Sto mi nesto poznat lik,koji se uvuce u prtljažnik busa...Laznjak je napisao/la:Brate, mi niz ulicu, a horde ko pi... za nama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Lose u pm
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Vidi se da je b tim. + Bekic igra ko Bekic.
Vanja8 je napisao/la:Sto mi nesto poznat lik,koji se uvuce u prtljažnik busa...Laznjak je napisao/la:Brate, mi niz ulicu, a horde ko pi... za nama![]()
![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Tripleta.Laznjak je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Sto mi nesto poznat lik,koji se uvuce u prtljažnik busa...Laznjak je napisao/la:Brate, mi niz ulicu, a horde ko pi... za nama![]()
![]()
![]()
klosaru. Jos jedan trofej ove godine.
Ubi nas Tuzla. Loša igra skroz.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mene bi bilo stid ne naučiti centaršut jedan uputiti kako Bog zapovijeda. Sramota od igrača
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nervira li se još neko na Bekićeve centaršuteve?
Ja postao ravnodušan, znam da neće ništa napraviti.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Živim za dan kad će ovaj pokušaj fudbalera otić iz kluba!
Četiri centaršuta danas-da se prekrstiš svaki
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Znaci titula,Kup i bubanj Skretnice...Aferim...Laznjak je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Sto mi nesto poznat lik,koji se uvuce u prtljažnik busa...Laznjak je napisao/la:Brate, mi niz ulicu, a horde ko pi... za nama![]()
![]()
![]()
klosaru. Jos jedan trofej ove godine.
Moramo prva dva dobro zakljucati...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 11 maj 2019, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kakva igra i nastup ovih nazovi fudbalera.
Titula
Titula
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma bitno je da se niko ne povrijedi,meni danas rezultat uopste nije u prvom planu.Naravno da bi volio da danas osigurano titulu,al nama u srijedu je mnogo bitnija utakmica.Mislim da ni Zrinjski neće pobijediti,i da u Banovcima osiguravamo konačno titulu.
Ramazan je bolan,kakvo krstenje...kosevskobrdo je napisao/la:Živim za dan kad će ovaj pokušaj fudbalera otić iz kluba!
- prisonbreak
- Kontakt:
Zrinjski ce ovo dobiti 100%. 3 mrtve sanse.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da se niko ne povrijedi,meni danas rezultat uopste nije u prvom planu.Naravno da bi volio da danas osigurano titulu,al nama u srijedu je mnogo bitnija utakmica.Mislim da ni Zrinjski neće pobijediti,i da u Banovcima osiguravamo konačno titulu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Bekić samo treba trenirat centaršuteve, ništa više i onda će možda lopta bar završavati na terenu.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Toliko, da bih mu dao papire na poluvremenu. Laziću kapa do poda, da klub ima para, doživotno nek igra za nas...hilmo je napisao/la:Nervira li se još neko na Bekićeve centaršuteve?
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Tako se bolan kaže.Vanja8 je napisao/la:Ramazan je bolan,kakvo krstenje...kosevskobrdo je napisao/la:Živim za dan kad će ovaj pokušaj fudbalera otić iz kluba!
Treba njega s noge na nogu iz kluba.
Bekic prima platu ahahahahah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Sad tek vidim da sam ponekad bespotrebno se ljutio i kritikovao Husrefa, ne samo ja vec i vecina nas ovdje, zbog onih kasnih izmjena. Vidi se koliko su neki igraci ograniceni evo tek danas.
Ovaj Šišić gram mozga nema... a Handzic ne znam jel dva duela dobio
Ali nema veze u srijedu je mnogo bitnija tekma i onda protiv Zvijezde ovjerit i definitivno ako se to danas ne uradi.
Ovaj Šišić gram mozga nema... a Handzic ne znam jel dva duela dobio
Ali nema veze u srijedu je mnogo bitnija tekma i onda protiv Zvijezde ovjerit i definitivno ako se to danas ne uradi.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Fudbal je čudna igra prijatelju, sad ćete vi zabit iz frljoke nekakveprisonbreak je napisao/la:Zrinjski ce ovo dobiti 100%. 3 mrtve sanse.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da se niko ne povrijedi,meni danas rezultat uopste nije u prvom planu.Naravno da bi volio da danas osigurano titulu,al nama u srijedu je mnogo bitnija utakmica.Mislim da ni Zrinjski neće pobijediti,i da u Banovcima osiguravamo konačno titulu.
- prisonbreak
- Kontakt:
Imali smo i mi par prilika, al dosta bolje igrajukosevskobrdo je napisao/la:Fudbal je čudna igra prijatelju, sad ćete vi zabit iz frljoke nekakveprisonbreak je napisao/la:Zrinjski ce ovo dobiti 100%. 3 mrtve sanse.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da se niko ne povrijedi,meni danas rezultat uopste nije u prvom planu.Naravno da bi volio da danas osigurano titulu,al nama u srijedu je mnogo bitnija utakmica.Mislim da ni Zrinjski neće pobijediti,i da u Banovcima osiguravamo konačno titulu.
Molite Boga da dobijete Tuzlu
Samo godine tuge s' tobom imam ja..