Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Hypnose
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:15

Dzeko je nas i volio bi njega al' zbog kvaliteta..... Dok sa dr. strane njegovim dolaskom ova tema bi bila prci.ja i bila bi puna raznih bljuvotina upucenih igracima Juveta koji ne bi dodali Dzeki i sl...... Pa jednom Mr. Nonsalanciji koji malo je reci sebican mogu misliti sta bi sve pisali....
I stoga Llorente ako vec ne mogu Cavani, Ibra, Falcao, Persi.... Mada je Dzekson bolji od Spanca, al' zbog ovog gore ne bih ga ja uzeo ;) ....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 avg 2012, 13:18

Hypnose je napisao/la:Dzeko je nas i volio bi njega al' zbog kvaliteta..... Dok sa dr. strane njegovim dolaskom ova tema bi bila prci.ja i bila bi puna raznih bljuvotina upucenih igracima Juveta koji ne bi dodali Dzeki i sl...... Pa jednom Mr. Nonsalanciji koji malo je reci sebican mogu misliti sta bi sve pisali....
I stoga Llorente ako vec ne mogu Cavani, Ibra, Falcao, Persi.... Mada je Dzekson bolji od Spanca, al' zbog ovog gore ne bih ga ja uzeo ;) ....
Mene ne interesuju ti padobranci, ako nista uvijek ih mozemo redom na ignore stavljati.
Ja samo gledam sta je najbolje za Juventus, ali nekako Dzeko nije to. (po mom misljenju)
Mada je i ova vijest preozbiljno shvacena, sigurno jer je kraj prelaznog roka.
Nudili su i vise za Jovetica pa on nije otisao, a isto tako i za Dzeku.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:22

Soni je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Dzeko je nas i volio bi njega al' zbog kvaliteta..... Dok sa dr. strane njegovim dolaskom ova tema bi bila prci.ja i bila bi puna raznih bljuvotina upucenih igracima Juveta koji ne bi dodali Dzeki i sl...... Pa jednom Mr. Nonsalanciji koji malo je reci sebican mogu misliti sta bi sve pisali....
Mene ne interesuju ti padobranci, ako nista uvijek ih mozemo redom na ignore stavljati.
Ja samo gledam sta je najbolje za Juventus, ali nekako Dzeko nije to. (po mom misljenju)
Mada je i ova vijest preozbiljno shvacena, sigurno jer je kraj prelaznog roka.
Nudili su i vise za Jovetica pa on nije otisao, a isto tako i za Dzeku.
Ma doce ako ne Dzekson onda sigurno Spanac, jer Marotta nije levat za razliku od ostalih transfer gurua u Italiji pa da ne iskoristi jeftinu cijenu za vrhunskog igraca kao sto je recimo iskoristio to za Pogbu ili Pirla pa i Vidala.....
Ako nista doce neki napadac sigurno jer je to potrebno....

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 24 avg 2012, 13:25

Kakva je Atalanta sa spicevima ? :mrgreen:
Ko god da dodje od ovih sto su se spominjali bit ce bolji od nasih napadaca trenutno, tako da je i to korak naprijed.
Ali ja koliko sam primjetio Marotta gotivi Dzeku kao igraca, dok to nije bas slucaj s Conte-om.
Nemoj da nam se ovaj zainati pa da ga posalje na tribine :mrgreen: , po Bosni bi trazili navijace Juventusa da nas na vjesanje stave.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 avg 2012, 13:28

Ok za Jovetica on se mozda i bi bolje uklopio ali samim tim sto je pokretniji i drugaciji tip koji vise razigrava nego sto zabija. Za Llorentea se i ne bih slozio nije ni on tip koji ce predriblati 2-3 igraca, to je bio Van Persie ovo su ipak igraci koji na sebe navuku 2 odbrambena i ostave prostora za druge igrace sto vjerujem da ce nasi koristiti. On ili Dzeko ja bih ipak prije ovog drugog jer je mladi.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:30

Soni je napisao/la:Kakva je Atalanta sa spicevima ? :mrgreen:
Imaju onog Penisa ovaj Denisa.... On je krem de la crem fudbala i nista me ne bi iznenadilo da i on dodje kao zamjena za Quagsa i sl.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2012, 13:46

Jel gotovo ???
Kolko je još ostalo do poteza karijere :?:

Hajde šta se bunite, od najomraženijeg kluba postajete preko noći jedan od najpopularnijih klubova u BIH :lol: :lol: i opet vam Edin ne valja :mrgreen:

Hipnotisani što te to bolan opet hipnotisaše :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 avg 2012, 13:55

legenda reala je napisao/la:Jel gotovo ???
Kolko je još ostalo do poteza karijere :?:

