RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 02 jun 2014, 16:32

Nek ga prodaju sad ako ga misle prodat, dok je pod ugovorom. Ili nek ga prodaju ili nek mu produže ugovor.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 jun 2014, 16:42

@Mostarac Velezovac
Pricas naslijepo i veze blage nemas. Covjek (Tan) spasio BANKROTA taj Cardiff jer su u tom trenutku bili u dugu 66 miliona funti...smijesila im se sudbina Glazgow-a milion %. Pod njegovim vlasnistvom prvi put u svojoj historiji usli u engleski premier ship...trebal jos. Odnosno , haj nas sviju ti prosvijetli malo glede Tana .

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 16:45

fcsforever je napisao/la:@Mostarac Velezovac
Pricas naslijepo i veze blage nemas. Covjek (Tan) spasio BANKROTA taj Cardiff jer su u tom trenutku bili u dugu 66 miliona funti...smijesila im se sudbina Glazgow-a milion %. Pod njegovim vlasnistvom prvi put u svojoj historiji usli u engleski premier ship...trebal jos. Odnosno , haj nas sviju ti prosvijetli malo glede Tana .
Tema je Velez. Razguli.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 jun 2014, 16:50

MostaracVelezovac je napisao/la:
Tema je Velez. Razguli.
Hocu kad napravis sebi forum...i ne provaljuj se lazima i polu informacijama

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 17:04

fcsforever je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
Tema je Velez. Razguli.
Hocu kad napravis sebi forum...i ne provaljuj se lazima i polu informacijama
Ok hvala na ispravci. Haj sad razguli.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 jun 2014, 17:11

amypitar je napisao/la:
Nemoj se drug ljuti,ali se prvo informisi pa nesto napisi.Ovo je jedan od glupljih postova,
koje sam ja ovde procitao.

Evo ti samo jedan primjer koliko je Tan neuspjesan i jedan od najgorih vlasnika u Premijer ligi kako ti izvali.
Tan je zaradio 30 i nesto milona funti sa Cardifom koji je ispao iz lige,cak je vise je zaradio od jednog Manchestra U. koji je prosle godine osvojio titulu. :wave:
Znas li sta je dezinformacija?

http://www.bbc.com/sport/0/football/27411682" onclick="window.open(this.href);return false;
A three-year broadcasting deal in place from the start of the season saw each Premier League club's revenue increase.

United earned £89.1m in 2013-14, but the £60.8m they picked up as champions 12 months prior was beaten by Cardiff, who received £62.1m.

Champions Manchester City earned £96.6m behind top-earners Liverpool (£97.5m).
Vise su zaradili od Manchester Utda lani, samo zato jer je novi TV ugovor poceo ove godine. A ove godine su najmanje zaradili od svih klubova. Tako da, kad se sve usporedi ravnopravno, najgori je vlasnik ove godine.

Znas li sta je ironija?
Ovo je jedan od glupljih postova, koje sam ja ovde procitao.
1. Ocito sam ne znas o cemu pricas a pravis se kao da znas.
2. Nekome kazes da je glup, a sam si ispao jeftin...
3. Ako si znao zasto je Tan toliko zaradio, a nisi htjeo da kazes, onda si bezobrazan, zato jer koristis dezinformaciju u tvoju korist.

Dakle, razguli.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 jun 2014, 17:53

Zanimate se Tanom i fudbalskim klubom Sarajevo, bez ikakve potrebe.

Vratimo se na Velež . Koja bi imena voljeli vidjeti u Veležu? naravno realna imena bez igrača tipa "Di Maria, Ronaldo i slično".

Po meni bi trebalo porazgovarati sa Dženanom Durakovićem, stara radilica na terenu, iskusnjak, voli Velež sigurno, posjeduje koliko toliko zavidnu tehniku.

Onda Vladavić naravno, nema se šta pisati o njemu.

