I ti
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Moze li se napraviti chat samo za politiku 

Moze naravno. Na nekom drugom forumu gdje ima administracija koja se zeli time baviti
Bila je vanredna situacija, i Senad se vratio sa odmora kao i ja.
Idemo opet na odmor.
Idemo opet na odmor.

41:34
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ide clanak, navijacica Hrvatske obradovala prolaznike
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
„Igraci Hajduka ostali Zaprepasteni „
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jeste dosadni sa ovim prozivanjem za naslove.
Ima onaj ajet na naslovnici Preporoda "Allah nece izmijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne promijeni sebe", sto znaci nece vam niko zabraniti otvaranje i citanje tih naslova/tekstova, dok ih sami ne prestanete citati.
Ljudi rade svoj posao, ako vam se svidja - bujrum citajte, ako ne svidja - ima vazda opcija Sergej Bubka (znaci preskok)...
Ima onaj ajet na naslovnici Preporoda "Allah nece izmijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne promijeni sebe", sto znaci nece vam niko zabraniti otvaranje i citanje tih naslova/tekstova, dok ih sami ne prestanete citati.
Ljudi rade svoj posao, ako vam se svidja - bujrum citajte, ako ne svidja - ima vazda opcija Sergej Bubka (znaci preskok)...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mogu sise i guzovi bjelosvjetskih starleti, ali ne moze se pricati o dogadjaju koji moze sutra da te kosta drzave
De ti nama ba koju oblinu ubaci
De ti nama ba koju oblinu ubaci

naprijed rejal
Eto, konacno si i ti skontao.
Ovo je web adresa gdje malo relaksiras mozak, citas light teme koje su nekad bile na zadnjim stranama dnevnih novina. Sport, sise, zeza…
A za dogadjaje koji te mogu kostati drzave - trazis drugu lokaciju. Predlazem onaj plato pred skupstinom ili jos bolje entitetsku granicu
Ovo je web adresa gdje malo relaksiras mozak, citas light teme koje su nekad bile na zadnjim stranama dnevnih novina. Sport, sise, zeza…
A za dogadjaje koji te mogu kostati drzave - trazis drugu lokaciju. Predlazem onaj plato pred skupstinom ili jos bolje entitetsku granicu
"citav svijet u cudu: necete vjerovati sta je admin nekadasnjeg sportskog portala napisao jednom od clanova dok mu se preko puta na balkonu suncala crnka nevjerovatno oblikovane zadnjice"
naprijed rejal
Forumas odbranio Bosnu dobrim postom, odlikovan zlatnim ljiljanom!
Pa ti si toliko gladan za lovom da bi to zabranio cak i ako bi bilo moguce 

naprijed rejal
Dodik nakon sto je detaljno iscitao forum SS.ba shvatio svoje greske:
“Ja sam Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti, do kraja jula rasformiracemo RS”
“Ja sam Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti, do kraja jula rasformiracemo RS”
Ne ne, ako je clanak na ss.ba prije bi islo ovako:
"Milorad dodik sokirao ali i odusevio: dok je pohotna plavusa usluzivala ostale goste on priznao da..."
"Milorad dodik sokirao ali i odusevio: dok je pohotna plavusa usluzivala ostale goste on priznao da..."
naprijed rejal
Ako je na SS.ba, onda nema Dodika nikako, a plavusa ostaje. Znaci:
‘Plavusa posluzivala goste na dogadjaju gdje je bio i jedan bivsi sportista’
Mislio sam da si skontao… 100 portala mori narod politikom, huska na rat 30 godina, korupcijom, lopovlukom, kokuzlukom… mi smo oni gdje se odmoris od toga, vidis sta je ronaldo kupio, koga je dovelo sarajevo, kako je igrao arsenal, imal kakva nova sponzorusa u opticaju i slicno
‘Plavusa posluzivala goste na dogadjaju gdje je bio i jedan bivsi sportista’
Mislio sam da si skontao… 100 portala mori narod politikom, huska na rat 30 godina, korupcijom, lopovlukom, kokuzlukom… mi smo oni gdje se odmoris od toga, vidis sta je ronaldo kupio, koga je dovelo sarajevo, kako je igrao arsenal, imal kakva nova sponzorusa u opticaju i slicno
Ja ne kontam kako ti ne razumijes da je vecini (pa i meni) ss.ba jedini forum koji posjecujemo, i naravno da ce uvijek postojati nagon da se upravo tu takve stvari i diskutuju.
Na subu premijer lige se diskutuju dosta gore teme i izgovaraju gnusnije stvari, ali ti principijelno branis komentarisanje politike na temi chata.
Na subu premijer lige se diskutuju dosta gore teme i izgovaraju gnusnije stvari, ali ti principijelno branis komentarisanje politike na temi chata.
naprijed rejal
Pa nismo zivotinje da se svaki nagon mora ispuniti.
Kontam ja da imate nagon, zato samo pobrisem. Banujem one koji su tu samo radi politike i one kojim se nakon milion upozorenja ne moze dokazati.
A kontam i da nije slucajno sto vi samo ovaj forum posjecujete. Koliko god ti zugao, ocigledno je da ti od svih foruma ovaj najvise odgovara, pa samim ti i da ti pravila ovog foruma najvise odgovaraju. Tj. I ti si tu bas zato sto ne dozvoljavamo politiku.
Na premijer ligi se ode u politiku, ali se brzo i vrati. Jer tamo ljudi imaju temu o kojoj razgovaraju, tj prate PLBiH. Na ovoj temi Ako pustim politiku, nece se pricati ni o cemu osim o politici. Onda ce mi se zbog teme o politici navuci svakakvi bolesnici i botovi I onda ce mi ti likovi unistiti i temu u PLBiH i reprezentaciju i svaku drugu temu na forumu.
Kontam ja da imate nagon, zato samo pobrisem. Banujem one koji su tu samo radi politike i one kojim se nakon milion upozorenja ne moze dokazati.
A kontam i da nije slucajno sto vi samo ovaj forum posjecujete. Koliko god ti zugao, ocigledno je da ti od svih foruma ovaj najvise odgovara, pa samim ti i da ti pravila ovog foruma najvise odgovaraju. Tj. I ti si tu bas zato sto ne dozvoljavamo politiku.
Na premijer ligi se ode u politiku, ali se brzo i vrati. Jer tamo ljudi imaju temu o kojoj razgovaraju, tj prate PLBiH. Na ovoj temi Ako pustim politiku, nece se pricati ni o cemu osim o politici. Onda ce mi se zbog teme o politici navuci svakakvi bolesnici i botovi I onda ce mi ti likovi unistiti i temu u PLBiH i reprezentaciju i svaku drugu temu na forumu.