RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 01 jun 2014, 23:33

@miki Jel to stari pito daj sine da vidim šta se dešava u Veležu, pa ti direktno 'vamo?

Da iskreno kažem, nije me nešto pogodio odlazak Okića. Odlazaka je bilo i biće, a Ševko je i zaslužio da ubode koju keku a kod Malezijca ima toga ..

Evo rezultata juniora i kadeta danas, protiv Radnika iz Bijeljine, sljedeće kolo Zrinjski pod BB (srijeda):

Kadeti: FK VELEŽ - FK Radnik 5:1 (Mešanović 2x, Nazdrajić 2x, Džemić)
Juniori: FK VELEŽ - FK Radnik 1:2 (Svinjar)

Šteta za juniore, odigrali vrlo dobro, gosti dva šuta u okvir gola, dvije pogreške golmana (doduše kod drugog gola nisu htjeli izbaciti loptu dok je igrač ležao na podu :x ) ali opet fin utisak ostavili na mene. Možda bi i dobili da nisu gosti Bašiću zamalo nogu otkinuli, u 5. minutu izašao zbog povrede noge, srećom slikano nema loma ničega, srećom..

**** to, bez omladinske škole nema ništa! Nikada nas pravo mostarsko dijete neće izdati i otići u drugi klub, bar ne kada vidi koliko nam znači!

Pozz!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 23:38

drakensang je napisao/la:@miki Jel to stari pito daj sine da vidim šta se dešava u Veležu, pa ti direktno 'vamo?

Da iskreno kažem, nije me nešto pogodio odlazak Okića. Odlazaka je bilo i biće, a Ševko je i zaslužio da ubode koju keku a kod Malezijca ima toga ..

Evo rezultata juniora i kadeta danas, protiv Radnika iz Bijeljine, sljedeće kolo Zrinjski pod BB (srijeda):

Kadeti: FK VELEŽ - FK Radnik 5:1 (Mešanović 2x, Nazdrajić 2x, Džemić)
Juniori: FK VELEŽ - FK Radnik 1:2 (Svinjar)

Šteta za juniore, odigrali vrlo dobro, gosti dva šuta u okvir gola, dvije pogreške golmana (doduše kod drugog gola nisu htjeli izbaciti loptu dok je igrač ležao na podu :x ) ali opet fin utisak ostavili na mene. Možda bi i dobili da nisu gosti Bašiću zamalo nogu otkinuli, u 5. minutu izašao zbog povrede noge, srećom slikano nema loma ničega, srećom..

**** to, bez omladinske škole nema ništa! Nikada nas pravo mostarsko dijete neće izdati i otići u drugi klub, bar ne kada vidi koliko nam znači!

Pozz!

Sve u redu brate ali to za mostarsku djecu ti ne stoji baš.Nema to veze jesli li mostarsko djete, bitno je imaš li karakter.Birvaktile Baka pa da ne nabrajam dalje, otišo u najomrženiji klub u bivšoj državi.Mi nemamo pare kao neki a znaš da su nekim ili većini ljudi pare sve!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 jun 2014, 23:40

Iako nas je gost@ molio da otpepamo s teme, ipak moram par riječi reći. Šta ću kad volim Velež i grad Mostar, i kad igraju Sarajevo i Velež skoro pa mi je svejedno ko će pobjediti. Inače Okića sam upratio odavno da je među boljim igračima naše lige, ali mi je žao što će Veleža oslabiti njegov odlazak/dolazak u Sarajevo. Nadam se da će Velež pronaći dostojnu zamjenu ili još boljeg igrača i da napokon igrate u Europi gdje vam je i mjesto.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jun 2014, 00:01

Alen1987 je napisao/la:Iako nas je gost@ molio da otpepamo s teme, ipak moram par riječi reći. Šta ću kad volim Velež i grad Mostar, i kad igraju Sarajevo i Velež skoro pa mi je svejedno ko će pobjediti. Inače Okića sam upratio odavno da je među boljim igračima naše lige, ali mi je žao što će Veleža oslabiti njegov odlazak/dolazak u Sarajevo. Nadam se da će Velež pronaći dostojnu zamjenu ili još boljeg igrača i da napokon igrate u Europi gdje vam je i mjesto.
Buraz hvala. I vama puno srece i da dobacite do grupne faze pogotkom Okica u 90-oj minuti
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 jun 2014, 02:37

Otišao pa šta ? Dobar igrač ali sad da plačem za njim, ni na kraj pameti. Čim stigne Vlada, neće se više niko ni sjećati Ševke. Nije sad to priča zato što me je zabolilo što je on otišao već sam stvarno takvog mišljenja. Okiću je previše trebalo da bi uradio nešto konkretno, njegova meljanja s loptom i realizacija i nisu baš na tako visokom nivou koliko su ga pojedinci dizali pričom nakon po kojeg gola.