Adnan Bašić ? Jes da je premlad, 96 godište (ako se ne varam) ali zašto ne probati sa njim, mislim da je talenat ogroman, nema pardona ni prema kome i "bezobrazan je" u igri, takvih nam treba. Jako iskusno igra za juniore (ne pratim, ali pričaju raja koja prate). Možda baš probati da bude iznenađenje sezone, naše dijete, troškovi smanjeni, super :)

Mislim da je Velež ove (prošle) sezone postao neka institucija u kojoj svi imaju želju zaigrati, pokušati i nekog iz inostranstva tipa Makedonac, Slovenac, Turčin neki lagani "oglu"

Kakvi su vaši prijedlozi, kakvu bi ekipu voljeli gledati iduće sezone ?

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 02 jun 2014, 18:03

Kako stvari idu, najvece pojacanje ce biti da ode sto manje igraca i da svi budu zdravi za narednu sezonu. Volio bih da nisam u pravu, ali mislim da ce biti jos odlazaka... :(

Forza Velez!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 jun 2014, 18:29

Mislim da je rano govoriti kako smo prosli u prelaznom roku,ipak je dosad siguran samo jedan odlazak(Sevko).Pogotovo nema mjesta pesimizmu,kolko je meni poznato neki clanovi uprave su u Turskoj i rjesavaju se neke bitne stvari za nas.Druga stvar je to da je Feja jos ranije produzio ugovor i mislim da covjek ima visoke ambicije sa Velezom te je zbog toga osto.Treca dobra stvar je to da se radi u tisini daleko od ociju javnosti,isto tako je poznato da PL igraci rado dolaze ili zele doci u Velez .Za sve gore pobrojano je zasluzna nasa uprava kojoj moramo vjerovati i pomoci na najbolji nacin a to je masovan dolazak na tekme i bodriti nase Rodjene.Na dobrom smo putu,nastavljamo gdje smo stali,dolazi osma u nizu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jun 2014, 19:11

rodjenisa je napisao/la:Mislim da je rano govoriti kako smo prosli u prelaznom roku,ipak je dosad siguran samo jedan odlazak(Sevko).Pogotovo nema mjesta pesimizmu,kolko je meni poznato neki clanovi uprave su u Turskoj i rjesavaju se neke bitne stvari za nas.Druga stvar je to da je Feja jos ranije produzio ugovor i mislim da covjek ima visoke ambicije sa Velezom te je zbog toga osto.Treca dobra stvar je to da se radi u tisini daleko od ociju javnosti,isto tako je poznato da PL igraci rado dolaze ili zele doci u Velez .Za sve gore pobrojano je zasluzna nasa uprava kojoj moramo vjerovati i pomoci na najbolji nacin a to je masovan dolazak na tekme i bodriti nase Rodjene.Na dobrom smo putu,nastavljamo gdje smo stali,dolazi osma u nizu
:thumbup: Uprava je ponudila Ševki ugovor i on se načelno složio ukoliko ne ode vani,uprava je u Turskoj a Ševko ode u inostranstvo u Sarajevo?Zašto to on najbolje zna,meni žao zbog Blagojevića dobar igrač,nestrpljivo sam čekao da prođe pripreme jer je došao nespreman, i sad ga ovo snađe.Da je odradio pripreme siguran sam da bi bio prava zvijer sa loptom jer ono što je pokazao u polusezoni kako je došao svidjelo se svima.Ja sam ubjeđen da će ovo biti odlična sezona za nas,zato svi na stadion prvu domaću utakmicu i pomozimo našim momcima.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2014, 20:07

Velez je prosle sezone mogao jako visoko otici da nije bilo Rahimica, koji jednostavno nije bio spreman da preuzme klub. A tu smo i svi mi donekle krivi jer toliko ponizavamo Velez u nasim glavama da smo mislili da je Velez bas toliko los da ga bas svaki prvotimac iz 80'tih moze voditi, sto se ispostavilo da nije istina.

