Tacno, ali ne bi mogli Jack i Arteta sve sami zatvoriti, posebno zato sto je i Shava umoran, ipak je igrao 120 minuta, a prije tog jedva 15 izdrzi. Ja bih Jacka na krilo, a sredinu pojacao Coquelinom ili Frimpongom. Idealno bi bilo Diaby, ali.nedim1993 je napisao/la:Wilshere će igrat -_- . ja sam za Arnelovu formaciju, apsulutno. Ta bi formacija morala storit barem 10 čistih šansi za gol
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
Frimpong ? ne budite smijesni on protiv readinga se nije mogo pokazat sva sreća pa je izašo bila mi je muka gledat ga
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jest da je Daily Fail prenio ovo ali kako bi odlično bilo Schurrlea dobiti na krilu a Lewisa u vezi, skoro pa savršeno.Renato @th14Renato
Arsenal are preparing moves for German international duo Andre Schurrle, of Bayer Leverkusen and Schalke's Lewis Holtby. (Daily Mail)
I moram reći da mi je drago što Wenger traži sad talente po Njemačkoj, koja ih sigurno na izvoz ima.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Samo Goetze dolazi u obzir iz Njemacke, ostalo je sve taraba
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zasra ga i ti vedo, šta ne bi volio Reusa vidjet? Draxlera? Holtbya? I Schurrle je odličan, nemoj zajebavat 

Arsenal using CCTV to identify the fans who gave Coq & Giroud their tops back, so they can give them replica Giroud & Coq tops #class
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa volio bi ja al od tih navedenih moze doci jedino Draxler ili Holtby nekim slucajem , Šurle neće 10000% nije ni Wenger prolupo sigurno, a Reus je mašina realno i svako bi ga volio gledati u svom timu. Ma Goetze bi nam legao ko budali šamar. Sredina Diaby - Goetze - Wilshere - Cazorla. Yebo te 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šteta što je Reus otišao za onakvu siću u Dortmund, mogao je i Wenger dati one pare i imali bi strašnog playmakera/krila. Al šta je tu je, makar Holtbya da ugrabimo, bit će to odličan igrač.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kad bi uspjeli super bi bilo, ali....
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ko mu je zamjena, da li ce to biti Arsavin ?Fudbaler Arsenala Gervinho odsustvovaće mjesec dana sa terena zbog povrede članka, saopštio je danas londonski klub.
Gervinho se povrijedio u utakmici devetog kola Premiershipa u kojem je Arsenal savladao QPR sa 1:0, a povreda je ozbiljne prirode, te će 25-godišnji fudbaler propustiti narednih mjesec dana. U tom periodu ce Arsenal odigrati nekoliko veoma bitnih utakmica, a izdvajaju se susreti protiva Manchester Uniteda, Schalkea i Tottenhama.
Ove sezone je Gervinho postigao tri gola u pet ligaških nastupa za Arsenal
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Vjerovatno Wallcot, sigurno cemo standardnu arsenalovu formaciju Giroud u špicu, lijevo Podolski a desno Wallcot.neo je napisao/la:Ko mu je zamjena, da li ce to biti Arsavin ?Fudbaler Arsenala Gervinho odsustvovaće mjesec dana sa terena zbog povrede članka, saopštio je danas londonski klub.
Gervinho se povrijedio u utakmici devetog kola Premiershipa u kojem je Arsenal savladao QPR sa 1:0, a povreda je ozbiljne prirode, te će 25-godišnji fudbaler propustiti narednih mjesec dana. U tom periodu ce Arsenal odigrati nekoliko veoma bitnih utakmica, a izdvajaju se susreti protiva Manchester Uniteda, Schalkea i Tottenhama.
Ove sezone je Gervinho postigao tri gola u pet ligaških nastupa za Arsenal
I primjetio sam na utakmici protiv Readinga da smo mnogo opasniji kada Wallcot izvodi kornere nego kada to radi Cazorla.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Negdje sam procitao (iskreno se nadam da je laz) da Arsenal sprema 18 miliona za onoga malog iz Dinama. To bi bilo pretjerivanje. A Isco ima klauzulu na 20 miliona evra!!!! To nije mnogo za igraca kakav je on...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Prema nekim navodima, klauza Isca je 40 miliona...Gunner4 je napisao/la:Negdje sam procitao (iskreno se nadam da je laz) da Arsenal sprema 18 miliona za onoga malog iz Dinama. To bi bilo pretjerivanje. A Isco ima klauzulu na 20 miliona evra!!!! To nije mnogo za igraca kakav je on...
"It's one of premier league's oldest lessons .
18 miliona ti wenger ne bi dao za 99% igrača na ovoj planeti, ko da ga ne znaš
. A po meni 18 miliona za Isca je krađa čista 

