FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Slazem se s ovim u potpunosti,pogotovo sto se tice dugih lopti (ispucavanja) koja zavrsavaju kod protivnika, najbolji primjer toga se vidjelo protiv Arsenala.secer je napisao/la:ne igraju kao oni koji su prosli kroz ruke velikog ucitelja, koji ih je pripremao za svaku mogucu situaciju.
recimo da smo u danteu dobili odlicno pojacanje, ali isto tako treba reci da tom danteu fali par procenata kako bi postao vrhunski. jednostavno, jupovi igraci precesto poklanjaju lopte + bezbrojna i bespotrebna izbijanja koja vecinom zavrse kod protivnika. mislim da cemo se sloziti da dio ekipe u koji je utisnuta holandska skola nema tih problema tj. uvijek imaju rjesenje, bez obzira u kojoj se situaciji nalazili.
A sa takvim fudbalom mi nismo mogli opepeliti Interu u finalu lige prvaka, sa ovim bi ih razmontirali na komadice!!! Pazi sad ovo, 2009. Gaal dosao u Bayern uzimamo prvenstvo 72:31 gol razlika, 70 bodova!secer je napisao/la:dalje, za razliku od gala koji je igrao vrlo atraktivan a bome i efektivan fudbal, jup se previse koncentrisao na defanzivu (kompletna ekipa je povucena za nekih 30-ak metara) sto rezultira, pa hajmo reci prilicno jalovom navalom koja se, usput receno, premori nekih 20-ak minuta prije posljednjeg sudijskog zvizduka.
8 kola prije kraja prvenstva, 69:11 gol razlika, 69 bodova, pod palicom Juppa.
Jedina stvar sa kojom cu se sloziti,jeste da se na nasim igracima primjeti, u velikim utakmicama, da u 90.minuti su svi pocrkali. Ja samo kad se sjetim da je Ribery napustio teren protiv Real-a onako iscrpljen, ono je zastrasujuce!!!
Video
Je li moguce da zabari nisu jos nagrnuli na nesu temu? Da se malo kurrce i dizu??? Inace obratite paznju na fenomenalan dribling Ribery-a,steta sto nije zabio go iz te akcije!
Stern des Südens
Evo nekih izjava Ulija za kicker.
Ovde se prvo vidi koliko i koje igrače posebno cijeni, a sjetite se samo šta je jučer ovde spominjano vezano za Mullera.
Uli o Robbenu.....
Uli o transferima na ljeto......
Ono što sam prije govorio, o tome koji igrači imaju veliku vrijednost za Bayern, kojih se nikad ne bi odrekao, te ono da nekih puno transfera predstojećeg ljeta neće biti, to se sve u ovim Ulijevim izjavama potvrdilo.
Jedino možda ovo kod Robbena možemo uzeti s rezervom, jer zanimljivo je ovo "ako ostane zdrav", a kod njega će vjerovatno dosta zavisit i od toga kako će se pokazati do kraja sezone.
Ovde se prvo vidi koliko i koje igrače posebno cijeni, a sjetite se samo šta je jučer ovde spominjano vezano za Mullera.
Manuel Neuer može biti za 10 godina menadžer, to garantujem. Lahma ili Mullera možeš za 5, 10 godina na jednu poziciju u klubu postavit.Manuel Neuer kann in zehn Jahren Manager werden, das garantiere ich. Lahm oder Müller kannst du in fünf, zehn Jahren in eine Position im Klub hieven"
Uli o Robbenu.....
On igra dobro ove sezone i ubuduće će igrati značajnu ulogu kod nas, ako ostane zdrav. On je uvijek bio individualac, a jedan indvidualac neće uvijek dodavati loptu do saigrača. To je njegova snaga."Er spielt eine gute Saison und wird künftig eine wichtige Rolle bei uns haben, wenn er gesund bleibt. Er war immer ein Individualist und wird nie jeden Ball zum Mitspieler geben. Das ist seine Stärke."
Uli o transferima na ljeto......
Možda je iznenađujuče ali ja ne vjerujem da će Bayern napraviti mnogo transfera, zato što je moj utisak da sada imamo vrlo jaku ekipu. Ja mogu samo zamisliti, da ćemo dovesti jednog ili dvojicu igrača."Es mag überraschen, aber ich glaube nicht, dass Bayern viele Transfers machen wird, weil ich den Eindruck habe, dass wir jetzt eine sehr starke Mannschaft haben. Ich kann mir vorstellen, dass wir nur ein oder zwei Spieler holen."
