Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

AjsKjub
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la AjsKjub » 18 maj 2014, 00:35

floyd je napisao/la:Lapsus sto si nepismen. Ili se u tvom selu tako govori?!
A diskusije svakako nije ni bilo.
Jadni ste vi sto kritiku uzimate kao uvredu, ali to, po ovom primjeru ispoljava prave boje pojedinaca. Iskreno, zao mi je ponekad vas iskompleksiranih jedinki. Opet cu ponoviti. Svaka cast Mirzi, ali on u ozbiljnoj ekipi nema mjesto u prvih 5 i to je cinjenica.
Unico amore sei!
❤️🖤

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 maj 2014, 00:46

AjsKjub je napisao/la:
Jadni ste vi sto kritiku uzimate kao uvredu, ali to, po ovom primjeru ispoljava prave boje pojedinaca. Iskreno, zao mi je ponekad vas iskompleksiranih jedinki. Opet cu ponoviti. Svaka cast Mirzi, ali on u ozbiljnoj ekipi nema mjesto u prvih 5 i to je cinjenica.

Mirza je igrac za 15 poena po tekmi.Prva petorka ili ne,20 min nije mal prosjek. ;) Dusu dao za Houstona :!:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 maj 2014, 00:49

@Ajs
Nisam komentarisao tvoje procjene za Mirzu, vec tvoju nepismenost. Mirza mozda moze, mozda ne, igrat prvu postavu. U jacim ekipama, tesko.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 18 maj 2014, 00:51

smijesno je govoriti o Mirzi kao prvoj napadackoj opciji, kao sto vi spominjete ( :oops: ), ali u nekoj ekipi sigurno ima mjesta za njega, iako je tipicni role player... :salut: (iako nas je u zadnje vrijeme iznenadio dosta dobrom all-around igrom).U svakom slucaju, bit ce zanimljiva iduca sezona Mirze u NBA-u ;)

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 18 maj 2014, 00:57

Dokle god imao minutazu od 20-ak min. Mirza nema razloga da se buni. Minutaza ove godine je odlicna. Sumnjam da moze igrati u klubu koji ce mu dati 5 minuta vise u prosjeku.

Nek podigne jos igru u odbrani i igru na niskom postu, i to je odlicno.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2014, 07:36

AjsKjub je napisao/la:
sve vise i vise se povlacis, prvo nema sanse za jedno, pa nema sanse za drugo, sad nema sanse biti prva postava ozbiljne ekipe, iduce ce biti da nema sanse za all star, pa da nema sanse biti najbolji strijelac ekipe, pa da nema sanse biti prva petorka na all star utakmici, pa da nema sanse biti najbolji strijelac lige i onda zadnje da nema sanse biti mvp sezone :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 maj 2014, 12:32