Što se tiče Dine, žao mi je samo zato što smo izgubili momka koji je izgarao na terenu i što je srcem igrao za klub ali i njemu je falilo konkretnosti u igri kao i Okiću. Trčao je ko muha bez glave, što i nije baš često imalo efekta. Valjalo ga je vidjeti kako ne odustaje, ali važnija je korisna i pametna igra nego zujanje po terenu. Nije ovo neko kenjanje po njemu ali nikad u njemu nisam vidio kompletnog igrača. Gdje god da ode, želim mu svu sreću svijeta i hvala mu na onoj borbi i želji za pobjedom za svoj crveni dres.

Ovaj tim i bez ova dva igrača ima žestok potencijal, po meni imamo najjaču odbranu u ligi. Mene je Zolj oduševio kao stopera u tandemu sa već dokazanim Asimom koji mora ostati u ekipi. Što se tiče Merzića, nešto vjerujem da će ostati i da ćemo u njemu i dalje imati jednog sigurnog defanzivca kojeg možemo po potrebi koristiti i kao stopera i kao defanzivnog veznog. Maletića bih pustio, previše para izvlači iz kluba a sigurno da postoji solidna zamjena u regiji za manje pare ali iako ostane, sigurni smo. Kao krilo ništa nije pokazao, ali je zato valjao kao bek. S Anijem smo produžili i to mi je mnogo bitnije od ova dva odlaska. To je igrač koji iz utakmice u utakmicu napreduje i siguran sam da može još više napredovati i vjerujte, dobit ćemo paklenog igrača u njemu. Janković se već pokazao kao dobro pojačanje koje može igrati protiv svakog kluba u ligi bez problema u kontinuitetu dok kolega Blagojević zna imati i loših momenata ali njegova lucidnost i vizija su veliki plus kojim može izbaciti svaku odbranu i uz malo agresivniju igru će postati jedan od najboljih veznjaka lige. Na krilu Vlada, ubitačan prodor i oštre lopte kojima će nadam se aBd pitati napadača kojeg tek treba da dovedemo. I Oštri koji ulijeva povjerenje samom svojom pojavom.

E to je meni okosnica ekipe a ovo ostalo kud koji mili moji. Svi ostali su neki kotačići koji treba da se uklope u ovu ekipu. Prioritet, centarfor koji se neće svaki put ishaviziti kada se nađe u prilici i štaviše, koji se zna izboriti za poziciju a ne da nas jedu sve malo fizički snažnije odbrane.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 03:42

Jao jao, nema me 10 dana i odma ovoliko sranja se ispisa. Bljak.

1) Ako Velez zeli postati jedan od 2-3 najjaca kluba u drzavi i uvijek biti u borbi za kup ili titulu onda mora mjenjati napad koji nam je uvijek bio najslabija karika i dovesti komplet novih napadaca. Sevko je bio odlican napadac za period kada se Velez dizao iz pepela. Ali Sevko nije nikad bio napadac koji je davao 15 golova po sezoni a to sada Velezu treba. Tako da je vrijeme Sevki da ide jer sa novim pojacanjem bio bi rezerva dok ce i u Sarajvu bit rezerva ali s vecom platom. I vuk sit i ovce na broju.

2) Ove price o bojkotu su gluposti i taj primitivni nacin razmisljanja je upravo i najveca opstrukcija Velezovom uspjehu. Neki nasi navijaci jednostavno razmisljaju ko malogradjani i tesko da ce i jedan talenat (bio on trenerski, poslovni, menadzmentski ili bilo koji drugi) pozeliti da radi u Velezu kad mu se mater psuje svaki dan. Bi li vi? Mi smo jako teska publika. Ja se divim ljudima u Velezu sto su jos tu i trpe ove gluposti. Sevko Okic Velezu treba ako ce Velez pucati na 5-7 mjesto sljedece sezone. Zasto ikome psovati mater radi njegovog odlaska, pogotovo kad znamo da je cilj Evropa?

