Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- MacbookPro
- Kontakt:
Re: Arsenal
Istjerat ce me zena iz kuce i djecu sam probudio koliko sam galamio.
Pls. Sad sam doš'o kući.Harun93 je napisao/la:ako nadjite snimak pls ostavite mi link da i ja pregledam meč
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
E moj Boze, sto nam ovo treba, al neka hvala ti 

Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 30 okt 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Bacajte link. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Ekonomista
- Kontakt:
Treba se ipak mnogo bolje koncentrisati protiv Uniteda jer tamo nema povratka poslije velikih gresaka. Nadam se da ce sve ovo izgledati puno bolje.
Ipak, Arsenal je veceras igrao dosta oslabljen.
P.S. Ja sam optimista protiv Manchester FA Uniteda!
Ipak, Arsenal je veceras igrao dosta oslabljen.
P.S. Ja sam optimista protiv Manchester FA Uniteda!
Morala su nam se kad-tad vratiti ona 4 komada ispustena na St' Jamesu prije 2 sezone---
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- vedofeelgood
- Kontakt:
E moj Arnele, ti propusti zbog lunjanja najbolju utakmicu u historiji fudbalaArnelinho je napisao/la:Pls. Sad sam doš'o kući.Harun93 je napisao/la:ako nadjite snimak pls ostavite mi link da i ja pregledam meč
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je iskreno Shava lose odigrao, toliko je puta imao 1v1 i lose suteve da je to nevjerovatno. U pas nikad nisam ni sumnjao. Cak i Theov gol je sutao umjesto da ostavi povratnu Theu koji je bio na 11 metara. Chamakh nista do ulaska Girouda, tad valjda dobija prostora, bori se, jede, to je bitno. Walcott se slijedecih 5 utakmica opet nece vidjeti, dobiti ce sansu protiv Uniteda, i nece ga nigdje biti, tako on inace i igra.
Meni je pravo dobro odigrao Eisfield, stvarno je razvalio sredinu.
Meni je pravo dobro odigrao Eisfield, stvarno je razvalio sredinu.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Piers Morgan @piersmorgan
Losing 0-4, then we win 7-5 and Chamakh scores twice? I give up. This is beyond the comprehension of my simple #Arsenal brain.
Ma nije lunanje, da je bilo šta odgodivo ne bih ni mrdn'o iz kuće. Obaveze.vedofeelgood je napisao/la: E moj Arnele, ti propusti zbog lunjanja najbolju utakmicu u historiji fudbala![]()
![]()
![]()
PS. Pls dajte link da downloadujem tekmu.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 30 okt 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3296_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;
da mi je vidjeti rekaciju ovoga kad je dosao kuci i vidio rezultat
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
p.s trebao im je neko javiti da su Bajram i bajramski turniri odavno zavrseni.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme svi su bili qurčine ali onda se istakli Shava, Giroud, Eisfeld i Theo. Kasnije nešto o svima posebno sad ne mogu nista da shvatim, njeasno mi je sve
još mahmuran ko čep gledo utakmicu, mislio sam da sam fakat pretjero sa Žujom kad sam vidio Chamakha kako izvodi petu i iz iste akcije zabija 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa ubice se. Stvarno se bojim da se ne ubije kad vidi.Raul7 je napisao/la:http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3296_n.png
E jesam vam se ismijo' čitajući zadnjih 10 stranica
.
Posle Volkotovog prvog gola znao sam da uzimamo.
A vidiš @AGB šta sam govorio pod onim walcott ima najjednostavniju završnicu u Arsenalu, i to je zaista tako.
Inače onaj sistem 4:4:2 dere guzove, još je igro šamak sa Giroudom a zamisli da je neki bolji napadač tu
.
Pa čovjek je imo 3x više prostora uz girouda.
što se tiče utakmice Shava je sjajan jest imo grešaka al kako neće nije igro pola godine, Coquelin je standardan bio 130 minuta, da li ga je iko primijetio na terenu
.
OVo mi je jedna od najboljih utakmica koje sam pogledao što jest jest a i nisam je uzeo zaozbiljno, pa molim vas nijedan igrač nije iz 1. postave. igrao.
Protiv ManU-a će biti druga priča, ako nam sreda bude raspoložena, uh biće veselo
Posle Volkotovog prvog gola znao sam da uzimamo.
A vidiš @AGB šta sam govorio pod onim walcott ima najjednostavniju završnicu u Arsenalu, i to je zaista tako.
Inače onaj sistem 4:4:2 dere guzove, još je igro šamak sa Giroudom a zamisli da je neki bolji napadač tu
Pa čovjek je imo 3x više prostora uz girouda.
što se tiče utakmice Shava je sjajan jest imo grešaka al kako neće nije igro pola godine, Coquelin je standardan bio 130 minuta, da li ga je iko primijetio na terenu
OVo mi je jedna od najboljih utakmica koje sam pogledao što jest jest a i nisam je uzeo zaozbiljno, pa molim vas nijedan igrač nije iz 1. postave. igrao.
Protiv ManU-a će biti druga priča, ako nam sreda bude raspoložena, uh biće veselo
Vođa zna.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: mislio sam da sam fakat pretjero sa Žujom kad sam vidio Chamakha kako izvodi petu i iz iste akcije zabija
- Ekonomista
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.