Sto se tice ove sezone nek bude jos i 2-3 odlaska - to ne znaci nista. Velez ima i para i znanja i trenera da uklopi kakvu god hoce ekipu. Ja mislim da cemo bit medju prve 3 ekipe ove sezone.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 jun 2014, 20:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Velez je prosle sezone mogao jako visoko otici da nije bilo Rahimica, koji jednostavno nije bio spreman da preuzme klub. A tu smo i svi mi donekle krivi jer toliko ponizavamo Velez u nasim glavama da smo mislili da je Velez bas toliko los da ga bas svaki prvotimac iz 80'tih moze voditi, sto se ispostavilo da nije istina.

Sto se tice ove sezone nek bude jos i 2-3 odlaska - to ne znaci nista. Velez ima i para i znanja i trenera da uklopi kakvu god hoce ekipu. Ja mislim da cemo bit medju prve 3 ekipe ove sezone.
Potpisujem svaku rjec,posebno dio oko Ibrinog rada,a i to omalovazavanje nasih mogucnosti je bas jadno.Rahimicu je cini mi se bilo bitno samo neizgubit utakmicu.Dolaskom Feje cara to se iz temelja mjenja,i nedugo za tim stizu odlicni rezultati.Feja je po mom misljenju kljucna figura u ovom Velezu.On je mlad trener sa modernim svatanjima i uz napore uprave siguram sam da dolaze bolji dani
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jun 2014, 20:46

RAja moja crvena expedicija nije u Bursi nego tek sutra ide. Ono sto sam upratio da niko nije napisao kako nam je Blagoje? Yebo sve samo nek on bude dobro. Kupio me lucidnoscu borbom i potezima. Odavno nismo imali igraca driblera tako da je mnogo puta znao odusevit raju ko nekad Semir iz svemira kad je partizanovom krvniku Spasicu znao po tri puta kroz noge probacit :opaopa: ili Sejo Kajtaz sa svojim cuvenim biciklom :opaopa: Zelim mu prvo ozdravljenje i oporavak pa onda sve ostalo. Nikad nisam bio pesimist pa necu ni sada jer za Velez se igra zbog srca a ne kao kod drugih zbog para. Nismo neke parese ali imamo tu dusu i taj duh koji lebdi iznad mostara 92 godine. Petokraka na srcu je teska za nositi ali ne sumnjam u Feju igrace i novitete koji ce se pojaviti. FORZA VELEZ uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 jun 2014, 21:06

Uprava je ponudila Ševki ugovor i on se načelno složio ukoliko ne ode vani,uprava je u Turskoj a Ševko ode u inostranstvo u Sarajevo?Zašto to on najbolje zna,meni žao zbog Blagojevića dobar igrač,nestrpljivo sam čekao da prođe pripreme jer je došao nespreman, i sad ga ovo snađe.Da je odradio pripreme siguran sam da bi bio prava zvijer sa loptom jer ono što je pokazao u polusezoni kako je došao svidjelo se svima.Ja sam ubjeđen da će ovo biti odlična sezona za nas,zato svi na stadion prvu domaću utakmicu i pomozimo našim momcima.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA[/quote]
Tako je pastrmko brate samo glavu gore i naprijed punom snagom i svim srcem.Bašem Blagoju brz oporavak i povratak na teren. :wave:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 02 jun 2014, 21:07

MostaracVelezovac je napisao/la:Jao ljudi sto je vama dusa kukat.
Sta je bola vise? :D

@Nem73, brato moj fini - Jusufbasica je Ciro iz drugoligaske Slobode izbacio (sto ce nama?), Kazazic zaista nije nista posebno uradio u Velezu, Blagojevic moze da se oporavi do Avgusta (totalno moguce) a mozda mu trebalo i duze -ali to je povreda, ne vidim razlog za ljutnju. Sevko Okic - hvala mu, ali vrijeme je i Velezu za nesto novo i bolje u napadu - napad nam skripio ko Yugo 45. Dino je otisao i to je jedina steta - ali ne i nenadoknadiva.