1. Mirza je ogranicen igrac
Koliko god se njegova odbrana popravila on je i dalje i na dobrom danu samo prosjecan nazad, dok u nekim slucajeva kao i da ne postoji. Odigrati ce jednu odlicnu odbrambenu tekmu (Heat) pa onda zanizati 10 groznih/ispodprosjecnih performansi.
2. Prokockavanje skokova
Iako solidan, protiv jacih i boljiih reboundera nemoze nista. U dosta slucajeva je znao prokockati i izgubiti defanzivni skok (najbolji primjer je skorasnja tekma protiv Heata u kojoj su isti imali posjed oko 2 minute). Naravno nije sve do Mirze, i centar ima tu svog udjela.
3.Sut
Mirza je odlican suter i ta cinjenica se ne moze izbjeci. Ali samo to te ne moze smjestiti u prvu postavu, pogotovo ako si samo catch'n'shoot igrac. Ako gledamo to iz te perspektive onda Anderson, Thornton i Livingston moraju biti u prvoj postavi. Jer ne samo da su dobri suteri vec i znaju stvoriti sebi sto Tele ne moze. No nema veze, ima visinu i bolji procenat suta pa ga izvlaci. Najveci problem jeste nekonstantnost u sutu i njegova limitacija koja ga sprecava da izadje iz famoznog "shooting slumpa"
4.Manjak atletskih sposobnosti
Realno, naspram nabildani zivotinja u ligi Mirza igleda u jednu ruku "sitan", i da znam nije sitan da se bukvaliste odmah ne uzdignu. Jednostavno nema dovoljno brzine a za svoju visinu ne radi dovoljno. Ipak on igra 4. i reket je tom igracu glavni prioritet. Jer ako cemo Mirzu vec poceti svrstavati u prvu petorku ne mozemo ocekivati isto. Udji Mirza, prosiri igru/reket i sutaj trice. Da bi bio efektivan starter u pobjednickoj ekipi mora pokazati mnogo vise. Jer ova sezona je bila odlicna, za igraca s klupe. I stoga uprkos tome mora jos vise toga pokazati. Znaci sigurnija odbrana, igra ledjom o kos koju je pokazivao u Europi, vise prodora, vise skokova i banana. Ne mora to sve biti u visokim ciframa, samo mali napredak je dovoljan.
5.Kosarkaski IQ
Da ne bude da samo pljujem, tj. da ne ispadam novi gringo, pauk, nedimko i sl. istaci cu i pozitive. Mnogo se moze pricati o IQ sposobnosti na terenu. Kako ce se igrac pozicionirati, gdje ce se nalaziti na terenu proporcionalno trenerovoj odluci, koristenje fundamenti kosarke, dodavanje lopte pravom igracu, hustle igra, "izbijanje" skokova. Manje-vise sve one male sitnice koje pomazu ekipi vise nego sto neki misle.
Bezbroj puta sam, a vjerujem i ostali, budalio ispred ekrana u 2-3 ujutro zato sto Mirza nije uzeo otvorenu tricu vec dodao JJ ili Blatchu u reket. No svi mi zaboravljamo jednu vaznu stvar. Trice su, koliko god igrac bio dobar (Dell/Steph Curry, Kerr, Allen) on ce samo gadjati 40/50% u prosjeku i imati oko 65% sanse na praznim tricama. Znaci, svaki poen je fatalan i moze kostati tekme. Mirza je toga svjestan. Koliko god sutao dobro trice sigurnije je dodati JJu na iso plej ili Blecu i Garnettu u reket da odrade nesto jer mogucnosti za i najmanji broj poena je dosta veci nego sto mnogi misle. I ne samo da to poboljsava sanse poena vec doprinosi i veoma bitnom protoku lopte/igre.
6.Pozicionirane
Mozda ce zvucati suludo, no mislim da je Telka usavrsio Pick and Roll i Pick and Pop igru. Njegovi blokovi su jedni od najboljih u ligi a onaj na Jamesu je savrsen primjer. Uz to odradjuje i solidan rad na samom pozicioniranju poslije pika, gdje najvise poena zaradjuje. Dodajmo jos i brz "release" lopte na sutu i dobit cemo igraca kojeg je dosta tesko cuvati.

Zakljucak, Mirza bi bio dobar, mozda i odlican igrac u timu koji ne cilja visoko i timovima koji tankiraju. Ne zbog toga sto ne posjeduje dovoljno kvalitete vec zato sto je ogroman risk koji vecina ne zeli uzeti. Njegove mane znaju u dosta slucajeva da zasjene dobre adute i za sekund ga ucine katalistom na terenu. Bio bih iznimno sretan i kada bi mi Mirza zacepio usta i dokazao sve suprotno (stavka 4.) i radio mozda cak i bolje nego sto sam ja prezentirao.
Ponoviti cu se. Obozavam kosarku, pratim je od svoje 7 godine. (20 sad), i iako doduse neaktivno Mirzu pratim jos iz dana kada je u Belgiji igrao. Omiljeni mi je kosarkas i u pogledu jedan od idola no bas zato je i meta kritike jer ga toliko poznajem. Odbijam biti bosnjo u transu i jos jedan patriJota u sistemu. Kritika se treba prihvatiti i postovati a ako se misli da je taj neko u pravu ne treba mu spustati djecije fore vec na adekvatan nacin kroz diskusiju dokazati suprotno. Volim kritikovati, bila to pozitivna strana mene ili ne, smetalo to vama ili ne. To je jedan od razloga zasto sam se registrirao na ovaj forum. Da dijelim svoje sportsko misljenje sa drugima a ne da pisem besmislene spam postove 24/7. Toliko od mene.
Unico amore sei!
❤️🖤

