Da se ona obezbijedi, lako je za proslavu. Ne bih ja rizikovao, sa tim taktikama.MortemHz je napisao/la:Taktički, da je proslavimo na Koševu.fks74 je napisao/la:Sta mislite momci, mozemo li sutra ovako desetkovani, obezbijediti titulu ? Nesto nisam siguran.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima, Bekic je u rosteru za sutrasnju tekmu.moj uzor-S.G je napisao/la:Nema ni Bekica sutra?
Mozete li zamisliti koliko nam js dobro, kad smo se poceli svadjati oko himne hahahaah
Prava pitarska idila...
E ovo je uspjeh, kad nemas vise tema za svadjanje pa pocnes izmisljat..
Prava pitarska idila...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Superzagorski je napisao/la:Ima, Bekic je u rosteru za sutrasnju tekmu.moj uzor-S.G je napisao/la:Nema ni Bekica sutra?
ZZ
100% majstorefks74 je napisao/la:Da se ona obezbijedi, lako je za proslavu. Ne bih ja rizikovao, sa tim taktikama.MortemHz je napisao/la:Taktički, da je proslavimo na Koševu.fks74 je napisao/la:Sta mislite momci, mozemo li sutra ovako desetkovani, obezbijediti titulu ? Nesto nisam siguran.
100%Amca007 je napisao/la:Mozete li zamisliti koliko nam js dobro, kad smo se poceli svadjati oko himne hahahaah
Prava pitarska idila...
Anamo oni strepe hoce li dobiti licencu, a jos ni na terenu nisu osigurali Evropu, svadaju se koja ih je uprava vise pokrala, ostali klubovi se bore za puko prezivlkavanje..., a mi raspravljamo oko himne kluba
-
ajdohordas
- Kontakt:
e bas hahahAmca007 je napisao/la:Mozete li zamisliti koliko nam js dobro, kad smo se poceli svadjati oko himne hahahaah
Prava pitarska idila...
"Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi" (Rambo Amadeus)
Sad se moze slicno poredenje napraviti u stilu 'o cemu raspravljaju navijaci nasih klubova'
Sad se moze slicno poredenje napraviti u stilu 'o cemu raspravljaju navijaci nasih klubova'
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro pravoAmca007 je napisao/la:Mozete li zamisliti koliko nam js dobro, kad smo se poceli svadjati oko himne hahahaah
Prava pitarska idila...
Samo sam zabrinut za komsije, tuga prava, kome god kazes nesto odma je*o fudbal, sta ima kod tebe. Necemo o tom.
Jos mi dupli sampioni uskoro. Crnjak pravi.
Imal kakva akcija da im bar par stolica kupimo, ako nista.
Ja im predlazem da uzmu za himnu ovo, da obiljeze sezonu.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Jest ovo lijepo, spakujes 3 jos te nahvale i ispadnu gospoda. Bas jedna lijepa sezona. Bukvalno svi nas hvale i dive nam se, jedino onaj smrdo iz radnika je jeo ****. Prelijepo, samo ovako da nastavimo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Orangina85
- Kontakt:
Ma divovi su beton, jaka je emocija prisutna tu. Ali bi definitivno mogla dozivjeti neku obradu da ima i neka malo brza verzijaLik je napisao/la:Pjesma Sarajevo ljubavi moja je odlicna, ali nije za himne naseg kluba. Divovi su jaci, bar meni.
Uostalom evo vam Kemice...
Sta je momci, kakva su ocekivanja za sutra sto se raje tice, koliko ce nas biti. Hocemo li podrskom moci nafurati ove rezerviste da pobijede. Svi u Banovicee
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Šofranac, Mujakić, Lazić, Kurdić, Bekić, Crepulja, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Kapić, Resić, Tatar, Velkoski, Cruz, Handžić.
Nekako mi ovaj raspored igrača koju je oficijelna objavila govori da bi Kurdić mogao zauzeti mjesto u prvih 11 i to na desnom beku, po mojoj logici koja je zasnovana na rasporedu igrača
Za očekivati:
Kova
Kurdić Lazić Mujakić Bekić
Crepulja Mustafić
Šišić Rahmanović Velkoski
Handžić
Nekako mi ovaj raspored igrača koju je oficijelna objavila govori da bi Kurdić mogao zauzeti mjesto u prvih 11 i to na desnom beku, po mojoj logici koja je zasnovana na rasporedu igrača
Za očekivati:
Kova
Kurdić Lazić Mujakić Bekić
Crepulja Mustafić
Šišić Rahmanović Velkoski
Handžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Glupo je nekako u gostima ovjeriti osvajanje titule, nema tu neku draž kao kod kuće. Ako se ne varam do sada se uvijek titula osvajala kući i to obično u zadnjem kolu lige, nikada ranije 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ev dokazInijesta je napisao/la:
Decki ako vec pljujete onda pljujte po Bubi coreliju, Jala pravi hordas, visio po sjeveru
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.