NaravnoRios je napisao/la:I sta sad??..Svi srcem uz Fulham do ulaska Dzeke jel??![]()
![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
karameldar
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
YNWA!
karameldar je napisao/la:NaravnoRios je napisao/la:I sta sad??..Svi srcem uz Fulham do ulaska Dzeke jel??![]()
![]()
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 29 sep 2012, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
[/quote]
Naravno
[/quote]
I kletve Tevezu i Augeru prilikom loseg suta-"Dabogda ti svaka takava bila!"
[/quote]
I usput Boga molit da se jedan od njih bar povrijedi!!

Naravno
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naravnosoccerfan je napisao/la:
I da udje Baloteli i dobije crveni nakon 2 minute zbog namjernog udaranja igraca
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Fulham !!!!!!!!!!!!! 
POCERAJ Fulham! 
Ustream prenos http://goo.gl/pWT1V" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
penallllllllll
Smijesan penal, al dobro je 
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
1-0
Hajmo Fulham!!
Hajmo Fulham!!
Bravo Petricu
Da Bog da izgubili 4-0 (city)

C'man Fulham
Da Bog da izgubili 4-0 (city)
C'man Fulham
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bar je bosanac dao gol sitiju 
Teska je kletva Bosanca

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ljulja se stolica, ljulja. Edin će ući oko 80 minute, i kasnije na press-konferenciji će Mancini izjaviti kako Edin nije odradio svoje zadatke kako mu je njegova malenkost rekla. Nažalost.
ako ne okrenu ovo danas, tekma sa Borusijom bi mogla biti odlučujuća za žabara
FORZA MARŠAL !!!
Susicu zasto nisi dao poziv Petricu 
Vadi Mancinija ubacuj Susica!!!

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
I sta ako ode Mancini? Ko garantuje da ce novi trener forisrat Dzeku?simicz je napisao/la:Ljulja se stolica, ljulja. Edin će ući oko 80 minute, i kasnije na press-konferenciji će Mancini izjaviti kako Edin nije odradio svoje zadatke kako mu je njegova malenkost rekla. Nažalost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Barem nece trpiti sranja Balotelija i Teveza-Nego ce ili igrat kako treba ili klupa,a mozda i noga iz klubaCartman je napisao/la:I sta ako ode Mancini? Ko garantuje da ce novi trener forisrat Dzeku?simicz je napisao/la:Ljulja se stolica, ljulja. Edin će ući oko 80 minute, i kasnije na press-konferenciji će Mancini izjaviti kako Edin nije odradio svoje zadatke kako mu je njegova malenkost rekla. Nažalost.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako Edin tad zasluzi klupu ondah neka ga i novi trener stavi, ali trenutno je jedan od najboljih u ekipi.Cartman je napisao/la:I sta ako ode Mancini? Ko garantuje da ce novi trener forisrat Dzeku?simicz je napisao/la:Ljulja se stolica, ljulja. Edin će ući oko 80 minute, i kasnije na press-konferenciji će Mancini izjaviti kako Edin nije odradio svoje zadatke kako mu je njegova malenkost rekla. Nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, husrefbeg, izdzezveubrazil, kolezeljovac, Proximic, signalidunapark, UtdBiH21, zikerrz21 i 130 gostiju.