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2014, 13:17

1. suvisno negirati, to moze samo napisati neko ko pojma nema i ko prati mirzu kako je dosao u nba, 2. on sasvim dovoljno skokova kupi za igraca kakav je i kakav treba da bude, njegova primarna uloga su poeni, nema svaka cetvorka dvocifren broj skokova tako da ti i ovo pada u vodu, 3. mirza je drugi najbolji suter netsa, iza dzoa, sta drugo da ti pisem, mislim da nema potrebe a ovo impliciranje da je mirza samo uhvati-sutaj igrac je tragicno za nekog ko se smatra osobom koja zna nesto o ovom sportu, 4. nisu sve cetvorke a pogotovo svi igraci atletski frikovi pa ne treba biti ni mirza, plus on je sasvim dovoljno "glomazan" da bi se mogao koskati i nadmetati sa svim mogucim igracima lige, eto ti realan osvrt na te navodne mane koje si naveo i koje nemaju nikakvog smisla uz samo jedno obicno retoricko pitanje, da li si ti cuo za mirzu teletovica ili ne daj boze pogledao neku utakmicu istog prije nba lige? :crazy:

ps. vidim ne obazires se na ono proslo sto sam ti napisao jer si uvidio koliko se povlacis u tom svom silnom pljuvanju, ne bi mogao, ne bi mogao u dobroj, ne bi mogao u sampionskoj, itd itd :thumbup:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 18 maj 2014, 13:20

Ajs sto se tice mirzinih atletskih sposobnosti
covjek ima i masu i snagu i visinu
jedino gdje ja vidim "problem" je odraz ni to nije lose za evropski standard
al u poređenju sa crnjama Mirza tu izgleda kao da se protegne
to mu dosta umanjuje sanse za skokove u odbrani kao i ruku na srce u pojedinim trenucima ocajan "box out"
al opet....
nije Mirza Redži Evans nije njegova uloga u timu da kupi skokove on je sasvim drugi tip igraca
naravno pozeljno je da hvata bar u odbrani ako moze ako ne nikom nista
treneri su uglavnom svjesni njegove ogranicenosti povodom toga i prihvataju to
jer Mirza radi nesto drugo sto nadoknađuje tu ogranicenost sto se tice skokova

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 18 maj 2014, 14:22

Ja mislim da nema neki raspon ruku za svoju visinu i da ga to dodatno limitira u skoku, mada je ono glavno ipak nedostatak agresivnosti i osjecaja kod postavljanja. Realno, da se gledaju samo visina i odraz, mogao bi uvijek kao starter imati dvocifren broj skokova. Medjutim, odraz uopste nije toliki faktor...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 maj 2014, 14:38

LenBias je napisao/la:1. suvisno negirati, to moze samo napisati neko ko pojma nema i ko prati mirzu kako je dosao u nba, 2. on sasvim dovoljno skokova kupi za igraca kakav je i kakav treba da bude, njegova primarna uloga su poeni, nema svaka cetvorka dvocifren broj skokova tako da ti i ovo pada u vodu, 3. mirza je drugi najbolji suter netsa, iza dzoa, sta drugo da ti pisem, mislim da nema potrebe a ovo impliciranje da je mirza samo uhvati-sutaj igrac je tragicno za nekog ko se smatra osobom koja zna nesto o ovom sportu, 4. nisu sve cetvorke a pogotovo svi igraci atletski frikovi pa ne treba biti ni mirza, plus on je sasvim dovoljno "glomazan" da bi se mogao koskati i nadmetati sa svim mogucim igracima lige, eto ti realan osvrt na te navodne mane koje si naveo i koje nemaju nikakvog smisla uz samo jedno obicno retoricko pitanje, da li si ti cuo za mirzu teletovica ili ne daj boze pogledao neku utakmicu istog prije nba lige? :crazy:

ps. vidim ne obazires se na ono proslo sto sam ti napisao jer si uvidio koliko se povlacis u tom svom silnom pljuvanju, ne bi mogao, ne bi mogao u dobroj, ne bi mogao u sampionskoj, itd itd :thumbup:
Vidim i ja da ti prekopiras moje stavove i dodas "to ti pada u vodu" misleci da si me pokopo il sta vec ne bi li u tekstu imao sto vise konteksta i time izgledao u pravu dok sa svojim stavovima dolazis do nekih pretpostavki. Ti si sa ovime samo ublazio negative i pokusao da ih porices. Najveci problem lezi u tome sto sam ja sad odjednom "Pljuvac" a brzo se zaboravlja ko je 82, da 82 puta + PO presjedio tu i spammao "ideee" i "tooo babuka" na svaki poen. Jedna obicna kritika i ja sam zlocinac, i kako vise citam drugi dio tvog posta se vise dobivam znakove kako moj post nisi ni procito, barem zakljucni dio jer ne bi takve nebuloze pricao. Ja sam uvijek govorio i govoriti cu pa da je Mirza mi rodjeni brat. U ozbiljnoj ekipi koja puca visoko on nema mjesta u prvih 5, barem za ono sto je za sad prikazao. Trenutno bih mogao iz stopa nabrojati oko 20-25 boljih PFova od Mirze. I da, Mirza je 2 suter ekipe samo po tricama, a suteri kako se ja sjecam gledamo po PPGu po minuti/broju uzetih suteva sto Mirzu cini tek 4, iza Pierca, JJ i Thorntona.
Unico amore sei!
❤️🖤

