FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Daj jos dva vezna igraca pa da igramo 

Svakom igracu je bitna cinjenica da ima u CV da ga je trenirao "trener svih trenera".
Cuo sam se jucer sa prijateljem koji igra u Jedinstvu i odusevljen je dovodjenjem Cire u Slobodu. Kaze: "...da mi ponude dosao bi biciklom iz Bihaca." Ciro je veliko ime, najvece na ovim prostorima, svih vremena.
Hahah, u kojem on to Jedinstvu igra

- SaltCityAttack
- Kontakt:
hhahaa opet onaj vidoviti postal na sceni
....samo oslabili su
..ja njima nebi dao da pridju klubu nikako jednostavno nisu oni za tog posla ....uvjek im se svodi na ono da se okrenu protiv Azmira..ne znam sta im smeta lik

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:hhahaa opet onaj vidoviti postal na sceni....samo oslabili su
..ja njima nebi dao da pridju klubu nikako jednostavno nisu oni za tog posla ....uvjek im se svodi na ono da se okrenu protiv Azmira..ne znam sta im smeta lik ebo ih tata Sabovic
Dado ako misliš na onaj post što je FK Sloboda na fejsbuku objavila,to je bilo kada je on preuzeo Slobodu.Pogledaj datum objave,ako se ne varam 14.2.2013
Solina navija za Slobodu!
Jeste li čitali Smajilovu izjavu, mislim da je njegova posljednja ? krajnje profesionalno 

Ime igrača, starost i vrijednost po TransferMarktu.
Molim da se odbije jedna nula pored svakog igraca pa da to lici na nesto.
[/quote]GK
Irfan Fejzić 27 125.000 €
Emir Hodžić 22 25.000 €
Edin Ribić 28 25.000 €
DC
Jasmin Moranjkić 30 175.000 €
Kenan Čejvanović 27 150.000 €
Adnan Salihović 21 75.000 €
DR
Muamer Nezić 23 75.000 €
Mirhad Mehanović 22 75.000 €
DL
Elmir Kuduzović 28 150.000 €
Samir Efendić 22 100.000 €
MC
Staniša Nikolić 33 150.000 €
Muhamed Omić 28 100.000 €
Nikola Odović 22 75.000 €
Mirza Musić 23 50.000 €
Omar Pršeš 18 25.000 €
MR
Enes Brčkalić 24 125.000 €
Mirnes Selamović 20 50.000 €
ML
Almir Halilović 28 125.000 €
Damir Mehidić 22 50.000 €
ST
Semir Kapić 27 175.000 €
Jasmin Mujkić 24 150.000 €
Ermin Huseinbašić 20 150.000 €
Irhan Smajić 23 100.000 €
Alem Plakalo 19 25.000 €
Molim da se odbije jedna nula pored svakog igraca pa da to lici na nesto.

-
Dvije pripremne utakmice igrate protiv Crvene Zvezde i Šturma 

- nesvrstani
- Kontakt:
cuj odakle ti ta informacija?BlagojeBratic je napisao/la:Dvije pripremne utakmice igrate protiv Crvene Zvezde i Šturma

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
reko niste znalinesvrstani je napisao/la:cuj odakle ti ta informacija?BlagojeBratic je napisao/la:Dvije pripremne utakmice igrate protiv Crvene Zvezde i Šturmaneka ekskluziva

