FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SOLINA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SOLINA » 16 jan 2014, 16:12

Glavno je ko ne skače hodža nije :lol:

a prvi komentar objasnio :lol:
Solina navija za Slobodu!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 jan 2014, 16:58

"Prijatelji" uručuju poklon "Čiri"

slika

Obavještavamo naše članove da su predstavnici Udruženja danas (četvrtak) održali sastanak sa Matom Đakovićem, voditeljem pograma zvaničnog predstavljanja Miroslava Blaževića, novog šefa stručnog štaba FK Sloboda. Dogovoreno je da se u agendu programa uvrsti dodjela poklona koji će predstavnici Udruženja uručiti Blaževiću kao znak dobrodošlice u naš grad i klub.
Podsječamo, naš klub će u petak 17.januara u restoranu "Panonski lovac" (kompleks Panonskih jezera) održati konferenciju za medije sa početkom u 13:00 sati. Prvi trening se očekuje u subotu, a termin će biti naknadno utvrđen.
Također, za večeras je zakazan prvi sastanak novog sastava Upravnog odbora Udruženja u 2014.godini. O svim planiranim aktivnostima Udruženja nastavit ćemo blagovremeno obavještavati.
Sa vjerom u Slobodu

crveno-crni.ba

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 17:40

Trener tuzlanske Slobode Miroslav Ćiro Blažević mnogo puta se nudio Crvenoj zvezdi, a to je ponovo uradio uoči prijateljske utakmice između Slobode i Zvezde koja će biti odigrana 5. februara u Kopru.

"Imam velike simpatije prema Crvenoj zvezdi. Uvijek sam imao. Međutim, nemaju oni para za mene. :mrgreen: Ako nađu, znaju gdje me mogu naći", rekao je za Kurir Ćiro Blažević.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 16 jan 2014, 17:41

"Imam velike simpatije prema Crvenoj zvezdi. Uvijek sam imao. Međutim, nemaju oni para za mene. Ako nađu, znaju gdje me mogu naći", rekao je za Kurir Ćiro Blažević.
Joj cire ko kakva kurava :mrgreen:
Samo sto je pruzio ruku Azmiru i nije ni pripreme poceo a vec se nudi drugim :mrgreen:
U svakom slucaju nije previse ni bitno jer je Cirina primarna misija da se pokusa domoci PL do kraja sezone .Druga bitna stvar je da se dolaskom Cire vrate spavaci na tribine i da zazivi grad.Sigurno da ce njegov dolazak podici rejting kluba.Ovaj potez sa aspekta marketinga je nepotrebno komentarisati.Nema ga ko Mikada. :mrgreen: Od kada je otisao sa kormila repke vise niko i ne jede tu cokoladu :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 jan 2014, 18:55

InfernoSioux je napisao/la:Svaka čast Azmiru.... Eto čojk napravi senzaciju od Slobode, vraća je na stare staze... a Tuzlaci idalje pljuju po podrinjcima... a gledaj sta podrinjac uradi. i nezz jesul uopste svjesni toga odakle je Azmir.
Druže, bespotrebno si došao provocirati, a nisi ni u pravu!
Na kraju poručujemo da je Udruženje Prijatelji FK Sloboda prepoznalo nesebično zalaganje i zdrav rad, prije svega Predsjednika Upravnog odbora Azmira Husića, ali i doprinos koji je omogućio član UO-a Vedran Lakić, kroz uređenje klupske sistematizacije. Organizacijsko napredovanje FK Sloboda su prepoznali i navijači i simpatizeri, što dokazuje povratak publike na Tušanj, čije su tribine u drugom rangu takmičenja posjećenije nego kod većine premijeligaša. Igračka konstrukcija se pravi u skladu sa realnim mogućnostima, ali sa činjenicom da naš klub obaveze prema igračima izmiruje nekada i prije ugovornog roka. Sa organizacijskog aspekta dio kluba je krenuo u realiziranje marketinškog projekta, a u proteklom periodu se na obostrano zadovoljstvo krenulo u rješavanje klupskih dugovanja prema pravnim i fizičkim licima koja su nastala u sazivima prijašnjih upravnih odobra.

Rad svakog saziva uprave Kluba, sa ovakvim rezultatima ostvarenim u relativno kratkom vremenskom periodu, UG Prijatelji FK Sloboda će, uvijek i bez rezerve, podržati, s time da smo svjesni da u ovom slučaju veliki dio zasluga za postignuto ide na adresu Predsjednika Azmira Husića.

Jednom Sloboda - Zauvijek Sloboda

Tuzla, 19.09.2013.godine Upravni odbor
UG Prijatelji FK Sloboda
zlajci je napisao/la:20.09.2013.
Međutim, protiv sam toga da se bilo koga u ovom gradu naziva seljakom, a to upravo Fučko radi i nekoliko mjeseci širi govor mržnje koji nije dostojan civizovane sredine. Tuzla je uvijek bila grad otvorenih vrata za sve; predeverali smo rat najdostojnice u cijeloj državi (mislim na cijeli kanton i tuzlansku regiju) i time se sa razlogom ponosimo; bošnjaci, srbi i hrvati žive zajedno; primili smo toliko puno prognanika u periodu 92-95, neki od mojih naboljih prijatelja su proganici i mene srce zaboli kada ja čujem sada od njega "šta će Azmir, seljak iz Bratunca" ili "šta će Smajil, seljak iz Banovića" WTF

Zbog mene, moje porodice, mojih prijatelja koje dijele moje mišljenje i mojih budučih pokoljenja i moje djece uvijek ću se usprotiviti tom omaložavanju po cijenu bilo čega!