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 maj 2014, 15:18

AjsKjub je napisao/la:1. Mirza je ogranicen igrac
Koliko god se njegova odbrana popravila on je i dalje i na dobrom danu samo prosjecan nazad, dok u nekim slucajeva kao i da ne postoji. Odigrati ce jednu odlicnu odbrambenu tekmu (Heat) pa onda zanizati 10 groznih/ispodprosjecnih performansi.
2. Prokockavanje skokova
Iako solidan, protiv jacih i boljiih reboundera nemoze nista. U dosta slucajeva je znao prokockati i izgubiti defanzivni skok (najbolji primjer je skorasnja tekma protiv Heata u kojoj su isti imali posjed oko 2 minute). Naravno nije sve do Mirze, i centar ima tu svog udjela.
3.Sut
Mirza je odlican suter i ta cinjenica se ne moze izbjeci. Ali samo to te ne moze smjestiti u prvu postavu, pogotovo ako si samo catch'n'shoot igrac. Ako gledamo to iz te perspektive onda Anderson, Thornton i Livingston moraju biti u prvoj postavi. Jer ne samo da su dobri suteri vec i znaju stvoriti sebi sto Tele ne moze. No nema veze, ima visinu i bolji procenat suta pa ga izvlaci. Najveci problem jeste nekonstantnost u sutu i njegova limitacija koja ga sprecava da izadje iz famoznog "shooting slumpa"
4.Manjak atletskih sposobnosti
Realno, naspram nabildani zivotinja u ligi Mirza igleda u jednu ruku "sitan", i da znam nije sitan da se bukvaliste odmah ne uzdignu. Jednostavno nema dovoljno brzine a za svoju visinu ne radi dovoljno. Ipak on igra 4. i reket je tom igracu glavni prioritet. Jer ako cemo Mirzu vec poceti svrstavati u prvu petorku ne mozemo ocekivati isto. Udji Mirza, prosiri igru/reket i sutaj trice. Da bi bio efektivan starter u pobjednickoj ekipi mora pokazati mnogo vise. Jer ova sezona je bila odlicna, za igraca s klupe. I stoga uprkos tome mora jos vise toga pokazati. Znaci sigurnija odbrana, igra ledjom o kos koju je pokazivao u Europi, vise prodora, vise skokova i banana. Ne mora to sve biti u visokim ciframa, samo mali napredak je dovoljan.
5.Kosarkaski IQ
Da ne bude da samo pljujem, tj. da ne ispadam novi gringo, pauk, nedimko i sl. istaci cu i pozitive. Mnogo se moze pricati o IQ sposobnosti na terenu. Kako ce se igrac pozicionirati, gdje ce se nalaziti na terenu proporcionalno trenerovoj odluci, koristenje fundamenti kosarke, dodavanje lopte pravom igracu, hustle igra, "izbijanje" skokova. Manje-vise sve one male sitnice koje pomazu ekipi vise nego sto neki misle.
Bezbroj puta sam, a vjerujem i ostali, budalio ispred ekrana u 2-3 ujutro zato sto Mirza nije uzeo otvorenu tricu vec dodao JJ ili Blatchu u reket. No svi mi zaboravljamo jednu vaznu stvar. Trice su, koliko god igrac bio dobar (Dell/Steph Curry, Kerr, Allen) on ce samo gadjati 40/50% u prosjeku i imati oko 65% sanse na praznim tricama. Znaci, svaki poen je fatalan i moze kostati tekme. Mirza je toga svjestan. Koliko god sutao dobro trice sigurnije je dodati JJu na iso plej ili Blecu i Garnettu u reket da odrade nesto jer mogucnosti za i najmanji broj poena je dosta veci nego sto mnogi misle. I ne samo da to poboljsava sanse poena vec doprinosi i veoma bitnom protoku lopte/igre.
6.Pozicionirane
Mozda ce zvucati suludo, no mislim da je Telka usavrsio Pick and Roll i Pick and Pop igru. Njegovi blokovi su jedni od najboljih u ligi a onaj na Jamesu je savrsen primjer. Uz to odradjuje i solidan rad na samom pozicioniranju poslije pika, gdje najvise poena zaradjuje. Dodajmo jos i brz "release" lopte na sutu i dobit cemo igraca kojeg je dosta tesko cuvati.

