Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

legenda reala
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2012, 02:02

Nadam se da će Edin preći u Juventus, to bi nam sjajno pasalo, igrao bi, bio prvi strijelac SerieA i napokon bi se lansirao u nedodirljive, mišljenja sam da bi Edo postao legenda Juveta kad bi prešao 8-)
Samo nebo bi mu bila granica 8-)
Hajde Edine !!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 avg 2012, 02:06

To svakako i ja se slažem s tim, Džeko bi prekucao ligu s obzirom na njegov igrački kvalitet, a Boga mi i odlične igrače s kojim bi igrao, ali sam znaš kakav je naš narod, za loše partije ili eventulano Džekino neigranje odmah bi osuli paljbu po treneru i saigračima.

Ja tek primjetih da piše u prvom licu množine... :lol: :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2012, 02:08

poslije utakmice Liverpula i Citya ce se znati sve,ta utakmica je veoma vazna gradjanima,Dzeko ce biti starter sigurno,i ako pobjede a on odigra dobro,mozda ga Mancini odluci zadrzati,s njim se nikad ne zna,dobro je Marota rekao,od jutra do veceri njegova situacija se moze promjeniti!..
Realno za Juventus bi bio veliko pojacanje,najvece ove sezone!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 avg 2012, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2012, 02:09

Zato ja navijam da Edin pređe u Juve :mrgreen: :mrgreen:
Zamisli ostane na klupi u nekom meču :lol: :lol: mafijaši je ništa, kakve nadimke i kletve bi dobijali :lol: :lol:

Edine napravi potez karijere!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 avg 2012, 02:14

S obzirom na administraciju na ovom forumu nakon prve eventualne loše Džekine utakmice sumnjam da bi ovdje ostao i jedan pravi navijač Juventusa, baš zbog tih očekivanih uvreda na račun kluba i igrača. :mrgreen: :lol:

Volio bih ja to. Tema bi dominirala dan-noć. :lol:
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 02:15

Ma to uopste nije bitno ako bi on Juventusu donio titulu prvaka 8-)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 avg 2012, 02:38

slika

Protiv Parme očekujem ovaj sastav. Nadam se da će Bonny ostati priseban i da neće ponoviti lošu partiju iz Pekinga. Najviše me je strah neke individualne pogreške naše odbrane, ali bez obzira pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Nadam se da će se ponoviti poker iz prošle sezone. Ustvari zabili smo mi 5 golova, ali nam je poništen jedan zbog nepostojećeg ofsjada, ali eto na kraju smo ipak mi lopovi. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 24 avg 2012, 03:06

Malo mi je odbrana gutava bez Buffona i Chielinia, ali zato sredina u kooperaciji sa napadacima ce da pravi dar-mar :)

Predvidjam ubjedljivu pobjedu, a jedan od strijelaca ce biti Giovinico :D. Nek bude 3:0, aBd
The Old Lady is back on TOP...

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 avg 2012, 09:07

GaziHusrevbeg je napisao/la::lol: :lol: :lol:

Nemoj, matere ti!

Evo Italijani ako vam se ne spava pogledajte. :D

[youtube][/youtube]
Citao o ovome juce, lik opovrgava sve.A ovi "ma momak, ne cujemo te" :mrgreen:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 10:47

Koliko ima istine u ovom naslovu na ss.ba :?:

@gazibeg sa njim na soccer u formaciji 3-5-2 ne znam ko bi mi mogao sta :lol: :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 24 avg 2012, 10:53

Prodati Quagliarellu, dovesti Borriella i Džeku i to je to za napad. :)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 avg 2012, 11:21

