Ona peta Seedorfa za Pippa se ne zaboravljamadridistaforever je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:Liga prvaka nije liga prvaka bez Liverpoola i Milana ..
Večeras s rajom sjedim u kafiću i gledamo tekmu ja onako se zadubio i kontam čovječe pa ko da je jučer bilo igramo protiv Bayerna ono 4/1 finale i deremo ih na njihovom stadionu 0:2 .. Kaka u svome primeu kao i sve ostale zvijezde kojima ovi danas iz Reala i Bayerna mogu samo kopačke čistit (čast izuzecima) pa tačno me tuga neka obuzela ..
Al ko čeka taj i dočeka. Vratit će se moj Milan tamo gdje mu je mjesto. Na vrhu Evrope i svijeta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA MILAN!!!
Respect![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pippo je zabio iz offsajda ako se dobro sjećam
Stara dobra vremena ali vratit će se Milan gdje mu je i mjesto
Stara dobra vremena ali vratit će se Milan gdje mu je i mjesto
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
za smelcera bi dao desni bubreg
- IlPrincipe
- Kontakt:
Spominju se da su naši otputovali po Paulinho-a u Englesku, po Schmelzer-a u Njemačku i obavljeni su pozivi za Marchetti-ja.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sta ja znam, nije da bih bio protiv Paulinha, ali nije mi neki igrac kojeg bi volio da dovedemo...
Za Smelcera nemamo sanse,
Marchetti nije los golman, ali bih volio Perinaaa
... ako ce se vec placati tolika cijena (za obojicu je skoro podjednaka), zar nije bolje dovesti 10 godina mladjeg i vjerovatno boljeg golmana?
Za Smelcera nemamo sanse,
Marchetti nije los golman, ali bih volio Perinaaa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Danas nas posjetio Jankulovski
Joj on i Oddo dominirali Evropom jedno vrijeme

Moguća verzija prvog dresa ..

da ne kazem FUJmuxa je napisao/la:Bljak
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni je perfektan dres.
Savrsena kombinacija retra i modernog.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlProfessore
- Kontakt:
+1IlCapitano je napisao/la:Meni je perfektan dres.![]()
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne valja, znači uopšte ne izgleda kao dres renomiranog kluba, više onako jeftino i bezveze.
Ali pristao bi ja i da ih gole gledam samo da se više riješimo ovog nagomilanog otpatka, (ima ih puno) i dovedemo adekvatna pojačanja, pa makar da imamo šansu da se borimo za mjesto koje vodi u LP-a, a zatim korak po korak graditi ekipu za titulu. I onda shvatim nakon posta da sam napisao jedan jako dojmljiv san, ali ne budi mi se iz njega, ne sviđa mi se realnost
Ali pristao bi ja i da ih gole gledam samo da se više riješimo ovog nagomilanog otpatka, (ima ih puno) i dovedemo adekvatna pojačanja, pa makar da imamo šansu da se borimo za mjesto koje vodi u LP-a, a zatim korak po korak graditi ekipu za titulu. I onda shvatim nakon posta da sam napisao jedan jako dojmljiv san, ali ne budi mi se iz njega, ne sviđa mi se realnost
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sto ljudi sto cudi. Hajd ova crna pruga kroz sredinu i nekako al ovaj grb se ne uklapa ni dizajnom ni velicinom
Il Club più titolato al mondo!
Meni ovaj dres ok (skupa sa grbom), volim te retro stilove. Uostalom, vidjet cemo kako ce to na igracima izgledati. Meni su cak i ovosezonski bili grozni dok ih nisam ugledao na igracima, a sada ih svrstavam u mozda najljepse svih vremena.
Mada, vise od svega me zanima font slova/brojeva.
Mada, vise od svega me zanima font slova/brojeva.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Po meni naš najljepši dres ikada.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Odlican dresIlPrincipe je napisao/la:Danas nas posjetio JankulovskiJoj on i Oddo dominirali Evropom jedno vrijeme
![]()
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
I meni je u najuzem izboruTitova-Juga je napisao/la:Po meni naš najljepši dres ikada.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Spominje se da bi nas mogao preuzeti Donadoni a u Parmu da ide Inzaghi
Probable line-up vs. Inter (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Bonera, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli.
Probable line-up vs. Inter (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Bonera, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli.
- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sutra 2 velika gradska derbija i nadam se da će moji klubovi, oni stariji, radnički i sa velikom tradicijom to uzeti da mi zaokruže sjajan vikend.
EDIT: Sa Bonerom i Constantom uzima ovo Milan 100%
Sutra 2 velika gradska derbija i nadam se da će moji klubovi, oni stariji, radnički i sa velikom tradicijom to uzeti da mi zaokruže sjajan vikend.
EDIT: Sa Bonerom i Constantom uzima ovo Milan 100%
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Mogli ste jos par puta kvotati ovu sliku, razvukli ste stranicu ko teraviju. Nikad do kraja doci.
Nadam se da cemo sutra imati srecu na svojoj strani, uvijek se nedostatak iste ispostavi kao kljucna stavka.
Ovaj Constant vazda bode u oci, ali ostatak ekipe je mozda i najbolje sto trenutno posjedujemo. Vratio se i EL, valjda dobije desetak minuta da osjeti igru.Probable line-up vs. Inter (4-2-3-1): Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Constant; Montolivo, De Jong; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli.
Nadam se da cemo sutra imati srecu na svojoj strani, uvijek se nedostatak iste ispostavi kao kljucna stavka.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidim da se u ovim najavama ne pominje Rami, ne kontam zasto? Bonera je valjda uvijek bio igrac za velike utakmice, pogotovo gradski derby. Tu je Abate jedino ispred njega 
Samo da mi je Faraon ma vidjet na terenu makar 5 min
Samo da mi je Faraon ma vidjet na terenu makar 5 min
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.