Vođa zna.
Arsenal ne bi dao za gotovog igraca 20miliona, a ne za nekog klinca, tako da ta prica pada u vodu 
Formacija koju igramo je idealna za gostovanja, tako da se to nece mjenjati. Uostalom kao sto neko rece 4-4-2 je prevaziđena. Mada danas formacija nije krucijalna, igraci su kondiciono dosta spremniji shodno tome vise trce i dolazi do ionako povelikog broja transformacija tog nekog šematskog rasporeda igraca na terenu. Vazno je da tim ima svoju igru i svaki pojedinac ispunjava zadatke.
Ako Gibbs bude igrao, mislim da ce to solidno izgledati. Ne vjerujem da ce biti neki veliki potop, primili smo najmanje golova u ligi cini mi se, a ni Mancester mene nije odusevio dosadasnjim partijama (makar ove sto sam gledao). Sve u svemu ManU jeste favorit, ali ne treba se predati.
Moja zelja:

Formacija koju igramo je idealna za gostovanja, tako da se to nece mjenjati. Uostalom kao sto neko rece 4-4-2 je prevaziđena. Mada danas formacija nije krucijalna, igraci su kondiciono dosta spremniji shodno tome vise trce i dolazi do ionako povelikog broja transformacija tog nekog šematskog rasporeda igraca na terenu. Vazno je da tim ima svoju igru i svaki pojedinac ispunjava zadatke.
Ako Gibbs bude igrao, mislim da ce to solidno izgledati. Ne vjerujem da ce biti neki veliki potop, primili smo najmanje golova u ligi cini mi se, a ni Mancester mene nije odusevio dosadasnjim partijama (makar ove sto sam gledao). Sve u svemu ManU jeste favorit, ali ne treba se predati.
Moja zelja:

-
- Kontakt:
Cuveni Arsenalovi medicinski eksperti na vrhuncu zadatka, kao sada sa Gibbsom, pauzirati ce sedmicu dvijei vraca se, i onda prodje sedmica i dvije nidje Gibbsa samo pise out i onda ce nastati tisina neko vrijeme pa onda bombasticna vijest nema ga jos mjesec dva i onda ce se on vratiti nakon tri mjeseca. Ista prica sa Diabyem, ulozeno je preko 100 miliona u tehnologije na polju medicine, u medicinski centar, ali djaba kad isti mediokriteti rade tu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Kontam bil' bilo bolje da stavi Kosa na stopera a TV-a na beka,al opet ni Kosa ne ide ove sezone,i ima dosta kikseva,Podolski ce morat tu dosta pomagat ko god bude igrao beka,jer je Valenciu tesko cuvat !
Ma da. Faktički opet gubimo lijevo krilo, svi znamo da će Podolski više igrat u odbrani, i sreća pa imamo njega za krilo, ovi ostali ne bi uopšte pomagali.
Al et jbga. Bilo bi čudo da smo mi nekad kompletni ionako
Tješi me barem sredina terena, koja će nadam se odlučit igrat prema gore a ne vrtit se u krug
Al et jbga. Bilo bi čudo da smo mi nekad kompletni ionako

Tješi me barem sredina terena, koja će nadam se odlučit igrat prema gore a ne vrtit se u krug
Vođa zna.
Cardiff je u Aaronu Ramseyu vidio nogometaša koji će klub odvesti do Premierlige i ponoviti uspjeh iz 1927. kada je klub iz Walesa osvojio FA Cup kao jedina ne-engleska momčad. Ipak, Ramseya nisu uspjeli zadržati. Wenger ga je "snimio" i doveo za 6.4 milijuna eura. Ramsey se u Arsenalu odlično snašao i danas je vezni red londonskog kluba nezamisliv bez njega. Odličnim igrama za klub s Emiratesa stigao je i do reprezentacije Walesa za koju je odigrao 25 utakmica.
Biser preuzet sa Indexa Jel se oni sale ili ozbiljno ovo misle...
Biser preuzet sa Indexa Jel se oni sale ili ozbiljno ovo misle...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.