Jedan lik kaže da smo kupili Jovetića..
"Juve je prvo pokušao sa Cavanijem, ali je od početka bilo preteško pregovarati sa Napolijem.. Conte je tražio Jovetića i Destra... o Stevanu su mi došle informacije krajem jula, kada mi je rečeno da se u Vinovu nalazi njegov medicinski karton sa informacijama o povredama.. nakon toga mi je rečeno da ćemo ga kupiti, da je održan sastanak, te da će biti još jedan nakon ferragosta...
Do kraja je ostalo još malo i ja sam siguran da je on igrač kojeg ćemo kupiti.. ako se ovo ne ispostavi kao tačno, preuzeću odgovornost i neću prenositi informacije koje mi prenose moji izvori."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 24 avg 2012, 11:23

sanjao sam da je taj napadac koji dolazi Boriello :lol: :lol: Na hair i na dobro :lol: :lol:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2012, 11:32

ma Dzeko je puno bolje rjesenje za nas od Jovetica i nadam se da ce to sto prije zavrsiti..nama treba malo snage i fizickog prisustva u napadu, igrac koji je u stanju centarsuteve pretvorit u gol, razgrnut malo odbranu, otvorit prostor a Dzeko ispunjava bas sve to(kao i Ljorente), tako da se nadam da cemo dovesti centarfora a ne napadaca tipa Jovetic.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 avg 2012, 11:34

Ljudi i da nam Cavanija nude ja bih opet Dzeku. Ne zato sto je bosanac vec zato sto nama treba takav tip napadaca. Ibrahimović i Dzeko su isti tip napadaca i svi dobro znamo koliko nam je Ibrakadabra znacio u Juvetu ! Ako ima imalo istine, Marotta pljuni i 25 mil € ako treba i daj nam takvog napadaca.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 avg 2012, 11:35

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 avg 2012, 12:22

Iskreno ja ne vidim Edina kao tog napadaca koji je nama potreban. Na stranu to sto mi je drag i sto je "nas".
Cinjenica je da je bolji od nasih napadaca, ali nije on neko kome ce Juve posvetiti svoju igru.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 12:49

Soni je napisao/la:Iskreno ja ne vidim Edina kao tog napadaca koji je nama potreban. Na stranu to sto mi je drag i sto je "nas".
Cinjenica je da je bolji od nasih napadaca, ali nije on neko kome ce Juve posvetiti svoju igru.
Koji nam napadac treba po tebi ? Nece se igra nikome posvetiti on ce samo biti tu da stvori vise prostora i realizira ono sto nasi napadaci nisu u protekloj sezoni. Ja ne vidim razlog da se nasa igra mijenja a i on je takoder sam takav u napadu rutinski igra ne komplikuje od pasova pa do zavrsnice.
Alessandro Del Piero !

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 avg 2012, 12:59

10DelPiero je napisao/la:
Soni je napisao/la:Iskreno ja ne vidim Edina kao tog napadaca koji je nama potreban. Na stranu to sto mi je drag i sto je "nas".
Koji nam napadac treba po tebi ? Nece se igra nikome posvetiti on ce samo biti tu da stvori vise prostora i realizira ono sto nasi napadaci nisu u protekloj sezoni. Ja ne vidim razlog da se nasa igra mijenja a i on je takoder sam takav u napadu rutinski igra ne komplikuje od pasova pa do zavrsnice.
Nemam ja nista protiv njega, ali kazem da ne mislim da je on napadac koji ce razbijati bunkere kad recimo Juventusu ne ide (to kazem jer se ovdje poredio s Ibrahimovicem)
Nasi napadaci dobiju i vise nego je potrebno dobrih lopti koje ne pretvore u go, istina Matri i nije bio toliko los u ovim pripremnim utakmicama, nesto slicno kao na pocetku prosle sezone.
Ovo za Dzeku govorim jer vidim da se vec provlaci po komentarima kako ce ON licno da prekuca Serie A, da bude najbolji strijelac i slicno.
Ne moze on sam nista uraditi bez podrske veznog reda koji je srce ove ekipe.
Juventus krasi kolektiv i takva igra gdje smo eto prosle sezone imali situaciju da svi igraci daju gol.
Matri je dao /samo/ 10 golova, ali svaki je bio odlucujuci i za bodove.
Mogao je davati i po 3 na istim utakmicama, ne mozemo vise od 3 boda dobiti.

Ako i dodje, nadam se da necemo cekati da se privnikne na nasu igru, da nece biti kao u City-u gdje su svi krivi osim njega za losu partiju i slicno.

Po meni bi nam se bolje uklopili i Jovetic i Llorente, ali ako dodje ima moju potpunu podrsku naravno.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 24 avg 2012, 13:09

Iskreno prije bi volio da vidim Llorentea u Juventusu nego Džeku

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.