a prvi komentar objasnio

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Joj cire ko kakva kurava"Imam velike simpatije prema Crvenoj zvezdi. Uvijek sam imao. Međutim, nemaju oni para za mene. Ako nađu, znaju gdje me mogu naći", rekao je za Kurir Ćiro Blažević.
Druže, bespotrebno si došao provocirati, a nisi ni u pravu!InfernoSioux je napisao/la:Svaka čast Azmiru.... Eto čojk napravi senzaciju od Slobode, vraća je na stare staze... a Tuzlaci idalje pljuju po podrinjcima... a gledaj sta podrinjac uradi. i nezz jesul uopste svjesni toga odakle je Azmir.
Na kraju poručujemo da je Udruženje Prijatelji FK Sloboda prepoznalo nesebično zalaganje i zdrav rad, prije svega Predsjednika Upravnog odbora Azmira Husića, ali i doprinos koji je omogućio član UO-a Vedran Lakić, kroz uređenje klupske sistematizacije. Organizacijsko napredovanje FK Sloboda su prepoznali i navijači i simpatizeri, što dokazuje povratak publike na Tušanj, čije su tribine u drugom rangu takmičenja posjećenije nego kod većine premijeligaša. Igračka konstrukcija se pravi u skladu sa realnim mogućnostima, ali sa činjenicom da naš klub obaveze prema igračima izmiruje nekada i prije ugovornog roka. Sa organizacijskog aspekta dio kluba je krenuo u realiziranje marketinškog projekta, a u proteklom periodu se na obostrano zadovoljstvo krenulo u rješavanje klupskih dugovanja prema pravnim i fizičkim licima koja su nastala u sazivima prijašnjih upravnih odobra.
Rad svakog saziva uprave Kluba, sa ovakvim rezultatima ostvarenim u relativno kratkom vremenskom periodu, UG Prijatelji FK Sloboda će, uvijek i bez rezerve, podržati, s time da smo svjesni da u ovom slučaju veliki dio zasluga za postignuto ide na adresu Predsjednika Azmira Husića.
Jednom Sloboda - Zauvijek Sloboda
Tuzla, 19.09.2013.godine Upravni odbor
UG Prijatelji FK Sloboda
zlajci je napisao/la:20.09.2013.
Međutim, protiv sam toga da se bilo koga u ovom gradu naziva seljakom, a to upravo Fučko radi i nekoliko mjeseci širi govor mržnje koji nije dostojan civizovane sredine. Tuzla je uvijek bila grad otvorenih vrata za sve; predeverali smo rat najdostojnice u cijeloj državi (mislim na cijeli kanton i tuzlansku regiju) i time se sa razlogom ponosimo; bošnjaci, srbi i hrvati žive zajedno; primili smo toliko puno prognanika u periodu 92-95, neki od mojih naboljih prijatelja su proganici i mene srce zaboli kada ja čujem sada od njega "šta će Azmir, seljak iz Bratunca" ili "šta će Smajil, seljak iz Banovića" WTF
Zbog mene, moje porodice, mojih prijatelja koje dijele moje mišljenje i mojih budučih pokoljenja i moje djece uvijek ću se usprotiviti tom omaložavanju po cijenu bilo čega!
I da se razumijemo na kraju, Azmira niko ne uspoređuje sa Mamićem...ali već je veliki broj ljudi odlično upoznat koliko je upravo taj Azmir svojih sati i dana posvetio klubu...procentualno vremenu vođenja kluba vjerovatno najviše od svih u ovom postratnom periodu (ne računam rahmetli Huku u ovu usporedbu). Čovjek ima 4 djece, ali bio sam svjedok kada je klupske interese stavljao ispred porodičnih u pojedinim trenutcima.
ultrasstyle_tz je napisao/la:jel sutra u 1 pocinje prezentacija ili ranije ko sto se prica
I ja cijeli dan otvaram, stranicu slobode ne bil vidio šta a ono ništa. baš sam razočaran, i uvređenSOLINA je napisao/la:Neobično mi,prođe i današnji dan a nema nijednog pojačanja![]()
![]()
Kad pogledaš šta se dešava u Tuzli trenutno, svako ko voli Slobodu to bi trebao doći ''pozdraviti''., i šta Azmir radi, čovjek sam sve, pa igrači neki dan plate dobili, jer su čekali njega da dođe iz SAD. Da ga nije bilo...SaltCityAttack je napisao/la:pa 1000 da se skupi na treningu ..pa dobro nije tekma ljudi..a bice sigurno puno naroda koji ce doci pogledati trening
Ne kontam ja tebe, po čemu si VEĆ zaključio da ljudi neće doći na trening ? To su samo tvoje predrasude, ništa više...Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne kontam mentalitet vaših sugrađana, kad se meni više gleda Sloboda nego njima![]()
Kakvi su to navijači, da ja mogu doći na trening u subotu a da njih 500-1000 se ne skupi,. žalosno bi bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.