Karma nas ubi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Nesikiraj se ti...desiti ce se njima opet neki BirminghamHenderson je napisao/la:Vala akoove godine ne uzmete trofej,onda će te se još načekati. Put vam je uveliko otvoren, samo da se Wenger uozbilji.
Mane sikiram se,nego kažem da odavno nisu bili u boljoj poziciji. Treba napomenuti da se polufinale igra na dvije utakmice i volio bih tu gledati duel Arsenal-Chelsea.majestic24 je napisao/la:Nesikiraj se ti...desiti ce se njima opet neki BirminghamHenderson je napisao/la:Vala akoove godine ne uzmete trofej,onda će te se još načekati. Put vam je uveliko otvoren, samo da se Wenger uozbilji.![]()
![]()
Sigurno 100%... Evo ja sada na skysport gledao izvlacenje...vedofeelgood je napisao/la:Jel sluzbeno to sa Bradfordom![]()
Ja isto ko da sam negdje procitao podatak da mi cekamo boljeg iz duela Chelsea/United i to na Sportsport.ba sinoc 100% sam procitao
Uz dobre pasove Cazorle i Arshavina koji je zasluzio da igra u prvoj ne zanima me kako i gdje ce igrati protiv Uniteda ali mora igrati jednostavno. Jojjjjjj sve mi daje da me ono 'BOLI BRIGA' za ovom tekmom ali ne moze nema sanseeeee, iako znam da cemo ga ispusiti lagano i da ce ovo biti tezak i ubjedljiv poraz. Joj necu vise nijedan post napisati do subote, pojest cu se od muke etofrankqqqqq je napisao/la:Ona odbrana Uniteda je troma skroz, zašto Wenger ne bi probao sa Theom u špici? Prolazio bi kraj Ferdinanda i Evansa k'o pored duhova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.