Ono što sam prije govorio, o tome koji igrači imaju veliku vrijednost za Bayern, kojih se nikad ne bi odrekao, te ono da nekih puno transfera predstojećeg ljeta neće biti, to se sve u ovim Ulijevim izjavama potvrdilo.
Jedino možda ovo kod Robbena možemo uzeti s rezervom, jer zanimljivo je ovo "ako ostane zdrav", a kod njega će vjerovatno dosta zavisit i od toga kako će se pokazati do kraja sezone.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- supermario
- Kontakt:
Druze ima napravljena tema Bayern - Juve pa tako da tu potrazi zabareproFCB je napisao/la:Je li moguce da zabari nisu jos nagrnuli na nesu temu? Da se malo kurrce i dizu?
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
U tom slucaju, ima da na drugoj utakmici redna casa samo uokolo hodacukrman je napisao/la:recimo, sta ak neka ekipa vec u prvoj tekmi osigura prolaz?
Pa ne mogu me samo moja medna usta hvaliti, pustam i ostale da ucestvujucukrman je napisao/la: iako sa ispjerva mislio da vrijedis za cetvericu
ma dobar je Anto, pogotovo kad se napije. Tad prica, pjeva, a poslije 6. runde prica i vicevecukrman je napisao/la: pa dzis bolla sa antom
anto je flop
E ovo cemo zajedno da pjevusimo 9.4., sve zbog jedne zenecukrman je napisao/la: neg, evo ti jena prava pjesma, da se loma popravis
No, posto nam jos samo 5 bodova u narednih 8 kola treba za ovjeru titule, hocemo li zamoliti Zutalje da nas puste da to u iducem kolu rjesimo u kodkucnoj atmosferi?
Sent from my Philips Smart TV.
Robben kaze kako je ovo sve apsurd sto kruze glasine oko njega, te da mu je smijesno sto neki ljudi daju neke izjave koji nemaju nikakve veze sa klubom i nisi upuceni u situaciju u klubu.
Robben kaze kako ima jos 2 godine ugovor i da je to jedina bitna stvar!!!
Ja brijem da Uli nece dopustiti da se Arjen proda, jer na trzistu (osim Bale-a) nema igraca koji ga moze dostojno mijenjati
Robben kaze kako ima jos 2 godine ugovor i da je to jedina bitna stvar!!!
Ja brijem da Uli nece dopustiti da se Arjen proda, jer na trzistu (osim Bale-a) nema igraca koji ga moze dostojno mijenjati
Stern des Südens
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje svim navijačima Bayerna na ovom forumu ali mislim da neki od vas pretjeruju kad je Robben u pitanju. Mislim da je Robben u zadnje dvije godine u konstantnom padu forme i još pritom ima staklene noge tj. često je povrijeđen. I još polako ulazi u pozne godine.
Mislim da Robben nije krucijalan za igru Bayerna i da ga vrlo lako možete nadomjestiti. I ove priče da ga na svijetu može jedino Bale zamijeniti su smiješne. Ja bih već sada da sam na Juppovom mjestu više forisrao Shaqirija nego Robbena. Mislim da bi trebali biti zadovoljni ako dođe ponuda od 10-15 mil eura za njega i da bi to trebalo prihvatiti.
Dolaze neka druga vremena, neki novi klinici a i dolazi i Pep koji sigurno neće trpiti solo-izdrkavanja Robbena i Robbenove ego-probleme.
Ovo je moje mišljenje, znam da se većina neće složiti s ovim ali ovo je iz ugla jednog neutralnog ali i realnog promatrača
.
Mislim da Robben nije krucijalan za igru Bayerna i da ga vrlo lako možete nadomjestiti. I ove priče da ga na svijetu može jedino Bale zamijeniti su smiješne. Ja bih već sada da sam na Juppovom mjestu više forisrao Shaqirija nego Robbena. Mislim da bi trebali biti zadovoljni ako dođe ponuda od 10-15 mil eura za njega i da bi to trebalo prihvatiti.
Dolaze neka druga vremena, neki novi klinici a i dolazi i Pep koji sigurno neće trpiti solo-izdrkavanja Robbena i Robbenove ego-probleme.
