Samo nebo bi mu bila granica
Hajde Edine !!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Citao o ovome juce, lik opovrgava sve.A ovi "ma momak, ne cujemo te"GaziHusrevbeg je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nemoj, matere ti!
Evo Italijani ako vam se ne spava pogledajte.![]()
[youtube][/youtube]
Koji nam napadac treba po tebi ? Nece se igra nikome posvetiti on ce samo biti tu da stvori vise prostora i realizira ono sto nasi napadaci nisu u protekloj sezoni. Ja ne vidim razlog da se nasa igra mijenja a i on je takoder sam takav u napadu rutinski igra ne komplikuje od pasova pa do zavrsnice.Soni je napisao/la:Iskreno ja ne vidim Edina kao tog napadaca koji je nama potreban. Na stranu to sto mi je drag i sto je "nas".
Cinjenica je da je bolji od nasih napadaca, ali nije on neko kome ce Juve posvetiti svoju igru.
Nemam ja nista protiv njega, ali kazem da ne mislim da je on napadac koji ce razbijati bunkere kad recimo Juventusu ne ide (to kazem jer se ovdje poredio s Ibrahimovicem)10DelPiero je napisao/la:Koji nam napadac treba po tebi ? Nece se igra nikome posvetiti on ce samo biti tu da stvori vise prostora i realizira ono sto nasi napadaci nisu u protekloj sezoni. Ja ne vidim razlog da se nasa igra mijenja a i on je takoder sam takav u napadu rutinski igra ne komplikuje od pasova pa do zavrsnice.Soni je napisao/la:Iskreno ja ne vidim Edina kao tog napadaca koji je nama potreban. Na stranu to sto mi je drag i sto je "nas".
Cinjenica je da je bolji od nasih napadaca, ali nije on neko kome ce Juve posvetiti svoju igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.