FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Pirke
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke » 13 jul 2010, 21:52

Alipasino je napisao/la:Od sad pa ubuduce sve navijacke grupe sa prostora bih nisu dobro dosle na nas stadion.Crkli dabogda kako vas nije stid.Ja sam kad je Sarajevo igralo davno protiv HSV 3-3 bio rezultat na kraju navijo za Sarajevo volio da prodze jer sta ja imam sa HSV.Ova sadasnja generacija i pored onakvog rata se raduje nasem porazu.Sram vas i stid bilo.
Mislim da neznas sta je sarkazam...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 13 jul 2010, 21:52

Sta hoceta vidite kako se Zeljo drzi u drugom poluvremenu imali su sut i dobili dva(2) zuta kartona impozantna statistika!

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 13 jul 2010, 21:53

mora da su se dogovorili u poluvremenu da ih ne sramote više... :lol: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 21:55

Iskreno,zao mi je sto je Zeljo veceras izgubio, i ne radujem se porazu, al bilo je tesko ocekivat da ce sta napravit,veceras nista nisu pokazali,Culum po meni najgori igrac veceras Zelje,dosta je se grijesilo,previse su se prepali Hapoela,i to je rezultiralo visokim porazom,Zeljo sljedecu jedino moze odigrat na malo vecem nivou,i okrenut se ligi.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ajla
Kontakt:

Post Postao/la ajla » 13 jul 2010, 21:55

samo sarajevo je napisao/la:
ajla je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Jao ajla djevojcice nemoj da pricas nebuloze haha zna se koje su grupe najbolje u nasoj drzavi vas tu nema ni na mapi,zna se koji su klubovi najbolji u drzavi a vas isto tu nema o cemu ti pricas djevojcice! Sine dropcino ja nemam ni jedan post na temi Slobode nije moj nivo da pisem tamo najgori tim sa najgorim navijacima sta na njih da trosim slova!
ja tebi maloprije rekla imaj malo postovanja ahhh ako hoces da mi se obratis kaze se djevojko a ne djevojcice....dosta si nekulturan mama te nije naucila kulturi....bilo bi dobro da uzmes malo Bonton pa da procitas bio bi pametniji....stvarno si smjesan...i nepricaj vise o FKS dosadan si nezanima me FKS i da ste Barsu dobili vi cete opet za mene biti nula....papak jedan...cccc...
Gdje si kulturna nisam te prepoznao haha jel to tebi uvreda kad ti kazem djevojcice a ti meni papak,vjerovatno si iz nekog selenca :lol: Bas nam je vazno sta smo mi za tebe nama je vazno 3 pretkolo LP,ludilo na sjeveru al sta zna papak sta je to
na tvoju informaciju nisam s sela tj GRADSKA CURA....meni nije uvreda da mi kazes djevojcice neg kazem ti kako da mi se obracas....pa to nisi papak jell.....hahhah....et sto me zanima ludilo na sjeveru...pricaj mi o tome....ccccccc.....ja nezz znas li ti Bosancki i znas li citati NEZANIMA ME FKS I HOMO ZAJEDNICA (HZ)....hsahahhaha :mrgreen:
FKR 1987..

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 13 jul 2010, 21:55

Pirke je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Od sad pa ubuduce sve navijacke grupe sa prostora bih nisu dobro dosle na nas stadion.Crkli dabogda kako vas nije stid.Ja sam kad je Sarajevo igralo davno protiv HSV 3-3 bio rezultat na kraju navijo za Sarajevo volio da prodze jer sta ja imam sa HSV.Ova sadasnja generacija i pored onakvog rata se raduje nasem porazu.Sram vas i stid bilo.
Mislim da neznas sta je sarkazam...
Daj boze da je samo sarkazam.... Inace veoma tuzno iskustvo racunajuci na proslost...

drug

Post Postao/la drug » 13 jul 2010, 21:56

Isti ovaj Zeljo vam je svim vasima kljubovima mamicu malkice hebavo prosle godine...nista se ne sekirajte, opet ce

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:56

Kriv je trener zelje sa ovom seljackom amaterskom (ne)taktikom....Ovaj Hapoel je nikakva ekipa....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 13 jul 2010, 21:57

analiticar_ je napisao/la:Kriv je trener zelje sa ovom seljackom amaterskom (ne)taktikom....Ovaj Hapoel je nikakva ekipa....
Ma tooo,reci nam analiticar !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2010, 21:58

@samo sarajevo. DŽADA

Pojeli smo ih u drugom poluvremenu. Nismo gola primili :mrgreen: Ovi pitari se lože nešto a njih nigdje nema