Ovo je moje mišljenje, znam da se većina neće složiti s ovim ali ovo je iz ugla jednog neutralnog ali i realnog promatrača
Agieren statt reagieren
http://www.klix.ba/sport/nogomet/saliha ... /130318135" onclick="window.open(this.href);return false;
nas cigan braco sta veli
nas cigan braco sta veli
Nemoj tako, tako treba da kaze.
Nemoj se cuditi nista
- brzitesanj
- Kontakt:
Ma joj zna Braco biti malo ulizica, ništa novo od njega....
Samo neki dan sam gledao njegov intervju po pitanju ovog duela i on je onako realno sagledao stvari i rekao kako za Bayern Juventus može biti nezgodan. Ono hvalio je i jedne i druge. A ono govori i kod jednih i kod drugih je proveo dosta vremena, a nije napomenuo da je kod nas duže i da je to bio značajniji period obilježen uspjesima.. 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Braco je pogodio sa izjavom.effe_sa je napisao/la:Ma joj zna Braco biti malo ulizica, ništa novo od njega....Samo neki dan sam gledao njegov intervju po pitanju ovog duela i on je onako realno sagledao stvari i rekao kako za Bayern Juventus može biti nezgodan. Ono hvalio je i jedne i druge. A ono govori i kod jednih i kod drugih je proveo dosta vremena, a nije napomenuo da je kod nas duže i da je to bio značajniji period obilježen uspjesima..
Igracima se mora staviti do znanja da igraju sa teskim protivnikom kako bi se pripremili i motivisali za utakmicu. Drugacije stvari izgledaju kada im to stavi do znanja Bavarac koji je igrao za Juventus nego tamo neko treci.
Bayern pruza maximum samo u utakmicama kada se pred njih izvede protivnik kojeg moras respectovati, sto je i razumljivo
Nemoj misliti da je ta izjava, Salihamidzica dosla tek onako..
- anelbavarac
- Kontakt:
cigan jasta,djubrebrzitesanj je napisao/la:Nemoj tako, dobar je Braco.
Braco nabija pritisak Juventusu 
- brzitesanj
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pepov-z ... ima/100797" onclick="window.open(this.href);return false;
Pepov zadatak jednostavan- samo pobjede i tiule dolaze u obzir.
Pepov zadatak jednostavan- samo pobjede i tiule dolaze u obzir.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Cujte ovo : "Van Gaal nas je uspio dovesti na pravi put", zaključio je.
Kaze Ulinator, da mi je ko rekao da ce ovaj u zivotu naci lijepu rijec za Gaal-a ne bih mu vjerovao.
Kada Uli kaze kako svaka ekipa na svijetu zeli imati Guardiolu za trenera, a da je on sada nas, imam osjecaj isto kao da je Bayern zelio pokazati svoju moc i doveo Pep-a...
@Pale
odgovor slijedi
Kaze Ulinator, da mi je ko rekao da ce ovaj u zivotu naci lijepu rijec za Gaal-a ne bih mu vjerovao.
Kada Uli kaze kako svaka ekipa na svijetu zeli imati Guardiolu za trenera, a da je on sada nas, imam osjecaj isto kao da je Bayern zelio pokazati svoju moc i doveo Pep-a...
@Pale
odgovor slijedi
Stern des Südens
Sta da vam velim onako otvoreno
,van gal je udario temelje ovom bayernu na cemu se izgradio ovakav bayern koga se svi plase ,da nije njega bilo u tom periodu upitno je da li bi gledali ovakav danasnji bayern,to je bilo vreme kada se prelamalo, hoceli tadasnji bayern nastaviti zivjeti i biti veliki klub samo na osnovu svoje sjajne historije ,a daleko od elite u to vrijeme i trofeja velikih ili je na putu da da od nekada velikog kluba postane klub da se ne naljute neki tipa ajaxa koji je nekada davno nekih pocetkom sedamdesetih godina ,vedrio i oblacio evropom ,a koji je danas klub daleko od elite ali zivi na osnovu svoje proslosti, ili ce se nekada mocni bayern dignuti poput feniksa iz pepela i vrati na mesto najboljih besmrtnih .
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:
Falili su protiv Arsenala
a zbog cega takve rijeci??? nije mi jasno ???anelbavarac je napisao/la:cigan jasta,djubrebrzitesanj je napisao/la:Nemoj tako, dobar je Braco.
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.