Zakljucak, Mirza bi bio dobar, mozda i odlican igrac u timu koji ne cilja visoko i timovima koji tankiraju. Ne zbog toga sto ne posjeduje dovoljno kvalitete vec zato sto je ogroman risk koji vecina ne zeli uzeti. Njegove mane znaju u dosta slucajeva da zasjene dobre adute i za sekund ga ucine katalistom na terenu. Bio bih iznimno sretan i kada bi mi Mirza zacepio usta i dokazao sve suprotno (stavka 4.) i radio mozda cak i bolje nego sto sam ja prezentirao.
Ponoviti cu se. Obozavam kosarku, pratim je od svoje 7 godine. (20 sad), i iako doduse neaktivno Mirzu pratim jos iz dana kada je u Belgiji igrao. Omiljeni mi je kosarkas i u pogledu jedan od idola no bas zato je i meta kritike jer ga toliko poznajem. Odbijam biti bosnjo u transu i jos jedan patriJota u sistemu. Kritika se treba prihvatiti i postovati a ako se misli da je taj neko u pravu ne treba mu spustati djecije fore vec na adekvatan nacin kroz diskusiju dokazati suprotno. Volim kritikovati, bila to pozitivna strana mene ili ne, smetalo to vama ili ne. To je jedan od razloga zasto sam se registrirao na ovaj forum. Da dijelim svoje sportsko misljenje sa drugima a ne da pisem besmislene spam postove 24/7. Toliko od mene.

Ti zive veze nemas o kosarci :!: Kakav crni Livingston i sut :?: Mirza je jedini igrac koji moze iz bloka istrcati i pogoditi,a da ne pricam o pick and pop..Sam sebi ne zna izgraditi sut :?: :oops: :oops: Nemoj molim te vise pisati,kani se kosarke nadi sebi neki drugi hobi.Toliko gluposti napisao u jednom postu,da nije za povjerovati.Ne mogu da vjrujem da se porede dva beka,jedan S.F i Mirza :shock: i ti si zakljucio oni su bolji suteri i trebaju igrati,znas li ti da Mirza ima bolji prosjek od navedenih :?:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 maj 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2014, 15:21

ma mirza je uhvati i sutaj igrac, ne zna sam sebi nista i beskorostan je :rol:

Freaza
Kontakt:

Post Postao/la Freaza » 18 maj 2014, 15:32

Ljudi moji e ovako: pod 1 . Mirza nije igrac za klupe nit ce ikad biti , jednostavno njemu nekad treba vremena u igri i sami znate vec kakav je igrac. On ce promasiti 10 suteva ali ce isto tako u toj utakmici zaredati 10 pogođenih, jednostavno takav je igrac. I kao takvog treba da pocinje utakmice i da igra sto vise, tako ce dobiti i klub i trener maksimum od njega. E sad vi sto pricate da nije sposoban da pocne utakmicu, to su price za malu djecu. Mislim kad bi poceo svaku tekmu da bi sigurno imao u prosjeku 18 poena, 8 skokova.

Pod 2. sto se tice odbrane i skokova , njegova igra ili uloga u timu se ne bazira na skokovima.Nego mu je uloga da zagradi igraca a da npr. Kirilenko ili Blec kupe te lopte.

Pod 3. Sto se tice napada imao je saigrace nedo bog nikome.Svaka cast Deronu ali sem njega niko mu nije znao ili nije htio dodati loptu. Jer sve su to neki prosjecni igraci koji ni sami ne znaju sta hoce sa loptom.I niko me ne moze ubjeediti da Mirza ne moze biti starter. Kad jedan Livingston , Blec , ili Anderson mogu igrati. I to sto kazete da je igrac koji suta samo trice, istina njegova igra se u vecini alucajeva bazira na sutu za tri poena.Na tome mora raditi najvise tj da i pocne igrati leđima od kosa, da popravi ulaz, npr ona zadnja sezona u Španiji pre NBA tad mi se najvise svidio jer je bio ona prava četvorka, i sve vise je koristio tu igru leđima i iznudio je dosta faulova.Kako je dosao u Nba to je opet nestalo ali napredovace i u tome abd.

Pod 4. Popravi je maksimalno igru u odbrani , cak se moze reci za njega da je vrlo solidan u odbrani. A znamo da kroz citavu karijeru igrao opusteno odbranu.