3) Velez ce biti odlican sljedece sezone, mozda bas upravo radi ovih odlazaka.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 02 jun 2014, 11:47

Blagojevic propusta pocetak sezone :evil: :roll:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jun 2014, 11:59

On je pristojan igrač za naše lige, ali ne igrač za kojim treba žaliti i smatrati da ne možemo sastaviti prvih 11 bez njega. ( mislim na Blagojevića ). Ima finu tehniku, ali kada nema loptu u nogama, očajan je. Slabo pokriva prostor, nema baš dobro pozicioniranje, o duel igri da ne govorim.

Došao je na polusezoni potpuno nespreman, i kao takav je uspio da pokaže neke stvari navijačima koje se ne viđaju svakodnevno na ovim našim terenima. Kao što sam već jednom pisao, njemu treba mase, više trke i bolja igra u defanzivi da bismo ga mogli ocijeniti kao trajno riješenje u prvih 11 ovog tima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jun 2014, 12:19

Nije da nismo navikli na ovakve odlaske igraca. Okic je samo jedan u nizu i nadam se da ce biti posljednji. Sada je i definitivno jasno da ce u klub doci neki napadac, ali je pitanje da li ce to ponovo biti neki brzi i niski napadac ili ce to biti ipak klasicna 9-ka. Ove sezone nam je odgovarala igra sa niskim i brzim napadacem, tako da ne vidim potrebu da nesto mjenjamo.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 jun 2014, 12:23

Po zadnjim postovima ispade da mi ne trebamo zaliti ni za jednim nasim igracem?
Ode Dino, ahh bio je malo ko bez glave i puno je trcao!
Ode Seva, ah i on je puno valjao loptu bez neke konkretnosti!
Odlazi Kazazic, ma nije on vise potencijal ili ti talenat kakav je bio!
Otisao Jusufbasic, ma koga hebe nije neki igrac svakako!
Evo sad ni Blagojevica vise ne trebamo zaliti sto je povrijedjen?

Ja ne kontam nesto jel mi tako dobar fond igraca imamo pa mozemo ovakve izjave izbacivati ili pak samo bjezimo od istine kako bi mjeru tlaka podesili?

Nije meni sto ni jedan od navedenih igraca ode/odlazi/otisao nego je meni sto svi na istu foru odlaze sve ove zadnje godine. Ili im je istekao ugovor ili se iznenadno razrijese ugovori ono ma **** njega? U svakom slucaju klub NE dobar na transferima, znaci ni prebijene u kasu se ne namakne. :hmmmmm: slucajno ovo ili?

Oprosti te mi ali ne mogu ostati ravnodusan jer klubska kasa je i moja kasa a ja zelim da ona posluje a ne neko evt drugi na racun kluba da posluje!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 jun 2014, 13:00

jutros se u klub javio i bojan letic sa zeljom da predje u sarajevo....sarajevo ocigledno dovodi najbolje igrace veleza jer zeli da nas oslabi samim tim jedan konkurent im odpada.
uprava je u turskoj zato svi sute,navodno u velez treba doci 5-6 extra pojacanja.
bice ovo ok

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jun 2014, 13:12

VELEZDOGROBA je napisao/la:jutros se u klub javio i bojan letic sa zeljom da predje u sarajevo....sarajevo ocigledno dovodi najbolje igrace veleza jer zeli da nas oslabi samim tim jedan konkurent im odpada.
uprava je u turskoj zato svi sute,navodno u velez treba doci 5-6 extra pojacanja.
bice ovo ok
Letić sere k'o grlica,ima ugovor i treba ga prodati.Puno je počeo zezati,zaboravio ko ga je izvukao iz anonimnosti i gdje je došao do mlade reprezentacije.Znači ko da pare neka ga vodi,nema koristi od igrača koji igra preko k***a.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 13:31

VELEZDOGROBA je napisao/la:jutros se u klub javio i bojan letic sa zeljom da predje u sarajevo....sarajevo ocigledno dovodi najbolje igrace veleza jer zeli da nas oslabi samim tim jedan konkurent im odpada.
bice ovo ok

Ne lupetaj Bogati.
Sarajevo samo zeli da ove godine uzme duplu titulu,i da nesto pokusa u Evropi,a nikako da oslabi Velez.Sad sto neki vasi igraci trebaju Sarajevu, na mjestima gdje je Bordo tim limitiran to je vise stvar slucajnosti ,nego namjere da se Velez oslabi.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 02 jun 2014, 13:41

Letić bi trebao da ima ugovor još jednu godinu i ako je ovo istina njega bi trebalo tušnuti makar za stotku, inače će otići džabalesku a na toj poziciji nije loš ni Pejić za kojeg rekoše da se dogovorio o ostanku. Evo nećemo plakati ni za njim kuknjava
Standardni igrači koji imaju ugovor: Škaljić, Zolj, Letić, Hebibiović, Zvonić, Janković i Blagojević koji je eto izgubljen.
U ova eksta pojačanja ću vjerovati kad bude nešto konkretno, do tada :opaopa:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 jun 2014, 14:01

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovan-bl ... one/132538" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova vijest mi je puno lošija od odlaska Ševke.Teško da će išta od njega biti u narednoj sezoni, čim propusti pripreme i uigravanje sa ekipom.Hoće nas i pehovi u pm. :x

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 02 jun 2014, 15:48

Ševko Okić je prešao u FK Sarajevo isključivo radi toga da neko kapitenu Dupovcu može čestitati Bajram.....
Pored Bilbije klupa te čeka moj Ševko....

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 15:53

Jao ljudi sto je vama dusa kukat.
Sta je bola vise? :D

@Nem73, brato moj fini - Jusufbasica je Ciro iz drugoligaske Slobode izbacio (sto ce nama?), Kazazic zaista nije nista posebno uradio u Velezu, Blagojevic moze da se oporavi do Avgusta (totalno moguce) a mozda mu trebalo i duze -ali to je povreda, ne vidim razlog za ljutnju. Sevko Okic - hvala mu, ali vrijeme je i Velezu za nesto novo i bolje u napadu - napad nam skripio ko Yugo 45. Dino je otisao i to je jedina steta - ali ne i nenadoknadiva.

@ VelezDoGroba - Prosli put kad je Letic htio da prekine svoj ugovor s Velezom morao je da "produzi vjernost" klubu jos godinu dana (ili je mogao da ne igra nikako nadolazecu sezonu) i svi znamo sta je izabrao. On je trebao biti slobodan igrac sada (ljeto 2014), ali kako se glupiro sa Sarajvom i pokusao naguzit klub, morao se vratit nazad i izabrati izmedju da ne igra ili da produzi do 2015-te. Bude li opet probleme pravio - "produzice vjernost" do 2018 ili nece igrat nikako pa nek ga uzme ko god hoce nakon 12 mjeseci neigranja. Bola prosla su ta vremena, sta ti je?

Ljudi, ja vam opet kazem - Velez ce biti odlican ove sezone.

Neki su se ovdje malo ponijeli sa V. Tanom, misleci da Sarajevu dolaze bolji dani - ali ja sumnjam u to. Parama koje su stigle u Sarajevo za 1 sezonu se mogu kupiti igraci, ali Gosp. Tan ima jako ruznu istoriju i ne cvjetaju mu ruze bas tako niti bi ja njemu vjerovao sa bilo kojim klubom. Cardiff City je pod njegovom palicom ispao u drugu ligu i izmjenjao 2 menadzera a to je njegov glavni fudbalski ulog, ne Sarajevo. Uz to, u Engleskoj je proglasen za najgoreg vlasnika kluba u cijelog ligi. Covjek nize neuspjeh za neuspjehom i gleda samo svoj djep a ne uspjeh kluba, i ne zna se koliko ce se ikako zadrzat u sportu - jer on nije postao bogat sportom. Uz to, Sarajevo jos uvijek ima ogroman dug (jedan od 4-5 najvecih od svih klubova u BiH) - ako je Gosp. Tan tako ozbiljan za podrsku Sarajevu, zasto im to ne otplati odmah po kratkom postupku? Da Bog da FKS postigao sve sto zeli - ali ja ne vjerujem da ce ovaj covjek biti spreman da uradi bilo sta veliko sa nasim Bordo klubom. Da Bog da da grijesim.

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 19086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-owner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.givemesport.com/454538-cardi ... orst-enemy" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 16:01

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao ljudi sto je vama dusa kukat.
Sta je bola vise? :D

@Nem73, brato moj fini - Jusufbasica je Ciro iz drugoligaske Slobode izbacio (sto ce nama?), Kazazic zaista nije nista posebno uradio u Velezu, Blagojevic moze da se oporavi do Avgusta (totalno moguce) a mozda mu trebalo i duze -ali to je povreda, ne vidim razlog za ljutnju. Sevko Okic - hvala mu, ali vrijeme je i Velezu za nesto novo i bolje u napadu - napad nam skripio ko Yugo 45. Dino je otisao i to je jedina steta - ali ne i nenadoknadiva.

@ VelezDoGroba - Prosli put kad je Letic htio da prekine svoj ugovor s Velezom morao je da "produzi vjernost" klubu jos godinu dana (ili je mogao da ne igra nikako nadolazecu sezonu) i svi znamo sta je izabrao. On je trebao biti slobodan igrac sada (ljeto 2014), ali kako se glupiro sa Sarajvom i pokusao naguzit klub, morao se vratit nazad i izabrati izmedju da ne igra ili da produzi do 2015-te. Bude li opet probleme pravio - "produzice vjernost" do 2018 ili nece igrat nikako pa nek ga uzme ko god hoce nakon 12 mjeseci neigranja. Bola prosla su ta vremena, sta ti je?

Ljudi, ja vam opet kazem - Velez ce biti odlican ove sezone.

Neki su se ovdje malo ponijeli sa V. Tanom, misleci da Sarajevu dolaze bolji dani - ali ja sumnjam u to. Parama koje su stigle u Sarajevo za 1 sezonu se mogu kupiti igraci, ali Gosp. Tan ima jako ruznu istoriju i ne cvjetaju mu ruze bas tako niti bi ja njemu vjerovao sa bilo kojim klubom. Cardiff City je pod njegovom palicom ispao u drugu ligu i izmjenjao 2 menadzera a to je njegov glavni fudbalski ulog, ne Sarajevo. Uz to, u Engleskoj je proglasen za najgoreg vlasnika kluba u cijelog ligi. Covjek nize neuspjeh za neuspjehom i gleda samo svoj djep a ne uspjeh kluba, i ne zna se koliko ce se ikako zadrzat u sportu - jer on nije postao bogat sportom. Uz to, Sarajevo jos uvijek ima ogroman dug (jedan od 4-5 najvecih od svih klubova u BiH) - ako je Gosp. Tan tako ozbiljan za podrsku Sarajevu, zasto im to ne otplati odmah po kratkom postupku? Da Bog da FKS postigao sve sto zeli - ali ja ne vjerujem da ce ovaj covjek biti spreman da uradi bilo sta veliko sa nasim Bordo klubom. Da Bog da da grijesim.

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 19086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-owner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.givemesport.com/454538-cardi ... orst-enemy" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemoj se drug ljuti,ali se prvo informisi pa nesto napisi.Ovo je jedan od glupljih postova,
koje sam ja ovde procitao.

Evo ti samo jedan primjer koliko je Tan neuspjesan i jedan od najgorih vlasnika u Premijer ligi kako ti izvali.
Tan je zaradio 30 i nesto milona funti sa Cardifom koji je ispao iz lige,cak je vise je zaradio od jednog Manchestra U. koji je prosle godine osvojio titulu. :wave:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jun 2014, 16:10

Jarane jesi nasao uporedjivat kardif englesku ligu sa sarajevom i nasom ligom a da te pitam gdje je kardif bio prije tana? Koliko je za godinu dana vratio kardifove dugove i odma se plasirao u premier ligu a to sto je ispao nista novo veci su klubovi ispali od kardifa i opet ce se vratit u pl engleske a koliko je zaradio samo od tv prava ove sezone? A sto se tice letica sve ostaje otvoreno nista se ne zna sve je ovo rekla kazala mahala je cudo kroz forume se povlacila prica o nekim igracima dolaze ovo ono skroz drugi igraci dosli a moj jarane sto se tice sarajeva za sve je objezbjedjeno budjetom tako da ta prica ti u vodu pada uzmi cinjenicu da smo za cimirota odbili 400 hiljada eura ponudu sve ti je jasno od club briza a evo rekose ose mato a ev 15 dana nigdje jos nije otisao tako da velez ce biti sve drugo ce proci ima igraca dobrih zato se za vas ne brinrm samo ti je beze prica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 02 jun 2014, 16:26

mahabih je napisao/la:Ševko Okić je prešao u FK Sarajevo isključivo radi toga da neko kapitenu Dupovcu može čestitati Bajram.....
Pored Bilbije klupa te čeka moj Ševko....
bilbija iz ove sezone i sevko iz ove sezone, pa realno bi sevko bio prvi izbor.

p.s.
pusti se te seljacke-manijacke price...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []