ne bi valjalo ako je montoya dio ovog posla sa songom
neka songa, ako je 20 miliona nije to lose, imali smo mnogi neke druge simpatije, al sta je tu je, mozda se ispostavi puno bolji nego se nadamo
klub radi pametno sa pojacanjima, nista preskupo, a sve kvalitetno, naredno ce biti neymar ko da gledam, u januaru ako se vilja ne pokaze, a sledeceg ljeta sigurno i on ce doci za ne vise tridesetak milionceka
neka songa pa nek se sad momak dokazuje, sirina u igri nam treba, al opet moramo se moliti da barem dvojica od trojca maskerano pike i pujol budu spremni u jacim utakmicama jer opet nekako fali nam cvrstine u odbrani ako se neko povrijedi, previse se hvali maskerano iako je vrlo dobar, al da je tu recimo silva ili agger vidjeli bi tek onda betonske odbrane
ovako sad sa songom vrlo moguce da i buskec ponekad igra stopera, a song zadnjeg veznog, kao i da igramo ponekad sa obojicom u veznom redu, kao nekad sergio i keita kad su igrali
ima tu dosta kombinacija, duga je sezona, nadam se da ce song brzo usteliti i da cemo se moci osloniti na njega, a sto se tice albe, on ce mislim od prve utakmice pokazivati da je pravo pojacanje
sad ce u nedjelju prvo kolo spanske lige, pa u srijedu el classico, odmah paklen raspored, uh zazelio sam se klupskog fudbala, ljepota, samo da odmah uhvatimo pobjednicku seriju i da se ne dese bezvezne zahebancije ko prosle sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!