@Ajla. No te prokupes, samo trankilisase 8-)

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 13 jul 2010, 21:58

samo sarajevo je napisao/la:HZ su danas igrali svi hendikep na Hapoel koeficjent 2
Hapoel - Željezničar - hendikep 1 (2.00) i svi smo sebi obezbjedili godisnje karte :lol:
P.S Harry sta pises ovdje kad si psovao majke sarajevske ajde pali u svoju rupu
svaka cast...nema sta extra ste...ma mi smo i dobro prosli..hahahhaha 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0)
8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 21:58

CrnoCrveni je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Jel vas stid pitari, fukare i ostali mrzoljupci? Umjesto da navijate za tim iz BiH, da promovišemo bar malo ovaj jadni fudbal koji se igra u našoj državi, vi se radujete što neki Izraelci dobijaju ccc.

:ugeek:
gdje vidis fukaru da je A rekla samo pitari seru, želim vam da napucate Hapoel u sljedećoj utakmici da začepite usta pitarima :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Jbt samo onaj Višća trči bori se, nije Šeha kriv za golove sam pokazao je to onom odbranom, odbrana ko da nije hljeba jela :roll: :roll: , sredina vam se i ne trudi :roll: šetaju možda im je vruće :lol: :lol:
ulizico tuzlanska
:roll: :roll: Nije mi jasno ovo samo jel to zato što ne navijam za klub sa drugog kontinenta, il što ne podjebavam navijače želje

Idiote zenički :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2010, 21:59

To Ajla kralju.Homo zajednica navalila.Halo nema ovdje peskana,idite na forum Veleza mozda tamo nadzete jer oni se uz vasu Homo zajednicu najvise raduju tudjem porazu.

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 13 jul 2010, 21:59

ajde da vam bude lakse, ne brukate se sami, pridruzit ce vam se i momci iz slovenije :lol: 8-)

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 13 jul 2010, 22:00

nadam se da ste uzeli parice na hendikepu :P
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 jul 2010, 22:00

@adnane, @samo sarajevo je forumaš koji lahko zaboravlja jako bolnu prošlost.. 8-)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 13 jul 2010, 22:00

ajla je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:Jesu ovi Tuzlaci ulizice prave...hebo vas sir amar fukare...
Jel se to na mene odnosilo....aaa....nije te niko nista pitao....zato vozz na forum FK Čelik....mozda saznas sta pametno....
Izgleda da smo mi Tuzlaci šupci :lol: :lol: :lol: i baš mi je onako drago jer smo takvi ŠUPCI za neke :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jul 2010, 22:01

ooooo sha LA LA LA LA LA LAA LA LA LA :D :D :D 3 komada :!: :!:
-RIVALDO-

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 22:01

Ajla nauci se pravopisu gradska djevojcice pa onda nekom pisi o kulturi,bontonu itd. svaka druga rijec ti je napisana pogresno "gradska" djevojcice! Dodji na sjever da vidis tu homo zajednicu obecavam ti lud i nezaboravan provod BACI S... da se igramo

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 13 jul 2010, 22:02

Slaba igra, ne znam šta je. Primili rano gol i valjda nedostatak iskustva i određena doza straha je uslijedila golijadom Hapoela. Ali šta ćemo sada, nadam se da neće sasuti paljbu na Osima i igrače, a kao što vidim, to je već počelo. Od strane pojedinih sportskih sajtova, ali i svih ostalih. Pitarima ovo praznik. Pokazuju kakvi su 'navijači' . Pa ja sam navijao za Sarajevo kad je igralo protiv Cluja, za Slaviju protiv Alborga, i za sve klubove iz BiH u europskim takmičenjima. Ali, stoka sišla s brda, dokopali se asfalta....Ali ne bi o tome. Treba u revanšu odigrati pribrano. Neki igrači su jednostavno poklekli, kao da su podcijenili protivnika. Ono, igramo protiv Laktaša. Ali, iskustvo je to. Ne treba nipošto napadati Osima i ekipu i da nas što više dođe na Koševo. Nadam se bar nekoj pobjedi, simboličnoj na Koševu. Mada može i remi, ionako će igrati dosta opuštenije, a mi moramo spasiti obraz, zbog ovih nazovi navijača, kojih nema na mapi u Europi. Bruka jeste, ali ŠTA SADA?! Oni su pobijedili jedan Rapid Beč sa 5:1 , jedan Celtic i HSV pobijedili bez imalo muke. Iskritikovao bih igru mnogih igrača, ali treba ovo što brže zaboraviti i da razvale u jesenjem dijelu prvenstva. To je ukratko od mene

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hamagara, Omerta1921 i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []