Ispao je cigan sto je izricit bio sto se tice duga, a svi znamo sto je navaljivao da mu se isplate pare.Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:47Ne znam šta da ti kažem, iskreno.Zeljo92 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:36babuka.
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... sto/352535
Ja Petrovića ni najmanje ne krivim, kriv je onaj ko ga je otpustio i nije mu isplatio ono što mu je obećao ugovorom.
Imali su tri roka da ga isplate, svaki su propustili.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Slazem se Virto, ne moze covjek biti pametan.
Ok je ne pozdravljati se sa covjekom koji te posteno natego, ali covjek je samo svoje trazio. Ono sto je ispunio, nista vise. Trebalo se covjeku na vrijeme sve platiti a ne zajebavati ga uplatama od po 500km. Ne znam fakat...
Ok je ne pozdravljati se sa covjekom koji te posteno natego, ali covjek je samo svoje trazio. Ono sto je ispunio, nista vise. Trebalo se covjeku na vrijeme sve platiti a ne zajebavati ga uplatama od po 500km. Ne znam fakat...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Liverpool neku noć 0 šuteva u okvir gola. Liga Prvaka sinee eee Klopp out, tačka.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ti i ja bi isto uradili da su nas ponizili kao njega.Zeljo92 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:48Ispao je cigan sto je izricit bio sto se tice duga, a svi znamo sto je navaljivao da mu se isplate pare.Virtu4l je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:47Ne znam šta da ti kažem, iskreno.Zeljo92 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:36babuka.
https://sportsport.ba/fudbal/amar-osim- ... sto/352535
Ja Petrovića ni najmanje ne krivim, kriv je onaj ko ga je otpustio i nije mu isplatio ono što mu je obećao ugovorom.
Imali su tri roka da ga isplate, svaki su propustili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
100%, a iskreno tuzio je i Osim, ali ok trazi svako svoje. Onda nema logike njegov izgovor. Kome fali, kome se duzno i ne placa nek tuzi.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:49Slazem se Virto, ne moze covjek biti pametan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@Virtual ne bi vjeruj, ljepse covjek spava kad nisi zaratio sa nekim, ovako kad dodje na Grbavicu **** ce mu se majka.
Ma ova pauza ubije igrace, pa oni svi opadnu za 25%. Zaimovic i Sinisa nisu za nas, Ramovica vise ni na klupu. Jovanovic, Kosoric, Subasic dobri. Kada se vrate Alispahic i Veseli dobro ce to biti. Samo da Blazevic zamjeni Sinisu. Bitno je da je stoperski par dobro odigrao
Nesto razmisljam da li bi bolje prosli da smo primili pogodak rani danas, mi tek kad primimo gol pocnemo da igramo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kad Zeljo bude prvi uspred drugog 20 bodova, i kad Zeljo bude u ligi prvaka cetvrt finale i ne bude imao suta u okvir gola onda cemo svi svrsavati.
Fol glumite neke saljivdzije, a bruka i sramota ne osutat u okvir gola a fol imao pripreme i uigravao ekipu za titulu, **** te liverpol.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Vjerovatno jer to lozi nase pulene
Tuzla vise nego dobra protiv kona, ali imamo mi jos dvije utakmice do njih.
Mjau !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gledam ovaj go sarcevica na kosevu. Ja bi sad dao svu kosu sto imam na glavi samo da jednom vidim neko nase krilo da, kad šuta, fino je opali unutrasnjim u dalji ugao. Samo to. Kad god se nadju u sansi nasa krila, uvijek je to neki najmanje ocekivan potez (da ne kazem glup i nelogican) i šut koji se nerijetko samo dokotrlja do golmana.
Znaci samo jednom da je plasira u dalji ugao...
Znaci samo jednom da je plasira u dalji ugao...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bezideja je napisao/la: ↑22 feb 2020, 17:55
Kad Zeljo bude prvi uspred drugog 20 bodova, i kad Zeljo bude u ligi prvaka cetvrt finale i ne bude imao suta u okvir gola onda cemo svi svrsavati.
Fol glumite neke saljivdzije, a bruka i sramota ne osutat u okvir gola a fol imao pripreme i uigravao ekipu za titulu, **** te liverpol.

- plavousrcu
- Kontakt:
Bod ko bod odlican u Bijeljini. Igrom nisam zadovoljan samo da hocu uvijek biti nezadovoljan igrom a zadovoljan bodovnim ucinkom. Amara podrzavam, Slavko je ispao ****. Sve je radio u dogovoru sa Radnikom i Begicem. Znao je da ce dobiti pare, zvali ga stotinu puta, nije se htio javiti.
-
- Kontakt:
Arežina dar mar pravi na Koševu, šta bi dao da imamo jednog ovakvog.
Bezideja najveci znalac na forumu, moze komotno sa lobotomcima diskutovat.
Atmosfera gora nego na kraju historijskog zimskog dijela 18/19 sezone. Allahu Ekber.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Je li ovo 2 nasa utakmica u sezoni, a da nije bilo golova? Protiv Borca i ovo danas 

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Konzerva, Levin, MoSaZeLjo1921 i 50 gostiju.