I da se razumijemo na kraju, Azmira niko ne uspoređuje sa Mamićem...ali već je veliki broj ljudi odlično upoznat koliko je upravo taj Azmir svojih sati i dana posvetio klubu...procentualno vremenu vođenja kluba vjerovatno najviše od svih u ovom postratnom periodu (ne računam rahmetli Huku u ovu usporedbu). Čovjek ima 4 djece, ali bio sam svjedok kada je klupske interese stavljao ispred porodičnih u pojedinim trenutcima.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2014, 19:43

znaju l' ovi bolje upućeni da l' će doći još jedan napadač, pošto sam dobio informaciju da bi još trebao doći? o imenu ne bih, da se ne prospem džaba :D da znam da l' me lažu ili ne :mrgreen:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jan 2014, 19:48

jel sutra u 1 pocinje prezentacija ili ranije ko sto se prica :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 jan 2014, 19:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:jel sutra u 1 pocinje prezentacija ili ranije ko sto se prica :D

Na FB stranici zasad piše: u 11h okupljanje u 13h prezentacija

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 jan 2014, 20:20

Nakon dužeg vremena i našeg nastojanja da održimo klub u životu počele su se dešavati pozitivne i velike stvari. Nama kao navijačima to neizmjerno znači a sigurno i svima koji vole Slobodu.
Vrijeme je da se probudimo, da pokažemo koliko mi volimo ovaj klub, koliko Tuzla čitava stoji i podržava rad Slobode za veliku zajedničku dobrobit a to je VELIKA SLOBODA.
Pozivamo sve i koji su išli na utakmice i koji nisu da zajedničkim snagama pokažemo jasno da je Sloboda nešto veliko svima nama i da tako nastavimo u budućnosti.
Prvi korak: Svi na panoniku sutra kod motela Lovac u 11h
MI ŽIVIMO SLOBODU !
Fukare Tuzla 1987
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 jan 2014, 21:23

Neobično mi,prođe i današnji dan a nema nijednog pojačanja :cry:

:mrgreen: :lol:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 16 jan 2014, 22:04

SOLINA je napisao/la:Neobično mi,prođe i današnji dan a nema nijednog pojačanja :cry:

:mrgreen: :lol:
I ja cijeli dan otvaram, stranicu slobode ne bil vidio šta a ono ništa. baš sam razočaran, i uvređen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 jan 2014, 22:12

ma,ja mislim da sto se tice pojacanja ceka se MOZDA taj prvi trening sa cirom pa da on valjda procijeni sta i kako mu jos fali...a posto je to u subotu mislim da nece ni bit pojacanja prije ponedeljka..ako ih bude...on bi vjerovatno trebao da procijeni dali mu je dovoljan ovaj sastav ili tu treba da se zatvore jos neke rupe
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jan 2014, 22:32

Jedva cekam da mu sutra vidim onu ludu facu :mrgreen: Pa u Slobodu na pivo

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jan 2014, 22:54

Ne kontam mentalitet vaših sugrađana, kad se meni više gleda Sloboda nego njima :mrgreen:

Kakvi su to navijači, da ja mogu doći na trening u subotu a da njih 500-1000 se ne skupi,. žalosno bi bilo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2014, 22:59

pa 1000 da se skupi na treningu ..pa dobro nije tekma ljudi..a bice sigurno puno naroda koji ce doci pogledati trening
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 jan 2014, 23:01

SaltCityAttack je napisao/la:pa 1000 da se skupi na treningu ..pa dobro nije tekma ljudi..a bice sigurno puno naroda koji ce doci pogledati trening
Kad pogledaš šta se dešava u Tuzli trenutno, svako ko voli Slobodu to bi trebao doći ''pozdraviti''., i šta Azmir radi, čovjek sam sve, pa igrači neki dan plate dobili, jer su čekali njega da dođe iz SAD. Da ga nije bilo...

Kod nas je kad smo 10. kolo bez pobjede bili, 100tinjak ljudi došlo, pa uporedi :D zato kažem
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jan 2014, 23:09

ma i sutra ne ocekujem vise od 200 ljudi ..daj boze da se prevarim :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jan 2014, 23:17

Ma ja ne ocekujem ni 100-tinjak ljudi,jer mi smo lijeni,jedino kad bi Azmir davao po cenera onda bi se pola carsije spustilo prema panonskim jezerima,ovako slaba nafaka.sjecete se kad smo igrali premijer ligu,ulaz petica jedva 400-500 ljudi se skupi,cim je dzaba eto pun tusanj ko sibica..samo nek nam je sta dzaba ako je od znacaja,a sutra nema nikakovg znacaja pressica,koja zdravica i svako svojim putem .. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jan 2014, 23:18

pa mislim, k'o da dolazi ne znam ti ko, a ne Ćiro :D neka dođu Fukare, 100-ak njih lupam i ovi stariji navijači i to je to :D a kad bude trening, tu očekujem jedno 500-ak navijača/simpatizera :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jan 2014, 23:22

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne kontam mentalitet vaših sugrađana, kad se meni više gleda Sloboda nego njima :mrgreen:

Kakvi su to navijači, da ja mogu doći na trening u subotu a da njih 500-1000 se ne skupi,. žalosno bi bilo
Ne kontam ja tebe, po čemu si VEĆ zaključio da ljudi neće doći na trening ? To su samo tvoje predrasude, ništa više...
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.