaj u Stuttgartu na probi.
- Principatus
- Kontakt:
Wolfsburger Allgemeine: VfL Wolfsburg testira Bosanca Toni Markica.
http://www.transfermarkt.de/de/toni-mar ... eite1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Quelle: Wolfsburger Allgemeine Status: vage · Transfer findet laut Quelle statt im: Sommer
Wieder ein VfL-Testkandidat: Beim Wolfsburger Fussball-Bundesligisten trainierte gestern der Bosnier Toni Markic mit. Der 21-jährige Rechtsverteidiger war zuletzt in seiner Heimat bei Zrinjski Mostar unter Vertrag.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Da nije to ovaj Markic?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/markic-c ... imne/63531" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/markic-c ... imne/63531" onclick="window.open(this.href);return false;
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:
Yes, yes nas veliki pjevac himne. 
BIH - Drzava sa najvecim brojem glupana.
Pogotovo se odnosi na one koji Hercegovinu smatraju Hrvatskom, i oni koji RS smatraju Srbijom. Prestace ta teorija kad tad, udruzit cemo se mi.
Pogotovo se odnosi na one koji Hercegovinu smatraju Hrvatskom, i oni koji RS smatraju Srbijom. Prestace ta teorija kad tad, udruzit cemo se mi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
De molim vas ne pretjerujte Markic je vec nekoliko puta objasnio da to nije on pisao i da mu je neko provali na fb profil, sto mu ja i vjerujem jer se meni slicna stvar desila. A dokazao se on u prethodnim nastupima za nas maldi tim, i nadam se da ce mu uspjeti transfer u Wolfsburg je Magath bi od njega mogao napraviti pravog igraca.
Markic je dobar igrac. Samo mu malo fali brzine.
Te gluposti sa facebooka me ne zanimaju, uozbiljite se ljudi dragi. Gledajte sta se desava na terenu, ostalo pustite. Nije ni meni drag jedan Medunjanin na primjer, ali ako covjek dobro igra na terenu, onda moze radit sta hoce izvan njega (naravno imaju neke stvari sto se ne oprastaju, kao velicanje ratnih zlocinaca itd).
Te gluposti sa facebooka me ne zanimaju, uozbiljite se ljudi dragi. Gledajte sta se desava na terenu, ostalo pustite. Nije ni meni drag jedan Medunjanin na primjer, ali ako covjek dobro igra na terenu, onda moze radit sta hoce izvan njega (naravno imaju neke stvari sto se ne oprastaju, kao velicanje ratnih zlocinaca itd).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo da na kraju ne bude moje srce je oduvijek kucalo za Hrvatsku,a preko Bosne sam se dobro prodo..
Milan Đurić iz Parme na pozajmicu u U.S. Cremonesea.Mislim da su oni u 3.ligi Italije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.