@ VelezDoGroba - Prosli put kad je Letic htio da prekine svoj ugovor s Velezom morao je da "produzi vjernost" klubu jos godinu dana (ili je mogao da ne igra nikako nadolazecu sezonu) i svi znamo sta je izabrao. On je trebao biti slobodan igrac sada (ljeto 2014), ali kako se glupiro sa Sarajvom i pokusao naguzit klub, morao se vratit nazad i izabrati izmedju da ne igra ili da produzi do 2015-te. Bude li opet probleme pravio - "produzice vjernost" do 2018 ili nece igrat nikako pa nek ga uzme ko god hoce nakon 12 mjeseci neigranja. Bola prosla su ta vremena, sta ti je?

Ljudi, ja vam opet kazem - Velez ce biti odlican ove sezone.

Neki su se ovdje malo ponijeli sa V. Tanom, misleci da Sarajevu dolaze bolji dani - ali ja sumnjam u to. Parama koje su stigle u Sarajevo za 1 sezonu se mogu kupiti igraci, ali Gosp. Tan ima jako ruznu istoriju i ne cvjetaju mu ruze bas tako niti bi ja njemu vjerovao sa bilo kojim klubom. Cardiff City je pod njegovom palicom ispao u drugu ligu i izmjenjao 2 menadzera a to je njegov glavni fudbalski ulog, ne Sarajevo. Uz to, u Engleskoj je proglasen za najgoreg vlasnika kluba u cijelog ligi. Covjek nize neuspjeh za neuspjehom i gleda samo svoj djep a ne uspjeh kluba, i ne zna se koliko ce se ikako zadrzat u sportu - jer on nije postao bogat sportom. Uz to, Sarajevo jos uvijek ima ogroman dug (jedan od 4-5 najvecih od svih klubova u BiH) - ako je Gosp. Tan tako ozbiljan za podrsku Sarajevu, zasto im to ne otplati odmah po kratkom postupku? Da Bog da FKS postigao sve sto zeli - ali ja ne vjerujem da ce ovaj covjek biti spreman da uradi bilo sta veliko sa nasim Bordo klubom. Da Bog da da grijesim. Ps selimovic je trebao vratiti mozda jedini od svih timova kamate iskesirat odma a drugima da se otpise pa nij debil bolje na ravunu par miliona ostaviti jer tan je vec uplatio za vracanje komplet duga

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 19086.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ftw.usatoday.com/2013/12/vincent ... city-owner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.givemesport.com/454538-cardi ... orst-enemy" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se mostarskoj raji al moram na hrpu lazi i gluposti da odgovori m! Tan koliko je glup pokazao je na forbsovoj listi,uveo Kardif nakon stotine milion godina i premiership,spasio ih bankrota itd spominjes dugov Sarajeva kako su nam racuni i na koji nacin strucnjak odblokirani nakon 20 godina ako dug nije vracen? Nije Selimovic vesla siso da odma vrati dug cekao je da drzava otpise kamate jer vec imamo pare na racunu za dug,kad je drzava otpisala kamate mi smo jedini potpisali vracanje duga tj glavnice za jednu godinu il dvije i automatski za neznam kolikomnam se i glavnicq smanjuje,takodje legle su pare i za akademiju koja ce biti sila na ovim prostorima sa svim pratecim objektima a ti vjeruj nivine sta pisu blago tebi sine moj,zao mi je sto dovode igrace iz veleza al nepitam se jaPs selimovic je trebao vratiti mozda jedini od svih timova kamate iskesirat odma a drugima da se otpise pa nij debil bolje na ravunu par miliona ostaviti jer tan je vec uplatio za vracanje komplet duga

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2014, 23:06

Mi to iskopamo oplodimo i saljemo dalje , sad je pitanje hocel oni znati baratiti s njim .. glavonja nije zano sa Brkovicem i ostalima ...

