KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Sto se manje spominje po medijima to bolje 
Ako je taj potencijalni investitor ozbiljan covjek, ako nije neka ubleha, jedna od prvih stvari koje bi trebao da uradi (ako udje u KK Bosna,) je da apsolutno svima podijeli otkaze, svakom ovom amateru koji se predstavlja kao "profesionalni kosarkas" i svakom clanu strucnog staba. Sa sadasnjim igracima i trenerima, opstanak u ligi je upitan..
Ovo je katastrofa basBrkooo je napisao/la: ↑14 nov 2020, 17:47Ako je taj potencijalni investitor ozbiljan covjek, ako nije neka ubleha, jedna od prvih stvari koje bi trebao da uradi (ako udje u KK Bosna,) je da apsolutno svima podijeli otkaze, svakom ovom amateru koji se predstavlja kao "profesionalni kosarkas" i svakom clanu strucnog staba. Sa sadasnjim igracima i trenerima, opstanak u ligi je upitan..
DAS IST WALTER
Kakav bolan investitor, Sarajevo je jedna velika mahala do sad bi ime procurilo u javnost.
ljudi moji kakvi dobri rezultati pa ekipu su u hodu skupili. Samo da hoće kako opstanak izboriti pa vidjećemo ako taj dođe onda polako prema gore ići
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma dobro i ova izolacija je ucinila svoje, kad aBd dode investitor promjene se moraju desiti
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Vrlo bitna pobjeda Bosne u Trebinju
- svrakino1921
- Kontakt:
Vidim odgađaju se utakmice zbog zarazenih igraca sa koronom
A Bosna u prvom kolu izgubi utakmicu za zelenim stolom 20:0
Jer je imala zarazenog igraca pa nije mogla igrat utakmicu u Mrkonjic gradu
Mislim da to jos nije zvanicno i nije upisan poraz Bosni tako da vjerujem da ce se odigrati.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 22:25Vidim odgađaju se utakmice zbog zarazenih igraca sa koronom
Nista se nije pisalo o tome
DAS IST WALTER
-
- Kontakt:
Kako saznaje S.... U Martu se ocekuje dolazak investitora u Sarajevu i velika konferecnija za novinare ...
pa i rekao je onda u intervju da če investitor doći tek pri kraju obe sezone, a i dok korona malo splasneHeraklitMracni je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:20Kako saznaje S.... U Martu se ocekuje dolazak investitora u Sarajevu i velika konferecnija za novinare ...

Moze li link tog clanka u pp ne mogu nikako da ga nadem?HeraklitMracni je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:20Kako saznaje S.... U Martu se ocekuje dolazak investitora u Sarajevu i velika konferecnija za novinare ...
Uh da je kako danas Borca dobiti
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
da je dolazak investitora izvjestan osjeti se po izjavama igraca, trenera i uprave a i u igri takoder, sa solidnom ekipom parira se Sparsima jedim od glavnih prededenata za ABA Ligu, Borac nadigran izgubljen na kvalite, Bosna je napokon pozitivna prica
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Milos Grubor novo pojacanje...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Bravo za današnju pobjedu
-
- Kontakt:
Umro Armin Isaković , igrao sam protiv njega jak kao zemlja , tvrdoglav i veoma prgav , često sam ulazio u konflikt sa njim kao i mnogi ...
Kasnije šta mu se dešavalo , e to je ne znam ni ja ...
Neka mu je laka zemlja ..
Kasnije šta mu se dešavalo , e to je ne znam ni ja ...
Neka mu je laka zemlja ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sejo Hadzifejzovic, bosanski Pau Gasol
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sejo je ozbiljno pojacanje za Bosnu. Ne znam da trenutno postoji bolji krilni centar od njega u cijeloj ligi, tj. niko osim Dreznjaka i Delalica mi ne pada na pamet, a ni njih dvojicu ne bih uzeo prije njega (mislim na kratkorocno rjesenje, naravno). Nadam se da ce dovesti bar jos dva kvalitetna kosarkasa i da ce krenuti ka gornjem dijelu tabele.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 8 gostiju.