Na Tušanj stiglo i osmo pojačanje, Ćiro protiv Crvene zvezde, Sturma...
Fudbaleri Slobode će prvi dio priprema za nastavak sezone obaviti u Sloveniji.
Tuzlaci će 1. februara otputovati u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde, prenosi fksloboda.ba. Na pripremama u Kopru Crveno - crni će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Sturm.
Slovenačke pripreme trajaće 14 dana nakon čega se ekipa vraća u Tuzlu gdje će do početka prvenstva odigrati još nekoliko utakmica protiv premijerligaških ekipa.
Inače, u Slobodu je stiglo i osmo novo ime - Almir Halilović (28) koji je proteklu polusezonu nastupao za gračaničko Bratstvo. Halilović je dobro poznat navijačima na Tušnju s obzirom da je ponikao u Slobodi. Halilović je dogovorio jednogodišnju saradnju.
Fudbaleri Slobode će prvi dio priprema za nastavak sezone obaviti u Sloveniji.
Tuzlaci će 1. februara otputovati u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde, prenosi fksloboda.ba. Na pripremama u Kopru Crveno - crni će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Sturm.
Slovenačke pripreme trajaće 14 dana nakon čega se ekipa vraća u Tuzlu gdje će do početka prvenstva odigrati još nekoliko utakmica protiv premijerligaških ekipa.
Inače, u Slobodu je stiglo i osmo novo ime - Almir Halilović (28) koji je proteklu polusezonu nastupao za gračaničko Bratstvo. Halilović je dobro poznat navijačima na Tušnju s obzirom da je ponikao u Slobodi. Halilović je dogovorio jednogodišnju saradnju.
- IgorVisent
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a moze biti nisam ni obraco paznju..vidio sam da je neko komentarisao pa mi izaslo na FB ...inace ne pratim taj portal nema sanseSOLINA je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:hhahaa opet onaj vidoviti postal na sceni....samo oslabili su
..ja njima nebi dao da pridju klubu nikako jednostavno nisu oni za tog posla ....uvjek im se svodi na ono da se okrenu protiv Azmira..ne znam sta im smeta lik ebo ih tata Sabovic
Dado ako misliš na onaj post što je FK Sloboda na fejsbuku objavila,to je bilo kada je on preuzeo Slobodu.Pogledaj datum objave,ako se ne varam 14.2.2013
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sva tri igraca iz Olimpica ce vam biti pojacanje i igrati ce u prvih 11.Solskjaer je napisao/la:navodno su iz Olimpika Slobodi ponudili 7 igraca na posudbu da biraju medju njima je bio i Kapic ali mu je istekao ugovor pa je potpisao sa Slobodom, to je ono sto sigurno znam. Odovic je dobar igrac mlad i dao je i jedan ili dva gola za Olimpik ove sezone ako me sjecanje sluzi. Smajic je robusan igrac i odlican za tu ligu ali nije se naigrao pored Kapica i Kokota koji su ipak imali prednost.Probisvjet je napisao/la:Nikola Odovic je mlad momak i igra veznog koliko znam, a Irhan Smajic je napadac i nije se bas naigrao zbog jake konkurencije. Ko zna mozda se ovdje bas dokazu, a trebali bi imati zelju za dokazivanjem jer ovo za njih moze biti prekretnica karijere. Ako ih Ciro ne zapazi onda su pida.ultrasstyle_tz je napisao/la:sta mozemo ocekivati od Odovica i Smajica...kakav je Odovic igrac, ofanzivno ili defanzivno orjentisan vezni itd itd
Od sveg srca vam zelim sto brzi povratak u premijer ligu jer nam je srce crno crveno.pozdrav iz Zenice. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Pojasni malo jbg? Malo mi ovo cudno. Nije ih Ciro jos vidio, a oni u prvih 11. Iskreno bi volio da su toliko dobri.svejedno je napisao/la: Sva tri igraca iz Olimpica ce vam biti pojacanje i igrati ce u prvih 11.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Odlično!IgorVisent je napisao/la:Mujkic ostaje kod vas.
Mujka mi se strašno sviđa i kao osoba, ali i po disciplini.
Nadam se da će u nastavku sa kvalitetnijim veznim redom pokazati sve svoje umijeće.
tuzlanska Sloboda
Zaista bi volio da taj momak ostane....zasluzio je to svojim igrama, znanjem i zalaganjem.IgorVisent je napisao/la:Mujkic ostaje kod vas.
🔴⚫️
Kad je prvi trening sa Ćirom, svi pričaju niko datum ne ostavlja ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Imas to na milon portala....Ciro ce biti predstavljen 17-tog, pripreme pocinju 18-tog 

🔴⚫️
DELIJE VS. FUKARE: Zvezda na Ćirinu Slobodu iz Tuzle posle 23 godine! (VIDEO) KLIKNI!
Biće zanimljivo i na tribinama, jer u Sloveniji Crvena zvezda ima veliku podršku navijača, dok će pristalice tima iz Tuzle (popularne Fukare) sigurno iskoristiti priliku da u velikom broju odu za Sloveniju, jer meču protiv Crvene zvezde odavno nisu prisustvovali.
kada pročitam ove naslove,naježim se u PM
pogotovu tipa ovog: Delije VS Fukare 
Biće zanimljivo i na tribinama, jer u Sloveniji Crvena zvezda ima veliku podršku navijača, dok će pristalice tima iz Tuzle (popularne Fukare) sigurno iskoristiti priliku da u velikom broju odu za Sloveniju, jer meču protiv Crvene zvezde odavno nisu prisustvovali.
kada pročitam ove naslove,naježim se u PM

Solina navija za Slobodu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.