Oni imaju Tana mi Tanovica :urnebes:

Opet cemo mi nekoga iz ovih skrivenih i manjih liga izvaditi iz naftalina .. gotovo je ovo , ovo je sada sistem .. Sevcenko dabogda dogurao do repke i evrope ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 jun 2014, 00:12

da se i ja javim i da riješim neke dileme:

Slučaj Okić?

Rasprava koja je pokrenuta odlaskom Okića je postala degutantna. Svi mi krivimo upravu za ovo. Ok, možda su oni krivi što mu nisu ponudili ranije ugovor, ali kako Mrkva reče, prije 20 dana mu je ponuđen bolji ugovor, i on je tražio da sačeka šta će biti sa inostranstvom, pa umjesto toga, završi u Sarajevo. To je njegova stvar, otišao pa šta. Nije ni prvi, ni posljednji, bitan je Velež. Ovako se pričalo kada su Baka i Vaha otišli 1981. iz kluba, pa su dušebrižnici predviđali Veležu ispadanje, ali na njihovu žalost nije bilo kako su htjeli.

Uprava kluba

Bez obzira šta mi mislili o njima ja im u svoje ime skidam kapu :tokralju: Raditi u ovakvom vaktu gdje para nema, je prosto nemoguće. Mnogi zaboravljaju da smo od 2007-2013 vratili skoro milion KM duga. To je zasluga svih, pa i Tanovića. Ljudi rade u tišini, jer bolje od nas znaju kakvi lešinari žele da skinu skalp Veležu, ali evo im rakcu. Znam neke svari ali ne želim iznositi ovdje priču.

Nikšić

Mnogi pričaju odkad je Nikšić postao premijer da je tek tada počeo da pomaže klubu, što je LAŽ. Nikšić je u Veležu od 2007. kada smo se vratili u PL, i od tada on intenzivno pomaže radu kluba, to pouzdano znam, a ovi iz Zrinjskog kao ovaj klaun @miki651 koji kaže da ćemo propasti kada on ode sa čela federacije, govori koliko lupa k'o maksim po diviziji, i veze nema o radu kluba. Pošto Zrinjevci žele propast Veleža, želim i ja njima sve najgore, od srca. S njima nema dogovora, nikada.

Stadion rođeni

Koliko pratim u narednom periodu će uslijediti ozbiljno šminkanje stadiona, i abd za godinu dana ćemo dobiti super stadion. ;)

Bojkot

Mi smo Veležovci sebi njaveći dušmani. Umjesto da šutimo i mutimo, mi samo napadamo. Pa upravo taj bojkot nas je unazadio, i sada se pokazalo da je bio bespotreban. Mi uvijek dozvoljavamo da neko baci kost među nas, ali neće više, jok, nego fino samo gledati interese kluba, i ništa drugo.

Ostalo

Molim sve Veležovce, ne ulazite u raspravu s likovima koji žele da zatruju naš PDF pa onda naš drgar @Titova Juga fasuje ban bezveze. Suzdržite se od toga. Nas samo zanima naš starac i niko više. Mene drugi klubovi ne zanimaju, neko svako sisa svoju ranu. Sve što saznate ekskluzivno šaljite na pp, jer ne želimo da se širi po ovom forumu. Valjda će uskoro proraditi i naš rođeniforum, pa ćemo tamo na miru pričati.

Saradnja

Velež kao brend se mora početi otvarati ka istoku, jer su tu pare. Moramo početi uspostavaljti saradnju s klubovima i ljudima koji će prepoznati naš klub kao potencijal u koji vrijedi ulagati. Za to nam treba marketing. Već se radi polako na tome. Velež neće biti ostavljen na milosti i nemilosti nekim koji mu žele propast. Ja možda jesam oštra, ali me to ne zanima. Nikada više nećete nanijeti zlo Veležu kao što se pokušali 93'. Sada ćemo drugačije razgovarati.

Svi moji Veležovci, ma gdje god bili, vi ste agenti kluba, i radite za njegovu dobrobit. ;)

ONLY VELEŽ! :bih:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 03 jun 2014, 00:29, ukupno mijenjano 3 puta.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 jun 2014, 00:23

Tako je Aleme legendo,bice Velez ove sezone jos jaci abd.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 jun 2014, 02:21

AlemC85 je napisao/la:da se i ja javim i da riješim neke dileme:

Slučaj Okić?

