FK Slavija
Re: FK Slavija
Šteta pa ispadamo. Momci danas odlično odigrali. Skidam im kapu. 
- SamoTravnik
- Kontakt:
Cestitam na dobroj igri danas, nasi skoro pa nezainteresovani tako da sam zadovoljan i bodom. Sretno dalje. 
Hvala kralju...SamoTravnik je napisao/la:Cestitam na dobroj igri danas, nasi skoro pa nezainteresovani tako da sam zadovoljan i bodom. Sretno dalje.
Ali mi ispadamo...nas svi gaze,razvaljuju....steta sto ispadamo...svaka cast momcima...
- SamoTravnik
- Kontakt:
I nama isto govore, svake sezone a ne samo ove, ali eto opet smo tu i mrsmimo racune velikanima. Samo su vam dresovi kriminalni.lovcen16 je napisao/la:Hvala kralju...SamoTravnik je napisao/la:Cestitam na dobroj igri danas, nasi skoro pa nezainteresovani tako da sam zadovoljan i bodom. Sretno dalje.
Ali mi ispadamo...nas svi gaze,razvaljuju....steta sto ispadamo...svaka cast momcima...
Šta ima kriminalni. Tri utakmice sedam bodova.SamoTravnik je napisao/la:I nama isto govore, svake sezone a ne samo ove, ali eto opet smo tu i mrsmimo racune velikanima. Samo su vam dresovi kriminalni.lovcen16 je napisao/la:Hvala kralju...SamoTravnik je napisao/la:Cestitam na dobroj igri danas, nasi skoro pa nezainteresovani tako da sam zadovoljan i bodom. Sretno dalje.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ne skidat ih i lagano haha 
sto kaze @Pappy Lukavicka Borusija...al fakat sretni ovi dresovi...
Jovanović ako sredimo papire za stranog državljanina može biti od velike koristi da rastereti Darka u napadu. S obzirom da protiv Sarajeva neće biti Rovčanina i Zebe, na lijevo krilo će vjerovatno Simović, a u sredinu Grujičić. Nećemo imati pravog pleja, al jbg.
Protiv Sarajeva u četvrtak od 16,30 zbog TV prenosa.
Pappy, zna li se cijena karata za nas?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Znaću sutra. Danas je tek rješeno oko dolaska navijača, opet je bilo natezanja od saveza, i dvije murije. 7-10 standardno će biti vjerovatno.AdiFKS je napisao/la:Pappy, zna li se cijena karata za nas?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vazda, samo nemoj bit provokator kao oni prošli put.BitiSrcemVezan je napisao/la:Imal' bujruma na domaću tribinu ako mi bude mrsko iza gola ići
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ne znam Boga mi, bio sam jednom na vašoj tribini na tekmi, svega i svačega sam se naslušao pa se razmišljam koliko bi to bilo pametno, bojim se prenijet' će me da skočim i eto belaja, moraću dobro razmisliti ako mi baš bude bilo mrsko ići sa navijačima
Šta su radili oni prošli put, zbog čega je uopšte i izbio belaj, to mi je i dalje nedoumica?
1946
Ima mjesta na zapadnoj tribini gdje možeš skakati komforno kada se da gol. Kao i momci prošli put koji su na zapadu normalno slavili golove.
Druga je stvar što se uvijek nađe par budala, koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, i onda krenu da dobacuju ljudima svašta.
Svasta.Pappy je napisao/la:Znaću sutra. Danas je tek rješeno oko dolaska navijača, opet je bilo natezanja od saveza, i dvije murije. 7-10 standardno će biti vjerovatno.AdiFKS je napisao/la:Pappy, zna li se cijena karata za nas?
Pa oko cega je sada frka bila? Nema zabrane savezu, ina uslova na stadionu, tri tribine imate, odvojen i lagan prilaz...ne kontam jbt.
Nece valjda 10 puno je ba to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Ma uzeli nas sad na zub za stadion zbog mreža iza golova. Postoje ali su pocjepane na nekim mjestima. Al' biće prihvaćene Horde nakon duže vremena. Ne mogu sada da se sjetim kada ste zadnji put bili ovdje. Mislim onda kad ste nas nabili 0:4.AdiFKS je napisao/la:Svasta.Pappy je napisao/la:Znaću sutra. Danas je tek rješeno oko dolaska navijača, opet je bilo natezanja od saveza, i dvije murije. 7-10 standardno će biti vjerovatno.AdiFKS je napisao/la:Pappy, zna li se cijena karata za nas?
Pa oko cega je sada frka bila? Nema zabrane savezu, ina uslova na stadionu, tri tribine imate, odvojen i lagan prilaz...ne kontam jbt.![]()
Nece valjda 10 puno je ba to.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Joj da. Hiljadu stepeni bilo. Toša pogodi prečku, Kara stativu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zadnji put Hz bile predprošle sezone, 2013/14, 0 0 rezultat.
@AdiFKS dobili ste 1000 ulaznica po 10 KM. S tim da ako vas bude i više sigurno će te moći ući, jer tribina prima gotovo 1500.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.