Pod 5. Strasno je napredovo ove sezone, slijedece godine ocekujem jos bolje igre, naravno vise minuta bolje saigrace jer su ovi panjevi. Mozda bi bilo dobro i da promjeni klub, jer je u Bruklinu konkurencija prejaka.

Toliko od mene !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 maj 2014, 15:54

Izvinjavam se sto nisam povrsni fan sporta i sto ne yebem druge u zdravu pamet zato sto imaju drukcije misljenje. Mogao bih svasta reci, no ne zelim ban. Objektivnost je kod dobrog dijela forumasa nepoznati pojam. Ali nvm, Livingston i Thornton su ublehe od igraca zato sto ne dodaju Mirzi 24/7. :salut:
Unico amore sei!
❤️🖤

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 maj 2014, 15:59

AjsKjub je napisao/la:Izvinjavam se sto nisam povrsni fan sporta i sto ne yebem druge u zdravu pamet zato sto imaju drukcije misljenje. Mogao bih svasta reci, no ne zelim ban. Objektivnost je kod dobrog dijela forumasa nepoznati pojam. Ali nvm, Livingston i Thornton su ublehe od igraca zato sto ne dodaju Mirzi 24/7. :salut:
Ne, to nije istina da su zbog toga, ali jesu ublehe, ko je god gledao Mirzu to je mogao primjetiti. Pa ne mozes me nikako ubjediti da su oni neki igraci kad su levati zesci, BBIQ u minusu.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 maj 2014, 16:15

Pa frajer nije puno pogriješio uopće. Na stranu sve simpatije prema Mirzi, on je i dalje mrtvi prosjek Netsa. Naravno, dušebrižnici u vidu dječaka lena i lumanija se odma' javljaju. Čekamo samo još Luminarya da svoj sud pridoda.
Nama je Željo svetinja jedina.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 18 maj 2014, 16:24

Vasa Ladacki je napisao/la:Pa frajer nije puno pogriješio uopće. Na stranu sve simpatije prema Mirzi, on je i dalje mrtvi prosjek Netsa. Naravno, dušebrižnici u vidu dječaka lena i lumanija se odma' javljaju. Čekamo samo još Luminarya da svoj sud pridoda.
Garantujem da si mislio kao I on da Mirza nije za NBA lige pa ste zajebali .Svak ima pravo na misljenje a to je samo vase misljenje.Mirza je dokazao da moze I pored onih sebicnih Afro-Amerikanca koji nedaju lopte ni svom caci..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 maj 2014, 16:31

Vasa Ladacki je napisao/la:Pa frajer nije puno pogriješio uopće. Na stranu sve simpatije prema Mirzi, on je i dalje mrtvi prosjek Netsa. Naravno, dušebrižnici u vidu dječaka lena i lumanija se odma' javljaju. Čekamo samo još Luminarya da svoj sud pridoda.

ti kao dezurni pljuvac :arrow: si nastavio,gdje si stao :clap: :clap: tebi i mnogima je zacepio usta i odigrao dosta dobru sezonu...

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 18 maj 2014, 16:35

BosnaSTL je napisao/la:
Garantujem da si mislio kao I on da Mirza nije za NBA lige pa ste zajebali .Svak ima pravo na misljenje a to je samo vase misljenje.Mirza je dokazao da moze I pored onih sebicnih Afro-Amerikanca koji nedaju lopte ni svom caci..
Ne znam šta je on mislio.. Ja znam šta sam mislio kad je Mirza trebao da kroči na NBA parkete. To isto kao što bi neki fan thortona rekao; šta umišlja ovaj **** iz evrope, samo diže nerezonske trice.. Svak' svog konja hvali, a tuđe hejta. Hvala bogu pa imam svoje mišljenje koji se razlikuje od tvog i tebi sličnih.

I da, Mirza itekako može igrati u NBA-u, to je pokazao. Međutim, nikako ne može biti 5ka u ovakvoj ekipi, niti imati 15ppg. Sposoban je za to, al' u ekipi koja će preživjeti njegovih 10-15 šuteva po tekmi, Netsi to nisu u stanju. Bar ne ovi Netsi.

@lumani nisam dežurni pljuvač, već samo imam svoje mišljenje i razmišljam svojom glavom. Gledam utakmice 5 vs 5, a ne Mirza vs 9.
Zadnja izmjena: Vasa Ladacki, dana/u 18 maj 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nama je Željo svetinja jedina.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MElloo i 4 gosta.