Rasprava koja je pokrenuta odlaskom Okića je postala degutantna. Svi mi krivimo upravu za ovo. Ok, možda su oni krivi što mu nisu ponudili ranije ugovor, ali kako Mrkva reče, prije 20 dana mu je ponuđen bolji ugovor, i on je tražio da sačeka šta će biti sa inostranstvom, pa umjesto toga, završi u Sarajevo. To je njegova stvar, otišao pa šta. Nije ni prvi, ni posljednji, bitan je Velež. Ovako se pričalo kada su Baka i Vaha otišli 1981. iz kluba, pa su dušebrižnici predviđali Veležu ispadanje, ali na njihovu žalost nije bilo kako su htjeli.

Uprava kluba

Bez obzira šta mi mislili o njima ja im u svoje ime skidam kapu :tokralju: Raditi u ovakvom vaktu gdje para nema, je prosto nemoguće. Mnogi zaboravljaju da smo od 2007-2013 vratili skoro milion KM duga. To je zasluga svih, pa i Tanovića. Ljudi rade u tišini, jer bolje od nas znaju kakvi lešinari žele da skinu skalp Veležu, ali evo im rakcu. Znam neke svari ali ne želim iznositi ovdje priču.

Nikšić

Mnogi pričaju odkad je Nikšić postao premijer da je tek tada počeo da pomaže klubu, što je LAŽ. Nikšić je u Veležu od 2007. kada smo se vratili u PL, i od tada on intenzivno pomaže radu kluba, to pouzdano znam, a ovi iz Zrinjskog kao ovaj klaun @miki651 koji kaže da ćemo propasti kada on ode sa čela federacije, govori koliko lupa k'o maksim po diviziji, i veze nema o radu kluba. Pošto Zrinjevci žele propast Veleža, želim i ja njima sve najgore, od srca. S njima nema dogovora, nikada.

Stadion rođeni

Koliko pratim u narednom periodu će uslijediti ozbiljno šminkanje stadiona, i abd za godinu dana ćemo dobiti super stadion. ;)

Bojkot

Mi smo Veležovci sebi njaveći dušmani. Umjesto da šutimo i mutimo, mi samo napadamo. Pa upravo taj bojkot nas je unazadio, i sada se pokazalo da je bio bespotreban. Mi uvijek dozvoljavamo da neko baci kost među nas, ali neće više, jok, nego fino samo gledati interese kluba, i ništa drugo.

Ostalo

Molim sve Veležovce, ne ulazite u raspravu s likovima koji žele da zatruju naš PDF pa onda naš drgar @Titova Juga fasuje ban bezveze. Suzdržite se od toga. Nas samo zanima naš starac i niko više. Mene drugi klubovi ne zanimaju, neko svako sisa svoju ranu. Sve što saznate ekskluzivno šaljite na pp, jer ne želimo da se širi po ovom forumu. Valjda će uskoro proraditi i naš rođeniforum, pa ćemo tamo na miru pričati.

Saradnja

Velež kao brend se mora početi otvarati ka istoku, jer su tu pare. Moramo početi uspostavaljti saradnju s klubovima i ljudima koji će prepoznati naš klub kao potencijal u koji vrijedi ulagati. Za to nam treba marketing. Već se radi polako na tome. Velež neće biti ostavljen na milosti i nemilosti nekim koji mu žele propast. Ja možda jesam oštra, ali me to ne zanima. Nikada više nećete nanijeti zlo Veležu kao što se pokušali 93'. Sada ćemo drugačije razgovarati.

Svi moji Veležovci, ma gdje god bili, vi ste agenti kluba, i radite za njegovu dobrobit. ;)

ONLY VELEŽ! :bih:
+1

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 03 jun 2014, 07:54

slika

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []