FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema se o čemu raspravljati, pa daj sad oko himne. E jeste budale majko moja. Uživajte ba ljudi 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Dino Merlin ubleha, lafo vojnik srece mene metak nece u Duselldorfu..
nece jer mi smo na mojatv sport 1 a dok je zeljo na mojatv sport 2Rahma je napisao/la:Hoce li sutra biti kombinovani prenos nase i Zeljine utakmice?
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 10 maj 2019, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sta bi sa Knezevicem? Imal tu kakve istine? Sta je u pitanju?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trener Varešanović je ovako najavio ovaj meč:
– Ovo nam je najznačajnija utakmica u sezoni, gdje nam pobjeda donosi i definitivni opstanak. Protivnika respektujemo, ali isto tako smo spremni da damo sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu. Sarajevu od srca želim da osvoji titulu, ali ne u Banovićima. Neka je proslavi na Koševu protiv Zvijezde 09, istakao je Varešanović.
O igračima koji će konkurisati za meč s bordo timom nije želio da govori, istakavši:
– Mislim da je najmanje bitno ko će početi utakmicu. Važno je da oni koji dobiju priliku pruže maksimum i rezultat neće izostati, kaže strateg Plavih.
Najbolji strijelac Plavih Vojo Ubiparip je također optimističan pred meč sa Sarajevom.
– Nismo u situaciji da prijetimo najboljoj ekipi u državi. Sarajevo ove sezone igra stvarno dobro i zasluženo će biti prvaci i osvajači Kupa. Međutim, mi smo svjesni važnosti ovoga meča. Dodatan motiv nam ne treba jer kad igrate protiv takve ekipe kao što je Sarajevo, onda je to dovoljno. Nadamo se pozitivnom ishodu i ostvarenju našeg cilja a to je opstanak u društvu najboljih, kaže Ubiparip.
Meč sa Sarajevom se igra u subotu u Banovićima od 17 sati.
– Ovo nam je najznačajnija utakmica u sezoni, gdje nam pobjeda donosi i definitivni opstanak. Protivnika respektujemo, ali isto tako smo spremni da damo sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu. Sarajevu od srca želim da osvoji titulu, ali ne u Banovićima. Neka je proslavi na Koševu protiv Zvijezde 09, istakao je Varešanović.
O igračima koji će konkurisati za meč s bordo timom nije želio da govori, istakavši:
– Mislim da je najmanje bitno ko će početi utakmicu. Važno je da oni koji dobiju priliku pruže maksimum i rezultat neće izostati, kaže strateg Plavih.
Najbolji strijelac Plavih Vojo Ubiparip je također optimističan pred meč sa Sarajevom.
– Nismo u situaciji da prijetimo najboljoj ekipi u državi. Sarajevo ove sezone igra stvarno dobro i zasluženo će biti prvaci i osvajači Kupa. Međutim, mi smo svjesni važnosti ovoga meča. Dodatan motiv nam ne treba jer kad igrate protiv takve ekipe kao što je Sarajevo, onda je to dovoljno. Nadamo se pozitivnom ishodu i ostvarenju našeg cilja a to je opstanak u društvu najboljih, kaže Ubiparip.
Meč sa Sarajevom se igra u subotu u Banovićima od 17 sati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@VenamaHrabrih OK, poštujem. I meni su recimo Jala i Buba dva hoštaplera al pune dvorane svugdje, raja voli to, ne petljam se. S druge strane, svi nabrojani su za mene muzičke legende, i grdne pare sam dao da obiđem sve koncerte gdje oni nastupaju. O ukusima se ne raspravlja. Lijep pozdrav.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta bolan izvrcem, vrijedjas te legendarne muzicare, koliko god ti osporavao, oni su legende! Vrijedjas njihove pjesme nazivajuci ih djerdanskim itd. Da li si svjestan svoje gluposti covjece?VenamaHrabrih je napisao/la:A zasto izmisljas? Ko pljuje?? Kazem da pjesma koja je bila na necijem repertoaru pod brojem 3B i sluzila za zabavu slusalaca, ne moze biti himna. Sta je tu nejasno. Ne slazemo se, ali nemoj da lazes i izvrces moje rijeci.ThrillerHz je napisao/la:Jel ozbiljan ovaj da pljuje Kemu i pjesmu Sarajevo ljubavi moja??? Lik ni tekst ne zna, a nasao se ovde da pljulje![]()
Pa brate jedina pjesma koja mi uvijek suze natjera u oci, kad kaze “Sarajevo moje jedini moj grad!” Pa onda “bilo gdje da krenem o tebi sanjam, putevi me svi tebi vode...”
Sto se Divova tice, samo refren promijeniti umjesto mi smo divovi, nek kaze mi smo pitari i to je to, a nazivat je bezveznom moze samo neko ko nije osjetio “i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima”
Ono sto tebi natjera suze u oci, ne mora automatski i meni. Taj razlog o suzenju ociju, ostavi za nanijskog sijela, ako nemas drugih argumenata.
Ne moras ih voliti da bi ih postovao, posebno jos ove koji nisu medju zivima, al za tebe je postovanje ocigledno nepoznat pojam.
Lijep pozdrav
1946~
-
bordopoeta
- Kontakt:
NIKADA!!! Otac mu radio kao oružar u našem klubu, a on trenirao za najmlađe kategorije Sarajeva. Nemojte tako olahko lijepiti etikete za ljude.AdkoHz je napisao/la:Pjesma je o gradu i nigdje ne spominje nas klub.Kemo je bio bbb veliki navijac Dinama.Testo je napisao/la:Pošto ljudi u klubu čitaju forum, nek promjene zvaničnu himnu našeg kluba u "Sarajevo ljubavi moja" od Kemice.
Kad mogu štrumfovi lijepu , ratnu pjesmu da uzmu hladno za svoju himnu, što i mi ne bi ovu pjesmu stavili ?
A jaka je poveznica između Kemice i FKS svakako.
Eto
-
bordopoeta
- Kontakt:
midzuka je napisao/la:Da je ramazan mjesec posta i oprosta pokazala je i listica oprostivsi se sinoc od trofeja Kupa BiH.
Il ona "Ostani ti makar Dulja" od Stihare, samo je malo preradit.TETRAPAK je napisao/la:Eto![]()
Odlazi, odlazi Mujakić Nihad,
Nazad nam osta bolna praznina
Odlazi Rahman, Bekić, Aduka,
Ostani ti makar Lazaaaa
Treba nam realno "jaca himna", koja bi bila sa nesto vise navijackog ritma i koju je lakse uskladiti medju tribinama. Cesto se desava da sjever pjeva prije samog pjevaca i istoka. "Divove", staru himnu (ja te volim Sarajevo bordo su ti boje), "U novi boj" i "Sarajevo ljubavi moja" pustati za vrijeme zagrijavanja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
nista to.. ova najbolja::.skoroalen je napisao/la:Il ona "Ostani ti makar Dulja" od Stihare, samo je malo preradit.TETRAPAK je napisao/la:Eto![]()
Odlazi, odlazi Mujakić Nihad,
Nazad nam osta bolna praznina
Odlazi Rahman, Bekić, Aduka,
Ostani ti makar Lazaaaa
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sarajevo ljubavi moja sluzila za zabavuThrillerHz je napisao/la:Sta bolan izvrcem, vrijedjas te legendarne muzicare, koliko god ti osporavao, oni su legende! Vrijedjas njihove pjesme nazivajuci ih djerdanskim itd. Da li si svjestan svoje gluposti covjece?VenamaHrabrih je napisao/la:A zasto izmisljas? Ko pljuje?? Kazem da pjesma koja je bila na necijem repertoaru pod brojem 3B i sluzila za zabavu slusalaca, ne moze biti himna. Sta je tu nejasno. Ne slazemo se, ali nemoj da lazes i izvrces moje rijeci.ThrillerHz je napisao/la:Jel ozbiljan ovaj da pljuje Kemu i pjesmu Sarajevo ljubavi moja??? Lik ni tekst ne zna, a nasao se ovde da pljulje![]()
Pa brate jedina pjesma koja mi uvijek suze natjera u oci, kad kaze “Sarajevo moje jedini moj grad!” Pa onda “bilo gdje da krenem o tebi sanjam, putevi me svi tebi vode...”
Sto se Divova tice, samo refren promijeniti umjesto mi smo divovi, nek kaze mi smo pitari i to je to, a nazivat je bezveznom moze samo neko ko nije osjetio “i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima”
Ono sto tebi natjera suze u oci, ne mora automatski i meni. Taj razlog o suzenju ociju, ostavi za nanijskog sijela, ako nemas drugih argumenata.
Ne moras ih voliti da bi ih postovao, posebno jos ove koji nisu medju zivima, al za tebe je postovanje ocigledno nepoznat pojam.
Lijep pozdrav
Vicoteka.ba
Pa djeca vec u vrticima uce pjesmu. Znacili ti to ista?
Nije vise neslaganje u pitanju vec neki tvoj inat, od pljuvanja Musemica sad udaras polako na pjesmu koja svakom sarajliji ima posebno znacenje. Da natjera nam suze na oci i orit ce se uvijek sa sjevera dok bude Sarajevo igralo na terenu bilo gdje. Lik pricao viceve o tome
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ja bi ovde pola ovih forumasa posuto, jebovas pjesme kad FK SARAJEVO IGRA korac me boli koje pjeva vaznoje da se pjeva i da se ori.
HALOOOOOOO LJUDIIIIII SUTRA JE UTAKMICA KOJU AKO POBJEDIMO SMO 100% prvaci, A vi o muzicarima koda je FK SARAJEVO NEKI ROKERSKI BEND..
Mirza kaze da su mu svi spremni za sutra i da ce dat 200% danas uzmu. Mi bez 5 igraca bice ****, celik je vec uzo pare a zrinjski ceka kakocemo odigrat
HALOOOOOOO LJUDIIIIII SUTRA JE UTAKMICA KOJU AKO POBJEDIMO SMO 100% prvaci, A vi o muzicarima koda je FK SARAJEVO NEKI ROKERSKI BEND..
Mirza kaze da su mu svi spremni za sutra i da ce dat 200% danas uzmu. Mi bez 5 igraca bice ****, celik je vec uzo pare a zrinjski ceka kakocemo odigrat
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Ja bi ovde pola ovih forumasa posuto, jebovas pjesme kad FK SARAJEVO IGRA korac me boli koje pjeva vaznoje da se pjeva i da se ori.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
"Penzioneri" strikes again.
Nisu mu Kemo i Merlin neke ličnosti, e duša draga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hus nije legenda, Kemo, Merlin, Brega, Čola nisu neki umjetnici... Šta je naredno, Osim nije kriminalac?AlfredNobel je napisao/la:"Penzioneri" strikes again.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Google Adsense [Bot], haklamas, Haksss, johntravolta123, Kabinet1987, Laganini1986, Marokanci58, seha77, SilaMoc1946, Vanja8, Zeljoo1921 i 172 gosta.