Hajde šta se bunite, od najomraženijeg kluba postajete preko noći jedan od najpopularnijih klubova u BIH :lol: :lol: i opet vam Edin ne valja :mrgreen:

Hipnotisani što te to bolan opet hipnotisaše :mrgreen:

Nama odgovara da budemo najomrazeniji klub nece nas ovdje smarati sa glupostima :D :D a vama ostavljamo ovo najpopularniji :lol: :lol: :lol: :lol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2012, 14:06

Edin je klasa od napadaca,top igrac,kad samo pogledas njegovu karijeru sve ti je jasno...najbolji strijelac i igrac Bundeslige,titula bundeslige,samo zadnje 2,5 sezone u Volfsburgu je postigao oko 70 golova(bundesliga,kup,liga prvaka),zatim briljantne kvalifikacije u dresu repke gdje je sa Runijem bio najbolji strijelac kvalifikacija(10 golova),prelazak u City,i u nekih 66 utakmica postigao je 26 golova za taj klub( a skoro pola tih odigranih utakmica je usao sa klupe zadnjih nekoliko minuta,pa je samim tim njegov ucinak mnogo veci),2-3 puta je bio igrac mjeseca u Engleskoj,,da i ona utakmica u dresu reprezentacije u Parizu,kad se samo sjetim kako je vrhunski odigrao tu utakmicu i onaj prelijep gol za vodstvo BIH... sta vise reci o njemu,nije se uklopio idealno u Mancinijevu taktiku,kao sto se nije ni Ibrahimovic idealno uklopio u taktiku Barcelone onda je presao u Milan,dalje nam je sve poznato... Juventus bi nakon dugo dugo vremena dobio top napadaca,i sigurno bi na duze staze mogli biti mirni,jer imaju odlinu generaciju igraca koja u narednih par godina moze dominirati ne samo Italijom nego i biti konkurentna Realu,Barci,Bayernu,Mancesteru i jednom i drugom,Chelseu... treba pricekati jos koji dan i vidjeti sta ce biti,s Mancinijem se nikad ne zna,mozda ga i ne pusti da ode pa se Juve okrene Borielu..

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 14:12

bosnas_ je napisao/la:Edin je klasa od napadaca,top igrac,kad samo pogledas njegovu karijeru sve ti je jasno...najbolji strijelac i igrac Bundeslige,titula bundeslige,samo zadnje 2,5 sezone u Volfsburgu je postigao oko 70 golova(bundesliga,kup,liga prvaka),zatim briljantne kvalifikacije u dresu repke gdje je sa Runijem bio najbolji strijelac kvalifikacija(10 golova),prelazak u City,i u nekih 66 utakmica postigao je 26 golova za taj klub( a skoro pola tih odigranih utakmica je usao sa klupe zadnjih nekoliko minuta,pa je samim tim njegov ucinak mnogo veci),2-3 puta je bio igrac mjeseca u Engleskoj,,da i ona utakmica u dresu reprezentacije u Parizu,kad se samo sjetim kako je vrhunski odigrao tu utakmicu i onaj prelijep gol za vodstvo BIH... sta vise reci o njemu,nije se uklopio idealno u Mancinijevu taktiku,kao sto se nije ni Ibrahimovic idealno uklopio u taktiku Barcelone onda je presao u Milan,dalje nam je sve poznato... Juventus bi nakon dugo dugo vremena dobio top napadaca,i sigurno bi na duze staze mogli biti mirni,jer imaju odlinu generaciju igraca koja u narednih par godina moze dominirati ne samo Italijom nego i biti konkurentna Realu,Barci,Bayernu,Mancesteru i jednom i drugom,Chelseu... treba pricekati jos koji dan i vidjeti sta ce biti,s Mancinijem se nikad ne zna,mozda ga i ne pusti da ode pa se Juve okrene Borielu..
Ne bih, vec prosle je igrao del Piero sigurno dosta veci(ne u smislu visine) i kvalitetniji napadac od Edina. 8-) 8-) ;)
Sve je to tacno, divno, krasno al' zbog nekih dr. razloga ja ne bih volio Dzeku kao i vecina sa ove teme..... A to sam napisao vec ranije sto....
@ledjendo :lol: :lol: :lol: sto sam hipnotisan, sto sam branio Jovetu na ustrb naseg Edina.... Je l' to ili je nesto dr.... :?: :D

Nek smo mi i dalje najomrazeniji to mi se svidja :twisted: :twisted: ipak za dobrim se konjem prasina dize..... Mrze nas moj ti sto smo najbrojniji.... Ti si dobar, mozda buduci mod ko zna :D :D :lol: :lol: :lol: .....
Salim se :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Evo me kao @Monolog, pao sam pod njegov uticaj sto se smajlaca :D tice

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 24 avg 2012, 15:17

BigBosnia ‏@BigBosnia
Sportmediaset: Mancini ready to sell Dzeko to Juve for a figure of around 20m

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 avg 2012, 15:19

Abete OVNO MATER MU EBEM :evil: :evil: predlozio da se Palazziu produzi mandat na jos 4 godine znaci nagraden sto je Contea kaznio i naravno dao punu podrsku sportskom pravosudu mislim nismo ni ocekivali da ce drugacije biti al polako sruseice se sve ko kula od karata a vase pozicije ce sa njima zajedno na smetljiste istjerat ce JUVE sve ovo do kraja jer sad je panika do sad niko nije smijo reci sta lose o sportskom pravosudu medutim vratio se JUVE i sve vam to unistio i udario direktno u kost tamo gdje ste najaci i sad prpa za vase fotelje :D :D :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 avg 2012, 15:30

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 24 avg 2012, 15:56

Onaj osjecaj kad pročitas da tvoj najdazi igrac ide u najmrži klub :( :( :( :( :( :( :(

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 avg 2012, 16:10

Beppe Marotta i Fabio Guild :D
Koristili nasi novinarcici sa ss.ba google translate pa im Paratici preveo u Guild, haha jesam se ismijao.
Mrsko "novinarima" da procitaju to sto su preveli preko googla.Kakvo profesionalno zalaganje. :geek:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 avg 2012, 16:59

Mancini izjavio da Dzeko moze ici samo ako uspije dovesti zamjenu za njega.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 24 avg 2012, 18:27

Ovo su pozvani igrači Parme za sutra

Portieri Mirante, Pavarini, Bajza
Difensori: Benalouane, Fideleff, Lucarelli, Paletta, Zaccardo
Centrocampista: Acquah, Gobbi, Modesto, Morrone, Musacci, Ninis, Parolo, Rosi, Valdes
Attaccanti: Belfodil, Biabiany, Pabon, Pellè

- Fino smo platili Manola. Valjda će biti šta od njega. Pratit ću njegove igre.

- A što se tiče Džeksona ja nisam za njegovo dovodjenje.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 24 avg 2012, 19:11

“I will be nervous, but only up to the opening whistle,” said Carrera of his Serie A management debut tomorrow evening.

“From that point I will focus only on the game against an important side who we want to beat. Parma have changed a few players from last season, but still play in the same way. During the last training session we’ll study how to put them under pressure.”

While Carrera is nominally the Coach on the bench, Conte continues to train the Juve squad on a day-to-day basis, as this is not included in his ban.

Curiously, Juventus also opened their season at home to Parma last year, going unbeaten to win the Serie A title.

“Antonio charges the team up during the week. After all, even with veteran champions there is still the need for the odd piece of advice and I will try, thanks also to my experience as a player, to be helpful. Fortunately I am dealing with a squad of men who understand the situation.

“What happens off the field does not trouble us,” continued Carrera after Conte’s appeal was rejected this week.

“I am not Antonio, but they know I am carrying out his work and listen to me as if I were him. He is a great Coach and has already proved that, but I will try to ensure he’s not missed too much.

“Last season people said Juventus were favoured because we didn’t have to play in the Champions League. That role ought to belong to other teams now... We will try to repeat what happened last season.”

Carrera won the Italian Super Cup against Napoli and engaged in a bitter row with Coach Mazzarri. The Juventus stand-in boss added to the tension during today’s Press conference.

“Mazzarri? I wish him well, that he may win as much as I did in my playing career.”
- Ne znam, meni ovaj Carrera ulijeva neko povjerenje. Kad ga vidim kako se dere na igrače, podsjeća na Mistera. :D
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 avg 2012, 20:07

Sve mislim da ce doc Ramirez iz Bologne...

Propadne li Llorente,Dzeko... on dolazi na 31.8 :roll: :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2012, 20:10

Andrej je napisao/la:Sve mislim da ce doc Ramirez iz Bologne...

Propadne li Llorente,Dzeko... on dolazi na 31.8 :roll: :D
i to je veoma moguce,jer Mancini ako ne kupi Jovetica ili nekog drugog sigurno nece pustiti Dzeku... dok su oni Baskijci jako tvrdoglavi i s njima se nije saliti,oni kad lupe cjeni ispod nje nikad ne idu...za Martineza su trazili 40 miliona eura,i kad je Bayern pristao na tu nerazumnu cifru oni opet odugovlace i stopiraju transfer.... u ponedjeljak ce se sve znati,99%!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.