pitaj Misketa ima onanaliticar_ je napisao/la:ebiga i to treba platiti a nemamo para..stoga....ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pitaj Misketa ima onanaliticar_ je napisao/la:ebiga i to treba platiti a nemamo para..stoga....ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja
Pa zna se kome sam psovao,aj cuj majketi odhebi od mene i mog kluba,niko te nije uzeo u usta,cudo nisi dosao na temu Slobode da malo pricas,nema te dugosamo sarajevo je napisao/la:HZ su danas igrali svi hendikep na Hapoel koeficjent 2
Hapoel - Željezničar - hendikep 1 (2.00) i svi smo sebi obezbjedili godisnje karte
P.S Harry sta pises ovdje kad si psovao majke sarajevske ajde pali u svoju rupu
on je necovjek..ne bi on platio...juznjak> je napisao/la:pitaj Misketa ima onanaliticar_ je napisao/la:ebiga i to treba platiti a nemamo para..stoga....ibrakadabra je napisao/la:molim celnike fife i uefe da nas izbace iz svih takmicenja![]()
Mislim da neznas sta je sarkazam...Alipasino je napisao/la:Od sad pa ubuduce sve navijacke grupe sa prostora bih nisu dobro dosle na nas stadion.Crkli dabogda kako vas nije stid.Ja sam kad je Sarajevo igralo davno protiv HSV 3-3 bio rezultat na kraju navijo za Sarajevo volio da prodze jer sta ja imam sa HSV.Ova sadasnja generacija i pored onakvog rata se raduje nasem porazu.Sram vas i stid bilo.
na tvoju informaciju nisam s sela tj GRADSKA CURA....meni nije uvreda da mi kazes djevojcice neg kazem ti kako da mi se obracas....pa to nisi papak jell.....hahhah....et sto me zanima ludilo na sjeveru...pricaj mi o tome....ccccccc.....ja nezz znas li ti Bosancki i znas li citati NEZANIMA ME FKS I HOMO ZAJEDNICA (HZ)....hsahahhahasamo sarajevo je napisao/la:Gdje si kulturna nisam te prepoznao haha jel to tebi uvreda kad ti kazem djevojcice a ti meni papak,vjerovatno si iz nekog selencaajla je napisao/la:ja tebi maloprije rekla imaj malo postovanja ahhh ako hoces da mi se obratis kaze se djevojko a ne djevojcice....dosta si nekulturan mama te nije naucila kulturi....bilo bi dobro da uzmes malo Bonton pa da procitas bio bi pametniji....stvarno si smjesan...i nepricaj vise o FKS dosadan si nezanima me FKS i da ste Barsu dobili vi cete opet za mene biti nula....papak jedan...cccc...samo sarajevo je napisao/la:Jao ajla djevojcice nemoj da pricas nebuloze haha zna se koje su grupe najbolje u nasoj drzavi vas tu nema ni na mapi,zna se koji su klubovi najbolji u drzavi a vas isto tu nema o cemu ti pricas djevojcice! Sine dropcino ja nemam ni jedan post na temi Slobode nije moj nivo da pisem tamo najgori tim sa najgorim navijacima sta na njih da trosim slova!Bas nam je vazno sta smo mi za tebe nama je vazno 3 pretkolo LP,ludilo na sjeveru al sta zna papak sta je to
Daj boze da je samo sarkazam.... Inace veoma tuzno iskustvo racunajuci na proslost...Pirke je napisao/la:Mislim da neznas sta je sarkazam...Alipasino je napisao/la:Od sad pa ubuduce sve navijacke grupe sa prostora bih nisu dobro dosle na nas stadion.Crkli dabogda kako vas nije stid.Ja sam kad je Sarajevo igralo davno protiv HSV 3-3 bio rezultat na kraju navijo za Sarajevo volio da prodze jer sta ja imam sa HSV.Ova sadasnja generacija i pored onakvog rata se raduje nasem porazu.Sram vas i stid bilo.
Ma tooo,reci nam analiticar !analiticar_ je napisao/la:Kriv je trener zelje sa ovom seljackom amaterskom (ne)taktikom....Ovaj Hapoel je nikakva ekipa....
svaka cast...nema sta extra ste...ma mi smo i dobro prosli..hahahhaha 04.10.2007 FC Basel - FK Sarajevo 6:0 (4:0)samo sarajevo je napisao/la:HZ su danas igrali svi hendikep na Hapoel koeficjent 2
Hapoel - Željezničar - hendikep 1 (2.00) i svi smo sebi obezbjedili godisnje karte
P.S Harry sta pises ovdje kad si psovao majke sarajevske ajde pali u svoju rupu