Kolko ja znam ovo je daleko najefikasnija ekipa u ligi, vidjeces vec u sljedecoj promjene u igri sa Veselim i Mesom u ekipi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo da mi je uci u Zaimovu glavu kad je u nekoj sansi. Sta on razmislja, smislja kako da suta ja ne znam. Njegove ideje su neprevazidjene u ovoj ligi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Babuka se nije htio rukovati s Petrovicem, samo u kost Amare, gazi seljacine iz Bijeljine !!!
FKŽ !
Sa mešom,crnjom i zecom bi to trebalo biti mnogo bolje
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zasto se nije rukovao sa Petrovicem?
Amar Osim izjava na 1:00

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Samo zamisli kako je jednom Štiliću igrati sa ovim kokošijim mozgovima. Možeš ti Stevanoviću dati deset lopti u prazan prostor, devet će završiti u gol autu ili u bloku prvog protivničkog igrača ispred njega.
Ja mislim da i on sam kad vidi otvorenu situaciju, u sebi govori joj šta ću sad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Moraš biti realan.Ako nastavimo sa igrom koju smo danas prikazali mi ni Evropu necemo izboriti a o tituli mozemo sanjati.Ja se samo nadam da je ovo najgore odigrana utakmica našeg tima do kraja prvenstva i da ce to biti puno puno bolje u narednim utakmicama.
Ne mozes ti to shvatit, ne razmislja covjek na isti nacin kao mi, lobuje Bilobrka koji stoji na liniji
On već kad lopta ide prema njemu zna šta će uraditi. Džaba da mu se otvori pet igrača, ako nije nanijetio da im je da, oni je neće dobiti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uzas,ali kad se stima kao na esnu stranu namjesta,i nasi mu govore nemoj procitao te...ma dzaba on svoje pa svoje ...naravno izadje sa njom u gol aut...Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:01Samo zamisli kako je jednom Štiliću igrati sa ovim kokošijim mozgovima. Možeš ti Stevanoviću dati deset lopti u prazan prostor, devet će završiti u gol autu ili u bloku prvog protivničkog igrača ispred njega.
Ja mislim da i on sam kad vidi otvorenu situaciju, u sebi govori joj šta ću sad.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
A šta je to Stilic na današnjoj utakmici pokazao nešto više od Stevanovica ili bilo kojeg drugog igraca da bi ih ti tako omalovazavao?Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:01Samo zamisli kako je jednom Štiliću igrati sa ovim kokošijim mozgovima. Možeš ti Stevanoviću dati deset lopti u prazan prostor, devet će završiti u gol autu ili u bloku prvog protivničkog igrača ispred njega.
Danas su ti falila tri igraca iz prve postave, nemamo mi tu sirinu kad ti trojica fale da to ne osjetis. Nema niko u ovoj ligi doduse.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:01Moraš biti realan.Ako nastavimo sa igrom koju smo danas prikazali mi ni Evropu necemo izboriti a o tituli mozemo sanjati.Ja se samo nadam da je ovo najgore odigrana utakmica našeg tima do kraja prvenstva i da ce to biti puno puno bolje u narednim utakmicama.
Imali smo jesenas najbolju igru i imat cemo opet, opusteno.
Mene samo strah da u tijesnoj završnici ovi luzeri tipa Siniša ponovo ne odrade svoje 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E cuj Zaim razmislja
Nece Sinisa igrati kad dodje zavrsnica, cim Blazevic dobije papire Sinisa seli na tribinu, svakako cemo imati viska stranaca
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koliko je danas falio Veseli... Kunem se Bogom da je igrao bar jednom bi prosao s lijeve strane i dao povratnu u noge Stili sto smo vec vidjeli par puta....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pokazao je ono što uvijek pokaže, igrao duple pasove, proigravao na krila, navlačio po dvojicu na sebe, što je bilo dobro dok je to radio sa Ramovićem.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:03A šta je to Stilic na današnjoj utakmici pokazao nešto više od Stevanovica ili bilo kojeg drugog igraca da bi ih ti tako omalovazavao?
I da, Štilićeva najslabija partija je bolja od najbolje Zajmovića i Stevanovića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kako onda ne odšutasmo u okvir gola kad je tako sjajnu partiju pruzio?Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:08Pokazao je ono što uvijek pokaže, igrao duple pasove, proigravao na krila, navlačio po dvojicu na sebe, što je bilo dobro dok je to radio sa Ramovićem.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:03A šta je to Stilic na današnjoj utakmici pokazao nešto više od Stevanovica ili bilo kojeg drugog igraca da bi ih ti tako omalovazavao?
I da, Štilićeva najslabija partija je bolja od najbolje Zajmovića i Stevanovića.
Za prvu tekmu nakon 77 dana pauze ovo je specifika, pogotovo na ovakvom gostovanju. Od naredne tekme se vraća Veseli, Alispahič, vjerovatno Blažević i Ajayi će biti u kombinaciji. Zec na klupi protiv TCa.
Mora ovo puno žustrije, bolje, jače. Nadoće ovo sve. Ne interesuju me druge ekipe, ovo mora bolje, i bit će.
Mora ovo puno žustrije, bolje, jače. Nadoće ovo sve. Ne interesuju me druge ekipe, ovo mora bolje, i bit će.
Moram sad da navijam da izgubi Borac, a imam tri njihova igraca u onom timu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."