jesu bolji timovi. Ali sta mislis sta ce biti kad se James zafura i baci u igraca san antonia u finalu? Sudija fino vadi Jamesovu k*itu iz usta stavlja pistu i svira faul.BigDaddy je napisao/la:zezas me? oklahoma, clippersi i spursi su ove godine bolji od miamija, eto zivi bili pa vidjeli. nesto bih volio vidjet clipperse u finalu, da griffin koji put posterizira princezuBihac96 je napisao/la:To je to ove sezone.Nek odmah daju prsten Miamiu da se dzaba ne igra vise !
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 15 maj 2014, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne govorim zbog kvalitete,vec zbog ovih sramnih odluka sudija koliko se sudi za Heat.BigDaddy je napisao/la: zezas me? oklahoma, clippersi i spursi su ove godine bolji od miamija, eto zivi bili pa vidjeli. nesto bih volio vidjet clipperse u finalu, da griffin koji put posterizira princezu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Vidio sam da se zatresla mrezica jel on ono sve promasio ja sam je vec video u kosu !!!HEBEMJOJ MATER U PIC@@@@@muhamedkonjic je napisao/la:Da je Mirza samo zabio onu tricu kada je bio sam...ali sta je tu je
- invincible1921
- Kontakt:
ma ja ne znam sta napadte sudije ko da je ovo neki ekces...ovako je svaki put bilo. Igrom slucaja bio sam veliki fan Sacramenta kad su igrali stojakovic i ostlai u vrijeme kad su se borili za prsten. Sudije u sedmoj utakmici hladno sviraju 589 slbodnih lakersima u zadnjoj cetvrtini , koliko se sjecam oko 30 ....pa onda Jordanovi bullsi protiv jazza kradja na veliko u vise susreta finala...
=\_1921_/=
Momak objasnio i to je to. Našem Mirzi želimo sretan put u domovinu sa komplet familijom i čekamo vijesti iz Netsa da su se pola rostera riješili.BigDaddy je napisao/la:sudije dobiju jasne instrukcije da sviraju u korist jamesa, jer NBA njega forsira kao novog jordana. valjda je to svima jasno
Hvala vam na druženju proteklu sezonu i svako dobro.
Laku noć momci

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa sto da ih ne napadamo. Znaci po tebi kradu vec godinama znaci nema veze.invincible1921 je napisao/la:ma ja ne znam sta napadte sudije ko da je ovo neki ekces...ovako je svaki put bilo. Igrom slucaja bio sam veliki fan Sacramenta kad su igrali stojakovic i ostlai u vrijeme kad su se borili za prsten. Sudije u sedmoj utakmici hladno sviraju 589 slbodnih lakersima u zadnjoj cetvrtini , koliko se sjecam oko 30 ....pa onda Jordanovi bullsi protiv jazza kradja na veliko u vise susreta finala...

Inace vise love se zaradi kad jedan Jordan osvoji titulu nego Stockton, Kobe nego Webber, I James nego Teletovic.

- storm_raider
- Kontakt:
Steta. Laku noc momci i hvala na druzenju. Jos jedna Mirzina sezona u NBA uredno upisana. Sutra cu da napisem poduzi post o svom utisku uopsteno o Mirzi ove sezone. Veoma sam zadovoljan.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 15 maj 2014, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- invincible1921
- Kontakt:
ma normalno da ih treba napadat, al to je tako bilo tako ce i bit tu niko nista ne moze ono sto se pamti su pehari i trofeji. Na kraju krajeva nisu sudije krive bruklinu sto ne mogu preko 5 minuta u prelomnim trenutcima da daju kos...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Pa sto da ih ne napadamo. Znaci po tebi kradu vec godinama znaci nema veze.invincible1921 je napisao/la:ma ja ne znam sta napadte sudije ko da je ovo neki ekces...ovako je svaki put bilo. Igrom slucaja bio sam veliki fan Sacramenta kad su igrali stojakovic i ostlai u vrijeme kad su se borili za prsten. Sudije u sedmoj utakmici hladno sviraju 589 slbodnih lakersima u zadnjoj cetvrtini , koliko se sjecam oko 30 ....pa onda Jordanovi bullsi protiv jazza kradja na veliko u vise susreta finala...![]()
![]()
Inace vise love se zaradi kad jedan Jordan osvoji titulu nego Stockton, Kobe nego Webber, I James nego Teletovic.
![]()
=\_1921_/=
eto raja vidimo se u novembru na ovoj temi, pa cemo pratit nastupe mirze i bavcica u netsima
a sad svi na temu BiH u Brazilu

Da se nije slučajno ovo potrefilo sa ovom serijom Heata hahaha? Pa bolan što nam to uradi, mogli smo ga gledat bar još jednu tekmu_dreamer_ je napisao/la:Eto i mene da ispratim ovih zadnjih par minuta

nemoj vise, nema smisla toliko buncatiBigDaddy je napisao/la:zezas me? oklahoma, clippersi i spursi su ove godine bolji od miamija, eto zivi bili pa vidjeli. nesto bih volio vidjet clipperse u finalu, da griffin koji put posterizira princezuBihac96 je napisao/la:To je to ove sezone.Nek odmah daju prsten Miamiu da se dzaba ne igra vise !

sto se tice utakmice kao sto sam i rekao, male su sanse da netsi dobiju ovu dok su bile nikakve da dobiju seriju do kraja, steta samo sto mirza nije imao bolji ucinak u ovoj zadnjoj ali sta je tu je, otvorio je solidno sa 6 poena ali u daljem toku utakmice nije to uspio povecati nazalost, sve u svemu odlicna sezona za naseg najboljeg kosarkasa i svi trebamo biti sretni zbog toga, ovo je bila sezona gdje je konacno postao ime i neko i nesto u nba, vise nije samo obicni prolaznik cije ime se ne pamti i ne zna, sad je to ipak druga stvar

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zaspao sam negdje u 3/4, znači nisam ništa propustio? Vidim osta' Mirzet na 6p.
Joj druze i ja kontam...heski je napisao/la:Da se nije slučajno ovo potrefilo sa ovom serijom Heata hahaha? Pa bolan što nam to uradi, mogli smo ga gledat bar još jednu tekmu_dreamer_ je napisao/la:Eto i mene da ispratim ovih zadnjih par minuta

Velika steta sta su prokockali... No sta ces, zivot ide dalje. Mirza moze biti zadovoljan sezonom, ostaj zal sto u ove dvije zadnje utakmice nije ubo koju tricu, ali Boze moj, to je zivot sutera. Nekad ide sve, nekad nista...
Mozemo biti zadovoljni i nadajmo se da ce u iducoj sezoni biti jos bolji. A red je vala i da uhvatimo koju sedmicu zdravog sna pred SP...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja gledao na sportklubu
Sad kad se sezona završila, razmišljam da li mu je bolje da traži trade, ili ostane...ovdje će biti neki remont, e sad, ko će doći, ko otići...Ja bih volio da negdje ode drugo, mislim da bi još bolje partije pružao. Haj sad imamo svjetsko pa ćemo opet gledati navečer tekme 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
odlice partije Mirze
dogodine ako Bog da i bolje

Fino druzenje ove godine raja , znam da ima citavol ljeto i malo jeseni do nove sezone ali meni vrijeme leti uzasno sjecam se ko danas pocetka prosle sezone... Sretno uzivajte momci !
sve u svemu nije losa sezona
moglo je bolje
al nije do njega vala
bori se kao lav
kidd treba da skonta kako Bruklin igra sa Mirzom na parketu a kako bez njega
pogotovu u ovoj seriji sa Majamijem
sad odmor i vidimo se na jesen aBd

moglo je bolje
al nije do njega vala
bori se kao lav
kidd treba da skonta kako Bruklin igra sa Mirzom na parketu a kako bez njega
pogotovu u ovoj seriji sa Majamijem
sad odmor i vidimo se na jesen aBd

Semper Fidelis
Intezivno pratim NBA nekih dvadesetak godina i mogu vam reci da su sudije katastrofa iz godine u godinu cini mi se sve gori. Spomenu neko kako su Kingsi pokradeni u finalu westa ziva istina te godine su imali mozda najbolju ekipu Webber, Bibby, Pedja itd. Sjecate se isto tada kako pokrase Blazerse sa Pippenom, Wallacom, pa prije par godina Celticse u 7-oj protiv Lakersa maksimalno su siljili da Lakersi uzmu to finale i uspjeli su, fakat steta sto ta generacija Celticsa nije uzela makar jos jedan prsten jer su fakat zasluzili. Znam dosta amera i bijelaca i crnaca ljubitelja u basket ali ne prate vise NBA samo zbog sudija.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1 Potpis. I ja pratim jedno 15 at godina. Al yebiga sve je to oko marketings. Mena sta. Neka je nas Mirza dobro napredovao od prosle godine i za ostalo be boliCepi1981 je napisao/la:Intezivno pratim NBA nekih dvadesetak godina i mogu vam reci da su sudije katastrofa iz godine u godinu cini mi se sve gori. Spomenu neko kako su Kingsi pokradeni u finalu westa ziva istina te godine su imali mozda najbolju ekipu Webber, Bibby, Pedja itd. Sjecate se isto tada kako pokrase Blazerse sa Pippenom, Wallacom, pa prije par godina Celticse u 7-oj protiv Lakersa maksimalno su siljili da Lakersi uzmu to finale i uspjeli su, fakat steta sto ta generacija Celticsa nije uzela makar jos jedan prsten jer su fakat zasluzili. Znam dosta amera i bijelaca i crnaca ljubitelja u basket ali ne prate vise NBA samo zbog sudija.

Sledece godine nadam se u prvih 5.
D-Will
JJ
(neki novi SF)
Mirza
Lopez
Ovi starci fino u peniziju.

- Consigliere
- Kontakt:
Dobra sezona Mirze... Veliki napredak u odnosu na proslu i onu muku. Posebno se pamti Dallas i ona simultanka. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.